FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Crni gavran
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Crni gavran » 18 jun 2011, 14:31

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja ne znam kako ovi Robijaši imaju obraza i doći na temu FK Željezničar :D

Sad se lafo nešto zahvaljuju, ali svakako ironično, da je Adilović otišao u neki drugi klub sigurno ne bi bilo ovako, ali fazon je što je on došao kako sam kaže instituciju... :D

Te riječi bole, zato ovo silno hinjsko zahvaljivanje :D
Jeste Zeljo institucija, ali koliko ja znam vasa zelja (pusta) je bio Dario Puric. Adilovica nikada niste spominjali. I kad je bilo pomena, svi su mislili da je patka
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 jun 2011, 14:32

Crni gavran je napisao/la: Ovo nije provokacija, procitajte moje postove, da je on ostao u Celiku, ja ne bi Celika vise gledao na Bilinom Polju. I sretno vam sa njim ;)
Drago mi je što ćeš gledati svoj klub. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 14:32

AllGunsBlazing je napisao/la:Nije ni vama lahko, pa vi zivite u nekom svom svijetu(''manijaci''), cuj ljubomora??? Na koga??? Na Tako Male??? :lol: :lol: :lol: Da Bog da se usrecili Adilovicem kao i mi, da Bog da vam prebacivao Grbavicu kao sto je i Bilino Polje, i da Bog da vas kostao svega sto mozete osvojiti.. :lol: :lol:
p.s.

"Sa Čelikom nisam imao nikakvih razgovora nakon isteka sezone.'' Toliko o uzimanju ovog, slobodno, i zadrzite ga.
Kad je ono Čelik zadnji put digao neki trofej, da prije 15 godina, i to ne na cijeloj teritoriji BiH :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jun 2011, 14:35

Crni gavran je napisao/la:
Jeste Zeljo institucija, ali koliko ja znam vasa zelja (pusta) je bio Dario Puric. Adilovica nikada niste spominjali. I kad je bilo pomena, svi su mislili da je patka
Uzet ćemo mi i Purića dogodine kad mu istekne ugovor...ne sikiraj se ti :D

Slađe je kad dođe za 0 kermi :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 14:36

Shvatili smo vas Zeničani, sad se vratite u vaše sivilo !

slika

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jun 2011, 14:36

Da ne bi dalje komentarisali ovo oko Adilovic. Evo ja sad kazem prihvatam od robijasa zahvalinicu sto smo ih pojacali uzimanjem Adilovica. Nema na cemu uzecemo opet ako nama neko bude odgovarao s ciljem da vas pojacamo. Sad se vi okreniti vasoj sjednici u ponedjeljak i novo treneru Gavranu i nastavite malo na svojoj temi. Mi imamo pametnija posla, jer ocekujemo da nam se jave navijaci ostalih klubova koji ce nam cestitati sto smo ih pojacali uzimenjem njihovih igraca. Imamo pune ruke posla. Pripremanje za evropu, za premijer ligu itd, a vi imate 15 godina da razmisljate i sanjate o nekom trofeju.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 18 jun 2011, 14:37

ellaxaz je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la: Ovo nije provokacija, procitajte moje postove, da je on ostao u Celiku, ja ne bi Celika vise gledao na Bilinom Polju. I sretno vam sa njim ;)
Drago mi je što ćeš gledati svoj klub. 8-)
Dobro, znam da sad ispada glupo, ali stvarno je tako, sta je covjek sve fulo, ovaj nas mamlaz Ibrakovic nikako da ga izvede iz igre (nije smio od Sekija). I ja sam se bio zareko, ako on i dalje bude igro, mene nema. Pa ja vise volim svoje zivce nego ista.....

U sustini svejedno mi je gdje otisao, samo nek nije vise kod nas ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 18 jun 2011, 14:38

KB-TM87 je napisao/la:Shvatili smo vas Zeničani, sad se vratite u vaše sivilo !

slika
dobar ovaj trans pravo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 18 jun 2011, 14:39

Bianconeri1988 je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:
Uzet ćemo mi i Purića dogodine kad mu istekne ugovor...ne sikiraj se ti :D

Slađe je kad dođe za 0 kermi :lol:
NIKAD :!:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 14:39

Ne čujem te, valjda veze nisu dobre zbog smoga

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 18 jun 2011, 14:41

KB-TM87 je napisao/la:Ne čujem te, valjda veze nisu dobre zbog smoga
pa ne mozes me cuti, bilde, mozes da procitas samo :) pisem ne derem se :lol:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 jun 2011, 14:42

A jesu se ovi zenicki luzeri raspisali :lol: :lol: taj Adilović je doveden da malo zaoštri konkurenciju, svakako je dovden za 0 KM ,svakako ce grijati klupu i svakako da ne može biti gori od Lazara nikako.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 14:42

aguero88_ je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Ne čujem te, valjda veze nisu dobre zbog smoga
pa ne mozes me cuti, bilde, mozes da procitas samo :) pisem ne derem se :lol:
Idi svršavaj na Kuduza, mi ćemo na Kup, vozdrica. Samo da napomenem, Kapiten za 0 KM :lol:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 jun 2011, 14:43

Crni gavran je napisao/la: Dobro, znam da sad ispada glupo, ali stvarno je tako, sta je covjek sve fulo, ovaj nas mamlaz Ibrakovic nikako da ga izvede iz igre (nije smio od Sekija). I ja sam se bio zareko, ako on i dalje bude igro, mene nema. Pa ja vise volim svoje zivce nego ista.....

U sustini svejedno mi je gdje otisao, samo nek nije vise kod nas ;)
Adilović sam kaže da se njegove ambicije i ambicije Čelika razlikuju.
Možda ovako bude dobro i za Želju i za Čelik. 8-)

Vidjećemo, vrijeme će pokazati. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jun 2011, 14:44

Glavno i osnovno,i ono sto vas moze zaboliti dzon je to sto ste dobili igraca koji nikako nemoze biti gori od prethodnog,i to je cinjenica...i vasa igra sa ovim nemoze ici unazad...jel nije bas tesko nadmasiti prethodnika,e sad jedini problem je ako vam ovaj Adilovic bude jedini izbor pa ako njega ne bude islo da i njega morate trpiti citavu sezonu(ovu djecu ne racunam,jel njima treba jos fore bez obzira na talenat) ,u sustini nemate sta zijaniti,al bi se valjalo osigurati sa jos jednim napadacem po mom misljenju,opet kazem od prethodnog nemoze biti gori,moze samo biti bolji
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 jun 2011, 14:46, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 18 jun 2011, 14:46

hajmo biti svi iskreni. koji korak adilovic moze napraviti u znaku, hajmo reci, neke osvete zato sto mu citav grad psuje itd itd...? prelazak u zelju ili sarajevo. u sarajevu je guzva u napadu.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 14:46

KenoRob je napisao/la:hajmo biti svi iskreni. koji korak adilovic moze napraviti u znaku, hajmo reci, neke osvete zato sto mu citav grad psuje itd itd...? prelazak u zelju ili sarajevo. u sarajevu je guzva u napadu.
U svakom slučaju prelazak u Želju i Sarajevo je pomak u karijeri za svakog igrača nakon igranja u drugim nižerazrednim klubovima.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 jun 2011, 14:47

KB-TM87 je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:hajmo biti svi iskreni. koji korak adilovic moze napraviti u znaku, hajmo reci, neke osvete zato sto mu citav grad psuje itd itd...? prelazak u zelju ili sarajevo. u sarajevu je guzva u napadu.
U svakom slučaju prelazak u Želju i Sarajevo je pomak u karijeri za svakog igrača nakon igranja u drugim nižerazrednim klubovima.
A ja pomaka, ako ne bude otisao negdje dalje, umrijeti ce od gladi pa makar istovremeno igrao i u Zelji i Sarajevu..
Celik!3,2,2.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 jun 2011, 14:50

KB-TM87 je napisao/la:
Bilo je odlazaka i u suprotnom smijeru : Emir Hadžić, Vršajević,Kuduzović, Jamak i slicni maljevi...pa su se usrecili pravo u Čeliku :lol: :lol: nikad ništa osvojili nisu niti ce, ali zato im je izazov borba za opstanak.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 18 jun 2011, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 18 jun 2011, 14:50

KB-TM87 je napisao/la:
priznat cu ti da je pomak u njegovoj karijeri. a iz kojeg nizerazrednog kluba dolazi?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.