u 9 :30 100%Bianconeri1988 je napisao/la:Pa u koliko je prozivka?
U 9:00 ili 9:30!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sad vam adilovic valja, a prije par dana ste zeljeli da lazo ostane ccccc
Za zivot cijeli!
Albin Pelak ex kapiten,
Jadranko Bogičević ex kapiten,
Eldin Adilović ex kapiten.
Sve ukupno 0,00 KM
Sve ukupno 0,00 KM

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
kako ba ljudi ne kontate , celik nam je pustio onaj kup , sad se tek vidi da je nastimana utakmica u zenici , dali nam kup a da uzmemo Adilovic

A koji je to igrac u nasoj ligi placen vise od 0 KM za prelazak u drugi klub nase lige?ellaxaz je napisao/la:Albin Pelak ex kapiten,
Sve ukupno 0,00 KM
Nako par imena cisto radoznalosti radi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Drugi najbolji daleko, mada me ovaj zadnji asocira na dres Francuske pa sado nije dobar:DŠB_Fidelis je napisao/la:Drugi i zadnji najbolji.KB-TM87 je napisao/la:Evo sad gledam proizvode macrona i evo neke solucije kakve bi nam mogle biti.
http://www.easilysharing.com/images/773 ... 737953.jpg
http://www.easilysharing.com/images/212 ... 115182.jpg
http://www.easilysharing.com/images/831 ... 372024.jpg
http://www.easilysharing.com/images/188 ... 099370.jpg
http://www.easilysharing.com/images/172 ... 584381.jpg
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Poenta je što su oni svi bili kapiteni, i baš svi došli u INSTITUCIJU!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Nije nego je Šeki zaprijetio igracima da moraju izgubit inace nista od transfera njegovog sina u Željeznicar,bas me cudi da ovakva ili slicna teorija zavjere nije ranije ustanovljenabob je napisao/la:kako ba ljudi ne kontate , celik nam je pustio onaj kup , sad se tek vidi da je nastimana utakmica u zenici , dali nam kup a da uzmemo Adilovic![]()

Jooj Lazo i Adilovic u napadu, strah i trepet za...navijace iza gola, bit ce sad zayebano, pogodice nekog lopta u glavu, stradace dijete neko 

....hvala puno upravi Zeljeznicara.....imamo jos dva talenta molim vas uzmite ih....Nemeljakovic i Isakovic neka budu vasa nova pojacanja.....
Nema vise :P
- KB-TM87
- Kontakt:
Nema na čemu, vidimo se opet za 15 godina u finalu nekog kupa.flash je napisao/la:....hvala puno upravi Zeljeznicara.....imamo jos dva talenta molim vas uzmite ih....Nemeljakovic i Isakovic neka budu vasa nova pojacanja.....
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
....samo ovaj put vi cekate 15 godina...jer ce vam napad bit stravaKB-TM87 je napisao/la:Nema na čemu, vidimo se opet za 15 godina u finalu nekog kupa.flash je napisao/la:....hvala puno upravi Zeljeznicara.....imamo jos dva talenta molim vas uzmite ih....Nemeljakovic i Isakovic neka budu vasa nova pojacanja.....

Nema vise :P
Npr. mi smo Edina Višću "pošteno" platili.miky_hz je napisao/la:A koji je to igrac u nasoj ligi placen vise od 0 KM za prelazak u drugi klub nase lige?ellaxaz je napisao/la:Albin Pelak ex kapiten,
Sve ukupno 0,00 KM
Nako par imena cisto radoznalosti radi

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
-
- Kontakt:
napad nam ne moze bit gori od ovog proslog da ga jeb*sflash je napisao/la:....samo ovaj put vi cekate 15 godina...jer ce vam napad bit stravaKB-TM87 je napisao/la:Nema na čemu, vidimo se opet za 15 godina u finalu nekog kupa.flash je napisao/la:....hvala puno upravi Zeljeznicara.....imamo jos dva talenta molim vas uzmite ih....Nemeljakovic i Isakovic neka budu vasa nova pojacanja.....

- KB-TM87
- Kontakt:
Jesil siguran ? De se preispitaj maloflash je napisao/la:....samo ovaj put vi cekate 15 godina...jer ce vam napad bit stravaKB-TM87 je napisao/la:Nema na čemu, vidimo se opet za 15 godina u finalu nekog kupa.flash je napisao/la:....hvala puno upravi Zeljeznicara.....imamo jos dva talenta molim vas uzmite ih....Nemeljakovic i Isakovic neka budu vasa nova pojacanja.....

Željezničar - kult glavnog grada
Odmori malo pricekaj i ne hiti sa velikim izjavama i preudiciranjem stvari,zna se to odbit o glavu..!!!flash je napisao/la:....samo ovaj put vi cekate 15 godina...jer ce vam napad bit stravaKB-TM87 je napisao/la:Nema na čemu, vidimo se opet za 15 godina u finalu nekog kupa.flash je napisao/la:....hvala puno upravi Zeljeznicara.....imamo jos dva talenta molim vas uzmite ih....Nemeljakovic i Isakovic neka budu vasa nova pojacanja.....
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja ne znam kako ovi Robijaši imaju obraza i doći na temu FK Željezničar
Sad se lafo nešto zahvaljuju, ali svakako ironično, da je Adilović otišao u neki drugi klub sigurno ne bi bilo ovako, ali fazon je što je on došao kako sam kaže instituciju...
Te riječi bole, zato ovo silno hinjsko zahvaljivanje

Sad se lafo nešto zahvaljuju, ali svakako ironično, da je Adilović otišao u neki drugi klub sigurno ne bi bilo ovako, ali fazon je što je on došao kako sam kaže instituciju...

Te riječi bole, zato ovo silno hinjsko zahvaljivanje

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Crni gavran
- Kontakt:
HVALA TI ŽELJO
Ovo nije provokacija, procitajte moje postove, da je on ostao u Celiku, ja ne bi Celika vise gledao na Bilinom Polju. I sretno vam sa njim
Ovo nije provokacija, procitajte moje postove, da je on ostao u Celiku, ja ne bi Celika vise gledao na Bilinom Polju. I sretno vam sa njim

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije ni vama lahko, pa vi zivite u nekom svom svijetu(''manijaci''), cuj ljubomora??? Na koga??? Na Tako Male???
Da Bog da se usrecili Adilovicem kao i mi, da Bog da vam prebacivao Grbavicu kao sto je i Bilino Polje, i da Bog da vas kostao svega sto mozete osvojiti..
p.s.
"Sa Čelikom nisam imao nikakvih razgovora nakon isteka sezone.'' Toliko o uzimanju ovog, slobodno, i zadrzite ga.

p.s.
"Sa Čelikom nisam imao nikakvih razgovora nakon isteka sezone.'' Toliko o uzimanju ovog, slobodno, i zadrzite ga.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.