ako bude prvi špic, a pare od džeke liježu...e onda bogam' ne ljava.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Adilović donio bod Čeliku u Prijedoru protiv Rudara svojim golom, protiv nas u Zenici istoCrni gavran je napisao/la:Kao npr... koje "vazne" golove je daobistrikboy je napisao/la:Momak je davao vazne golove za Celik i donosio im bodove,na stranu njihove frustracije nakon jos jedne neuspjesne sezone,koju smo im upravo mi dodatno zacinili...Pa te golove bi i moj stari mogo dati
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uostalom, da Bog da vam bio bolji od Dzeke, ali da je truba od igraca, to je opste poznata stvar. Da pitamo HZ koji su bili na Bilinom Polju koliko je sansi promasio samo protiv Sarajeva![]()
Jest dao 15 golova ali zato jeste imao oko 100 sansi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Izvaredan ucinak
Kad zagrmi HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE!!!DARE_DEVIL_SA je napisao/la:ELDIN ADILOVIC JE JEDAN OD NAS!!!
HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE!!!
Ima sanse...a da li ce se to i desiti,ostaje da vidimo,polako samo...Iker C je napisao/la:Nema se tu šta puno pričati, vrijeme će pokazati kakav je Adilović igrač.Nego da li neki "insajder" zna ima li šanse da nas Smajić i Ješe mogu pojačati?
boccaccio je napisao/la:Ima sanse...a da li ce se to i desiti,ostaje da vidimo,polako samo...Iker C je napisao/la:Nema se tu šta puno pričati, vrijeme će pokazati kakav je Adilović igrač.Nego da li neki "insajder" zna ima li šanse da nas Smajić i Ješe mogu pojačati?
Nemam nista protiv dovodjenja Adilovica,bolje je nego da smo ostali sa Ramicem,Baljicem i Nikolicem samo,ovo je igrac koji ima iskustava igranja u nasoj ligi,zna o cemu se tu radi i sada je dosao u Zelju,najveci klub,do njega je da se dokaze Amaru i pokaze zasto ga je ovaj doveo.
Tu su zvanicno Drakul i Adilovic...sada ocekujem "pojacanja"
sanjin na orgu reče u 9 ?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:boccaccio je napisao/la:Ima sanse...a da li ce se to i desiti,ostaje da vidimo,polako samo...Iker C je napisao/la:Nema se tu šta puno pričati, vrijeme će pokazati kakav je Adilović igrač.Nego da li neki "insajder" zna ima li šanse da nas Smajić i Ješe mogu pojačati?
Nemam nista protiv dovodjenja Adilovica,bolje je nego da smo ostali sa Ramicem,Baljicem i Nikolicem samo,ovo je igrac koji ima iskustava igranja u nasoj ligi,zna o cemu se tu radi i sada je dosao u Zelju,najveci klub,do njega je da se dokaze Amaru i pokaze zasto ga je ovaj doveo.
Tu su zvanicno Drakul i Adilovic...sada ocekujem "pojacanja"
Sutra u pola 10 prozivka kako sam cuo dolazi Jese!!!
to mije promakloeliminator je napisao/la:na zvanicnoj stranici je pisalo u 9:30
Bravo!Admiral_TM87 je napisao/la:Nemogu levati biti zadovoljni kad ocekuju neke muslimovice, dialibe. Kritikujete covjeka kojeg nikad niste ni gledali i koji jos nije ni utakmice odigro za nas. Adilovic nije neko zvucno ime na koje se pojedinci lože, ali u okvirima ove odron lige je dobar napadac a i dosao je bez obestecenja. Pustimo covjeka da odigra bar polusezonu pa mu onda ocjenjujmo ucinak. Ja mislim da ce imati svoju ulogu u ekipi i da ce dati vise golova u sezoni, nego sto je idol mnogih ovdje paćenika dao za 2 godine. Isto tako se kritikuje i strucni stab zbog pojacanja, a tek bi trebalo da se zavrti i da pocne prelazni rok, tako da se i to treba sacekati i vidjeti sta ce biti pa onda kritikovati. I ja mislim da nam treba pojacanja jos 2-3 (ali pojacanja) ali tek cu da kritikujem, ako bude ciganluka kao prosle godine, ili pohvalim, kad se zavrsi prelazni rok, jer sad je sve ovo suplja prica.
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Blackwargreymon, Levin, TefalTava i 48 gostiju.