FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 18 jun 2011, 12:47

meni je sasvim okej da adilović bude drugi špic :mrgreen:

ako bude prvi špic, a pare od džeke liježu...e onda bogam' ne ljava.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jun 2011, 12:48

Crni gavran je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Momak je davao vazne golove za Celik i donosio im bodove,na stranu njihove frustracije nakon jos jedne neuspjesne sezone,koju smo im upravo mi dodatno zacinili...
Kao npr... koje "vazne" golove je dao :roll: Pa te golove bi i moj stari mogo dati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uostalom, da Bog da vam bio bolji od Dzeke, ali da je truba od igraca, to je opste poznata stvar. Da pitamo HZ koji su bili na Bilinom Polju koliko je sansi promasio samo protiv Sarajeva :?:
Jest dao 15 golova ali zato jeste imao oko 100 sansi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Izvaredan ucinak :mrgreen:
Adilović donio bod Čeliku u Prijedoru protiv Rudara svojim golom, protiv nas u Zenici isto
Protiv Drine donio tri boda u Zenici svojim golom, isto protiv Sarajeva, isto protiv Budućnosti
Protiv Rudara u Zenici zabio oba gola (jedva Čelik 2:1)
Još je zabijao protiv Leotara i Zvijezde...
Sjetim se onda partije za repku ove sezone protiv Poljske kad je na njemu bio penal...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 18 jun 2011, 12:48

ELDIN ADILOVIC JE JEDAN OD NAS!!!

HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE!!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 18 jun 2011, 12:48

ako je amar uklopio onakvog popovica uklopit ce i adilovica.
lazar je imao svoju svrhu u želji a ona ocigledno nije bila davanje golova... koliko god ovo sumanuto djelovalo xD a imao je 1000 prilika, ako ovaj daje iz 100 prilika go onda je to 10 golova, opet adilovic na kontu ima vise golova nego lazo po ovoj statistici xD

i za kraj
AJDE LAZAREEEEEE

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 12:49

Muharemović u Nionu

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/mu ... ic-u-nionu

Željezničar će ime protivnika saznati oko 14.30h nakon uvodnog dijela ceremonije, te izvlačenja parova pretkola Lige prvaka.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 18 jun 2011, 12:49

Ja sam siguran da ce Adilovic zacepiti usta svim ovim sto ga sad napadaju :D

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 18 jun 2011, 12:49

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:ELDIN ADILOVIC JE JEDAN OD NAS!!!

HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE!!!
Kad zagrmi HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE!!!
FKŽ !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 jun 2011, 12:50

Ja o momku neću suditi, ni da je dobar, ni loš..Vrijeme će pokazati..Imaju ljudi koji o tome razmišljaju, da li je neki igrač za Želje ili nije..prvenstvno mislim na Amara. Moje je samo da dajem podršku svom voljenom klubu. Na druge stvari ne mogu uticati.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 jun 2011, 12:50

Iker C je napisao/la:Nema se tu šta puno pričati, vrijeme će pokazati kakav je Adilović igrač.Nego da li neki "insajder" zna ima li šanse da nas Smajić i Ješe mogu pojačati?
Ima sanse...a da li ce se to i desiti,ostaje da vidimo,polako samo...
Nemam nista protiv dovodjenja Adilovica,bolje je nego da smo ostali sa Ramicem,Baljicem i Nikolicem samo,ovo je igrac koji ima iskustava igranja u nasoj ligi,zna o cemu se tu radi i sada je dosao u Zelju,najveci klub,do njega je da se dokaze Amaru i pokaze zasto ga je ovaj doveo.
Tu su zvanicno Drakul i Adilovic...sada ocekujem "pojacanja" :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

invincible
Kontakt:

Post Postao/la invincible » 18 jun 2011, 12:51

ZELJEZNICAR JE INSTITUCIJA!

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 18 jun 2011, 12:54

boccaccio je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Nema se tu šta puno pričati, vrijeme će pokazati kakav je Adilović igrač.Nego da li neki "insajder" zna ima li šanse da nas Smajić i Ješe mogu pojačati?
Nemam nista protiv dovodjenja Adilovica,bolje je nego da smo ostali sa Ramicem,Baljicem i Nikolicem samo,ovo je igrac koji ima iskustava igranja u nasoj ligi,zna o cemu se tu radi i sada je dosao u Zelju,najveci klub,do njega je da se dokaze Amaru i pokaze zasto ga je ovaj doveo.

Sutra u pola 10 prozivka kako sam cuo dolazi Jese!!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 jun 2011, 12:59

Adilovic je u Celiku bio efikasniji nego Popovic kod nas.
Sad je to nas covjek,nas igrac i na nama je da ga podrzimo kao sto smo i Lazara i sve ostale.

Eldine dobrodosao, nadam se da ces tresti mreze za nas.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 13:00

Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 jun 2011, 13:03

COCA prodaj se COCA prodaj se, COCA prodaj se, COCA prooooooodaj se :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jun 2011, 13:04

Vidim pesimizam po pitanju dovodjenja igraca. E ovako da se malo osvrnem u proslost. Kada je Guvo dosao u Zelju ko je znao za njega, niko? Druga stvar kada je doveden Amir Agic ko je znao za njega(po meni najbolji zadnji vezni koji je igrao). Zatim Karic iz Slobode po meni je bio fenomenalan. Huljev je bio poznat igrac prije nego je i dasao u Zelju. Imamo primjer Muratovica i Beslije koji je Zeljo bio odskocna stepenica. Sjetite se samo prekomandovanja Bukija s beka u vezni red. Sampionske titule necu da nabrajam. Zaboravio sam dovodjenje Visec iz Banovica(nikad do tad nisam ni cuo za njega). Trojac Radovanovic, Culum i Popovic. Mada za popa ne mogu reci da je opravdao ocekivanja ali eto... Samo se sjetite koliko dugo nismo imali desnog beka pa dodje Markovic, zatim vezna linija vracanje Zebe i dolazak Savica(koji je dao mnogo golova z asvoju ulogu). Zebu niko ne bi vratio da nije bilo Osima. I najveci po meni potez koji je Osim uradio je kada je u juniorima ili kadetima rekao Sehicu da ide u golmane, a on prije toga igrao lijevo beka. Prema tome ako Amar misli da je Adilovic pojacanje ja ga podrzavam. Momku treba pruziti sansu i podrsku naravno. Nase je da odemo na jug i navijamo, a za rezultate je zaduzen znate ko... U kakvoj smo situaciji bili prije nekoliko godina a u kakvoj smo sad sve govori. P. S. To sto neko dodje sa "strane" na forum FK Zeljeznicar i kaze nesto protiv igraca koji je dosao u Zelju, nek se zapita sta se u njegovom klubu desava pa nek nesto prica. Adilovic i svi koji dodju u moj voljeni klub dok je TATA Osim tu imaju moju podrsku. Malo sam oduzio ali morao sam. Kao sto rece boccaccio pojacanja tek trebaju da dodju... :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 18 jun 2011, 13:05

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:

Sutra u pola 10 prozivka kako sam cuo dolazi Jese!!!
sanjin na orgu reče u 9 ?
Željo - My first love!!!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 18 jun 2011, 13:06

na zvanicnoj stranici je pisalo u 9:30

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 18 jun 2011, 13:07

eliminator je napisao/la:na zvanicnoj stranici je pisalo u 9:30
to mije promaklo :D zahvaljujem drug
Željo - My first love!!!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 18 jun 2011, 13:07

Nemogu levati biti zadovoljni kad ocekuju neke muslimovice, dialibe. Kritikujete covjeka kojeg nikad niste ni gledali i koji jos nije ni utakmice odigro za nas. Adilovic nije neko zvucno ime na koje se pojedinci lože, ali u okvirima ove odron lige je dobar napadac a i dosao je bez obestecenja. Pustimo covjeka da odigra bar polusezonu pa mu onda ocjenjujmo ucinak. Ja mislim da ce imati svoju ulogu u ekipi i da ce dati vise golova u sezoni, nego sto je idol mnogih ovdje paćenika dao za 2 godine. Isto tako se kritikuje i strucni stab zbog pojacanja, a tek bi trebalo da se zavrti i da pocne prelazni rok, tako da se i to treba sacekati i vidjeti sta ce biti pa onda kritikovati. I ja mislim da nam treba pojacanja jos 2-3 (ali pojacanja) ali tek cu da kritikujem, ako bude ciganluka kao prosle godine, ili pohvalim, kad se zavrsi prelazni rok, jer sad je sve ovo suplja prica.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jun 2011, 13:09

Admiral_TM87 je napisao/la:Nemogu levati biti zadovoljni kad ocekuju neke muslimovice, dialibe. Kritikujete covjeka kojeg nikad niste ni gledali i koji jos nije ni utakmice odigro za nas. Adilovic nije neko zvucno ime na koje se pojedinci lože, ali u okvirima ove odron lige je dobar napadac a i dosao je bez obestecenja. Pustimo covjeka da odigra bar polusezonu pa mu onda ocjenjujmo ucinak. Ja mislim da ce imati svoju ulogu u ekipi i da ce dati vise golova u sezoni, nego sto je idol mnogih ovdje paćenika dao za 2 godine. Isto tako se kritikuje i strucni stab zbog pojacanja, a tek bi trebalo da se zavrti i da pocne prelazni rok, tako da se i to treba sacekati i vidjeti sta ce biti pa onda kritikovati. I ja mislim da nam treba pojacanja jos 2-3 (ali pojacanja) ali tek cu da kritikujem, ako bude ciganluka kao prosle godine, ili pohvalim, kad se zavrsi prelazni rok, jer sad je sve ovo suplja prica.
Bravo!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], lakilone, Lokomotifa, Mahalac7, NekoSaDaleka, Pablo11, rimljanin90 i 101 gost.