Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Da, Amer Bekić je pravi vođa ekipe. A što se tiče prve postave, sad se na juniore i kadete i moramo osloniti želimo li stabilizovati "team". Siguran sam da niko od njih neće razočarati, samo da ne odu u inostranstvo ovako rano.Rosas7 je napisao/la:gledo sam sada vase juniore u mostaru,i recu jedno odlicni su,morate od onakvih igraca izvuci nesto,najbolji je bio onaj kapetan ja mislim da se zove bekic....![]()
Ne kažemo da nije potencijal za 2-3 sezone bi mogao da igra u klubu tipa Spartak, Aek, aza 5-6 možda čak i nešto na nivuo PSV-a, i tako toga dabogda on doguro do Mančestera al sad trenutno Avdukić i Mjukić su najboljiOmar500 je napisao/la:Ne mislim se raspravljati s vama u nedogled. Meni je drago da je momak uspio, debitovao sa 17 god. za prvi tim u teškim vremenima, inače je bez oca, prije par godina i sestru izgubio. U početku je bio veoma nesiguran golman, ali je izrastao u pravu klasu. Ima još nekih nedostataka, ali se to može popraviti i što je najvažnije, ima potencijala da postane naš najbolji golman, poslije Begovića. Da brani u jakom europskom klubu. E sad što je nekom krivo kada neko uspije, to nije moja stvar. Draži su vam fudbaleri dijasporci, nego ovi naši koji se pate kroz omladinske pogone, treniraju u groznim uvjetima...
Uglavnom, ja sam svoje rekao, vi radite šta hoćete.
E sada ces krvavo da platis svoju izjavu, ima da te oderu Sarajlije, ko vola u kupusuLEŠINAR je napisao/la:Ma ljudi pitao sam za Denisa a onda se ovi iz SA odmah nakače naš je uvijek i mora biti bolji. Daj bolan kakav Šehić. Dječačić sa posebnim potrebama. Ako je nešto mjerilo za golmana kakav je onda je to broj primljenih golova. U tom slučaju se zna ko je najbolji u ligi. NAŠ AVDUKA!
To konacno Sakib e neka je,cestita muTaRgEt_ je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Nije valjda da je Sakib nesto osvojio?
Osvoji Sakib prvi trofej nakon 8 finala kupa![]()
Ma ne mogu oni protiv argumenata! Avduka je stvarno najbolji. A i nešto ne zazirem od tih sarajlijica!guber90 je napisao/la:E sada ces krvavo da platis svoju izjavu, ima da te oderu Sarajlije, ko vola u kupusuLEŠINAR je napisao/la:Ma ljudi pitao sam za Denisa a onda se ovi iz SA odmah nakače naš je uvijek i mora biti bolji. Daj bolan kakav Šehić. Dječačić sa posebnim potrebama. Ako je nešto mjerilo za golmana kakav je onda je to broj primljenih golova. U tom slučaju se zna ko je najbolji u ligi. NAŠ AVDUKA!![]()
.
Onako kako je rade nece biti zavrsena ni za dvije godine.TZ_BoY je napisao/la:Znali ko da li ce se napraviti ova sjeverna tribina da pocetka nove sezone i sta ce biti sa fukarama naredne sezone hoceli prisustvovati utakmicama ili bojkotvoati ???
haahha svastajug-onostalgicar je napisao/la:znas... ja sam malo stariji i znam da je i prije rata Tuzla imala animozitet prema Sarajevu i to ti je tako, to sto ima par normalnih ljudi koji ga nemaju to ej zanemarivo kad se uzme u obzir sira slika
Jest vala evo Sarajevo cupaju strasno,kod nas je med i mijekoSaltCityAttack je napisao/la:haahha svastajug-onostalgicar je napisao/la:znas... ja sam malo stariji i znam da je i prije rata Tuzla imala animozitet prema Sarajevu i to ti je tako, to sto ima par normalnih ljudi koji ga nemaju to ej zanemarivo kad se uzme u obzir sira slika..jest imamo, ali samo sarajlije pricaju kako smo jugosloveni, komunjare ovakvi onakvi i td:)..znam najbolje ebiga imam zenu sarajka, nana mi je sarajka i sva familija sa njene strane i td..uglavnom u nasem gradu niko ne mrzi grad kao grad Sarajevo to je glupost koju pises i nema potrebe o tome da pisemo po forumu...istina ne volim sportske klubove iz Sarajeva, kao i 99% tuzlaka iz vise razloga...prvo nikad necu zaboraviti u ratu UN donirao lopte savezu odnosno vrelom pitaru Pusini koji je trebao da podjeli tada nasim prvoligasima lopte,a kitu je Sloboda dobila ...Pusina dao lopte Sarajevu i i vjerovatno manji broj Zelji jer da se nebi komsije slucajno bunile...to je ono zbog cega nikad nisam ni volio klubove iz tog grada, jer njima nikad nista nece zafalit uvjek ce biti neko ko ce podignut i drzavu na noge kako bi se odrzali, a drugi bi se mogli ugasit ebiga.
jest evo i Bosna je u idealnom stanju,inace ne pratim kosarku al drug mi igra u prvom timu,plus znam neke ljude u upravi,bukvalno su duzni kao i vi ista situacija potpuno!SaltCityAttack je napisao/la:ja ti samo spiminjemza UN lopte nista vise...to je bilo negdje 1994-1995 care..i ne kazem ja da vi imate nesto mnogo vise od drugih, ali mozes mislit kako ej tek drugim klubovima, kad je vama tako kosto ti kazes?..evo neku noc gledam face o face kod Senada i lik javno kaze d anije dobio broj glasova u stranci zato sto nije sa ostatkom podrzao da se pomogne KK Bosna
...pa dobro ja se slazem da se treba pomoci KK Bosna da se izvuku, ali po tome vidim da se KK Sloboda moze ugasit sto se njih tice i niko nece mrdnut qurcem da pomogne...nama i ne treba pomoci, jer smo smai sebe unazadili to stoji, ali me nervira to da jednim moze, a za druge ih boli briga
I sad umjesto da se s malim potpisao ugovor, pa onda ga prodali, ovako dobijamo "sitnicu". Bilo bi dobro da se ove pare utroše na team.harry_90 je napisao/la:Omerovic iz Slobode presao u Hoffenhaim. Sloboda ce dobit oko 60.000 eura za ovaj transfer.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.