FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la thulkazal » 16 jun 2011, 12:00

effe_sa je napisao/la: tačnije bila je visoko postavljena, jer ne zaboravi da heynckes sigurno nece postavljat odbranu tako visoko kao van gaal
to ja nezz dok ne vidim da haynckes igra tako sa Bayernom ...

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 16 jun 2011, 13:44

schweinsteiger je napisao/la:I na Buytena se previse retrospektivno gleda.Jeste grijesio u 2010. i izgubili smo titulu u CL,ali otkako se oporavio od povrede ove godine,nije napravio ni jedu gresku koja nas je stojala gola,koliko se ja sjecam i ja bih mu dao sansu u prvih 11 na pocetku sezone.Mene je samo strah kad on krene naprijed s loptom,pa k'o fol on da posalje dugu loptu,uvijek ili zavrsi u autu ili je presijece neko :D
Ako VB bude igrao u prvoj postavi možeš zaboraviti na LP! Ja ne mogu vjerovati da postoje likovi koji žele opet gledati VB u prvom timu.

[youtube][/youtube]

Ja ovakva i slična ispadanja ne želim više gledati. Muka mi je od njih! Njegov odlazak iz Bayerna bi bio ravan kupovini Robbena. :mrgreen: Bayern bi trebao prodati i VB i Brenu i kupiti 2 nova štopera. Uz Badstubera bi imali 3 štopera, a u slučaju nekih neželjenih povreda to bi mjesto mogao pokriti Gustavo.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2011, 14:13

Juče je obelodanjeno da je Bajern počeo pregovore sa štoperom Čelsija, Aleksom.

Traži se još jedno krilo, prvi na meti je 19-godišnji Japanac, Takaši Usami, koji nastupa za Gambu iz Osake. Usami je na putu za Bavarsku, pošto su ostale samo formalnosti oko njegovog transfera.

Bajern se baš ''zahuktao''...
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jun 2011, 00:13

Baš se Bayern zahuktao ako ovako nastavimo gdje će nam kraj biti..flustrirajuće djeluje ovo natezanje oko Boatenga a i Vidala, City nije voljan za siću poslati Jerome u Minhen a Rudi zapeo za još 5 mil i ne odstupa ni mm :)..kome li će utrapiti onu stožinu Buytena baš me zanima.. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 jun 2011, 00:40

Bog me ubio ako ja mogu skontati koji ce im qrac ovaj Boateng,lik nit´je stoper nit´je vezni,igra nekog lafo beka,a centarsuta ni s glave.Alexovo dovodjenje bi vec imalo smisla kao i Vidalovo,mora se skinuti teret sa Schweini-a,elem vidjecemo sta ce biti,u svakom slucaju povratak Olica je svakako najvece pojacanje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 jun 2011, 02:40

bistrikboy je napisao/la:Bog me ubio ako ja mogu skontati koji ce im qrac ovaj Boateng,lik nit´je stoper nit´je vezni,igra nekog lafo beka
slika
haribo macht kinder froh

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 17 jun 2011, 13:08

samo ne znam ko ce da bude zamjena riberiju i robenu,kad se povrede....
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 17 jun 2011, 15:04

jaoo padobranaca... Usami, Kroos, Muller...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 jun 2011, 17:37

Kao sto je @gero najavljivao Toni Vastic (sin Ivice) je potpisao dvogodisnji ugovor za Bayern. Igrace za drugi tim.

slika
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jun 2011, 22:36

Zamjena Bilalu: Kroos i Olić. Zamjena Arjenu: Muller i Usami (valjda).
Mislim da je dovoljno, mada se još ne zna hoće li biti kakvog uberraschunga.
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jun 2011, 23:03

[youtube][/youtube] nadam se da ovog neće biti u narednoj sezoni :lol:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 jun 2011, 23:08

Ma to je staro. Ja pomislio da nije neki novi belaj.
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jun 2011, 23:12

Ma kakav belaj na Sardiniji, Majamiju, St. Tropezu i sličnim mjestima. :D

Belaj tek predstoji. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2011, 23:14

moustapha je napisao/la:Ma to je staro. Ja pomislio da nije neki novi belaj.
Mogu se jedino porokati na nekoj od mnogobrojnih plaza, po mogucnosti u Gerinom Majamiju.

Necu se ni trenutka zacuditi ako se ovo desi i sljedece sezone, jer je potrebno samo da se zna da ce Rafinha i Robben igrati na istoj strani. :lol:
Imace novine sta pisati.

P.S. Preduhitri me Bgm. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jun 2011, 23:16

Ako krenu kola niz brdo biće opet naguravanja, bilo je uvijek zanimljivo na treninzima Bayerna -Matthäus vs Lizarazu odmah na šake.. :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jun 2011, 23:20

Omerbavarac je napisao/la: P.S. Preduhitri me Bgm. :lol:
:lol: :lol:
Po ko zna koji put. :D
Saurman je napisao/la:Ako krenu kola niz brdo biće opet naguravanja, bilo je uvijek zanimljivo na treninzima Bayerna -Matthäus vs Lizarazu odmah na šake.. :D
Ma Liza je tu pokazao granicu malom kepecu, on će se tu nešto kofrčiti. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 jun 2011, 23:24

Kofrcit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Prejak kometar :)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 jun 2011, 23:40

Momci nemojte belaja. :lol:

Fink je to fino objasnio. Nekad te ovom sportu emocije ponesu i reagujes kako ne bi zelio. S druge strane pokazuje koliko je igrac strastven i zeli biti gazda na terenu. Pravi primjer Dzeko. Dok je pravio skandale i "pichkaro" po hodnicima bio je u formi. Sad se tesko nalozi i kad ga neko namjerno udari.
#divovi

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 jun 2011, 01:22

rafinha bi mogao lako zahukat s nekim...možda s robbenom.....meni nekako najviše tu fali pravi kapiten....prije je tu bio veliki effe, pa onda veliki kahn, pa i autoritativni van bommel, a sad lahm treba da stisava uzavrle strasti......e neka mu je sretno, al on je po meni na toj poziciji capitana "ueberfordert".
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 18 jun 2011, 11:54

ne znam bit ce izuzetno zanimljivo u nadolazecoj sezoni puno puno vise iznenadjenja i ,uzbudjenja sigurno vise nego prosle sezone citajuci predhodne postove pricase od odnosima nekadasnjih igraca bajerna one legendarne postave na celu sa efenbergom , pridoslih igraca sa postojecim igracima nema sumnje da je rafinja vatren momak roben takodje kada se iznervira ma jednom rijecju zestoki su to momci ali ipak mislim da svako ima razum i moze se naci zajednicki jezik i da nebi trebalo biti problema mada je moguce s vremena na vrijeme da se malo zakuha ali nista spektakularno ipak su to profesionalci. kad se sjetim efenberga legende taj covjek je imao autoritet ali u pravo punom smislu koji je sve drzao pod koncem u momcadi ali je bio i zestok momak ujedes li me ujescu te jace nam fali kapitet takve osobene kvalitete respekt titanu( koji je rame uy rame bio sa efe.nakon njegovog odlaska po njegovim autoriteskim osobinama ) i bomelu ali effe.je legenda u punom smislu nesto neponovljivo .sta je ovo vezano za pojacanja sve nekako utihnulo prica boateng je jos akltuelna ali nista konkretno ceka se odgovor ,citya al je na leru sada trazimo alternativu ako ne prodje boateng u alexu kako god bilo ,bilo bi dobro dovesi jednog od ove dvojice jer nama treba kvalitetan stoper jer po meni bi bio veliki rizik uci sa postojecim stoperskim kadrom koji je razocarao ne toliko ali jeste razocarao u vecoj mjeri sto klub kao sto je bajern ne smije dopustiti ako pretendira na vrh u svemu sto znaci da mora imati adekvatne igrace koji ce odgovoriti adekvatno izazovima koji su pred njih postavljeni .vezano za usamia mali funaki kako ga zovem obecava u punom smislu i za godinu dvije po meni on ce postati vrh.igraca ima sve predispozicije za vrhunskog igraca sto i trenutno pokazuje samo mu je potrebno kaljenje i prilagodavanje evropskom nogometu tacnije njemackoj ligi mozda godinu max.dvije posudba i onda imamo super igraca ja bi odma kupio malog nije skup ali obecava puno vjerovatno bajern ce ga uzeti na posudbu sa pravo kupovine ako se pokaze u sta ne sumnjam.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.