Bas bih volio znati ako dovedemo odlicno lijevo krilo ( Mata ) i Charliea Adama, kako ce to King posloziti. Slatke muke.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Uh što ih ja volim, otkad ih nije bilo u Liverpoolu.Jimmy from the hood je napisao/la:Slatke muke.
Laz!!!anfield je napisao/la:French Media: Marveaux failed medicas tests in LFC.
anfield je napisao/la:French Media: Marveaux failed medicas tests in LFC.
Ma ne treba vjerovati medijima, niko nije ništa pisao za Hendersona kad odjednom potpisuje za Liverpool... Niko ništa nije pisao za Zapatu pa evo on izjavljuje da je blizu potpisivanja za Liverpool ...anfield je napisao/la:French Media: Marveaux failed medicas tests in LFC.
isti fazon je bio i za phil jonesa pa je on potpisao za manchesterJimmy from the hood je napisao/la:Ako je Hargreaves prosao lijecnicki onda je po nekoj logici Marveux klinicki mrtav.
On jos nema pravo ni doci na medicinski test,jer ugovor mu istice tek 1.7.anfield je napisao/la:French Media: Marveaux failed medicas tests in LFC.
UkratkoBertrand je napisao/la:Eh, nije me bilo od nedjelje.. šest dana bez ikakvih medija i elektronike. Koji ugođaj.![]()
A sada, ponovo na staru rutinu. Pošto mi se stvarno neda tražiti važne informacije, može li mi neko u nekoliko rečenica napisati ono najbitnije što se tiče kluba? Transferi, bitne izjave i to...
Gledao sam ga neki dan igra za Sao Paolo ako sam dobro povezao, pravi krilni igrac a mislim da nema ni 20 godina ...Sasha L.F.C. je napisao/la:Ne znam da li ste culi da se Liverpool interesuje za Lucasa Rodrigeza(napadacko krilo) brazilskog igraca za kojeg mnogi smatraju da je uz Neymara veliki talenat, mozda je malo ostao u senci ovog prvog ali to je zbog velikog interesovanja chelsea i reala... inace prica se da bi Lpool mogao uskoro da posalje zvanicnu ponudu.
Aa, pa uobičajeno..Jimmy from the hood je napisao/la: Ukratko
Samo gomila spekulacija. Sa 18 igraca smo bili na pragu potpisa i na kraju samo Grk produzio jos godinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.