Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Vi ste nenasljedivi. Jedino vi mozete sami sebe naslijediti.Rizah je napisao/la:Imam čudan osjećaj da će te nalsijediti nas ove sezone.
On je jednom izjavio i da ce biti najbolji igrac na planetidrH je napisao/la:Evo Bendtner izjavio da on, Nasri i Fabregas odlaze iz Arsenala!!!
Izvor: http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=54869
A gdje ce to Liverpool biti ako cemo suditi po ovoj sezoni?Rizah je napisao/la:Ako je suditi po ovoj sezoni, u prva tri kola imaćete dva boda ( 4-4, 1-1, 1-0 ).
Imam čudan osjećaj da će te nalsijediti nas ove sezone.
?! Gdje to pročita ?!Tribalian je napisao/la:Je'l vi ovo vracate Sebastijana Larsona ? On je ponikao u vasoj skoli.
GunnerS je napisao/la:?! Gdje to pročita ?!Tribalian je napisao/la:Je'l vi ovo vracate Sebastijana Larsona ? On je ponikao u vasoj skoli.
Znas kakav je, samo zna izvesti slobodni, i to je to od njeg, nije ni prvi put uspio nista uraditi nece ni sadGunnerS je napisao/la:Ne znam sad kakav je igrač al ne mislim da će ga Wenger dovest, uostalom, svašta mediji pišu tako da...![]()
Ali ovi nepristaju denilson plus novac nego traze samo novac pametni ljudiGunnerS je napisao/la:Valjda će im Wenger ga uvalitJer to bi bilo perfektno. Čuo sam za tog momka i mislim da bi bio svaako bolji od Denilsona i da bi možda i najbolje bilo da se zamjena uz mali dodatak love
![]()
Da, Wenger je toliko svemoćan.GunnerS je napisao/la:Polahko, uvali će njima Wenger i njega i malo love, ako on njega bude htio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.