Papalukas je napisao/la:Kakva to silna pojačanja ste doveli - Savić više bio na klupi nego na terenu u trećem sarajevskom klubu....!?
Za nas je najvece pojacanje da zadrzimo postojeci igracki kadar koji je za ovu ligu odlican a na dobrom smo putu, mislim da cemo ostati samo bez Maletica a za njega je spremna zamjena,trebao bi nam jos jedan spic a mislim da Darko radi na tome, sto se mene tice sve ide u najboljem redu,Savic je igrac koji je doveden za klupe, nece se naigrati pored Stakica,Lea i Petrica.
Uz puno uvažavanje ekipe koja je dominantno osvojila prvenstvo, ne bi se složio da je "najveće" pojačanje da zadržite 'ekipu na okupu', jer onda ispade da samo trener Jagodić bio "slaba tačka" ( a osvoji titulu sa ekipom

), pa će sad 'iskusni' Zvjezdan C. napraviti još bolje!???
Inače, svojevremeno, "velika pojačanja" Veljović, Međedović, Nikolić, Srećo....neki već otišli, neki i ne trebaju....
Za 'bolje i više' treba i igrača boljih....svi ste odavno konstatovali da imate velikih problema kad su u pitanju 'bočni' igrači kao i pravi kreator igre a pogotovo golgeter, uz sve što ste imali!
Sjajni Maletić gotovo sigurno odlazi, slično je i sa Avdukićem (dva najbolja!)....i sad 'dodaj' ovoj dvojici glavnih ono što je Borcu falilo....
Sve mi se čini da će biti mnogo toga jasnije kad se sazna ime prvog suparnika za Ligu prvaka....Nakon toga će započeti ozbiljne 'kalkulacije' u klubu....Nisu ona dvojica, pogotovo onaj novinarski mogul - "siva eminencija" tek tako nagulili iz kluba i sve "prepustili" ovom manekenu Šipovcu....

Bosno moja poharana....