FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

sajo10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la sajo10 » 16 jun 2011, 22:23

Haha joj golmana face :D Sala mala, a onaj 7ica u Realu pa ko da mu je Di Maria brat yebo ga on. ISTI. Ko da ima mrave u gacama, nesto skakuce haha majko mila. Drugo poluvrijeme katastrofalno. Ja sam mislio da ce Real dati i treci gol al eto na svaku srecu nici. Penali od strane Barcinih igraca su bili za deset stvarno.

Kako sam saznao mnogi od igraca sto su bili danas igraju za mladju kategoriju tako da je vrlo jako ipak od Barce da su pobjedili. A sto je mnogo tamnoputih igraca, neka neka :D :D Nego ovo postaje zalosno, mogli bi Realu halaliti jednu pobjedu makar, vidite da nas nigdje nemogu pobjedit :)

Corinthians - FC Barcelona EL FINALE!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 jun 2011, 22:49

Bosco je napisao/la:Dobro će doći mali Thiago Arsenalu...bit će borbeniji od Fabregasa, a za par godina možda i bolji igrač.
I ti se veselis a igrace Thiago ko i Cesc petom za nas :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 jun 2011, 22:53

Bosco je napisao/la:Dobro će doći mali Thiago Arsenalu...bit će borbeniji od Fabregasa, a za par godina možda i bolji igrač.
Bez uvrede al koji si ti da ne kazem ako stvarno i boga ti mislis da ces Barca pustit Thiaga?! Pa jesi ti normalan covjece. Thiago ce postat kralj kraljeva za nekolko godina. Pa momak se poigrava sa onim protivnicima na Evropskom Prvenstvu sad u Danskoj. On je nasljednik Xavia i jedan sigurno od najveci talenata sto su ponikli iz drugog tima tako da nemoj se djabe nadat zlata moje ;)
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 16 jun 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 16 jun 2011, 22:55

sajo10 je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Bez uvrede al koji si ti da ne kazem ako stvarno i boga ti mislis da ces Barca pustit Thiaga?! Pa jesi ti normalan covjece. Thiago ce postat kralj kraljeva za nekolko godina. Pa momak se poigrava sa onim protivnicima na Evropskom Prvenstvu sad u Danskoj. On je nasljednik Xavia i jedan sigurno od najveci talenata sto su ponikli iz drugog tima tako da nemoj se tom nadat zlata moje ;)
Što su ga nudili onda Arsenalu za Fabregasa :roll:
Rođen s tobom da budem

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 jun 2011, 22:58

[/quote]
Što su ga nudili onda Arsenalu za Fabregasa :roll:[/quote]

Eh joj kad bi sad povjerovali sve sto napisu novine pa gdje bi nam bijo kraj yebiga.. Nemogu sad da nadjem izjavu sto je Rosell dao danas ja mislim al ono zvuci nesto kao ovako:

"Svi igraci iz nase cantere jedino mogu otici iz kluba na posudbu ili da odu a da Barca ima sansu da ih otkupi opet za X godina."
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 16 jun 2011, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 16 jun 2011, 22:59

Faraon iz Visokog je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
Bez uvrede al koji si ti da ne kazem ako stvarno i boga ti mislis da ces Barca pustit Thiaga?! Pa jesi ti normalan covjece. Thiago ce postat kralj kraljeva za nekolko godina. Pa momak se poigrava sa onim protivnicima na Evropskom Prvenstvu sad u Danskoj. On je nasljednik Xavia i jedan sigurno od najveci talenata sto su ponikli iz drugog tima tako da nemoj se tom nadat zlata moje ;)
Što su ga nudili onda Arsenalu za Fabregasa :roll:
Ja kolko znam samo su ga mediji nudili za fabregasa.Pa nije ni pep lud da daje 40+thiaga.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 jun 2011, 07:49

Ako je lud da dadne Eto'o-a i koliko ono još desetina miliona za Ibrahimovića :lol: onda je definitivno lud i da dadne 30-40 milki i malog Thiaga. :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 jun 2011, 09:09

I to da ga daju u Arsenal 8-) . A Eta onakvog dobrog su morali ukloniti za rad vrlikog/malog vanzemaljca koji je preuzeo centralnu igru u timu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 17 jun 2011, 09:55

Ja bi volio da Fabregas dodje,a svejedno mi je hoce li prodati Thiaga ili ne,ako Pep ne ubacuje Thiaga stalno 90 minuta da igra,a ubacivao bi Fabregasa onda bi vise volio da Thiago ode a Fabregas dodje,ovako nemamo koristi od Thiaga...Mislim da ga je samo u par utakmica stavio da igra od pocetka... :roll: (i to kad nekog odmara) :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 jun 2011, 11:40

DAVID VILLA je napisao/la:Ja bi volio da Fabregas dodje,a svejedno mi je hoce li prodati Thiaga ili ne,ako Pep ne ubacuje Thiaga stalno 90 minuta da igra,a ubacivao bi Fabregasa onda bi vise volio da Thiago ode a Fabregas dodje,ovako nemamo koristi od Thiaga...Mislim da ga je samo u par utakmica stavio da igra od pocetka... :roll: (i to kad nekog odmara) :mrgreen:
nidje veze ti je razmisljanje cccc,cuj ubacivace fabregasa a thiaga ne ubacuje pa thago ne ide,,ti bi dao 40 mill za igraca kojeg ce nekad samo protiv almerija ubacit da igra u prvoj cccc,,isto dijete si,,thiago je igracina i ove godine ce dobit vise prilike za igru i pokazace sav svoj talenat,,a ovaj nek trune u arsenalu ko mu je kriv sto je otiso ha ya,,ne treba nam ama bas nikako ,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 17 jun 2011, 13:48

barca_87 je napisao/la:ne treba nam ama bas nikako
ma ja ba... pobjedivacemo sve opet istom ekipom i tako dugi niz godina.. niko nece pronaci rjesenje.. jel tako ? :roll: sta ima ne treba niko :?

cesc i alexis ove godine, bale iduce !
ser del barça es el millor que hi ha !

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 17 jun 2011, 13:58

Bosco je napisao/la:Ako je lud da dadne Eto'o-a i koliko ono još desetina miliona za Ibrahimovića :lol: onda je definitivno lud i da dadne 30-40 milki i malog Thiaga. :lol:
Ne brukaj se Bosco. Jedina sansa da dovedemo Thiaga je da mi Barci damo 50mil i Cesca. Thiago je puno bolji od Cesca. :lol:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 17 jun 2011, 14:07

CollegeGunner je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Ako je lud da dadne Eto'o-a i koliko ono još desetina miliona za Ibrahimovića :lol: onda je definitivno lud i da dadne 30-40 milki i malog Thiaga. :lol:
Ne brukaj se Bosco. Jedina sansa da dovedemo Thiaga je da mi Barci damo 50mil i Cesca. Thiago je puno bolji od Cesca. :lol:
sigurno nam ne treba fabregas za kojeg je rossel rekao da neće dati 40 miliona, a to da će dati thiaga su samo novinarske gluposti i **** sa teme i povedite fabregasa sa sobom hebo vas on
.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 jun 2011, 15:05

Fabregas ne želi u Barcu, da želi došao bi ili barem to jasno rekao kao što je to uradio Mascherano...ove price oko prelaska novine i mediji izmišljaju da bi prodali vijest i nešto imali pisati...klasicno bacanje ubleha...covjek se zadovoljio kapitenskom trakom u omanjem francuskom luzerskom klubicu i tamo ce provesti svoju karijeru - sam izabrao svoj put jer je pobjegao iz Barce....niti ce šta osvojiti u svojoj klupskoj karijeri, niti ima mjesta u današnjoj Barci (možda bi sad imao da nije bježao) - loša karma za Cesca jbg.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 jun 2011, 15:08

Scof1eld je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:ne treba nam ama bas nikako
ma ja ba... pobjedivacemo sve opet istom ekipom i tako dugi niz godina.. niko nece pronaci rjesenje.. jel tako ? :roll: sta ima ne treba niko :?

cesc i alexis ove godine, bale iduce !
de ba sad sa cescom stvarno ce ti nesh poboljsat igru ,,ak pronadju rjesenje za igru nasu fabegas nece bit taj igrac koji ce preokrenut to u nasu korist,,potrebnije su druge pozicije npr odbrana ,,bolje tu ulozit pare ne u vezni red dzaba pare bacat ,,,alexis il rossi ok a cesc nidje veze koji ce nam q kad imas thiaga xavija iniestu affelaya keitu ...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 jun 2011, 15:26

sto se mene tice potrebnije je osvjezenje u napadu i u odbrani..vezni red manje vise...thiago ce vjerovatno dobijati vise sanse pogotovo u slabijim utakmicama gdje ce mjenjati iniestu ili xavija..ali napad i odbranu treba malo dovesti u red..tu bi moglo skripati..
ne znam gdje je potrebnije..s obizrom da ce abidal vise igrati stopera lijevi bek je potrebniji,ili ako se pep odluci za stopera a abidala vrati na beka..vidicemo..

ali i u napadu je malo gusto...nije se pametno osloniti na tri napadaca...krkica tu ne racunam,on nije dostojna zamjena vise...jedino afelay mada opet samo on i nije dovoljan..
al eto ako dodze ovaj sanchez to bi bilo to sto se tice napada..onda ostaje samo odbrana,,, ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 17 jun 2011, 15:36

i da dodje Fabregas gdje bi igrao?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 jun 2011, 15:45

jasko_juve je napisao/la:i da dodje Fabregas gdje bi igrao?
Pa igrao bi, ali karti na klupi sa ostalim rezervistima.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 jun 2011, 15:58

Mandrak je napisao/la:
pa ni Sanchez nece nista bolje proci ako dodje u Barcu,ne zato sto je Pedro bolji igrac od njega vec zato sto se savrseno uklopio u sistem igre Barce i nema potrebe da ga se mjenja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 jun 2011, 16:09

L-Train je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
pa ni Sanchez nece nista bolje proci ako dodje u Barcu,ne zato sto je Pedro bolji igrac od njega vec zato sto se savrseno uklopio u sistem igre Barce i nema potrebe da ga se mjenja.
Umjesto da ti ja odgovaram, bolje bi bilo da ti ovaj text odgovori:

Cesc nije Jose Armando

"Sapunica je radio i televizijska serija dramskog tipa koje karakterizira nepostojanje klasičnog raspleta, može imati neograničeno trajanje, odnosno broj epizoda. Od Esmeralde ne pratim televizijske sapunice. Ali, pratim drugu, netelevizijsku, već nekoliko godina. Trenutno se, vjerovali ili ne, prikazuje 1054. epizoda. I, kako sada stvari stoje, neće se uskoro završiti jer glavni glumac nikako da sa vrati staroj ljubavi. Neće pa neće.

U početku se, koliko-toliko, trudio. Ali, kako godine odmiču, javljaju mi se sumnje u njegove iskrene želje i namjere. Ne znam da li se i vama slično nešto dešava? Nekako mi ga baš žao. Nešto me oko srca stegne svakog ljeta kad ga vidim u njenoj blizini. Ali, čim septembar dođe, serija postne dosadna. Ništa se bitno ne desi. Tako iz godine u godinu. Što bi Rambo rek'o, te jedno, te isto. Dosadno brate.

Ona se zove Barcelona, on je pretpostavljate, Cesc Fabregas. Eh, sad. U jednoj prošlogodišnjoj epizodi pojavio se i drugi lik, zaljubljen u Barçu (tako je zovemo mi koji je iskreno volimo). Njegovo ime je Javier Mascherano. Za razliku od Cesca, Javier nije poznavao Barcelonu. Čuo je o njenoj ljepoti, privlačnosti i manirima, ali se nikada nisu sreli. Ali, za razliku od Cesca, on nije gubio vrijeme. Znao je da to jedinstvena prilika u njegovom životu. Bez mnogobrojnih zapleta i raspleta, bez previše suza i patetičnih izjava. Jednostavno, ljubav se desila.

Javier Mascherano nije rođen u Barceloni. Nije odrastao ni blizu tog grada. Nije učio igrati lopte u La Masiji niti je ikada prije nosio dres Blaugrane. Mascherano nije Fabregas. Jer da jeste, još uvijek bi igrao u dresu Redsa. Nakon 300 dana na Nou Campu, Masche je postao veći Cule nego što je to Fabregas ikada bio, ili bolje rečeno, nego što će kapiten Arsenala ikada biti.

Na jučerašnjoj press konferenciji, predsjednik kluba Sandro Rosell kazao je jednu činjenicu na koju je malo ko od nas navijača obraćao pažnju. Da bi zaigrao u dresu Barcelone, kapiten argentinske reprezentacije bez problema je pristao na mnogo manju platu nego što je imao u Liverpoolu. I ovdje dolazimo do pitanja ko može i ko stvarno želi igrati u dresu evropskih prvaka?

Fabregasu, naravno, ovo ne pada na pamet. Treba poštovati njegovih osam godina u Arsenalu i treba donekle razumjeti njegove nedoumice i šutnju. Ali, što je previše, previše je. I Pique je bio u sličnoj situaciji, ali on od svog transfera nije pravio sapunicu. Otišao je Fergusonu i rekao da želi kući.

Nemam ništa protiv dolaska Cesca, ali mislim da nam u ovom trnenutku ne treba. Ne za 40 miliona za koje možemo kupiti dva dobra igrača. Lista onih koji žele doći i igrati na Nou Campu svakog dana je duža.

Sve ovo vrijeme dok traje saga oko Cescovog (ne)dolaska, možemo izgubiti još jednog mladog talenta, vjerovatno i većeg nego što je u njegovim godinama to bio Fabregas. Thiago je budućnost ovog kluba, isto što je to njegov mlađi brat Rafinha. Vjerujem kako u ovakvoj situaciji i sagi "Barcelona-Fabregas", on najviše pati. Tjeramo jednog da bi doveli drugog, ništa boljeg.

Vjerujem da je i navijačima Arsenala ova trakavica oko Fabregasa dosadila. Iskreno se nadamo da se kraj bliži. Na svestrano zadovoljstvo."

http://www.****.com/kolumne/cesc-nije-jose-armando

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.