Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ocito dijete nekoFK Sarajevo je napisao/la:zrinjevci imali 18 stranica komentara od nas jos jedan komentar i mi imamo vise pozzz za horde zla
ti se manijace drzi izvan ove teme tvoji komentari su mi postali preglupi ja sam navijac sarajeva nisam zelje i nesaram po tvojoj stranicidolina cupova je napisao/la:ocito dijete nekoFK Sarajevo je napisao/la:zrinjevci imali 18 stranica komentara od nas jos jedan komentar i mi imamo vise pozzz za horde zla
Ja mu nikada ne mogu oprostiti rapid u bukurestu.FK Sarajevo je napisao/la:nemojte biti smijesni alaim nas je spasavao kad je bilo najgore sjetite se genka da nije bilo njega ispali bi u drugom krugu
sta ces jarane nije sam kriv i odbrana je onda bila kriva joj kad se sjetim kad mu je neko od igraca vratio loptu a on uzeo uruke bio cisti indirekt a sudija nije vidiokrcko je napisao/la:Ja mu nikada ne mogu oprostiti rapid u bukurestu.FK Sarajevo je napisao/la:nemojte biti smijesni alaim nas je spasavao kad je bilo najgore sjetite se genka da nije bilo njega ispali bi u drugom krugu
Alaim je cudan golman,primi levatski gol kao npr u zenici kad smo zijanili 2-1 i jos mnogo glupih golova,a nekad zna odbraniti nemoguce,al nije mi jasno kako to da covjeka niko nemoze skinuti sa gola,ko da mu je babo vlasnik klubakrcko je napisao/la:Ja mu nikada ne mogu oprostiti rapid u bukurestu.FK Sarajevo je napisao/la:nemojte biti smijesni alaim nas je spasavao kad je bilo najgore sjetite se genka da nije bilo njega ispali bi u drugom krugu
ima sto kazes levatskih ispada ali meni je stvarno dobar golman znam da bi i hamzicu trebalo dati priliku ali de ljudi malo pogledajte alaim ima 27-8 godina citavu svoju karijeru za sada je proveo u sarajevu nikad nije rekao tuzit cu nije rekao ja ode za prvom ponudom uvijek dok svi govore ja ode alaim kaze ja neidem nigdjeultra@rajvosa je napisao/la:Alaim je cudan golman,primi levatski gol kao npr u zenici kad smo zijanili 2-1 i jos mnogo glupih golova,a nekad zna odbraniti nemoguce,al nije mi jasno kako to da covjeka niko nemoze skinuti sa gola,ko da mu je babo vlasnik klubakrcko je napisao/la:Ja mu nikada ne mogu oprostiti rapid u bukurestu.FK Sarajevo je napisao/la:nemojte biti smijesni alaim nas je spasavao kad je bilo najgore sjetite se genka da nije bilo njega ispali bi u drugom krugu,znam ga licno,jako je pristojan i fin,u opstini kad mi treba nesto on mi to preko reda odradi
,al fakat je vrijeme da se pruzi sansa i nekom drugom golmanu...
R_Quaresma je napisao/la:alaim je pravi SARAJLIJA...više volim njega na golu nek Buffona...jer alaim je jedan od nas![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo je napisao/la:ima sto kazes levatskih ispada ali meni je stvarno dobar golman znam da bi i hamzicu trebalo dati priliku ali de ljudi malo pogledajte alaim ima 27-8 godina citavu svoju karijeru za sada je proveo u sarajevu nikad nije rekao tuzit cu nije rekao ja ode za prvom ponudom uvijek dok svi govore ja ode alaim kaze ja neidem nigdje
U ime svih navijaca,pa ni jedan trener ne omalovazava svoju i demoralise ekipu kao cala nas.Ko da nas barcelona ceka a ne neki armenci ili slovaci.LJUBAV je samo jedna.FCS.Mirza_Hordas je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/k ... ih-slovake
oojjjj janjošu ostavi se fudbala molim te (ovo govorim u ime svih navijača sarajeva)![]()
![]()
![]()
![]()
Pa sta je to Janjos lose rekao?? Jel mozda trebao reci "ee pa oni su obicni karinashi i igraju kao pravi seljaci" Vi izgleda nekontate da je svaki protivnik opasan pa oni bili iz armenije ili iz spanije, pa vasem je janjos trebao reci kad su izabrani parovi "hajmo mi suncat muda i sadit paprike do Jula 16-og"krcko je napisao/la:U ime svih navijaca,pa ni jedan trener ne omalovazava svoju i demoralise ekipu kao cala nas.Ko da nas barcelona ceka a ne neki armenci ili slovaci.LJUBAV je samo jedna.FCS.Mirza_Hordas je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/k ... ih-slovake
oojjjj janjošu ostavi se fudbala molim te (ovo govorim u ime svih navijača sarajeva)![]()
![]()
![]()
![]()
bosanac723 je napisao/la:Pa sta je to Janjos lose rekao?? Jel mozda trebao reci "ee pa oni su obicni karinashi i igraju kao pravi seljaci" Vi izgleda nekontate da je svaki protivnik opasan pa oni bili iz armenije ili iz spanije, pa vasem je janjos trebao reci kad su izabrani parovi "hajmo mi suncat muda i sadit paprike do Jula 16-og"krcko je napisao/la:U ime svih navijaca,pa ni jedan trener ne omalovazava svoju i demoralise ekipu kao cala nas.Ko da nas barcelona ceka a ne neki armenci ili slovaci.LJUBAV je samo jedna.FCS.Mirza_Hordas je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/k ... ih-slovake
![]()
![]()
![]()
dzoka je napisao/la:E komsije sto se vi ne pojacavate? doveli samo avdica i onog sto ga nisu htjeli u olimpiku...A igrate u Europi? a prodali pandzu za 650 hiljada...
bosanac723 je napisao/la:Pa sta je to Janjos lose rekao?? Jel mozda trebao reci "ee pa oni su obicni karinashi i igraju kao pravi seljaci" Vi izgleda nekontate da je svaki protivnik opasan pa oni bili iz armenije ili iz spanije, pa vasem je janjos trebao reci kad su izabrani parovi "hajmo mi suncat muda i sadit paprike do Jula 16-og"
Slazem se upotpunosti,voditi fcs se ne radi na nacin na koji to cala radi.Na zalost.Nakon ovih izjava po novinama mi se najblaze receno zgadio.A i nesto glumi kad daje izjave.Te on ne komentarise nikad sudjenje te losiji smo od armenaca i slovaka.Pa nemoj ni igrati onda.FCS uvijek mora ici na pobjede pa ne znam da skim igramo.Tako treba da trener sarajeva pocinje svoje izjave,a ne ko cala.Mirza_Hordas je napisao/la:bosanac723 je napisao/la:Pa sta je to Janjos lose rekao?? Jel mozda trebao reci "ee pa oni su obicni karinashi i igraju kao pravi seljaci" Vi izgleda nekontate da je svaki protivnik opasan pa oni bili iz armenije ili iz spanije, pa vasem je janjos trebao reci kad su izabrani parovi "hajmo mi suncat muda i sadit paprike do Jula 16-og"
eto malo prati njegove izjave pa ćeš vidjeti kreten obični kao i oni iz uprave, ima tu još hiljadu stvari oko njega kojima se nikome ne sviđaju....npr. mjenja neke igrače koji su standardni u prvih 11 a ubaci nekog kloca i skroz postavi neku drugu formaciju u odnosu na sve tekme
a janjoš bi pokvario barcelonu dok trepneš okom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.