AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2011, 13:00

Bosco je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Imal' tog Fabregasa ? Još nije potpisao ? :|
Evo sta je galliani izjavio :Stigne li Mr. X dogodit će se to u posljednjim danima prijelaznog roka i bit će naše jedino pojačanje - tvrdi Galliani o igraču koji bi trebao pokriti lijevu stranu veznoga reda.
Lijevu stranu, e u tom slučaju ništa od Fabregasa, on lijevo ne može igrat ni sa mnom na terminu.
Zato brate moze Bale pokriti tu lijevu stranu ali nama opet fali dobar kreator pa zbog toga je se spominjao fabregas ali najvjerovatnije da ce doci ganso
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 jun 2011, 13:04

Lijevu stranu, e u tom slučaju ništa od Fabregasa, on lijevo ne može igrat ni sa mnom na terminu.
valjda misle na lijevu stranu na centru, ovako nesto

...............x.............

........x..........X........

............x...............

boldirani X bi bio Fabregas :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2011, 13:08

Puma je napisao/la:
valjda misle na lijevu stranu na centru, ovako nesto

...............x.............

........x..........X........

............x...............

boldirani X bi bio Fabregas :D
ali ko ce nam onda biti plejmejker i da li je potpisao Stephan El Shaarawy
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2011, 13:10

da li je potpisao za Stephan El Shaarawy nesto sam procitao pola ugovoraq u vlastinistvu nas nista mi nije jasno
(İbn Qajjim)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 jun 2011, 13:12

ma on je napadac, a plejmejkera trazite, zato se toliko prica o Gansu i Hamsiku, ja se kladim da ce jedan od ovih ovog ljeta zavrsiti u Milanu ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2011, 14:06

Redsi'' smanjili cenu za italijanskog plejmejkera, kako bi ga prodali. Nije potreban Dalglišu za narednu sezonu.
Liverpul je spustio cenu za svog vezistu Alberta Akvilanija, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Juventusu.

Njegova tada dogovorena cena bila je 16 miliona evra, ali Juve nije želeo da plati toliki novac, pa je kao slobodnog agenta doveo Andreu Pirla.

Keni Dalgliš želi da u Liverpulu napravi ''britansko jezgro'', a Akvilanijev agent je potvrdio da je Italijan ''pojeftinio''.

''Prošlog leta smo utvrdili da ga Juventus dovede za 16 miliona evra. Pre dve nedelje, njegova cena je pala na 9 ili 10 miliona. Tada nismo znali da će antonio Konte biti novi trener Juventusa'', rekao je Franko Zavalja.

Kao potencijalna destinacija za nekadašnjeg vezistu Rome, pominje se i Milano, tačnije ''San Siro''.

''Nije bilo kontakata sa Milanom. Radim kako bih pomogao Akvilaniju da napusti Liverpul'', zaključio je Zavalja.
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 17 jun 2011, 14:34

Došla je potvrda koju smo svi čekali, Enrico Preziosi predsednik Genoe, u razgovoru za 'Radio Radio' izjavio je da El Shaarawy od sutra postaje novi član Milana.

"Sutra ćemo se sastati sa čelnicima Milana, ako sve prođe kako treba, El Shaarawy bi trebao biti novi igrač 'Rossonera' ", rekao je šef 'Grifona'.

Talentovani Italijan, Egipatskog porekla, trebao bi preći na 'San Siro' u zamenu za pola ugovora od Merkela i još 5,5 miliona eura.

Čak je i agent igrača potvrdio da bi sve trebalo da se riješi u roku od 48 sati, ali da sve zavisi od dva kluba.

"El Shaarawy je pristao na transfer u Milan, sada su na potezu dva kluba, ali mislim da bi sve moglo da se reši u roku od 48 sati.", jasan je bio Roberto La Florio.

Kako stoji situacija, biće potrebno znatno manje vremena od 48 sati da bi se postigao dogovor, a El Saarawy bi već sutra mogao postati igrač Milana, pa će biti prvi igrač poreklom iz Egipta koji je došao u 'Milanello'.
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 jun 2011, 17:49

dobar je preziosi, navijači ga napali što prodaje mlade talentovane igrače džabe milanu a on se vadi da će za egipćana dobiti 24m eura :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 jun 2011, 19:57

pola tog el sharawya milanu al zato pola merkela genoi i njemac će tamo igrati sljedeće sezone, doduše dobiće vjerovatno više šansi nego u milanu tako da to može biti dobro i za njega i za klub.

milan juče osvoji scudeto s juniorima (allievi)
slika
pobjedili 1-0 golom boatenga iz gane, hehe da nije kakav rođak od KPB :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 jun 2011, 20:10

mislio sam ja staviti tu vijest ali nisam jer nisam se htio obrukati, naime nisam bio siguran u prevod studenti jer nisam znao koja je to klasa :D
uglavnom lijepo, milan prvak u 3 kategorije serija a, primavera i evo sad juniori.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jun 2011, 00:51

baresi#6 je napisao/la:mislio sam ja staviti tu vijest ali nisam jer nisam se htio obrukati, naime nisam bio siguran u prevod studenti jer nisam znao koja je to klasa :D
uglavnom lijepo, milan prvak u 3 kategorije serija a, primavera i evo sad juniori.
nije primavera uzela scudeto ispali su od rome 0-1, al uzela je primavera cup ;)

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 jun 2011, 13:43

Ček zar nisu Allievi kadeti? A Primavera juniori?
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jun 2011, 17:53

L'Avvocato je napisao/la:Ček zar nisu Allievi kadeti? A Primavera juniori?
ma i jesu i nisu, nije ko kod nas, više je to kao ovi su u19, a ovi drugi u21

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 18 jun 2011, 19:15

tony-mortale je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Ček zar nisu Allievi kadeti? A Primavera juniori?
ma i jesu i nisu, nije ko kod nas, više je to kao ovi su u19, a ovi drugi u21
ma nisu, ne postoji prvesntvo u21 u italiji... imas u19 i tu je roma prvak, ovo vase je u17 mislim
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jun 2011, 19:31

ma nije primavera baš u 19 igraju tu momci i sa preko 20 godina, a za ove naše što su osvojili si u pravu svi su 1994 i 1995 godišta znači dođe nešto kao u 17, al ima između njih još jedna "liga" tzv berretti tu su momci 1992-93 godište znači nešto kao u 19, e tu nemam pojma ko je prvak al nije milan garant čim ih ne spominju :lol:

a roma je uzela primaveru izbacili su milana 1-0 gledao sam malo tu utakmicu neki napadač na M zabio jedini gol, al bila dobra tekma puno šansi bilo i stativa i prečki, lijep fudbal igraju dečki

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 18 jun 2011, 20:18

[youtube][/youtube]

btw evo šta gattuso misli o hamsiku :lol:

slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 jun 2011, 10:18

Je li potpisao El Shaarawy
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 jun 2011, 17:33

haman ha. kažu ima neke obaveze lične, valjda nekakvi ispiti :D pa će to onda zgotoviti. i ovako to je gotov deal 99,9%. u seriji b dok je imao 17-18 godina bio je 2. najbolji igrač stoga možemo reći da je dobar talenat.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 jun 2011, 19:29

evo ga, to je to, samo liječnički i bit će oficijelno milanov igrač. tako kaže njegov agent. dobrodošao!
Stephan El Shaarawy is an AC Milan player - agent

"El Shaarawy is now a Milan player, just his medical need to take place," the agent said.

"He will be part of the team from the outset with good prospects. I am convinced he will do well."

Grifoni chief Enrico Preziosi's echoed the agent's comments, saying: "We have an agreement with Milan. He just has to pass his medical. For us the deal is closed."

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 jun 2011, 21:16

gotovo je to izgleda i od sutra je novi igrač milana Stephan El Shaarawy, otac mu iz egipta pa ga zovu il faraone, nisam ga gledao nikad, pogledao sad par klipova i djeluje dobro, brz, zna s loptom, ali nekako mi je puno da se za nekog ko ima 18 godina i igrao je samo seriu b da pola merkela i još 5-10 miliona keša (razne cifre se spominju).
Svi kažu da je najveći talenat u svojoj generaciji, daj bože da postane svjetska zvjezda ali koliko je takvih talenata propalo da to ništa ne mora da znači, nisam siguran ni da će dobijati puno šansi da igra, najtanji smo u veznom redu i najtalentovanijeg mladog veznjaka šaljemo na posudbu, a dovodimo još mlađeg napadača a tu smo popunjeni više nego dobro :?: ,
a interesantno je opet da se puno posluje s genovom još malo i ime će promjeniti u milan b, nešto mućkaju :o :mrgreen:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.