Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mokhe
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la mokhe » 17 jun 2011, 14:01

Ako ode u Dinamo, hladno mu oduzet kapitensku. Ne mozes brate igrat u tako smijesnoj ligi (ako neko misli da je jaca od nase - jaca je za Dinamo) i imati par jakih tekmi (ili nijednu) po sezoni i bit kapiten repke. A ako dodje u ZG, osim Mamiceve love, posebno jak motiv ce mu vjerovatno bit i mogucnost kurvanja i hodanja po kafanama koja mu je, za razliku od ozbiljnih i profesionalnih liga, u HR zagarantovana. :evil:
Uh, jesam se nakenjo. ;)
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 17 jun 2011, 14:08

mokhe je napisao/la:Ako ode u Dinamo, hladno mu oduzet kapitensku. Ne mozes brate igrat u tako smijesnoj ligi (ako neko misli da je jaca od nase - jaca je za Dinamo) i imati par jakih tekmi (ili nijednu) po sezoni i bit kapiten repke. A ako dodje u ZG, osim Mamiceve love, posebno jak motiv ce mu vjerovatno bit i mogucnost kurvanja i hodanja po kafanama koja mu je, za razliku od ozbiljnih i profesionalnih liga, u HR zagarantovana. :evil:
Uh, jesam se nakenjo. ;)
Dobro rečeno,samo to za kapitensku ne znam koliko je dobro...
12.9.2009.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 17 jun 2011, 14:08

slika
...što je više lome to je volim jače...

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 17 jun 2011, 14:31

Ako potpiše za Dinamo,garant za dva mjeseca biti će marisana između spahića i mamića. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 jun 2011, 14:43

Volio bih da Emir dođe u Dinamo, pa da zajebe neki gol. Mamić ulijeće u svlačionicu, idiot trener šuti ko pi'čka, a ovaj počne spominjati Emirovu majku kako je spomenuo i Vahinu. I ovaj ga laktom u glavu. Mamić pada u komu u kojoj ostaje godinama, a Dinamo se vraća svojim navijačima i navijači se vraćaju njemu. :D
Hayley <3

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 17 jun 2011, 14:58

bistrikboy je napisao/la:Dinamo ove godine ima ekipu za LP,ako bas ne nalete na nekog mega velikana igrace grupnu fazu,Spaha ce im dobro doci kao vođa generalno ne bas spektakularne odbrane,sretno!
Dinamo ne moze naletiti na nekog mega velikana jedino ako se u takve ubraja prvak Srbije,Austrije,Ceske,Slovacke,Madjarske,Izraela i slicnih drzava.Tako da Arsenal,Bayern,Villareal i ostali klubovi iz najjacih liga ne mogu igrati sa Dinamom u kvalifikacijama.A Spaha nek igra gdje hoce tu se slazem sa tobom..
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 17 jun 2011, 15:04

Ja nevjerujem uopste da je prelazak u Dinamo los izbor.

Odgovor je jednostavan, Montpellier je ove sezone zavrsio na 14 mjestu, nemaju mogucnosti igrati sledece sezone za top 5 i stim klub nema ambiciju i mogucnosti za Evropu. Znaci Spahic sem jaceFrancuske lige nece igrati nista ni sledece sezone.

Dinamo ima dosta slabiju ligu, dje uvijek dominira i dje ce vjerovatno dominirati i sledece sezone. Znaci za narednih nekoliko godina zagarantovano igranje u Evropi a mozda i u ligi sampiona, sto je VELIKI korak naprijed u Emirovoj karijeri.
Ako se pokaze dobar u Dinamu i u Evropi moze seliti dje zeli.

Da nespominjem da igrac u okolini dje se ljepo osjeca moze i samo radi toga igrati jos jace.

Facit: Prelazak u Dinamo moze biti za naseg kapitena idealan izbor i ja mu zelim da se ovo i ostvari.

Stim da nevjerujem da ce ikada biti problema izmedu sefa kluba i sefa medu igracima, jer Mamic vise napada trenere nego igrace. Tako da nevjerujem da ce ga Spahic morati onesvjestiti :lol:. Dalje nevjerujem ni da su velike pare u pitanju, neda Mamic previse para za igrace, on samo trazi 5 puta vise za igraca kada neko drugi zeli kupiti Dinamove igrace, medutim on da izkesira, nema sanse. Evo citam i Vidu su kupili na kukanje :lol: .

Vidim i nas proslavljeni trener koji sam za sebe veli da je vrhunski trener i koji je tek tako dobijo nogu iz Dinama, preuzima veliki Alzir, toliko o njegovim velikim ponudama. A BiH spram Alzira, Spanija. Zalosno moj Vahide....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jun 2011, 16:28

Lyon, PSG, Marseille, Lille - Cibalia, Karlovac, Inter Z, Hajduk :|

Nadam se da zna sta radi, jer mu je 30 godina, posjeduje kvalitet da uspije u puno vecem klubu nego u Dinamu, ali izgleda se njemu ne da u veci klub, ali eto, njegova je odluka.
Ja samo sto ocekujem je da i dalje pruza dobre partije u reprezentaciji, a nek igra gdje hoce.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 17 jun 2011, 16:34

Goalgetter je napisao/la:Lyon, PSG, Marseille, Lille - Cibalia, Karlovac, Inter Z, Hajduk :|

Nadam se da zna sta radi, jer mu je 30 godina, posjeduje kvalitet da uspije u puno vecem klubu nego u Dinamu, ali izgleda se njemu ne da u veci klub, ali eto, njegova je odluka.
Ja samo sto ocekujem je da i dalje pruza dobre partije u reprezentaciji, a nek igra gdje hoce.
ma sto se mene tice, ne mora nigdje igrat....nek sjedi kuci i drka dok je sezona, al nek u repci igra dobro
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 jun 2011, 16:40

Goalgetter je napisao/la:Lyon, PSG, Marseille, Lille - Cibalia, Karlovac, Inter Z, Hajduk :|

Pa šta će u Montpellieru nikad nije igr'o. Stalno neke kazne... defektna francuska liga...
Ako već nema ponuda od ostalih klubova nek ide bilo gdje.
Čelik Zenica 1945

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jun 2011, 16:46

Nimla_RZ je napisao/la: Ja samo sto ocekujem je da i dalje pruza dobre partije u reprezentaciji, a nek igra gdje hoce.
Pa šta će u Montpellieru nikad nije igr'o. Stalno neke kazne... defektna francuska liga...
Pa naravno da ne igra nikako, kad gleda stalno kako ce protivniku uvaliti lakat u lice, a Francuzi to nikako ne tolerisu, i strozije kaznjavaju nego u drugim ligama.

Nimla_RZ je napisao/la:Ako već nema ponuda od ostalih klubova nek ide bilo gdje.
Ako je tako, moze i za Ameriku u neki klub odmah, poceti igrati American Footballa . :lol: . Tu moze protivnike udarati laktovima koliko god hoce :mrgreen:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 jun 2011, 16:48

Bori se čovjek. Šta hoćeš. Laktom, samo nek dere... :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 17 jun 2011, 17:02

Stvarno me iznenadilo to sve oko prelaska u Dinamo, ipak sam mislio da ce igrati u Engleskoj ili nekom vrhunskom klubu. Dinamo je doveo vec Alispahica, Vidu i jos neka pojacanja i ko sto bi rekli u Zagrebu, bice to jeb.ena ekipa. :D

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 jun 2011, 17:14

Ako je izbor Fra ili Dinamo, onda je bolje 100 puta ostati u Fra, barem sa fudbalske strane.

Medjutim, ako je tacno sve ovo sto je pise, fudbalska strana vise Spahicu nije prvi prioritet oko biranja kluba.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 jun 2011, 17:17

Ali vako iskreno receno, velika bi glupost bila ako predje u Dinamo, izkljucivo zbog budale Mamica.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 jun 2011, 17:45

tevezito je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Dinamo ove godine ima ekipu za LP,ako bas ne nalete na nekog mega velikana igrace grupnu fazu,Spaha ce im dobro doci kao vođa generalno ne bas spektakularne odbrane,sretno!
Dinamo ne moze naletiti na nekog mega velikana jedino ako se u takve ubraja prvak Srbije,Austrije,Ceske,Slovacke,Madjarske,Izraela i slicnih drzava.Tako da Arsenal,Bayern,Villareal i ostali klubovi iz najjacih liga ne mogu igrati sa Dinamom u kvalifikacijama.A Spaha nek igra gdje hoce tu se slazem sa tobom..
Znaci da se pod takvim uslovima skoro pa sigurno trebaju plasirati u LP
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2011, 17:52

Idealno bi bilo kada bi se na kraju zavrsilo kako smo svi zamisljali, ali po svemu sudeci nesto takvo da se desi je vrlo upitno.
Dinamo je navalio a Spaha samo potvrdjuje i na kraj bi slag bio da se preseli na Maksimir.
Jednostavno bi napravio glupo potez, ali on sam zna sta radi i sta je za njega najbolje, ali jos treba da zna da sigurno nece biti tretiran od navijaca na nacin kakvim se sada odnose prema njemu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 jun 2011, 22:07

Jedna zanimljiva Spahićeva izjava:

Ponosan sam na svoje mjesto rođenja, drago mi je što sam rođen u državi koja uskoro ulazi u EU. To će mi pomoći u prilagodbi u Dinamu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jun 2011, 22:18

Ted Mosby je napisao/la:Jedna zanimljiva Spahićeva izjava:

Ponosan sam na svoje mjesto rođenja, drago mi je što sam rođen u državi koja uskoro ulazi u EU. To će mi pomoći u prilagodbi u Dinamu
Yebiga @Ted on je u prednosti za razliku od tebe :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 18 jun 2011, 04:24

Spaha Kralju, legenda naseg fudbala :D
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Google Adsense [Bot], Jegres i 26 gostiju.