Kako sam saznao mnogi od igraca sto su bili danas igraju za mladju kategoriju tako da je vrlo jako ipak od Barce da su pobjedili. A sto je mnogo tamnoputih igraca, neka neka

Corinthians - FC Barcelona EL FINALE!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
I ti se veselis a igrace Thiago ko i Cesc petom za nasBosco je napisao/la:Dobro će doći mali Thiago Arsenalu...bit će borbeniji od Fabregasa, a za par godina možda i bolji igrač.
Bez uvrede al koji si ti da ne kazem ako stvarno i boga ti mislis da ces Barca pustit Thiaga?! Pa jesi ti normalan covjece. Thiago ce postat kralj kraljeva za nekolko godina. Pa momak se poigrava sa onim protivnicima na Evropskom Prvenstvu sad u Danskoj. On je nasljednik Xavia i jedan sigurno od najveci talenata sto su ponikli iz drugog tima tako da nemoj se djabe nadat zlata mojeBosco je napisao/la:Dobro će doći mali Thiago Arsenalu...bit će borbeniji od Fabregasa, a za par godina možda i bolji igrač.
Što su ga nudili onda Arsenalu za Fabregasasajo10 je napisao/la:Bez uvrede al koji si ti da ne kazem ako stvarno i boga ti mislis da ces Barca pustit Thiaga?! Pa jesi ti normalan covjece. Thiago ce postat kralj kraljeva za nekolko godina. Pa momak se poigrava sa onim protivnicima na Evropskom Prvenstvu sad u Danskoj. On je nasljednik Xavia i jedan sigurno od najveci talenata sto su ponikli iz drugog tima tako da nemoj se tom nadat zlata mojebparena je napisao/la:Bosco je napisao/la:Dobro će doći mali Thiago Arsenalu...bit će borbeniji od Fabregasa, a za par godina možda i bolji igrač.
Ja kolko znam samo su ga mediji nudili za fabregasa.Pa nije ni pep lud da daje 40+thiaga.Faraon iz Visokog je napisao/la:Što su ga nudili onda Arsenalu za Fabregasasajo10 je napisao/la:
Bez uvrede al koji si ti da ne kazem ako stvarno i boga ti mislis da ces Barca pustit Thiaga?! Pa jesi ti normalan covjece. Thiago ce postat kralj kraljeva za nekolko godina. Pa momak se poigrava sa onim protivnicima na Evropskom Prvenstvu sad u Danskoj. On je nasljednik Xavia i jedan sigurno od najveci talenata sto su ponikli iz drugog tima tako da nemoj se tom nadat zlata moje
nidje veze ti je razmisljanje cccc,cuj ubacivace fabregasa a thiaga ne ubacuje pa thago ne ide,,ti bi dao 40 mill za igraca kojeg ce nekad samo protiv almerija ubacit da igra u prvoj cccc,,isto dijete si,,thiago je igracina i ove godine ce dobit vise prilike za igru i pokazace sav svoj talenat,,a ovaj nek trune u arsenalu ko mu je kriv sto je otiso ha ya,,ne treba nam ama bas nikako ,DAVID VILLA je napisao/la:Ja bi volio da Fabregas dodje,a svejedno mi je hoce li prodati Thiaga ili ne,ako Pep ne ubacuje Thiaga stalno 90 minuta da igra,a ubacivao bi Fabregasa onda bi vise volio da Thiago ode a Fabregas dodje,ovako nemamo koristi od Thiaga...Mislim da ga je samo u par utakmica stavio da igra od pocetka...(i to kad nekog odmara)
ma ja ba... pobjedivacemo sve opet istom ekipom i tako dugi niz godina.. niko nece pronaci rjesenje.. jel tako ?barca_87 je napisao/la:ne treba nam ama bas nikako
Ne brukaj se Bosco. Jedina sansa da dovedemo Thiaga je da mi Barci damo 50mil i Cesca. Thiago je puno bolji od Cesca.Bosco je napisao/la:Ako je lud da dadne Eto'o-a i koliko ono još desetina miliona za Ibrahimovićaonda je definitivno lud i da dadne 30-40 milki i malog Thiaga.
sigurno nam ne treba fabregas za kojeg je rossel rekao da neće dati 40 miliona, a to da će dati thiaga su samo novinarske gluposti i **** sa teme i povedite fabregasa sa sobom hebo vas onCollegeGunner je napisao/la:Ne brukaj se Bosco. Jedina sansa da dovedemo Thiaga je da mi Barci damo 50mil i Cesca. Thiago je puno bolji od Cesca.Bosco je napisao/la:Ako je lud da dadne Eto'o-a i koliko ono još desetina miliona za Ibrahimovićaonda je definitivno lud i da dadne 30-40 milki i malog Thiaga.
de ba sad sa cescom stvarno ce ti nesh poboljsat igru ,,ak pronadju rjesenje za igru nasu fabegas nece bit taj igrac koji ce preokrenut to u nasu korist,,potrebnije su druge pozicije npr odbrana ,,bolje tu ulozit pare ne u vezni red dzaba pare bacat ,,,alexis il rossi ok a cesc nidje veze koji ce nam q kad imas thiaga xavija iniestu affelaya keitu ...Scof1eld je napisao/la:ma ja ba... pobjedivacemo sve opet istom ekipom i tako dugi niz godina.. niko nece pronaci rjesenje.. jel tako ?barca_87 je napisao/la:ne treba nam ama bas nikakosta ima ne treba niko
![]()
cesc i alexis ove godine, bale iduce !
Pa igrao bi, ali karti na klupi sa ostalim rezervistima.jasko_juve je napisao/la:i da dodje Fabregas gdje bi igrao?
pa ni Sanchez nece nista bolje proci ako dodje u Barcu,ne zato sto je Pedro bolji igrac od njega vec zato sto se savrseno uklopio u sistem igre Barce i nema potrebe da ga se mjenja.Mandrak je napisao/la:Pa igrao bi, ali karti na klupi sa ostalim rezervistima.jasko_juve je napisao/la:i da dodje Fabregas gdje bi igrao?
Umjesto da ti ja odgovaram, bolje bi bilo da ti ovaj text odgovori:L-Train je napisao/la:pa ni Sanchez nece nista bolje proci ako dodje u Barcu,ne zato sto je Pedro bolji igrac od njega vec zato sto se savrseno uklopio u sistem igre Barce i nema potrebe da ga se mjenja.Mandrak je napisao/la:Pa igrao bi, ali karti na klupi sa ostalim rezervistima.jasko_juve je napisao/la:i da dodje Fabregas gdje bi igrao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.