NK Zvijezda Gradačac

emir_dj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la emir_dj » 16 jun 2011, 14:30

elvis j je napisao/la: Nemaju kada,vrse se izmijene u administraciji sadasnji sekretar od 01.07. nece vise vrsiti tu duznost,Zuro se vraca u kancelariju
za mene koji nema pojma ko je taj "ZURO" ... jel to dobro lili lose..

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 16 jun 2011, 14:33

emir_dj je napisao/la:
elvis j je napisao/la: Nemaju kada,vrse se izmijene u administraciji sadasnji sekretar od 01.07. nece vise vrsiti tu duznost,Zuro se vraca u kancelariju
za mene koji nema pojma ko je taj "ZURO" ... jel to dobro lili lose..
pa sadašnji sekretar je i najviše radio, a Zuro ko Zuro, nevalja prozivati ljude ovako javno pa neću ništa ni reći a i ne poznajem ga dobro da bi mogao nešto reći o njemu

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 16 jun 2011, 14:43

ja ga poznajem i dobar sam sa zurom to mi je i komsija kao covjek nije los a dali je dobar da obavlja taj posao to cemo vidjeti zuro je jedno vrijeme radio u klubu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 16 jun 2011, 16:22

ja kolko sam cuo iz povjerenja ivica postaje sekretar od 01.07.2011
jer se funkcija direktora ukida i zato je fahru otjero da on tu sjedi

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 16 jun 2011, 16:51

altai je napisao/la:ja kolko sam cuo iz povjerenja ivica postaje sekretar od 01.07.2011
pa nije to razlog da se sutiii... i da iz kluba na da jju nikave informacije... da li mozda neko ima broj mobilnog od dragana jovića

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 17 jun 2011, 09:07

emir_dj je napisao/la:
altai je napisao/la:ja kolko sam cuo iz povjerenja ivica postaje sekretar od 01.07.2011
pa nije to razlog da se sutiii... i da iz kluba na da jju nikave informacije... da li mozda neko ima broj mobilnog od dragana jovića

u nas ti je to sve tajno kao da je CIA a ne zvijezda trebamo angazovat wikilis da ima hakuje kompjuter da damo u javnost te povjerljive informacije heheh nemogu da vjerujem kao u filmu hehe :lol:

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 17 jun 2011, 13:31

evo jedna za one koji kazu da zvijezdi netrebaju navijaci pogledajte kako se zivi za voljeni klub jer bit fudbala i jeste da se igra za navijace klub bez navijaca nema fudbalskog terena nego pozoriste i nebi trebao vise biti sportski klub nego umjetnicko kulturni centar koji se zna unaprijed sta i kako ;) Uzivajte !

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 18 jun 2011, 10:13

Denis Mujkić na listi Borčevih želja
Ukoliko se realizira transfer, Banjalučani bi morali čim prije promaći adekvatnu zamjenu za Avdukića. Iz dobro obavještenih izvora saznajemo kako je na meti Banjalučana kapiten tuzlanske Slobode Denis Mujkić, kojem je istekao ugovor
Ukoliko Avdukić od na Bliski istok

Rukovodstvo prvaka BiH banjalučkog Borca dobilo je primamljivu ponudu za Asmira Avdukića, golmana koji je u prošloj sezoni primio najmanje pogodaka u Premijer ligi BiH. Navodno se za Avdukićeve usluge interesuju iz Izraela, a na ime obeštećenja bi uplatili 200.000 eura.

Ukoliko se realizira transfer, Banjalučani bi morali čim prije promaći adekvatnu zamjenu za Avdukića. Iz dobro obavještenih izvora saznajemo kako je na meti Banjalučana kapiten tuzlanske Slobode Denis Mujkić, kojem je istekao ugovor. On je u vrijeme selektorovanja Miroslava Blaževića, dobijao pozive za reprezentaciju, a riječ je o iskusnom i provjerenom čuvaru mreže.

Izgleda da ce nam i Mujkic umaci.Zna li neko ima li sta novo za pojacanja.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 18 jun 2011, 15:17

ne da ce nam MUJKIĆ izmaci, nego je već izmako. U samoj premijer ligi tesko da ce mo naci ikakvog golmana koji bi bio voljan da satane između stativa na BANJI... nezz kak va je situacija sa pvim ligam RS i FBIH, da li ima u sta kvalitetno...
Sta li jović radi????
ev vec povezuju Dudića sa GOŠKOM...
sloboda dobila upravu, sto zaci da ce biti tesko dovesti bilo kojeg igraca iz slobode...
kad svi vrbuju igrace nasi sute, cekaju de se sve obere pa onda pokupe neke ko fol igrace...

Sta bi sa onim E.Ikanovićem prosle godine trebo sletit na banju, ili je to bila novinarska patka???

arger13
Kontakt:

Post Postao/la arger13 » 18 jun 2011, 15:23

emir_dj je napisao/la:ne da ce nam MUJKIĆ izmaci, nego je već izmako. U samoj premijer ligi tesko da ce mo naci ikakvog golmana koji bi bio voljan da satane između stativa na BANJI... nezz kak va je situacija sa pvim ligam RS i FBIH, da li ima u sta kvalitetno...
Sta li jović radi????
ev vec povezuju Dudića sa GOŠKOM...
sloboda dobila upravu, sto zaci da ce biti tesko dovesti bilo kojeg igraca iz slobode...
kad svi vrbuju igrace nasi sute, cekaju de se sve obere pa onda pokupe neke ko fol igrace...

Sta bi sa onim E.Ikanovićem prosle godine trebo sletit na banju, ili je to bila novinarska patka???
U Prvoj ligi ima nekoliko dobrih koji su se istakli ove sezone. Izdvoji bi imena Soldo, Bilajac, Iliskovic, Keranovic, Perkovic svaki od njih bi mogao po kvalitetu da brani Premijer ligu, naravno ovo je moje misljenje. Danas sam cuo da je i Tripic napustio Rudra prijedor, mozda bi on mogao na Banju

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 18 jun 2011, 16:20

nemojte se sikirat jovic je trenutno u srbi pa ide za hrvatsku pregovara sa
nekim igracima a i jovic je trebo u borac pa osta u zvijezdi a tako
bi mogo isto i mujkic da uradi nista jos se nezna bio je kod nas
na pregovorima sto znam

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 18 jun 2011, 16:31

altai je napisao/la:nemojte se sikirat jovic je trenutno u srbi pa ide za hrvatsku pregovara sa
nekim igracima a i jovic je trebo u borac pa osta u zvijezdi a tako
bi mogo isto i mujkic da uradi nista jos se nezna bio je kod nas
na pregovorima sto znam
hehe obradova me... ajd da makar cujem da se sta radi... ja sto znam, sto se tice mujkica, jest da on pokusava otici gdej vani ( razumljivo), a sto se tice nas lige najradije bi ostao u slobodi, jer mu ovi izgledaa duguju neke para, pa se momak boji da moza nece moci naplatit... a od ostali klubova, treba biti realan, da bi on prije otisao u sarajevo ili borac koji ce igrat europu, nego sletio na banju...

netko je spominjo KARIĆA da bi mogao doci da li na posudbu ili kao slobodn igrač????

proximus
Kontakt:

Post Postao/la proximus » 19 jun 2011, 18:26

ljudi kako sam cou izglda da ce golman Mujkic ipak doci na "Banju Ilidzu" I obuci dres "Zvijezde" nije jos 100%sigurno
jel zna neko vise :?: :?: :?:

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 19 jun 2011, 20:20

Ja samo znam i to iz pouzdanih izvora da će Jović dovesti extra igrače i da će Zvijezda ako ne najjači, imati će jednu od najjačih ekipa u PL a i da Zvijezda se neće boriti samo za izlazak u Evropu, već da će se boriti i za prvo mjesto. Naime odobreno mu je za pojačanja više od pola miliona maraka. Sad ako to bude tako imaćemo fenomenalnu ekipu a moguća pojačanja će biti iz inostranstva. Iz PL moguće da bude samo jedan igrač.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 19 jun 2011, 20:32

husein veličanstveni je napisao/la:Ja samo znam i to iz pouzdanih izvora da će Jović dovesti extra igrače i da će Zvijezda ako ne najjači, imati će jednu od najjačih ekipa u PL a i da Zvijezda se neće boriti samo za izlazak u Evropu, već da će se boriti i za prvo mjesto. Naime odobreno mu je za pojačanja više od pola miliona maraka. Sad ako to bude tako imaćemo fenomenalnu ekipu a moguća pojačanja će biti iz inostranstva. Iz PL moguće da bude samo jedan igrač.
Ako tako bude dabogda bili prvi, samo odakle nofci :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 jun 2011, 21:16

Svaka čast za izdvojena sredstva, mada ne morate odma na titulu pucati :D

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 19 jun 2011, 21:17

KB-TM87 je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Ja samo znam i to iz pouzdanih izvora da će Jović dovesti extra igrače i da će Zvijezda ako ne najjači, imati će jednu od najjačih ekipa u PL a i da Zvijezda se neće boriti samo za izlazak u Evropu, već da će se boriti i za prvo mjesto. Naime odobreno mu je za pojačanja više od pola miliona maraka. Sad ako to bude tako imaćemo fenomenalnu ekipu a moguća pojačanja će biti iz inostranstva. Iz PL moguće da bude samo jedan igrač.
Ako tako bude dabogda bili prvi, samo odakle nofci :mrgreen:
kolko sam dobio informaciju zvijezda ce za ovu polu sezonu dobit oko
milion i sesto hiljada za pojacanja plate premie hranu putovanja i jos
sta treba i stadion ce radit hoce do zime da bude pokrivena ova nova
tribina sa stolicama oko 4 hiljade mjesta bi trebalo da bude i radi se jos
jedno pomocno znaci bit ce glavni teren sa 2 pomocna terena

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 19 jun 2011, 21:20

ja znam da je cilj ove godine izlazak u evropu a za titulu nisam
siguran a mozda ako se ukaze prilika ide se stepenica po stepenica
ipak tu su borac zeljo sarajevo pa i siroki i evropa ove godine bi bio uspjeh

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 19 jun 2011, 21:25

ljudi jel vi pricate on nasoj ZVIJEZDI iz Gradačca.... :D :D :D :D :D pa ne mogu da vjerujem da se puca tako visoko!!!! Ako je tako, onda aferim. Kad bi pola od toga bilo istinito, pa gdje bi nam bio kraj ?!!Jedva čekam početak priprema, i usput kad je zakazana prozivka????

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 jun 2011, 21:31

emir_dj je napisao/la:ljudi jel vi pricate on nasoj ZVIJEZDI iz Gradačca.... :D :D :D :D :D pa ne mogu da vjerujem da se puca tako visoko!!!! Ako je tako, onda aferim. Kad bi pola od toga bilo istinito, pa gdje bi nam bio kraj ?!!Jedva čekam početak priprema, i usput kad je zakazana prozivka????
prvobitno je prozivka bila zakazana za 25.06., neznam jel šta promijenjeno

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.