Sad je negdje u okolici Zagreba.amho je napisao/la:
dos'o iz dubrovnika u zagreb???

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sad je negdje u okolici Zagreba.amho je napisao/la:
dos'o iz dubrovnika u zagreb???
Da bi otisao u VELIKI DinamoFozgen je napisao/la:Ovaj Spahic meni nije jasan nikako "Navodno je kapiten našeg nacionalnog tima razgovarao sa predsjednikom Montpelliera i spreman je vlastitim novcem pokriti dio odštete."![]()
![]()
![]()
![]()
Prosto mi nece biti jasna njegova odluka ukoliko ovo uradi.
Djes ti no-liferOmar500 je napisao/la:Šta je vama no-liferima, pustite čovjeka šta hoće da radi, ako hoće da igra u Dinamu, neka igra. A države i čudnih ljudi
Ma kakav Arsenal, to je bila obična ložiona. Njemu da je da igra u klubu gdje mu niko neće moći nametati disciplinu, pa da može lumpovati do zore. Kvalitet lige u Hrvatskoj je takav, da on može dominirati tamo i s takvim načinom života. Još uz to i dobro plaćen. Mislim da se on zasitio vrhunskog nogometa i profesionalizma..jer ne vidim drugo objašnjenje da se vrati u tako slabu ligu.neutralan__ je napisao/la:Ako ode u Dinamo to je kraj sa njim.
Covjek od Arsenala dodje do Dinama.Ali dobro vjerovatno ce dobiti dobre od Zdravka,samo ovo je lose za njegovu karijeru.
L' Imperator je napisao/la:Da bi otisao u VELIKI DinamoFozgen je napisao/la:Ovaj Spahic meni nije jasan nikako "Navodno je kapiten našeg nacionalnog tima razgovarao sa predsjednikom Montpelliera i spreman je vlastitim novcem pokriti dio odštete."![]()
![]()
![]()
![]()
Prosto mi nece biti jasna njegova odluka ukoliko ovo uradi.
ajd ne smaraj cuj Turbina .... Spahica zeli pola europskih klubava koji se takmice van liga petice ... Dinamo to je za njega korak nazad ali ako izbore LP mozda i nijeDabar je napisao/la:Pa normalno da će izabrati Dinamo,kad mu je to najbolja opcija,kakav Arsenal,pa vi niste dobri,on ima jedino ponude Dinama,Mramora i Turbine iz Jablanice...
TZ_BoY je napisao/la:ajd ne smaraj cuj Turbina .... Spahica zeli pola europskih klubava koji se takmice van liga petice ... Dinamo to je za njega korak nazad ali ako izbore LP mozda i nijeDabar je napisao/la:Pa normalno da će izabrati Dinamo,kad mu je to najbolja opcija,kakav Arsenal,pa vi niste dobri,on ima jedino ponude Dinama,Mramora i Turbine iz Jablanice...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.