RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Eto ljudi moji. Ali šta hoće neki, da se po medijima vrti non stop kako Velež traži ovoga, traži onoga... pa nismo City. 

Who dares, wins !
Pokusali su nas ugasit u ratu pa im nije uspijelo i jedino mi sami sebi mozemo napravit problem.
Svima nam puna usta Veleza i kad se nesto pozitivno desava u klubu onda nam ne valja pa ne znam sta da covijek misli vise
Svima nam puna usta Veleza i kad se nesto pozitivno desava u klubu onda nam ne valja pa ne znam sta da covijek misli vise
-
- Kontakt:
jedan od boljih postova na ovu temu.babilonTM je napisao/la:Šta vam je,stalno neke štele,prodaje,zavjere pa na utakmici Željo-Velež Rvčanin u 85 min. šuta sa 7-8m Šeha mu jedva vadi loptu iz samog ugla.Nađite negdje snimak pa pogledajte.Gore vam je frajer dobro opisao golove koje je primio Velež.Sve znate 4 ostala u slačionici,onaj sa Amarom na janjetini u Jablanici,Tana uzima lovu sa Odom od prodaje Drakula koji je slobodan igrač smješno itd itd.Okrenite se Veležu i kakvi glupi bojkoti (ko prošle godine) najveći problem Veleža je što nema jake lokalne Firme kao nekada da stane uz Velež.Mislim da ste sada dobili jaku upravu i vezali jake ljude oko kluba nemojte svojim spletkama i konstrukcijama to upropastiti.
PS (ako je Velež kome dao bodove to se nekada treba vratiti).Pozdrav razumnim.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Pa dobro je i napisano...kad je dobro u klubu,ne valja nam a i kad je rasulo ne valja nam pa ne znam sta nam valja?Vazda neko nesto prodao,sto se uprava kluba nije ocitovala i slicna sranja.Ja vise volim da se iz uprave suti nego da se spada na nivo Amara Osima i njegovih komentara ali to nekom ne valja i izgleda da je i nasa uprava trebala da se ocituje u vezi izjava doticnog gospodina.Nekad je sutnja zlato a izgleda da je ova sutnja u zadnjih mjesec dana iz uprave zlato i da bi trebala dovest do nekog pomaka i rezultata ali najvaznije je stabilizovat klub nakon godina i godina agonije
Idu mi pojedini ovdje na qrac nista konkretno ne kazu samo se jave i pljuju po upravi,stavljaju neke svoje interese prije Veleza .Nisam ni za Tanu a ni protiv Tane cuo sam da covjek radi u interesu Velaza.Po prvi put imamo upravu koja ima pare vise se nemogu vadit nije bilo para (upravo mozda zbog para ovdje pojedinci pljuju po upravi jer nema njih nigdje).Znaci pustimo nek ljudi rade svoj posao po prvi put imaju sve uslove...na polusezoni cemo vidjet razultate njihovog posla nece se moci vadit kao do sada nema para
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
I ja sam misljenja da ce ova uprava osigurat novcana sredstva za ovu godinu sto se tice igraca,radne zajednice i svih drugih troskova kluba jer mislim da je sposobna a imamo i covijeka koji ce naci sponzore jer ima autoritet i ima vlast.Ni ja nisam ni za Tanu ni protiv Tane i trazim iskljucivo rezultat,trazim neke konkretne korake,napredak kluba,i ja sam cuo da radi u interesu kluba.Davno sam rekao da imamo upravu koja je rekla dva cilja a jedan je vec ispunila a to je opstanak jer se moramo sjetit da smo bili zadnji i ostali smo u ligi a sad je stabilizacija prioritet i jacanje kluba da bi u buducnosti nesto pokusali vise uradit.U gradu ima nezadovoljnih jer ih nema u klubu,nema ih a namirisali su pare ali svi zajedno trebamo stavit ispred svega Velezov interes pa onda licne a vecina gradjana je imala priliku biti dio uprave Veleza i nista se nije ucinilo i sad kad su se pojavili ljudi koji zele da izdignu Velez iz sivila javljaju se pojedinci,dusebriznici kojima to smeta i gdje su svi lopovi ali ovo je demokratija i toga mora biti i to treba postovat ali isto tako,vecina se mora postovat a vecina navijaca je izabrala ovu upravu medju kojom je i Tana 

ma nek uprava šljaka, znaju oni šta im je činiti, samo naprijed, i mora nekad uroditi plodom...
Danijel Brković se priključuje pripremama
Danijel Brković (20), mladi napadač Veleža, koji je pred kraj prošle sezone, zbog zdravstvenih problema, morao prekinuti trenažni proces i otputovati u SAD, ovih dana vraća se u Mostar.
[Danijel Brković se priključuje pripremama]
„Kontaktirao nas je njegov menadžer i javio prije svega odličnu vijest da su ljekarski nalazi i pretrage pokazali da Danijel nema nikakvih smetnji i da je u potpunosti zdrav. Danijel bi se trebao pojaviti na prozivci sa nalazima iz SAD, koje će naši doktori potvrditi, te se nakon toga može uključiti u trenažni proces. Kod ovakvih slučajeva ne smijemo ništa prepuštati slučaju, te moramo biti dodatno obazrivi. Kad je u pitanju Danijel, svakako da je pozitivno da momak, koji je porijeklom odavde, ima toliku želju da igra u Veležu i da, kako sam kaže, opravda povjerenje, ne samo ljudi u klubu, već i da pokaže da se na njega može ozbiljno računati i u narednim sezonama“, rekao je direktor Veleža, Sedin Tanović.
Danijel Brković ima ugovor sa Veležom do juna 2012. godine. U klubu naglašavaju da je pred njim sezona u kojoj ima priliku da se ozbilnim radom i igrama nametne i pokaže da u narednim godinama može biti prvotimac „rođenih“.
Danijel Brković (20), mladi napadač Veleža, koji je pred kraj prošle sezone, zbog zdravstvenih problema, morao prekinuti trenažni proces i otputovati u SAD, ovih dana vraća se u Mostar.
[Danijel Brković se priključuje pripremama]
„Kontaktirao nas je njegov menadžer i javio prije svega odličnu vijest da su ljekarski nalazi i pretrage pokazali da Danijel nema nikakvih smetnji i da je u potpunosti zdrav. Danijel bi se trebao pojaviti na prozivci sa nalazima iz SAD, koje će naši doktori potvrditi, te se nakon toga može uključiti u trenažni proces. Kod ovakvih slučajeva ne smijemo ništa prepuštati slučaju, te moramo biti dodatno obazrivi. Kad je u pitanju Danijel, svakako da je pozitivno da momak, koji je porijeklom odavde, ima toliku želju da igra u Veležu i da, kako sam kaže, opravda povjerenje, ne samo ljudi u klubu, već i da pokaže da se na njega može ozbiljno računati i u narednim sezonama“, rekao je direktor Veleža, Sedin Tanović.
Danijel Brković ima ugovor sa Veležom do juna 2012. godine. U klubu naglašavaju da je pred njim sezona u kojoj ima priliku da se ozbilnim radom i igrama nametne i pokaže da u narednim godinama može biti prvotimac „rođenih“.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Kako sam čuo, dobar je. Pri tome i mlad, ima mjesta za napredak tako da mislim da je ovo fin potez Uprave.
Who dares, wins !
Pa nemas sta cuti, gledao si ga, igrao je dosta pripremnih tekmi zimus
Drago mi je da je zdravo, sad malo duzi ugovor, zatim golovi, titula, prodaja u Fulham i nama milioni 

Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
Upravo sam saznao da FK Velez sprema Zahvalnice za sve one koji su bili donatori u akciji Budi Rodjeni u godini 2010/2011.
Svaka cast upravi na jos jednom lijepom potezu.
Raja - ko nije donator majka mu zec!!!
Svaka cast upravi na jos jednom lijepom potezu.
Raja - ko nije donator majka mu zec!!!

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- el-fighter
- Kontakt:
hahahMont0 je napisao/la:Pa nemas sta cuti, gledao si ga, igrao je dosta pripremnih tekmi zimusDrago mi je da je zdravo, sad malo duzi ugovor, zatim golovi, titula, prodaja u Fulham i nama milioni

bit ce i toga jednog dana. Od nase djece smo napravili jednom odlicnu generaciju fudbalera koja je harala prije, a sad je doslo vrijeme da to radimo ponovo. Izgleda da ponovo imamo dobro rukovodstvo i da ce biti ulaganja u sve Velezove dijelove, pocevsi od stadiona, omladinskog pogona i tako dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
'ta ce bola FulhamMont0 je napisao/la:Pa nemas sta cuti, gledao si ga, igrao je dosta pripremnih tekmi zimusDrago mi je da je zdravo, sad malo duzi ugovor, zatim golovi, titula, prodaja u Fulham i nama milioni
bog te čuo, pa i vrijeme je da dobijemo stadion, koji priliči renomeu naših rođenih, ali funkcionalan...el-fighter je napisao/la:hahahMont0 je napisao/la:Pa nemas sta cuti, gledao si ga, igrao je dosta pripremnih tekmi zimusDrago mi je da je zdravo, sad malo duzi ugovor, zatim golovi, titula, prodaja u Fulham i nama milioni
![]()
bit ce i toga jednog dana. Od nase djece smo napravili jednom odlicnu generaciju fudbalera koja je harala prije, a sad je doslo vrijeme da to radimo ponovo. Izgleda da ponovo imamo dobro rukovodstvo i da ce biti ulaganja u sve Velezove dijelove, pocevsi od stadiona, omladinskog pogona i tako dalje.
Ja opet napominjem da nista ne moze preko noci ali sam misljenja da se posao oko ostanka ili dolaska igraca odvija jako sporo jer nema niti jedne informacije da je neko potpisao ugovor i to je cinjenica sto me jako brine kao navijaca
sabur cunami, doći će to sve na svoje, samo polahko, ova uprava šuti i radi, treba ih pustiti da na miru rade, a za nešto više, treba sačekati informacije koje se objavljuju na zvaničnoj stranici kluba, koja je najpouzdanija za to...
Kako je lijep osjećaj kad znaš da prostorije kluba nisu prazne. 

Who dares, wins !
I jest vala tako, neka ide prvo u Zelju, pa neka onda iz Zelje u Fulham, njima su svi milioni jednaki, nama ne valjaju oni londonskidrH je napisao/la:'ta ce bola FulhamMont0 je napisao/la:Pa nemas sta cuti, gledao si ga, igrao je dosta pripremnih tekmi zimusDrago mi je da je zdravo, sad malo duzi ugovor, zatim golovi, titula, prodaja u Fulham i nama milioni

Support Velez, It's logical! ★
Kako se zna da prostorije nisu prazne??? 

Ja jutros pricao sa komsijom od jednog igraca koji zna rodjaka od Tanovica koji zivi iznad prostorija kluba i on mi tvrdi da je jutros u 9 cuo kako neko otkljucava vrata od prostorija i ulazi unutra i nije ga niko vidio da je izasao vani. Tako da trenutno neznamo jesu li prostorije pune ili prazne.cunami je napisao/la:Kako se zna da prostorije nisu prazne???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.