Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Daniel "Dani" Parejo,po meni,vrhunski mladi fudbaler,decko puni uskoro 22 godine,prosao skolu Real Madrida.Odigrao cak i nekoliko utakmica za prvi tim Reala.Prosao sve selekcije Spanske reprezentacije.Jedno vreme igrao za QPR kao pozajmljeni igrac Madridjana.Potom presao u Hetafe gde je bio standardan da ne kazem nezamenjljiv.Odlicno pojacanje Valensije.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Evo ovaj ti je odg za Pareja a sto se stopera tice Ricardo Costa nije toliko los,mogao bi on bit 2/3 stoper a ostalo sve otjerat..Valencia je napisao/la:Posljednjih par godina odbrana je ubjedljivo najgori dio tima. Sve stopere treba protjerat, ne zna se ko je gori. Dovodjenje Ramija je pravi potez. Gled'o sam ga samo dva puta, jednom za Francusku i jednom za Lil, i na mene je ostavio dosta dobar utisak. Dobar je tehnicar, sto je jako vazno za stopere u Primeri. Bilo bi dobro kada bi dos'o Civu, mislim da bi sa Ramijem cinio odlican stoperski par. Ako Banega vec mora ici, onda bi bilo dobro u transfer ukljuciti Civua.Adi_Zepce je napisao/la:Navodno sada je Inter ponudio Valenciji Chivua i nesto novca za Banegu,tko zna mozda u Valenciji na ovo i pristanu.
Kakav je taj momak sto je dos'o iz Getafea?
Sta je sa stadionom? Dokle se tu stiglo?
- anonymousHD
- Kontakt:
Fino kupuje Valencia, bgm.. Mali Parejo je odličan, odlično pojačanje.. Ova sezona bi mogla biti veoma zanimljiva. 

Rikardo Kosta je isti Emir SpahicL_blancos je napisao/la:Evo ovaj ti je odg za Pareja a sto se stopera tice Ricardo Costa nije toliko los,mogao bi on bit 2/3 stoper a ostalo sve otjerat..Valencia je napisao/la:Posljednjih par godina odbrana je ubjedljivo najgori dio tima. Sve stopere treba protjerat, ne zna se ko je gori. Dovodjenje Ramija je pravi potez. Gled'o sam ga samo dva puta, jednom za Francusku i jednom za Lil, i na mene je ostavio dosta dobar utisak. Dobar je tehnicar, sto je jako vazno za stopere u Primeri. Bilo bi dobro kada bi dos'o Civu, mislim da bi sa Ramijem cinio odlican stoperski par. Ako Banega vec mora ici, onda bi bilo dobro u transfer ukljuciti Civua.Adi_Zepce je napisao/la:Navodno sada je Inter ponudio Valenciji Chivua i nesto novca za Banegu,tko zna mozda u Valenciji na ovo i pristanu.

Spahic - Navaro - Kosta
Ova zadnja linija bi bubrege izvaljivala

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ja mislim da je njemu potreban neko poput Adila,i Vidic bi pored ovih hamelja bio los.. Ako nista dobar je bekap.
Spahic - Navaro - Kosta
Ova zadnja linija bi bubrege izvaljivala

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Valencia zainteresirana za Zapatu.. Ne staju ovi

Pa ako zelimo nesto napraviti u ligi,moramo se dobro pojacatiL_blancos je napisao/la:Valencia zainteresirana za Zapatu.. Ne staju ovi![]()
![]()

Pored Zapate kao naredni transfer pominje se Azpilicueta,a nakon njega bi klub trebao pojacati Arteta kojeg je Everton spreman prodati.
Jedan od prioriteta uz odbranu su i krilne pozicije,nakon odlaska Vicentea i sve izvjesnijeg transfera Joaquina u Malagu na tim pozicijama Valencia ostaje dosta oslabljena pa ce morati dovesti,jednog ili dva nogometasa na pomenutim pozicijama.
Kao moguca pojacanja na tim pozicijama pominju se:Chori Castro (Real Mallorca),Carlos Vela (Arsenal) i Andreas Guardado (Deportivo)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sve je to tankoChori Castro (Real Mallorca),Carlos Vela (Arsenal) i Andreas Guardado (Deportivo)

Pravda za Pepea
Sasvim pristojne zamjene,mada je tesko naci potpuno identicnu zamjenu za Joaquina ili Vicentea.Pepe $ je napisao/la:Sve je to tankoChori Castro (Real Mallorca),Carlos Vela (Arsenal) i Andreas Guardado (Deportivo)
Po meni Guardado bi bio pravo pojacanje,jer tko prati Concaf Kup moze se uvjeriti o kakvom se igracu zaista radi

Radovi na stadionu "miruju",jer klub da gradi nema novaca.Kako je najavio predsjednik Llorente radovi ce krenuti kada klub bude imao za to mogucnosti.Valencia je napisao/la:Posljednjih par godina odbrana je ubjedljivo najgori dio tima. Sve stopere treba protjerat, ne zna se ko je gori. Dovodjenje Ramija je pravi potez. Gled'o sam ga samo dva puta, jednom za Francusku i jednom za Lil, i na mene je ostavio dosta dobar utisak. Dobar je tehnicar, sto je jako vazno za stopere u Primeri. Bilo bi dobro kada bi dos'o Civu, mislim da bi sa Ramijem cinio odlican stoperski par. Ako Banega vec mora ici, onda bi bilo dobro u transfer ukljuciti Civua.Adi_Zepce je napisao/la:Navodno sada je Inter ponudio Valenciji Chivua i nesto novca za Banegu,tko zna mozda u Valenciji na ovo i pristanu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bila je prica da ce se stadion raditi u saradnji sa Levanteom i gradom Valensiom. Znaci, nista od toga.Adi_Zepce je napisao/la:Radovi na stadionu "miruju",jer klub da gradi nema novaca.Kako je najavio predsjednik Llorente radovi ce krenuti kada klub bude imao za to mogucnosti.
A dobar je Zapata igrac. On ili Civu bi bili dobro rjesenje za katastrofalnu odbranu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Jos prica oko zajednicke gradnje nije ugasena,ceka se da grad pokrene to pitanje.Valencia je napisao/la:Bila je prica da ce se stadion raditi u saradnji sa Levanteom i gradom Valensiom. Znaci, nista od toga.Adi_Zepce je napisao/la:Radovi na stadionu "miruju",jer klub da gradi nema novaca.Kako je najavio predsjednik Llorente radovi ce krenuti kada klub bude imao za to mogucnosti.
A dobar je Zapata igrac. On ili Civu bi bili dobro rjesenje za katastrofalnu odbranu.
Od Chiva nista,kaze Llorente da je on preskup za svoje godine (vec 30 god).

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Nadam se da ce ostati,jako je zahvalan igrač.Banega: "Quiero seguir en el Valencia muchos años"
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Jedan od najboljih veznih igraca na svijetu , u paru sa Parejeom to ce biti sjajni vezni red . Inace i Mathieu
je izjavio da zeli ostati i ako se za njega interesuje dosta ekipa ,prije svih Marseille .
je izjavio da zeli ostati i ako se za njega interesuje dosta ekipa ,prije svih Marseille .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Mislim da nece igrati u paru sa Parejom,vec Tinom Costom ili Topalom a da ce Parejo igrati playmakera ili poluspica .juznjak> je napisao/la:Jedan od najboljih veznih igraca na svijetu , u paru sa Parejeom to ce biti sjajni vezni red . Inace i Mathieu
Ma Matheiu je presretan u Valenciji i nema razloga da ide

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Onda ce Mata ponovo morat da se trpa po krilu,iako puno bolje igra na mjestu plejmejkera jer ima strahobanalan pass.. Parejo je inace i igrao prije poluspica/krilo,dok su ga u Getafeu strpali na centralnog veznog..Adi_Zepce je napisao/la:Mislim da nece igrati u paru sa Parejom,vec Tinom Costom ili Topalom a da ce Parejo igrati playmakera ili poluspica .juznjak> je napisao/la:Jedan od najboljih veznih igraca na svijetu , u paru sa Parejeom to ce biti sjajni vezni red . Inace i Mathieu
Da znam da je u Getafeu igrao na klasicnog veznjaka,a Matu svakako moramo na krilo jer smu na krilu (posebno lijevom) poprilicno tanki.Valjalo bi kada bi tu nam stigao Gurdado ili Castro.L_blancos je napisao/la:Onda ce Mata ponovo morat da se trpa po krilu,iako puno bolje igra na mjestu plejmejkera jer ima strahobanalan pass.. Parejo je inace i igrao prije poluspica/krilo,dok su ga u Getafeu strpali na centralnog veznog..Adi_Zepce je napisao/la:Mislim da nece igrati u paru sa Parejom,vec Tinom Costom ili Topalom a da ce Parejo igrati playmakera ili poluspica .juznjak> je napisao/la:Jedan od najboljih veznih igraca na svijetu , u paru sa Parejeom to ce biti sjajni vezni red . Inace i Mathieu
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ajmo iskreno Guardado i Castro nisu neki igraci koji bi mogli Realu i Barci naudit,Guardado mozda kao back-up, ali vama treba jedno hebeno klasno krilo,+stoper i desni bek da bi bili daleko najbolja treca ekipa Spanije..Pablo je puno bolje izgledao prosle sezone ali ove..
Pa i trazimo krilo koje ce biti zamjena,jer na krilima cemo imati Matu i Pabla.Trenutno njihove zamjene nisu poznate,po mom nekom skromnom misljenju bi trebali da uzmemo Guardada jer je decko jako dobar a nije mnogo ni star.L_blancos je napisao/la:Ajmo iskreno Guardado i Castro nisu neki igraci koji bi mogli Realu i Barci naudit,Guardado mozda kao back-up, ali vama treba jedno hebeno klasno krilo,+stoper i desni bek da bi bili daleko najbolja treca ekipa Spanije..Pablo je puno bolje izgledao prosle sezone ali ove..
Sto se beka tice to cemo u ovih par dana pojacati,a sigurno je da ce biti pojacanja i u odbrani.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
sad zasad, tu su Jordi Alba i Sofiane Feghouli...po meni, ALba je bolji od Castra a sa Guardadom je tu negdje...a Feghouli samo treba dobit pravu priliku...svima ce odmah biti sve jasno kakav je igrac u pitanju...Adi_Zepce je napisao/la:Pa i trazimo krilo koje ce biti zamjena,jer na krilima cemo imati Matu i Pabla.Trenutno njihove zamjene nisu poznate,po mom nekom skromnom misljenju bi trebali da uzmemo Guardada jer je decko jako dobar a nije mnogo ni star.L_blancos je napisao/la:Ajmo iskreno Guardado i Castro nisu neki igraci koji bi mogli Realu i Barci naudit,Guardado mozda kao back-up, ali vama treba jedno hebeno klasno krilo,+stoper i desni bek da bi bili daleko najbolja treca ekipa Spanije..Pablo je puno bolje izgledao prosle sezone ali ove..
Sto se beka tice to cemo u ovih par dana pojacati,a sigurno je da ce biti pojacanja i u odbrani.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.