Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja sam kod 1:0 odigrao na 200€ po 1.55. Kvota je bila predobra za propustiti.
ManiacsThe je napisao/la:Ja sam kod 1:0 odigrao na 200€ po 1.55. Kvota je bila predobra za propustiti.
Bila 3,2 kad sam ja odigrao...i debil uplatim 10 eura...nisam smio vise...
- sarajlija89
- Kontakt:
Znal ko, mozel se isplata u Milleniumu vrsit i u ostalim poslovnicama, a ne u maticnoj, tj. u onoj u kojoj je uplaceno???
Hvala ako ko odgovori.
Hvala ako ko odgovori.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
moras dignuti tamo gdje si i uplatio...barem je bilo tako,jedino ako nisu nesto mijenjali...sarajlija89 je napisao/la:Znal ko, mozel se isplata u Milleniumu vrsit i u ostalim poslovnicama, a ne u maticnoj, tj. u onoj u kojoj je uplaceno???
Hvala ako ko odgovori.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- aleksandarhz
- Kontakt:
Ako mozes samo da napises koje su najbolje stranice za online poker...Sanchez_8 je napisao/la:Ko ima dobre zivce i zna da igra poker nek' pokusa ovo online sto ima da se uplati u vecini kladionica . Ja danas prvi put uplatio minimalnih 5 maraka i krenulo fino za par minuta se dignem na 10 eura i jbg prvi put igram na ovoj stranici pa nisam neka stela slucajno uletim za neki jak sto gdje su jaki blindovi imao dva para ali me slozi levat sa trilingom ali nisam mogao odoliti da ne idem all in . Sutra cu opet pokusati stvarno ima levatina koji se tu zayebaju imaju kesa . Pokusajte sa petakom ne mozete puno izgubiti ali se moze uzeti ponavljam ko ima dobre zivce jer ima levatina sporo igraju , odvalio sam stranicu od procesora koliko sam ga nogama udarao kad levat razvlaci na blindu od 5 feninga

-
- Kontakt:
Ovo je sinoć bilo za laku i ugodnu noć te za slatke snove

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Kladim se preko Premiera online, al napravio sam racun i na Williamsu, i sad me interesuje za uplatu, kako preracunavaju u eure, npr. uplatis 10 KM- 5 eura jel? I ima li Williams kakvih prednosti nad Premierom?
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
-
- Kontakt:
Ima li na Premieru live klađenje?Mulder je napisao/la:Kladim se preko Premiera online, al napravio sam racun i na Williamsu, i sad me interesuje za uplatu, kako preracunavaju u eure, npr. uplatis 10 KM- 5 eura jel? I ima li Williams kakvih prednosti nad Premierom?
Otvorio bih račun u Williamsu, jel dovoljno samo otići do poslovnici i uplatiti?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ted Mosby je napisao/la:Otvorio bih račun u Williamsu, jel dovoljno samo otići do poslovnici i uplatiti?
jest ako hoces preko bona njihovog da uplatis na racun sto je meni najbolje a mozes mislim sve i od kuce kartica itd.
Uplatio sam listic u Bet-Live kladionici, 2:0 za Azarenku protiv Bartoli. Bartoli uzela prvi set i onda Azarenka predaje. Jel kvota 1?
(znam da je pitano 100 puta, al mrsko mi traziti)

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
ja mislim da ce ti racunati kao da si pao listic...meni su tako racunali...Juventino je napisao/la:Uplatio sam listic u Bet-Live kladionici, 2:0 za Azarenku protiv Bartoli. Bartoli uzela prvi set i onda Azarenka predaje. Jel kvota 1?(znam da je pitano 100 puta, al mrsko mi traziti)
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Pao si.Juventino je napisao/la:Uplatio sam listic u Bet-Live kladionici, 2:0 za Azarenku protiv Bartoli. Bartoli uzela prvi set i onda Azarenka predaje. Jel kvota 1?(znam da je pitano 100 puta, al mrsko mi traziti)
...što je više lome to je volim jače...
-
- Kontakt:
Ja sam jednom tako dobio pare, nisu računali kvotu 1 u bet live. Najbolje ti je pošalji sms pa vidi je li listić gubitni.Juventino je napisao/la:Uplatio sam listic u Bet-Live kladionici, 2:0 za Azarenku protiv Bartoli. Bartoli uzela prvi set i onda Azarenka predaje. Jel kvota 1?(znam da je pitano 100 puta, al mrsko mi traziti)
-
- Kontakt:
Au dobar si brate, skoro kao ja

Zanima me gdje mogu da uzmem ovaj prepaid kupon za wwin ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nema, zbog toga sam i otvorio u Williamsu, vec me interesuje za one koji se klade da li je sve jednostavno kao u Premieru sto se tice uplate isplate i sl?ManiacsThe je napisao/la:Ima li na Premieru live klađenje?Mulder je napisao/la:Kladim se preko Premiera online, al napravio sam racun i na Williamsu, i sad me interesuje za uplatu, kako preracunavaju u eure, npr. uplatis 10 KM- 5 eura jel? I ima li Williams kakvih prednosti nad Premierom?
BTW. Na sta se kladis na ovom liveu? Tenis?
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Prvo se registruješ na wwin.ba i onda zapamtiš pass i usrename i odeš u Williams kladionicu i tamo kaže da ti upati, ona če ti tražit username i 3 ili 4 slovo /broj passworda i uplatit. Za isplatu nisam siugran jer nikada nisam isplaćivao

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Dajte ljudi neki listić za sutra da se odigra... Nešto za sitnu lovu... 

Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.