Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 16 jun 2011, 13:03

Ma eno Džeke ba na aerodromu šta ti je :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 16 jun 2011, 13:05

Madridism je napisao/la:Cinjenica je da je Barcelona sto godina cekala da od svoje skole napravi neki EKSTRA tim. Mislim da nama ne bi pasalo kad bi se sad okrenuli tome jer bi onda 100 godina mi bili donji i losiji, sto svakako ne zelimo.

Imamo novce, mozemo dati velike pare za dobrog igraca, sto da ne ako vec imamo i ako mozemo, sto bismo cekali sa tim momcima koji manje garantiraju od ovih dokazanih. Pa ove godine smo dosli do polufinala Lige prvaka, osvojili Kup kralja i bili smo drugi u ligi sa 3 utakmice u kojima su nam suci oduzeli bodove.

Mislim da je to sjajno s obzirom da je tu novi trenerski tim i dosta novih igraca.

Ne bi bilo lose da dogodine malo ostanemo pri istoj formaciji sa istim igracima, tj. samo da se napad rijesi, Sahin klupa a Khediru ostaviti u prvoj.
ma nista care niste ni bolji i sa 600 miliona ulozenih ,opet ste drugi 3 godine za redom u ligi ,,u ligi prvaka da ne pricam, al da je sjajna nije ova vasa sezona ,,ne kontam kako mozete biti zadovoljni s obzirom koga ste sve dovodili i tolike pare dat i nish osvojit al et haj sve je to plod murinjovog djelovanja na psihu navijaca ,,on je vas sve uvjerio da su svi protiv reala raspored ,suci uefa,unicef bog otac i da radi toga niste nish vazno osvojili ove sezone (mani kup ovaj ,,vi ste ovaj kup uvijek ismijavali kad smo ga mi osvajali sad odjednom vazan,,,zna se sta je najvaznije liga i liga prvaka )
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 16 jun 2011, 13:17

Da su tako u Barci razmisljali Sergio nikad ne bi igrao, Pedro nikad ne bi igrao, dovodili bi se tu igraci placeni po 50-60 miliona.

Di Marria je najgori igrac u Real Madridu i onih 25m koliko je palcen je zalosno na sta ste bacili pare, momci ne igraju radi guzonja koji su smijesni, igrace koji trebaju u prvim tim saljete u pm da igraju, da se tako razmisljalo u Barci ova Barca ne bi bila Barca.

Meni je drago zbog vas, samo vi trosite milkice na "igracine" a Barca ce sa svojom djecicom da kupi trofejcice :D
Mes Que Un Club

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 jun 2011, 13:22

Drago mi je..

I ja bi volio da Morata,Saraiba zaigraju u prvom timu ali za razliku od barcelone mi ne možemo fušerit 1,2.. godine da bi pripremali ekipu za budućnost..jer vidi mi smo Real :D
i ako je nasuprot najača ekipa barcelone ikad,opet Real uspije izbiti jednu (a trebao je dvije) titule..
tako da uživajte dok traje...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 jun 2011, 13:27

Raul_64 je napisao/la:opet Real uspije izbiti jednu (a trebao je dvije) titule
Trebao? Pa ako ćemo tako, trebali su izbiti sve tri, al' ne pitaju se samo navijači Reala. Na terenu ste jedva zaslužili i tu jednu titulu, ako ćemo biti iskreni. Nije valjda da još niste prežalili ispadanje u polufinalu CL od objektivno bolje ekipe? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 jun 2011, 13:31

Monolog je napisao/la:
Trebao? Pa ako ćemo tako, trebali su izbiti sve tri, al' ne pitaju se samo navijači Reala. Na terenu ste jedva zaslužili i tu jednu titulu, ako ćemo biti iskreni. Nije valjda da još niste prežalili ispadanje u polufinalu CL od objektivno bolje ekipe? :mrgreen:
Ne prolazi uvijek bolja ekipa.
Za kup ne može reci da nije zaslužen jer je čak rezultat mogao/trebao biti veci.
A do istog se došlo nakon dvije pobjede nad Atletikom i Seviljom.

A ne da mi se vracati na polufinalu i na klasu koja se pokazala nakon šeset neke minute..

Doće Džeko e onda nek se ebu 8-)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 jun 2011, 13:32

Monolog je napisao/la:
ja ne kontam zasto oni misle da su bolji od uniteda i da bi ih dobili :?
ser del barça es el millor que hi ha !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 jun 2011, 13:34

Scof1eld je napisao/la:ja ne kontam zasto oni misle da su bolji od uniteda i da bi ih dobili
Pod tim da bi barceloni izbili tituli,niko nije rekao da bi Real osvojio istu,kontaš?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 jun 2011, 13:35

Raul_64 je napisao/la:Ne prolazi uvijek bolja ekipa
Dakle, Kup Kralja nije osvojila bolja ekipa. Dijelim tvoje mišljenje. :mrgreen:

Ostatak možeš okačiti mačku o rep, jer je Real prosto nadigran od Barcelone, tako da...Ne znam samo ko to nije primijetio? :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 16 jun 2011, 13:35

barca_87 je napisao/la:
ma nista care niste ni bolji i sa 600 miliona ulozenih ,opet ste drugi 3 godine za redom u ligi ,,u ligi prvaka da ne pricam, al da je sjajna nije ova vasa sezona ,,ne kontam kako mozete biti zadovoljni s obzirom koga ste sve dovodili i tolike pare dat i nish osvojit al et haj sve je to plod murinjovog djelovanja na psihu navijaca ,,on je vas sve uvjerio da su svi protiv reala raspored ,suci uefa,unicef bog otac i da radi toga niste nish vazno osvojili ove sezone (mani kup ovaj ,,vi ste ovaj kup uvijek ismijavali kad smo ga mi osvajali sad odjednom vazan,,,zna se sta je najvaznije liga i liga prvaka )
Grijesis. Ja sam sto puta rekao da je to nebitan trofej, pa i prije dvije-tri stranice, sad samo kazem da smo to osvojili jer nismo ima 20 godina skoro.

Mourinho mene nema sta uvjeravati, ja njega i njegove igracice bas i ne volim toliko nakon onog odnosa prema igracima Barcelone, ili da kazem velikih glumaca.

Glumci iskoristili nasrtanje zivotinja koje je napravio Mourinho. Sta da ti kazem, anti-nogomet navodno dvije najbolje ekipe na svijetu.

Ja kazem da ste 100 godina bili donji, a onda ste nakon 100 godina napravili tu svoju ekipu i kao sto rekoh opet nismo bolji od vas. Poenta je bila da se jednom u 100 godina moze i napraviti takva ekipa i onda se kurchiti sa 6-7 sezona na vrhu, nakon toga opet pad i opet vladavina bogatijih.

Sto se tice Di Maria i tigra, stvar je sasvim jasna, ne voli ga jer je jedan od najboljih.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 jun 2011, 13:38

Monolog je napisao/la:
Ostatak možeš okačiti mačku o rep, jer je Real prosto nadigran od Barcelone, tako da...Ne znam samo ko to nije primijetio? :(
Možda neko objektivan,tom logikom ni ja ni ti nismo kompetenti :?

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 16 jun 2011, 13:43

I zaboravih dodati imena igraca kojih cemo se rijesiti ovog ljeta pod bilo koju cijenu:

-Adebatwat - odlazi sa posudbe
-Bezvezema - Engleska mu je buducnost, tamo propali budu dokrajceni
-Panjbiol - Prosjek, ustvari ispod prosjeka, znaci za njega je Italija dobra
-Gaynaldo - Mislim da bi 140 miliona od strane Citya zadovoljilo nase potrebe i da bi to bio nas najbolji odlazni transfer ikad

Sveukupno bismo mogli dobiti 140 za Ronalda, 5 za Panjbiola i 6 za Benzemu, pa hocel to biti 151 milion.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 16 jun 2011, 13:45

Madridism je napisao/la:I zaboravih dodati imena igraca kojih cemo se rijesiti ovog ljeta pod bilo koju cijenu:

-Gaynaldo - Mislim da bi 140 miliona od strane Citya zadovoljilo nase potrebe i da bi to bio nas najbolji odlazni transfer ikad

Sveukupno bismo mogli dobiti 140 za Ronalda, 5 za Panjbiola i 6 za Benzemu, pa hocel to biti 151 milion.
vidi ovog sto se provaljuje i fura se na onog paju :D hahahha
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 16 jun 2011, 13:47

Vieira llega a Madrid para cerrar el fichaje de Coentrao

Eto navodno neki pregovori na Bernabeu, niko nije vidio tog Vieru od spanjolskih medija, morebit da je dosao i izasao nevidljiv.

Dje bi taj Coentrao mogao igrati...

Pitam samo onako jer znam da nece doci

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2011, 13:57

Madridism je napisao/la:I zaboravih dodati imena igraca kojih cemo se rijesiti ovog ljeta pod bilo koju cijenu:

de bha molim te madrisim ja uopste nisam navijac reala ali stvarno pises neke bezveze postove svi dobro znamo da real nece prodati ronalda a ni benzemu mozda ipak prodaju benzemu ali za nekih 25 miliona ne ispod te cijene sigurno sto se tice adebajora on se moze vratiti u englesku a za albiola neznam ako njega prodate onda trebate kupiti jednog dobrog stopera
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 16 jun 2011, 14:04

KOLKO PRDE NERKO :?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2011, 14:18

Benzema kažnjen zbog nemarne vožnje

Napadač Real Madrida i francuske nogometne reprezentacije Karim Benzema kažnjen je zbog izvođenja vratolomija sa svojim automobilom u luksuznom španjolskom ljetovalištu Ibizi...

Španjolski mediji, Marca i As navode da se 23-godišnji Benzema u ranojutarnjim satima srijede zajedno s dvojicom prijatelja utrkivao automobilima u gradskom središtu kada ih je presrela policija. Nogometaš je pritom bio za volanom plavog Porschea, dok su dvojica njegovih prijatelja vozila također luksuzne automobile Ferrari i Lamborghini.

Zbog spomenutog incidenta Benzema je novčano kažnjen s 250 eura.

Međutim, navodno to nije jedini incident u kojem je Realov igrač sudjelovao te večeri, budući je nekoliko svjedoka potvrdilo da su tri spomenuta vozila izazvala jednu prometnu nesreću s manjom štetom na drugom kraju otoka.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 16 jun 2011, 14:24

Monolog je napisao/la:
Dakle, Kup Kralja nije osvojila bolja ekipa. Dijelim tvoje mišljenje. :mrgreen:

Kad to? :o Da, nakon 70' i neke minute, mislim logicno je da bi trebala na terenu bolje izgledati ekipa koja ima igraca vise, naravno, crvenog nije bilo, pero bueno... rijetko kada u zivotu pobjedjuje pravda.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 16 jun 2011, 14:58

meho-medo je napisao/la:Benzema kažnjen zbog nemarne vožnje

Napadač Real Madrida i francuske nogometne reprezentacije Karim Benzema kažnjen je zbog izvođenja vratolomija sa svojim automobilom u luksuznom španjolskom ljetovalištu Ibizi...

Španjolski mediji, Marca i As navode da se 23-godišnji Benzema u ranojutarnjim satima srijede zajedno s dvojicom prijatelja utrkivao automobilima u gradskom središtu kada ih je presrela policija. Nogometaš je pritom bio za volanom plavog Porschea, dok su dvojica njegovih prijatelja vozila također luksuzne automobile Ferrari i Lamborghini.

Zbog spomenutog incidenta Benzema je novčano kažnjen s 250 eura.

Međutim, navodno to nije jedini incident u kojem je Realov igrač sudjelovao te večeri, budući je nekoliko svjedoka potvrdilo da su tri spomenuta vozila izazvala jednu prometnu nesreću s manjom štetom na drugom kraju otoka.
Stalno neki belaji sa tim autima.

Sta je njemu 250 ojera

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.