AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 14 jun 2011, 11:19

Warrick je napisao/la:Na Milannews izasao clanak o danasnjem sastanku,Ganso i Hamsik ce biti Rossonerri,s tim da se suocavamo sa konkurencijom od City-ja za Hamsika,Galliani rekao ljudima iz DIS kompanije koja ima 45 % njegovog ugovora da porazgovara sa celnicima Santosa o nekoj razumnoj cijeni da se to sto prije zavrsi posto je dogovorio sa njima.

Hamsik and Gans will be Rossoneri. Here are the latest moves of Galliani and Allegri ...
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=54667

New meeting, new strategies. Via Turati in the future studies, we test the market and look for players that can bring AC Milan at the top in Europe. The seat Rossoneri met Massimiliano Allegri has also sported a tan Atomic, together with Adriano Galliani and Ariedo Braida. The topics were various starting with the simple organization of the trip to China early August to play for the Super Cup against Inter. Of course he also spoke of the market. The names are always the same. Hamsik is high on the preference of Mr. Allegri, but to deal with Napoli takes the words and the right ways and now it seems even that is seated against Manchester City. Mancini's team would test the ground to get to class midfielder 87. In any case, between a denial and the other, the track that leads to the Slovak does not go any way abandoned. Fabregas also because the dream is becoming closer and closer to Barcelona. Barca, the club has in fact frozen all other negotiations, including one with Giuseppe Rossi to speak, to try to bring the Catalan midfielder at home. Fabregas himself has repeatedly indicated that it can not wait to play with the boat which is of course his first choice even when faced with a major team like Milan. Also like Bastian Schweinsteiger, although the season of lights and shadows past the Bayern did a little 'drop its prices. The 27 year-old German has, however, from its enormous flexibility in the role. E 'were deployed, in fact, often outside or in Central 4-4-2, 4-3-3 in the outer and median offensive in 4-2-3-1. In any case, the summer is long and the targets have been set, it only remains to define the purchase. Like that of Gans. The tug-of Galliani portends a clear strategy that could lead the Brazilian playmaker in Milan. The Rossoneri chief executive is said to have spoken with Dis, the agency that holds 45% of the player's asking to go to test the ground with Santos that has the other 45%, while the remaining 10 are of the same Ganso. The Dis is supposed to convince the Brazilian club to establish a fair level to the transfer of the player and Galliani would be satisfied if the money demanded by Santos, to Brazil could start immediately to close the deal.
Ma DIS ima 45% vlasnistva Gansa, a porodica njegova 10% znaci >Santos tu nema sta traziti s svojih 45%, ali treba zadovoljiti i porodicu i DIS....

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jun 2011, 18:06

silva izjavio da ga je barca kontaktirala u vezi mogućeg transfera i da prepoušta milanu da se dogovore oko njegovog transfera. šta da kažem ovo je kao grom iz vedra neba, do jučer govorio želi postati kapiten milana i igrati do 40. ko maldini i penzionisati se ovdje. ali na sreću navodno je to izvučeno iz konteksta jer je nakon toga izjavio da je odbio barcu i ostaje u milanu. ako šta naletim o ovome na netu javim ovdje.

EDIT: otkupljen amelia, sokratis karijeru nastavlja u genoi, sad je oficijelno nažalost. neymar u realu, pitanje dana kad će biti oficijelno, šta ganso čeka?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2011, 18:38

A.C. Milan has announced a number of transfer deals with Genoa C.F.C.
Milan have signed outright Marco Amelia, Nnamdi Oduamadi, Rodney Strasser and Gianmarco Zigoni; have sold outright Sokratis Papastathopoulos and renewed the part-ownership of Giacomo Beretta.

Izadje vest pre 15 minuta.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 14 jun 2011, 21:25

Ej ljudi po meni je izvjesno da Ganso dolazi u Milan smao se ceka da Taiwo dobije francuski pasos...malo me ovo brine s Silvom i Barcom, nadam se da nece otici.... i koliko znam Ganso nije bio na popisu za copa Americu!!!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 14 jun 2011, 21:30

meskalin je napisao/la:Ej ljudi po meni je izvjesno da Ganso dolazi u Milan smao se ceka da Taiwo dobije francuski pasos...malo me ovo brine s Silvom i Barcom, nadam se da nece otici.... i koliko znam Ganso nije bio na popisu za copa Americu!!!
Silva u Barcu nece ici...njegova cijena je 25-30mil eura,a ono nase go*no od predsjednika nece dati toliko(daj Boze da grijesim)...ja bih volio da dodje jer je odlican igrac,on i pique bi bili dobar par... ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 jun 2011, 22:16

Zigoni stigao u Milan.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 14 jun 2011, 22:22

enobarca je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Ej ljudi po meni je izvjesno da Ganso dolazi u Milan smao se ceka da Taiwo dobije francuski pasos...malo me ovo brine s Silvom i Barcom, nadam se da nece otici.... i koliko znam Ganso nije bio na popisu za copa Americu!!!
Silva u Barcu nece ici...njegova cijena je 25-30mil eura,a ono nase go*no od predsjednika nece dati toliko(daj Boze da grijesim)...ja bih volio da dodje jer je odlican igrac,on i pique bi bili dobar par... ;)
e vala ako onaj glupan odbija za Sancheza 35 milja i Zamparini glupan tvrdi da talijanski klubovi nemaju para da kupe Pastorea( oba igraca 0 minuta u LP), a s time da je Silva produzio do 2016....znaci cijena ispod 35 nema sanse da ide...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jun 2011, 22:31

silvin agent izjavio ono što se otprilike moglo i očekivati. došlo je do nesporazuma i silvine su riječi izvučene iz konteksta, namjerava ispoštovati ugovor do 2016. veliko olakšanje!

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 jun 2011, 23:40

KB-TM87 je napisao/la:Zigoni stigao u Milan.
Zigoni je odavno Milanov igrac,samo je po posudbama druze.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 jun 2011, 23:52

Warrick je napisao/la:
Znam da je bila onda suradnja co-own pa nešto Genoa otkupila, ako se ne varam, al tu je sad. :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 jun 2011, 23:54

KB-TM87 je napisao/la:
Warrick je napisao/la:
Znam da je bila onda suradnja co-own pa nešto Genoa otkupila, ako se ne varam, al tu je sad. :mrgreen:
Ma to ona dvojica nesta zavrsavaju Galliani i Preziosi ne mozes ih pofatati hehehe

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jun 2011, 14:09

Galliani: Kaka i Schweinsteiger ne dolaze, nema šanse da prodamo Thiaga Silvu Barceloni

Milanov potpredsjednik Adriano Galliani opširno je pričao o mogućim pojačanjima talijanskih nogometnih prvaka za nadolazeću sezonu, no ponovno propustio reći tko će biti najzvučnije od njih...

Najveća želja kluba i dalje se spominje tek kao Mr. X, o ostalim imenima Galliani priča bez zadrške.

- Stigne li Mr. X dogodit će se to u posljednjim danima prijelaznog roka i bit će naše jedino pojačanje - tvrdi Galliani o igraču koji bi trebao pokriti lijevu stranu veznoga reda.

O potencijalnim pojačanjima, igračima koji se često spominju kroz medije kaže:

- Kaka se, to vam govorim sa stopostotnom sigurnošću, sigurno neće vratiti. Čak niti na posudbu jer su njegova mjesečna primanja prevelika. Bastian Schweinsteiger? Ne, niti taj Bayernov nogometaš neće doći. Ganso? Ne putujem u Brazil kako bih njega gledao na finalu Cope Libertadores, budući da ionako neće igrati za Santos.

- Roma će otkupiti Borriellov ugovor nakon što istekne posudba. Genoin El Shaarawy? Drago mi je čuti da je Milanov navijač, vidjet ćemo hoće li stići u budućnosti.

- Nisam pao sa stolca kad sam čuo da Barcelona želi Thiaga Silvu. I dolikuje da najbolji klub na svijetu želi dovesti najboljeg svjetskog braniča. Pretpostavio sam da će se to dogoditi i zato sam mu produljio ugovor do 2016. godine. Nema nikakve šanse da ga prodamo.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jun 2011, 14:27

kormilar ''rosonera'' pozvao vezistu da im se pridruži. Ranije objavljeno da je Montolivo dogovorio sve sa Interom.
Šampioni Serije A nisu odustali od dovođenja Rikarda Montoliva u svoje redove, pa se tim povodom Maks Alegri sreo sa igračem kako bi pričali o mogućnostima da on dođe na ''San Siro''.

Nisu poznti detalji sastanka, ali se može zaključiti da je Montolivo bliži Milanu, nego Interu.

Andrea Pirlo je otišao u Juventus, traži mu se zamena, a Montolivo je viđen kao idealno rešenje.

Kaka je otpao iz igre, pošto je Galijani potvrdio da neće doći.

Fiorentina želi Antonija Kasana, pa bi Milan mogao da ga uključi u transfer.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 jun 2011, 17:43

According to rumors picked up by Tmw, Ac Milan and the agent of Stephan El Shaarawy (18), meet this afternoon. Sky Sports told that he will join Rossonero club in co-ownership with Genoa. They are disposed to pay him 6,5 million euros.

Talenti,talenti,talenti.... :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 15 jun 2011, 17:58

- It 's almost done for the transfer of Stephan El Shaarawy to AC Milan. As reported by Gianluca Di Marzio to Sky Sport 24, The Ariedo Braida and Roberto Florio, the Italian-Egyptian agent, reached Adriano Galliani in the Football League, then moved to the place AC Milan.
http://translate.googleusercontent.com/ ... _Sd_NyaJZA

znači pola ugovora el shaarawya bilo bi u vlasništvu milana dok bi isto vrijedilo i za merkela u genovi, pola ugovora ide genoi.
Tassotti: "Astori is ready for Milan"
ajde da napokon vidimo i toliko čekanog astorija ponovo u milanu.

btw galliani je izjavio da mister x dolazi krajem augusta, baš neočekivano :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 jun 2011, 02:15

U toku citanja intervjua sa Zdravkom Colicem jedan dio mi je zapao za oko:
"Naumpade mi Zlatan Ibrahimović. Kad kod se vrati u Švedsku, ode u radničko dvorište kod Geteborga, gdje je odrastao, pomogne djecu."
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 jun 2011, 12:44

Imal' tog Fabregasa ? Još nije potpisao ? :|

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 16 jun 2011, 12:48

2.20 kvota na vas da budete prvaci, kakva je šansa za to?
Iskren odgovor očekujem od vas. Inter je u problemima, ove ostale ekipe i ne računam. Tu su jer je potrebno 20 ekipa za takmičenje.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2011, 12:52

Bosco je napisao/la:Imal' tog Fabregasa ? Još nije potpisao ? :|
Evo sta je galliani izjavio :Stigne li Mr. X dogodit će se to u posljednjim danima prijelaznog roka i bit će naše jedino pojačanje - tvrdi Galliani o igraču koji bi trebao pokriti lijevu stranu veznoga reda.
(İbn Qajjim)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 jun 2011, 12:55

meho-medo je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Imal' tog Fabregasa ? Još nije potpisao ? :|
Evo sta je galliani izjavio :Stigne li Mr. X dogodit će se to u posljednjim danima prijelaznog roka i bit će naše jedino pojačanje - tvrdi Galliani o igraču koji bi trebao pokriti lijevu stranu veznoga reda.
Lijevu stranu, e u tom slučaju ništa od Fabregasa, on lijevo ne može igrat ni sa mnom na terminu.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.