Nisam ja rekao da je to njegov posao, ali nakon bezbroj uvreda od strane FK Zeljeznicara i tatinog sina Osima vrijeme je bilo da neko izadje u medije i da odgovri tom covjeku... Nemoj sad da kazes da nisi nikad cuo da Wenger ne proziva Fergusona, pa mu onda ovaj ne odgovri, ili mozda hoces da kazes da je Tanovic veca licnost od Wengera I Fergusona i da ima veci ugled od njih dvojice??? S Velezom se niko nece poigravati, ustvari ne bi se trebo poigravati. Mi koliko god krivili Piku i Pikice za ono klubu toliko smo i mi krivi. Mi rusimo ugled klubu kad dozvolimo da se jedan Colic iz Celika vrati u Velez, a kad je potpisivao govorio je da je CElik Manchester za Velez, sad evo cujem da je moguce da se vrati a nedavno na utakmici protiv anas je ljubio grb Zelje, hocemo li to opet dopustiti? Hocemo li opet dopustiti da se vrati Hasanovic , kojega smo objerucke prihvatili kad ga niko nije htio u toku sezone, hocemo li dopustiti da na polusezoni jedan Okic izlazi u javnost i govori da po cjenu bavljenja fudbalom ne namjerva se vise vrcati u Velez????' Dokle??? Ja bi te molio da mi to odgovoris... Dokle ce Velez izbjegavati ljude koji stvarno vole Velez, gdje su sad Nedja Babovic koji je zivot dao za Velez, jel ga ikad gospoda iz uprave zovnula da mu dodijeli neku funkciju, gdje je na svecanim manifestacijama Vaha i kompanija, samo ih zovu kad treba para. Gdje je kao sto SRETO kaze Nikola Damjanac? Maloprije sam procitao da je CUNAMI pitao ko je on? Nikola Damjanac je najjaci menadze sa podrucja Balkana. Rodjen je u Mostaru, zapoceo golmansku karijeru u omladinskom pogonu Veleza , ali su ga rat i ostala sranja preselila u Beograd! Tamo je dalje branio za Partizan, OFK Beograd te po Grckoj. Danas radi kao menadzer kao sto sm vec rekao , a neki od njegovih igraca su Kezman, Ivanovic, Lukovic, Basta... Nama nesto sve drago cuti ove price da idemo u Evropu. Tanovic je bio i direktor kada su se kule i vile obecavvale kad je Ibrakovic bio trener, jel tako??? Pa sta smo uspjeli, prodat 5 utakmica! Tanovic je bio i skoro citavu ovu polusezonu direktor iz pritaje pa smo prodali Zelji, pa smo dali bod Borcu, pa je namjesteno u Gradaccu x... Ne zelim ja nsita govoriti dalje na Tanovica samo se ne zanosite puno, jer se samo mozemo razocarati po ko zna koji put... Toliko!MostaracVelezovac je napisao/la:Pepe Signori,
Jel to hoces da kazes da je posao direktora Veleza da se spusta neke mizerne grane drugih trenera i da se s njima prepira preko novina i razmjenjuje uvrede?
Pa svakom iole inteligentnom covjeku je Amar Osim pao u ocima i onaj put kad je ponizavao i Velez a i onaj put kad se upustio u dvoboj rijeci na presici sa jos nizim Ibrakovicem i kad su razmjenjivali "ko ce koga" - to nije ono kako bi se direktor Veleza trebao ponasat. Ja eto prvi ne zelim da neko blati moj klub spustanjem na Osimove grane po pitanju vrijedjanja, omalovazavanja bilo koga.
Ako mislis da je to ono sto direktor kluba treba da radi onda si ti gori nego Sreto.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
De ti dokazi i reci ko je prodao Borcu ovdje da uzme bod,ko je to namjestio da se u Gradaccu uzme bod??Mislim da je sve ovo suplja prica.U nas kad god nesto ide,ne valja.Zasto taj Damjanac ne pomogne Velezu? Ne treba on biti u upravi Veleza ali posto vi govorite da voli Velez,zasto ne proda nekog i donese svom " voljenom " klubu nesto para?Koju bi ti dao funkciju Nedji Babovicu?Cvoijek bio navijac,vodja navijaca i trebalo bi mu dati funkciju?Onda i Coketu,i Zoki Jankovicu treba dati neku funkciju u klubu.Mislim da se pricaju nebuloze.Svi zele pomoci Velezu i kad ta pomoc treba,nigdje nikoga.Kako ce Tana prodat utakmicu bez igraca?Meni je sve ovo smijesno jer citam nesto sto mislim da nije tako.Svi koji zele pomoci,mogu doci u klub kad hoce ali nece niko i sad kad imamo ljude koji cine upravu,kad zele pomoc Velezu,mi s.eremo po njima i govorimo nesto a niko nema dokaze u vezi prodaja utakmica.Mi smo prodali utakmicu Borcu,a taj isti Borac prvak drzave,razvalili ih u svakom smislu,imali 3 ili 4 zicera dok Borac nije opalio na gol i prodata utakmica?Ko je god bio na utakmici protiv Zelje na Grbavici,vidilo se i zna se kako je sudija svirao.Penal,ne bi im ga ni Ivica Osim svirao treci gol iz ofsajda.Najbolje je da ova uprava sa Niksicem,Tanom,i sa ostalim ljudima odstupi i neka nasi dusebriznici izaberu novu upravu pa da vidim da li ce biti sposobna uradit ista vise nego ova.Ja licno vjerujem ovoj upravi jer je Niksic u njoj,jer covijek zeli pomoc Velezu,nalazi sponzore a njegovo maslo je bilo da se Tana vrati u klub a Tanu su zelili i vecina navijaca Veleza poznati Red Army.Mi sve znamo a kad dodje da se kaze nesto kao na skupstini u decembru,svi sute i onda kad dodju kuci,docepaju se interneta i pocnju s.ranja.Mi prosle godine,u ovo isto vrijeme,nismo imali nikog u klubu a sad se u junu traze pojacanja,traze se sponzori i nama to ne valja?Vazno nam je da je Tana prodao utakmicu i sve ostalo.Ko je prodao utakmicu,vjerovat cu kad bude ofirno kao u vrijeme Dzubura protiv Jedinstva i poslije je Dzubur dao ostavku ili kad mi neko dokaze i donese dokaze da je Tana,Niksic ili neko drugi,prodao utakmicu a pricat kako je Velez prodao Borcu utakmicu je u najmanju ruku smijesno.Borac prvak,nije na gol opalio i prodato???

-
- Kontakt:
Protiv Zelje, sto su ostala 4 igraca u svlacionici???? Protiv Borca kakvo je ono sudjenje bilo, mislis da nije izrezirano s nasom upravom, ako su se trebali ograditi sto nisu u medije izasli onda i popljuvali sudije ko sto svaka druga ekipa radi, al necemo mi ... MI NECEMO.. Zato smo i u ratu popusili , neka necemo mi.. pa ode stadion, ode petokraka , odose navijaci.... Ode ugled klubu... Sine moj za tovju informaciju, posto si ocito jos mlad, Nedja Babovic je prije ovog je.benog rata znao donositi igracima plate... Nedja Babovic je bio covjek koji je prije rata uvijek nosio odijelo i bio pravi gospodin covjek a ne klosar ko Coke, znao otici na vecer sa direktorima nekih firma po Jugoslaviji i sklapati ugovore.. A za Damjanca 2005 godine omladinci Veleza su isli na gostovanje u Beograd gdje je sve organizovao taj isti Nikola Damjanac sa jos par Mostaraca koji zive u Beogradu... Nikad niko tog covjek anije zovnuo da udje u upravu, nikad ga niko nije zovnuo da dodje da pogleda utakmicu Veleza... A pomagao je zajedno sa Duskom slao j eneku opremu, onu puminu sto su nosili prije 3 godine... Nece ni on ni Dusko vise u parama da daju jer ode sve u nedogled majstore moj!cunami je napisao/la:De ti dokazi i reci ko je prodao Borcu ovdje da uzme bod,ko je to namjestio da se u Gradaccu uzme bod??Mislim da je sve ovo suplja prica.U nas kad god nesto ide,ne valja.Zasto taj Damjanac ne pomogne Velezu? Ne treba on biti u upravi Veleza ali posto vi govorite da voli Velez,zasto ne proda nekog i donese svom " voljenom " klubu nesto para?Koju bi ti dao funkciju Nedji Babovicu?Cvoijek bio navijac,vodja navijaca i trebalo bi mu dati funkciju?Onda i Coketu,i Zoki Jankovicu treba dati neku funkciju u klubu.Mislim da se pricaju nebuloze.Svi zele pomoci Velezu i kad ta pomoc treba,nigdje nikoga.Kako ce Tana prodat utakmicu bez igraca?Meni je sve ovo smijesno jer citam nesto sto mislim da nije tako.Svi koji zele pomoci,mogu doci u klub kad hoce ali nece niko i sad kad imamo ljude koji cine upravu,kad zele pomoc Velezu,mi s.eremo po njima i govorimo nesto a niko nema dokaze u vezi prodaja utakmica.Mi smo prodali utakmicu Borcu,a taj isti Borac prvak drzave,razvalili ih u svakom smislu,imali 3 ili 4 zicera dok Borac nije opalio na gol i prodata utakmica?Ko je god bio na utakmici protiv Zelje na Grbavici,vidilo se i zna se kako je sudija svirao.Penal,ne bi im ga ni Ivica Osim svirao treci gol iz ofsajda.Najbolje je da ova uprava sa Niksicem,Tanom,i sa ostalim ljudima odstupi i neka nasi dusebriznici izaberu novu upravu pa da vidim da li ce biti sposobna uradit ista vise nego ova.Ja licno vjerujem ovoj upravi jer je Niksic u njoj,jer covijek zeli pomoc Velezu,nalazi sponzore a njegovo maslo je bilo da se Tana vrati u klub a Tanu su zelili i vecina navijaca Veleza poznati Red Army.Mi sve znamo a kad dodje da se kaze nesto kao na skupstini u decembru,svi sute i onda kad dodju kuci,docepaju se interneta i pocnju s.ranja.Mi prosle godine,u ovo isto vrijeme,nismo imali nikog u klubu a sad se u junu traze pojacanja,traze se sponzori i nama to ne valja?Vazno nam je da je Tana prodao utakmicu i sve ostalo.Ko je prodao utakmicu,vjerovat cu kad bude ofirno kao u vrijeme Dzubura protiv Jedinstva i poslije je Dzubur dao ostavku ili kad mi neko dokaze i donese dokaze da je Tana,Niksic ili neko drugi,prodao utakmicu a pricat kako je Velez prodao Borcu utakmicu je u najmanju ruku smijesno.Borac prvak,nije na gol opalio i prodato???![]()
![]()
![]()
![]()
I jos nesto za Grbavicu , opet kaem sto niko nije izasao u medije i zalio se na sudjenje... ja koliko znam sudija nije dobio ni utakmicu kazne!!! Jel tako majstore?
U posljednje vrijeme mnogo medijskih špekulacija bilo je oko ostanka ili odlaska trenera Milomira Odovića. Najbolji demantij medijskih natpisa bio je danas, kada je šef stručnog štaba Veleža, Milomir Oodvić održao operativni sastanak sa upravom „Rođenih“. Tema su svakako bile pripreme za predstojeću sezonu, a prozivka fudbalerima Veleža trebala bi biti 28. juna. Eventualno pomjeranje dan-dva prije ili kasnije može nastupiti zbog nekih tehničkih zahtjeva.
- Odmah da kažem, mene jesu kontaktirali iz nekih klubova, u proteklom periodu, a valjda je to priznanje za dobar rad. Međutim, nema potrebe za pokretanjem medijskih špekulacija, već poodavno je „pružena ruka“ Veležu i ništa se po tom pitanju nije promjenilo. Razgovarali smo danas vezano za planove za sljedeću sezonu. Znamo šta nam je raditi, ali krajnje ciljeve definitivno ćemo moći postaviti tek kad se približimo startu sezone i kad budemo mogli jasno vidjeti kakvim igračkim kadrom raspolažemo. Evidentno je da se radi i da se traga za pojačanjima. Dosta toga će biti izvjesno u narednim danima, a sa pripremnim ciklusom krećemo od 28. juna , rekao je vidno raspoloženi prvi čovjek struke „Rođenih“, koji je nakon sastanka otputovao put Jadranske obale na odmor.
Igračka križaljka je definitivno posljednjih dana top tema u klubu, ali stav Veleža je da samo kada se objavi iz kluba da je potpisano ili definitivno dogovoreno sa nekim igračem, to je i zvanično. Sve drugo, može se tumačiti kao medijsko špekulisanje, a koje je i uobičajena pojava u prelaznom roku ne samo u BiH, već i u drugim zemljama
To se trazilo , sada ostaju jos pojacanja i sponzori , sudeci po izjavama Tane (kojem cu vjerovati ovaj put) , nadam se da ce i toga biti !
- Odmah da kažem, mene jesu kontaktirali iz nekih klubova, u proteklom periodu, a valjda je to priznanje za dobar rad. Međutim, nema potrebe za pokretanjem medijskih špekulacija, već poodavno je „pružena ruka“ Veležu i ništa se po tom pitanju nije promjenilo. Razgovarali smo danas vezano za planove za sljedeću sezonu. Znamo šta nam je raditi, ali krajnje ciljeve definitivno ćemo moći postaviti tek kad se približimo startu sezone i kad budemo mogli jasno vidjeti kakvim igračkim kadrom raspolažemo. Evidentno je da se radi i da se traga za pojačanjima. Dosta toga će biti izvjesno u narednim danima, a sa pripremnim ciklusom krećemo od 28. juna , rekao je vidno raspoloženi prvi čovjek struke „Rođenih“, koji je nakon sastanka otputovao put Jadranske obale na odmor.
Igračka križaljka je definitivno posljednjih dana top tema u klubu, ali stav Veleža je da samo kada se objavi iz kluba da je potpisano ili definitivno dogovoreno sa nekim igračem, to je i zvanično. Sve drugo, može se tumačiti kao medijsko špekulisanje, a koje je i uobičajena pojava u prelaznom roku ne samo u BiH, već i u drugim zemljama
To se trazilo , sada ostaju jos pojacanja i sponzori , sudeci po izjavama Tane (kojem cu vjerovati ovaj put) , nadam se da ce i toga biti !

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
pošto je ova vijest objavljena na službenoj stranici kluba, onda je 100% tačna, što znači da Odović ostaje trener kluba i u narednoj sezoni, eto i ovaj problem riješen, jedan po jedan problem se riješava, a na stranici kluba, također još jedna fina vjest, mladi brković se vraća u velež, nakon ljekarski pretraga i hvala bogu sve je uredu s njim...
EDIT: Vaša vlada i vama i zrinjskom skresala pare, a trebali ste dobiti po 250.000 KM, ali mamalzi vam i to uzeli, pa i ne čudi, kako ikako rođeni opstaju...
EDIT: Vaša vlada i vama i zrinjskom skresala pare, a trebali ste dobiti po 250.000 KM, ali mamalzi vam i to uzeli, pa i ne čudi, kako ikako rođeni opstaju...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 16 jun 2011, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Uredu je sad za sad , ali naravno treba biti oprezan . Mislim da je mali veliiiki potencijal (bar za nasu ligu) i sigurno je da ce on i Cemalovic u slucaju da ostane moci praviti dar-mar odbranama drugih klubova 

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
mene više zabrinjava što klub ostade bez zagarantovanih 250.000 KM, j***m im m***r i takvoj vladi, nesposobnoj, lahko je kresati na školstvu, kulturi i sportu, a svoje plate ne dirati....
Prije rata je radilo sve u Mostaru,Jole Musa je davao stanove koga je i znao i koga nije znao.Tada je i crni cigan mogao otic u Aluminij ili Sokol i dobili bi sta bi zinuli.Ne zanima me sta je bilo sa Nedjom i ostalim ljudima,hvala im za sve ali zasto da pravimo s.ranje kad imamo upravu koja radi???Zasto nam smeta to sto se u klubu radi?Sjecam se da smo kukali prosle godine u ovo vrijeme kako niko nema u klubu,kako se ne zna da li ce Velez opstat i sad kad imamo upravu,nama ne valja.Ja sam bio na Grbavici protiv Zelje i de mi reci koja su to 4 igraca koja su kasnili na izlazak na teren???Ljudi moji,dok se ne dokaze neko da je kriv uz pomoc nekih dokaza,onda niko nije kriv pa tako ni Tana ni neko drugi iz uprave jer niko nema dokaze.Sve su to nagadjanja.Sta ima veze i da jesu 4 igraca kasnila na Grbavici??Ako si upratio,nasi igraci su izasli a sudije su kasnile 5 minuta poslije igraca.
Imamo upravu,pustite ljude neka rade i neka pokusaju napravit nesto od Veleza a da su htjeli,i Damjanac i svi drugi bi pomogli Velezu kad ga toliko vole a ne bi ih trebao niko zvati i pitat za pomoc a mozda ova uprava ne zove nikog jer misle da mogu sami,da im ne treba pomoc sa strane...U Mostaru je vazda isto,sve sto valja i gdje se radi,nalazimo mane i s.eremo po ljudima a dobrovoljno su se javili da budu clanovi uprave a pitanje je-Zasto se niko drugi nije samovoljno javio da bude u upravi na skupstini u decembru??Imamo covijeka na vlasti,on je i njegovi saradnici izabrali Tanu za direktora,Niskic mu vjerovatno vjeruje i nase je da pomognemo klubu na utakmicama,da nas sto vise bude na tribini a ne da mi govorimo ko,sta i kako treba da radi.Ja bi najvise volio da nas neki tajkun uzme ali ne moze jos uvijek i budimo zadovoljni jer ljudi zele da naprave malo stabilniji Velez ali po komentarima pojedinaca...neki ne zele stabilniji Velez nego Velez koji ce se borit za opstanak,mozda i ispast a puna im usta Veleza i Mostara
Imamo upravu,pustite ljude neka rade i neka pokusaju napravit nesto od Veleza a da su htjeli,i Damjanac i svi drugi bi pomogli Velezu kad ga toliko vole a ne bi ih trebao niko zvati i pitat za pomoc a mozda ova uprava ne zove nikog jer misle da mogu sami,da im ne treba pomoc sa strane...U Mostaru je vazda isto,sve sto valja i gdje se radi,nalazimo mane i s.eremo po ljudima a dobrovoljno su se javili da budu clanovi uprave a pitanje je-Zasto se niko drugi nije samovoljno javio da bude u upravi na skupstini u decembru??Imamo covijeka na vlasti,on je i njegovi saradnici izabrali Tanu za direktora,Niskic mu vjerovatno vjeruje i nase je da pomognemo klubu na utakmicama,da nas sto vise bude na tribini a ne da mi govorimo ko,sta i kako treba da radi.Ja bi najvise volio da nas neki tajkun uzme ali ne moze jos uvijek i budimo zadovoljni jer ljudi zele da naprave malo stabilniji Velez ali po komentarima pojedinaca...neki ne zele stabilniji Velez nego Velez koji ce se borit za opstanak,mozda i ispast a puna im usta Veleza i Mostara
A sto se tice rebalansa budzeta,najvjerovatnije,buduci premijer kantona iz HDZ-a je rekao kako on i vecina poslanika u kantonu nece podrzat rebalans budzeta i izgleda da od toga nece biti nista i da ce i Velez i susjedi dobit odredjena sredstva od kantona jer je glavni inicijator za dobijanje ovih para klubovima bio,najvjerovatnije,buduci premijer kantona gosp.Lasic
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
[quote="cunami"]Prije rata je radilo sve u Mostaru,Jole Musa je davao stanove koga je i znao i koga nije znao.Tada je i crni cigan mogao otic u Aluminij ili Sokol i dobili bi sta bi zinuli.Ne zanima me sta je bilo sa Nedjom i ostalim ljudima,hvala im za sve ali zasto da pravimo s.ranje kad imamo upravu koja radi???Zasto nam smeta to sto se u klubu radi?Sjecam se da smo kukali prosle godine u ovo vrijeme kako niko nema u klubu,kako se ne zna da li ce Velez opstat i sad kad imamo upravu,nama ne valja.Ja sam bio na Grbavici protiv Zelje i de mi reci koja su to 4 igraca koja su kasnili na izlazak na teren???Ljudi moji,dok se ne dokaze neko da je kriv uz pomoc nekih dokaza,onda niko nije kriv pa tako ni Tana ni neko drugi iz uprave jer niko nema dokaze.Sve su to nagadjanja.Sta ima veze i da jesu 4 igraca kasnila na Grbavici??Ako si upratio,nasi igraci su izasli a sudije su kasnile 5 minuta poslije igraca.
I Sreto i ovaj talijan je jedna te ista osoba tj. menadjer, znamo svi vec ko. Je.bo nas je odvodjenjem Vlade i Deje do bola za iducu sezonu. A sad bi neke igracine anonimuse doveo u Velež, al mu ovi nedaju primirisati.
Samo jedna osoba sere na upravu od svih nas a prvi put se nesto radi polje rata u 6. mjesecu u Veležu.
Care ti ne mislis dobrobit Veleža, vec samo svog djepa!!!
I Sreto i ovaj talijan je jedna te ista osoba tj. menadjer, znamo svi vec ko. Je.bo nas je odvodjenjem Vlade i Deje do bola za iducu sezonu. A sad bi neke igracine anonimuse doveo u Velež, al mu ovi nedaju primirisati.
Samo jedna osoba sere na upravu od svih nas a prvi put se nesto radi polje rata u 6. mjesecu u Veležu.
Care ti ne mislis dobrobit Veleža, vec samo svog djepa!!!
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
Sreto se odjednom pojavi i podje prjetit isto Alien odjednom se stvori
.

Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
Majstore odma da znas da ja nisam ono krme debelo ako na to pucas... ja ti lijepo kazem neke cinjenice sad vi sto volite Tanu sta cu vam ja i jos nesto nisam ni onaj po dnikom SRETO... 100%... Ja ne mislim samo na svoj dzep, dosta sam ja isao za Velezom dok se ti nisi ni rodio.. Od Beograda, pa i do zadnje utakmice u Novom Sadu moj majstore.. Na poluvremenu u svalcionici su kasnili Stokic, Kajtaz i Ostrakovic... Dalji rasplet utakmice.. Stokic koji je do tada bio najbolji na terenu hvata se za nogu kao umoran nesto, Kajtaza probijaju ko najvecu ku.ravu a Ostrakovic sto je opucano u 2 poluvremenu uslo je... eto reci cu nije namjesteno... Ali sto niko od uprave nije izasao da kaze da su nas sudije povalile, reic cete nije to u imidzu naseg kluba... A jel u imidzu Reala iz MAdrida da komentarise sudjenje??? JESTE.. Ako je sve cisto s njihove strane a vide da su povaljotka od sudija normalno da ceizaci i odbraniti se...
-
- Kontakt:
Jao idiotizma ovde.
Eto tana je pustio Vladi i Drakulu da treniraju s Velezom pa ih onda izbacio iz kluba. Jao prica ... jao idiotizma mama draga. Pa po pricama pojedinih budala ovde - trebo je Tana do sat imat privatni jet, i 6 kuca po Havajima i 3 na Bahamama. Cccc ... uzas ...
I kazes dovodi Anonimuse?? Raspitaj se ko se sve vrti oko Veleza.
Dalje - ne dovodi ON nikoga. Dovodi trener - isti trener koji je demantovao da ide igdje i da zeli da ide igdje.
De stvarno ... dobro je... ako vec 20 puta uzastopno ispadas glup optuzbama koje se kasnije pokazu neistinite - nauci da bar 21. put zavezes usta i ne pljujes po ljudima kad nemas pojma sta govoris.
PS>... da dodam - ne odnosi se samo na jednu osobu - ima ih 3-4 ovdje koji ovo non stop rade.
Eto tana je pustio Vladi i Drakulu da treniraju s Velezom pa ih onda izbacio iz kluba. Jao prica ... jao idiotizma mama draga. Pa po pricama pojedinih budala ovde - trebo je Tana do sat imat privatni jet, i 6 kuca po Havajima i 3 na Bahamama. Cccc ... uzas ...
I kazes dovodi Anonimuse?? Raspitaj se ko se sve vrti oko Veleza.
Dalje - ne dovodi ON nikoga. Dovodi trener - isti trener koji je demantovao da ide igdje i da zeli da ide igdje.
De stvarno ... dobro je... ako vec 20 puta uzastopno ispadas glup optuzbama koje se kasnije pokazu neistinite - nauci da bar 21. put zavezes usta i ne pljujes po ljudima kad nemas pojma sta govoris.
PS>... da dodam - ne odnosi se samo na jednu osobu - ima ih 3-4 ovdje koji ovo non stop rade.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Ti si pravi idiot. Jesam li j aspomenuo dovodjenje anonimusa ikako? I sta onda pricas matere ti? Ja sam samo rekao da ne bi dozvolio nikad povratak Colica , Hasanovica i Okica. To je sve sto sam spomenuo oko transfera!!!
A sta je Ostrakovic mogao odbranit kod golova protiv Zelje?????????Prvi je bio nepostojeci penal,drugi gol je primio jer je covijek bio sam ispred njega a treci gol je autogol Skaljica.I sta je Ostrakovic kriv?Velez kad izgubi ili odigra kuci nerijeseno onda je prodao utakmicu a cim izvuce pozitivan rezultat na strani,kupio je utakmicu.Onda mi dobro stojimo sa parama kad mozemo kupovat utakmice.
Ja Tanu niti volim niti ne volim nego samo kazem da je glupo i smijesno da covijeka optuzujemo za nesto sto niko ziv nema dokaze.Bas me interesuje sta bi se desilo kad bi ova uprava odstupila?Pa pola ovih sa foruma bi se radovalo ko malo dijete.U klubu se radi,pocelo se koliko toliko normala radit u klubu i to smeta nekim koji nemaju neki svoj licni interes a ko ce igrat za Velez,nas ne bi trebalo zanimat nego bi nas trebao zanimat neki rezultata i rad uprave,napredak kluba.Ja licno nemam nista protiv da se Colim vrati i bio bi nam pojacanje ali neko nema zelje da se on vrati ali zadnju rijec reci ce trener i uprava a ko ce igrat,ko ce se dovest,to izricito zavisi od trenera jer on govori ko mu treba i sta mu treba dovest i pustite ljude u upravi neka rade kad zele,kad hoce,kad su zasukali ruke jer citajuci stranicu kluba,onda se radi bas fino i ja samo zelim da se radi u klubu a ko je u klubu,to me ne zanima.Dok su prijasnje uprave bile,niko u ovom momentu nije bio u klubu i samo su pametovali po gradu a ova uprava radi i suti i ja im skidam kapu a za rezultate,vidit cemo koliko su i sta uradili kad pocne sezona
Ja Tanu niti volim niti ne volim nego samo kazem da je glupo i smijesno da covijeka optuzujemo za nesto sto niko ziv nema dokaze.Bas me interesuje sta bi se desilo kad bi ova uprava odstupila?Pa pola ovih sa foruma bi se radovalo ko malo dijete.U klubu se radi,pocelo se koliko toliko normala radit u klubu i to smeta nekim koji nemaju neki svoj licni interes a ko ce igrat za Velez,nas ne bi trebalo zanimat nego bi nas trebao zanimat neki rezultata i rad uprave,napredak kluba.Ja licno nemam nista protiv da se Colim vrati i bio bi nam pojacanje ali neko nema zelje da se on vrati ali zadnju rijec reci ce trener i uprava a ko ce igrat,ko ce se dovest,to izricito zavisi od trenera jer on govori ko mu treba i sta mu treba dovest i pustite ljude u upravi neka rade kad zele,kad hoce,kad su zasukali ruke jer citajuci stranicu kluba,onda se radi bas fino i ja samo zelim da se radi u klubu a ko je u klubu,to me ne zanima.Dok su prijasnje uprave bile,niko u ovom momentu nije bio u klubu i samo su pametovali po gradu a ova uprava radi i suti i ja im skidam kapu a za rezultate,vidit cemo koliko su i sta uradili kad pocne sezona

-
- Kontakt:
Bravo Cunami.
Upravo tako.
Ja isto Tanovica i ne znam. Nikad covjeka nisam upoznao. Niti mi je bitno. Ali ono sto znam, iz vise direktnih izvora je da voli Velez iskreno, da je vrijedan, da radi, da nije lijen i ocigledno da zeli da bude u Velezu. Sve dok je to tako - meni je drag. Kad ista od toga zafali - nece mi biti drag.
A ono sto me nervira jako je kako se kod nas ljudi tako bezstidno sakrivaju iza nicka na internetu i onda hracu po ljudima i pricaju bljuvotine razno razne, znajuci da te informacije niti iko moze provjerit a pogotovo dokazat.
Jedna je stvar pokazat dokaz pa reci "pu majku mu" - druga je stvar jednostavno izmisljati i pljuvati po ljudima. Opet kazem - neznam Tanovica, ali nemogu gledat da se hrace po ljudima (koje znam i ne znam) kad vidim da za takvo nesto nema razloga... i stvarno nema.
Upravo tako.
Ja isto Tanovica i ne znam. Nikad covjeka nisam upoznao. Niti mi je bitno. Ali ono sto znam, iz vise direktnih izvora je da voli Velez iskreno, da je vrijedan, da radi, da nije lijen i ocigledno da zeli da bude u Velezu. Sve dok je to tako - meni je drag. Kad ista od toga zafali - nece mi biti drag.
A ono sto me nervira jako je kako se kod nas ljudi tako bezstidno sakrivaju iza nicka na internetu i onda hracu po ljudima i pricaju bljuvotine razno razne, znajuci da te informacije niti iko moze provjerit a pogotovo dokazat.
Jedna je stvar pokazat dokaz pa reci "pu majku mu" - druga je stvar jednostavno izmisljati i pljuvati po ljudima. Opet kazem - neznam Tanovica, ali nemogu gledat da se hrace po ljudima (koje znam i ne znam) kad vidim da za takvo nesto nema razloga... i stvarno nema.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
evo potvrđeno na jednom portalu da Oda definitivno ostaje, svakako dobra vijest i potvrda da uprava u miru i bez stresova radi, samo tako nastavite...
Pa mogao je bilo ko postat direktor na skupstini u decembru ali nije niko htjeo i sad kad ce namirisalo koliko toliko,dobro stanje u klubu,onda se svi javljaju i daju neke prijedloge.Sad imamo upravu koja radi nesto i samo za sebe govori odmah kad se vidi da rade u junu mjesecu a unazad 10 ak godina,nikad se nije radilo u Velezu i sad bi ja trebao pljuvat po njima.Sve dok se radi u klubu,meni je drago a neke vece rezultate cemo vidit nakon pola godine ili godinu dana jer ne moze nista preko noci.Zasto nam smetaju ljudi koji rade u Velezu??????Ja bi licno volio da se Niksic i kompanija pokupe pa da vidim onda sta bi se pisalo????Bez dokaza,niko nije kriv pa ni Tana ni iko iz uprave kluba a reci da je Ostrakovic kriv na Grbavici je u najmanju ruku smijesno
Ali obraz je cudo

Ali obraz je cudo

Trener ostaje definitivno jer je dogovreno izmedju njega i uprave i sad je na upravi samo da se rijesi igracka krizaljka a ona ce se otegnut do u beskonacnost jer je prelazni rok tek poceo ali ipak uprava ima manje jedan problem jer ne trebaju trenera trazit i jos ako potpisu ti igraci sto su bili na razgovorima sa upravom,do sad ce se odradit dobar posao 

Šta vam je,stalno neke štele,prodaje,zavjere pa na utakmici Željo-Velež Rvčanin u 85 min. šuta sa 7-8m Šeha mu jedva vadi loptu iz samog ugla.Nađite negdje snimak pa pogledajte.Gore vam je frajer dobro opisao golove koje je primio Velež.Sve znate 4 ostala u slačionici,onaj sa Amarom na janjetini u Jablanici,Tana uzima lovu sa Odom od prodaje Drakula koji je slobodan igrač smješno itd itd.Okrenite se Veležu i kakvi glupi bojkoti (ko prošle godine) najveći problem Veleža je što nema jake lokalne Firme kao nekada da stane uz Velež.Mislim da ste sada dobili jaku upravu i vezali jake ljude oko kluba nemojte svojim spletkama i konstrukcijama to upropastiti.
PS (ako je Velež kome dao bodove to se nekada treba vratiti).Pozdrav razumnim.
PS (ako je Velež kome dao bodove to se nekada treba vratiti).Pozdrav razumnim.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.