Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mone
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la mone » 04 jul 2009, 14:21

joj evo pocinju nove epizode hit serije ovog ljeta ''Bosanski dijamant'' :D

valjda ce Roman bacit barem 35mil. Dzeki plavo puno bolje stoji 8-)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 jul 2009, 15:15

Evo iz "pouzdanih" izvora sam dobio informaciju da je Roman čuo da Irfan neda Edinu da ide ni za 100 miliona pa je pripremio 101 ;) Sad će opet ova tema o Edinu na našem forumu biti aktuelna, al što jest jest bila je malo zamrla.

Bez obzira šta bilo, hoćel ići ili ostati, lijepo je vidjeti naslov: Milan Have Not Given Up Hope On Dzeko, Huntelaar Second Choice – Report. Mislim, ipak, Huntelaar je još uvijek velika zvijezda, ne bi ga na kraju krajeva Real kupio da nije tako, a sada je on SECOND choice za jedan veliki klub kao što je Milan, iza našeg dijamanta.

I sad mi nešto naumpade: I Edin nešto mijenja priču. Na onoj famoznoj press konferenciji u Hercegovini je rekao, ako se dobro sjećam, ili Wolfsi ili Engleska. Sada su ili Wolfsi ili Milan. Ko zna šta je treće, ništa danas nije sigurno!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 04 jul 2009, 15:18

ma para vrti gdje burgija neće :)
znači ako Celzi ponudi dobru lovu, otiće Džeko bez obzira na ove priče ''ne ide ni za 100mil''
Ako je Benzema mogao otići za 35 mil otići će i Džeko za 30

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 jul 2009, 15:22

@Knele, svaka čast za postove, pravo su dubokoumni, nema šta. Doduše, jest da malo pretjeruješ ali tako i treba. Ako sami sebi ne budemo nabijali cijenu neće niko drugi. Ja uvijek u razgovorima oko fudbala spominjem situacije kad smo se bukvalno provlačili protiv tamo nekih malta ili luksemburga a samo zato što su nam selektori bili piĆkice i nismo imali samopouzdanja. Treba reči da smo najbolji, Edin je najbolji, Miske, Vedo, Sejo, Ibro, Supić i ostala ekipa su najbolji! Hajmo Bosno!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 04 jul 2009, 18:35

sad virtu sjedi u cosku, ne dise, koluta ocima...bas k´o beba na tuti...ceka...
ak bi dzekson presao u celzi :o 5 stranica bi popunio svojim komentarima :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 jul 2009, 20:23

Ali posto od toga nema nista...nema nam ni Virtuala :roll: :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 jul 2009, 20:28

secer je napisao/la:sad virtu sjedi u cosku, ne dise, koluta ocima...bas k´o beba na tuti...ceka...
ak bi dzekson presao u celzi :o 5 stranica bi popunio svojim komentarima :D
I ja bih isto, doduše u srcu Milan, pa tek onda Chelsea....I uz to PSG ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 jul 2009, 20:38

ja mislim da ce ostat tamo gdje i jeste
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 04 jul 2009, 21:51

Ovaj Irfan Redzepagic laze ko veliki...Usro se frajer od lazi....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jul 2009, 22:02

Ehh drugovi moji, to je nemoć... uprava vukova je zapela kao da je Edo zadnji igrač na planeti, može Edin pričati koliko hoće "pomirio sam se sa odlukom" ili "nisam razočaran", svi mi (bar oni normalni) znamo kako se on osjeća... a imati nezadovoljnog igrača u ekipi je veoma nezahvalno... Šta će više u Wolfsburgu, kome da se dokazuje? Sad će ga kamere pratiti od prvog kola, analizirati svaki njegov kontakt s' loptom... k.urci-palci... Veh će mu uništiti karijeru, čovjek je debil kojem se jednom posrećilo, jer je konkurencija posrnula i eto sad se on nešto pita... mamicu mu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 04 jul 2009, 22:21

Slzem se..Ovaj Veh je bezveze lik a Dzeko ulazi u sezonu veoma rezervisan, lose motivisan i sa mislima daleko od terena Wolfsburg arene a ko imalo zna sta znaci igrati fudbal slozit ce se samnom i sa Virtuom da je znatno velika sansa da se desi ono najgore a to je da Dzeko propadne u Wolfsburgu..

Bojim se toga scenarija..Dobijat ce Dzeko sanse u prvom dijelu sezone ali bojim se da to nece ni na sta liciti...I ovaj Wolfsburg je seljacka ekipa, sto ne puste covjeka kd i sami znaju da ih ove sezone nece biti nigdje, ni medju prvih 5 u Bundesligi na kraju sezone a nece ni iz grupne faze lige prvaka izici...

Dzeko uz tebe smo...Opali samar Vehu na treningu i pljuni ga u lice pa mu se zaleti i odradi seriju od 2-3 vezana udarca, po mogucnosti precizna u lice...

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 04 jul 2009, 22:29

Virtu4l je napisao/la:Ehh drugovi moji, to je nemoć... uprava vukova je zapela kao da je Edo zadnji igrač na planeti, može Edin pričati koliko hoće "pomirio sam se sa odlukom" ili "nisam razočaran", svi mi (bar oni normalni) znamo kako se on osjeća... a imati nezadovoljnog igrača u ekipi je veoma nezahvalno... Šta će više u Wolfsburgu, kome da se dokazuje? Sad će ga kamere pratiti od prvog kola, analizirati svaki njegov kontakt s' loptom... k.urci-palci... Veh će mu uništiti karijeru, čovjek je debil kojem se jednom posrećilo, jer je konkurencija posrnula i eto sad se on nešto pita... mamicu mu...
Ma ja Veh ce unistit Dzeki karijeru...ma daj, cuj unistit karijeru, eto ko da ce ga geler potrefit naredne sezone, covjek odigrao jednu dobru sezonu i sad ti vec pricas o tome kako ce mu neku unistit karijeru, znam koliko navijas za dzeku i bas me cudi da toliko negativno mislis u njegove sanse da ima uspijeh naredne sezone u vfl. Golgeter je uvijek golgeter odigra je jednu sezonu dobro i nemam sumnje u to da ce opet ove godine rusit sve zivo, odigra 09/10 zabije 15-20 golova(nema sumnje) i opet ce ga htjeti Milan, Man utd, Chelsea, Arsenal, Real 8-) , i ostali giganti. Ti si profurao to o kamerama, analizama..itd njemu bi bilo 3 put gore kad bi otisao u Milano, tad nebi moga pista bez kamere u wc-u, a nedo bog da bi imao losu sezonu sa milanom novinari bi ga pojeli za dorucak, njegovo samopouzdanje bi spalo na nulu. Nek covjek odigra jos ovu godinu s vfl, nista mu nefali onda sljedece godine dalje, to je meni najveca glupost cuti da mu je neko upropastio karijeru, nekontate da je on tek 23g i da pred njim je jos mnogo vrlo kvalitetnog fudbala.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 04 jul 2009, 22:35

Boske je napisao/la:Slzem se..Ovaj Veh je bezveze lik a Dzeko ulazi u sezonu veoma rezervisan, lose motivisan i sa mislima daleko od terena Wolfsburg arene a ko imalo zna sta znaci igrati fudbal slozit ce se samnom i sa Virtuom da je znatno velika sansa da se desi ono najgore a to je da Dzeko propadne u Wolfsburgu..

Bojim se toga scenarija..Dobijat ce Dzeko sanse u prvom dijelu sezone ali bojim se da to nece ni na sta liciti...I ovaj Wolfsburg je seljacka ekipa, sto ne puste covjeka kd i sami znaju da ih ove sezone nece biti nigdje, ni medju prvih 5 u Bundesligi na kraju sezone a nece ni iz grupne faze lige prvaka izici...

Dzeko uz tebe smo...Opali samar Vehu na treningu i pljuni ga u lice pa mu se zaleti i odradi seriju od 2-3 vezana udarca, po mogucnosti precizna u lice...
Buraz nidje veze ti ovo sto pises, slobodno pisi na forumu, al' ako te mogu zamolit da samo ne pises ovakve gluposti, cuj opali mu samar, i dzeko ce propast, da si uz dzeku vjerovao bi da nece propast i da ce opet imat dobru sezonu, nemogu ni da skontam odakle to da ce imat losu sezonu, po vakvim izjavama C. Ronaldo je trebao poslije 07/08 sezone igrati u nekoj seljackoj ekipi, jer ako se sjecate nije ga SAF nije pustio da ide u Real, i sta bi??? covjek opet odigrao dobru(18 golova) sezonu i u Real, ne nije vfl i Man U ista stvar, ali ako igrac ima kvalitet i odigra jednu dobru sezonu lud covjek bi samo pomislio da ce sezonu poslije taj isti igrac propast, razocaran sam nekim nenormalnim izjavama na ovom forumu. :|
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 04 jul 2009, 22:39

Opasno se ne slazem sa ovim komentarom iznad od autora bosanac723...

Dijete drago, da li si ti ikada igrao fudbal u nekoj ekipi, onako aktivno, nebitno na kojem nivou je to bilo?

Ako jesi a siguran sam da nisi, trebao bi znati koliko igracu malo fali da ispadne iz dobre formu...A obrnuto treba jako mnogo svega, to jest da se udje u top formu treba sklop okolnosti i elemenata da se potrefe...

Vidi npr Quaresme, prije 2 sezone bio je jedan od najboljih igraca u Europi, gdje je sada? U kakvoj je formi?

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 04 jul 2009, 22:53

Boske je napisao/la:Opasno se ne slazem sa ovim komentarom iznad od autora bosanac723...

Dijete drago, da li si ti ikada igrao fudbal u nekoj ekipi, onako aktivno, nebitno na kojem nivou je to bilo?

Ako jesi a siguran sam da nisi, trebao bi znati koliko igracu malo fali da ispadne iz dobre formu...A obrnuto treba jako mnogo svega, to jest da se udje u top formu treba sklop okolnosti i elemenata da se potrefe...

Vidi npr Quaresme, prije 2 sezone bio je jedan od najboljih igraca u Europi, gdje je sada? U kakvoj je formi?
Quaresma nema apsolutno nikakve veze s Dzekom, quaresma je otisao u svoj klub snova Inter, i tu je usrao sam sebe, nije mu niko kriv. Po mom misljenju Dzeko nema razloga da se buni, nije otisao pa nije, on nije lud pa da pomisli da ce naredne sezone zabit 5 komada i da ce grijat klupu, pa onda da ce ga vfl prodat nekom klubu iz 2 Bundeslige. Ti to pravis kao da covjek igrat loto, cuj treba svasta da se potrefi, svi znaju da je klasa i pol igraca i da nema sumnje u to, nevidim razlog da neko misli da ce on propast naredne sezone, to je obicna glupost. Da je on neki igrac sto trazi angazman pa moli boga da se sve sklopi kako treba i da se elementi potrefe onda bi se slaga s' tobom, al on taj nije! On je Edin Dzeko, decko sto je zabio 26 golova prosle sezone, i isti taj dzeko ce zabit 15+ naredne godine, samo lud moze pomislit da ce nesta se drugo desit. Vi svi kad ste vjerovali da ce on u Milan, ja nisam, vi kad svi vjerujete da ce on propast(sramota da se to ikako spominje), ja nisam....ja sam vec prvu stvar potrefio, a vi ce te garant drugu.... :lol:

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 04 jul 2009, 22:56

Dabogda ti pogodio i drugu stvar pa da Dzeko bude duplo bolji na kraju sezone !!

No tacno se vidi u kom smjeru ide ovaj Wolfsburg. Nemaju oni taj pobjednicki mentalitet, tu velicinu i kontinuitet..Bit ce sa njima sada kao i sa Hofenheimom nakon polusezone....Dzeko je prevazisao tu ekipu i ja samo zelim da ode iz Wlf sto prije, bilo u Milan bilo u Chelsea bilo neki drugi veci klub..Samo neka ide iz Wolfsburga...

Ne daj se Edine, uz tebe smo !!!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 04 jul 2009, 23:09

Boske je napisao/la:Dabogda ti pogodio i drugu stvar pa da Dzeko bude duplo bolji na kraju sezone !!

No tacno se vidi u kom smjeru ide ovaj Wolfsburg. Nemaju oni taj pobjednicki mentalitet, tu velicinu i kontinuitet..Bit ce sa njima sada kao i sa Hofenheimom nakon polusezone....Dzeko je prevazisao tu ekipu i ja samo zelim da ode iz Wlf sto prije, bilo u Milan bilo u Chelsea bilo neki drugi veci klub..Samo neka ide iz Wolfsburga...

Ne daj se Edine, uz tebe smo !!!
Ma ja vfl apsolutno nema nikakve veze s fudbalom, oni su svakog iznenadili i platili sudioce kako bi pobjedili titulu. Eto ti bas znas da oni nemaju taj "pobjednicki mentalitet", nisu veliki klub i nemaju ogromnu cifru novca kao vodeci klubovi al' to neznaci da nemogu se tuci s vecim klubovima, Hofenheim je propao zbog toga sto su izgubili najboljeg igraca/golgetera Vedada, i nisu mogli okean s plaze potrefit. Nevidim razlog da ce vfl propast ove naredne sezone, dzeko ce biti majstor kao sto svi vec znamo, i zabit ce 15+ komada, seronja ce isto tako, miske ce opet sarat teren s asistencijama, i opet ce vfl i Top 5 BL. Za LP nadam se barem 3 mjesto, drugo bi bilo sjajno, a onda poslije toga "sta bidne bice".

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 jul 2009, 23:15

mah koliko sam upratio wolfsi nikog nisu doveli nema konkurencije u timu vjerovatno ce doci do zasicenja i eto ti problema...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 04 jul 2009, 23:23

nick je napisao/la:mah koliko sam upratio wolfsi nikog nisu doveli nema konkurencije u timu vjerovatno ce doci do zasicenja i eto ti problema...
Kahlenberg(veznjak) i to je to, mozda jos jednog igraca u zadnju liniju, mislim da su solidna ekipa, imaju kvalitet u sredini terena, napad prva klasa, zadnja linija nije losa, nemam bas neke prognoze, iako su solidni mislim da im dobro dosao jos jedan u odbrani

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 jul 2009, 23:25

nick je napisao/la:mah koliko sam upratio wolfsi nikog nisu doveli nema konkurencije u timu vjerovatno ce doci do zasicenja i eto ti problema...

e jesi pesimist :o :o
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 18 gostiju.