I mene to zanima, neAm pojma kad' je_DarriO_ je napisao/la:Kad je finale Kupa ZDK?

I mene to zanima, neAm pojma kad' je_DarriO_ je napisao/la:Kad je finale Kupa ZDK?
Ako saznas, javi!L' Imperator je napisao/la:I mene to zanima, neAm pojma kad' jeDarriO je napisao/la:Kad je finale Kupa ZDK?valjda je ove godine
Aj valja_DarriO_ je napisao/la:Ako saznas, javi!L' Imperator je napisao/la:I mene to zanima, neAm pojma kad' jeDarriO je napisao/la:Kad je finale Kupa ZDK?valjda je ove godine
L' Imperator je napisao/la:Nastavak radova na zapadnoj tribini!
Potpisan ugovor o izvođenju radova treće faze na izgradnji zapadne tribine stadiona FK „Rudar“ u Kaknju. Vrijednost radova je 29.974,70 KM, a izvođač je GMK. Poslovi su u toku, a rok završetka je 30 kalendarskih dana. Riječ je o izradi hidroizolacije i njenoj zaštiti. Zaštita podrazumjeva presvlačenje hidroizolacije još jednim slojem betona čime će se steći uvjeti za postavljanje stolica.
PreFinaFree_shooteR je napisao/la:L' Imperator je napisao/la:Nastavak radova na zapadnoj tribini!
Potpisan ugovor o izvođenju radova treće faze na izgradnji zapadne tribine stadiona FK „Rudar“ u Kaknju. Vrijednost radova je 29.974,70 KM, a izvođač je GMK. Poslovi su u toku, a rok završetka je 30 kalendarskih dana. Riječ je o izradi hidroizolacije i njenoj zaštiti. Zaštita podrazumjeva presvlačenje hidroizolacije još jednim slojem betona čime će se steći uvjeti za postavljanje stolica.
fina vijest
L' Imperator je napisao/la:Nastavak radova na zapadnoj tribini!
zadnja faza - natkrivanjegusari_kakanj je napisao/la:L' Imperator je napisao/la:Nastavak radova na zapadnoj tribini!
Hoce li se natkriti?
Krpe li ga krpe ... jadno busjenjeL' Imperator je napisao/la:Bio sam danas malo na stadionu, radovi na tribini jos nisu poceli..nezz stojos 24 dana roka imaju.., valjda se to brzo moze uraditi pa nisu odmah krenuli. Vidio sam samo da je trava mijenjana na nekoliko mjesta..
jbgLjumani_Banovici je napisao/la:Krpe li ga krpe ... jadno busjenjeL' Imperator je napisao/la:Bio sam danas malo na stadionu, radovi na tribini jos nisu poceli..nezz stojos 24 dana roka imaju.., valjda se to brzo moze uraditi pa nisu odmah krenuli. Vidio sam samo da je trava mijenjana na nekoliko mjesta..
Tako je i kod nas,krpe ga gdje je najkriticnije.L' Imperator je napisao/la:jbgLjumani_Banovici je napisao/la:Krpe li ga krpe ... jadno busjenjeL' Imperator je napisao/la:Bio sam danas malo na stadionu, radovi na tribini jos nisu poceli..nezz stojos 24 dana roka imaju.., valjda se to brzo moze uraditi pa nisu odmah krenuli. Vidio sam samo da je trava mijenjana na nekoliko mjesta..
..najvise je mijenjana u 16-ercima.., ostalo je OK
Ma da..,nek' ga sad krpe, a kad udjemo (aBd) u PL onda ce ga komplet morati mijenjati :]neutralan__ je napisao/la: Tako je i kod nas,krpe ga gdje je najkriticnije.![]()
A taj Mirza Dzafic je prosle sezone trebao preci u Buducnost,ali ne znam sto nije.
ma znam..,najmanje 10 klubova nema 1000 stolica, al' valjalo bi ovosony_91 je napisao/la:To za snimanje je odavno potegnuto i svako je za svaku pohvalu, mislim i da će od sada, bar su tako govorili, ići na FTV reportaže sa utakmica. Sto se tiče stolica na stadionima mi prvi to ne ispunjavamo, imamo oko 600 stolica, a nevjerujem da će se to još tražiti, nemaju još 1000 ni Čapljina, Vitez, Krajina, Krajišnik, Branitelj, Goražde, Gradina, SAŠK Napredak...
pa mi neAmo ni JEDNE stolice na stadionuIzuzev Orašja, koje uistinu ima vrhunske uvjete po standardima FIFA, te Rudara iz Kaknja, ostali klubovi do sada nisu pridavali preveliku pažnju infrastrukturi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.