Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Winston Smith
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Winston Smith » 15 jun 2011, 21:41

Madridism je napisao/la: A Ronaldo je preskup a protiv Barcelone nudi jednako kao i automobil od 500 maraka na autoputu.
[youtube][/youtube]

Ovaj madridism izgleda krenuo pajinim stopama... :D
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 15 jun 2011, 21:48

Ma tu su oni uvijek bili,ovaj ima vise banova od Paje :D
Sta ovo sad Neymar nece u Madrid :lol:

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 15 jun 2011, 21:54

Winston Smith je napisao/la:
Madridism je napisao/la: A Ronaldo je preskup a protiv Barcelone nudi jednako kao i automobil od 500 maraka na autoputu.
[youtube][/youtube]

Ovaj madridism izgleda krenuo pajinim stopama... :D
Nedo Bog

a ti si toliko pametan da si moju izjavu povezao sa Ronaldovom brzinom. Dobro hajmo onda ovako.

Kupis Nikonov aparat za 500 maraka i uslikas nekog u trku i slika bude dobra, kupis onda Sonyev aparat za 5000 maraka uslikas nekog u trku i imas savrsenu sliku, daleko bolju od Nikonove.

Ronaldo je placen kao Sonyev aparat, a daje nam sliku kao Nikonov!

A taj video samo dokazuje njegovu sebicnost, da je dodao gore imali bi pet puta bolju sansu, ali on ne zna dodati.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 15 jun 2011, 22:26

Madridism je napisao/la:Vi se samo zajebavajte, cinjenica je da je Huntelaar najbolji napadac na svijetu, a onaj koji to spori je samo ljubomoran.

Sto se tice Sarabie, pa Ha-Ha! Taj mali nesposobnjakovic sa svojih 17-18-19 godina, koliko ima ne znam ni sam, je protiv Auxerrea pokazao koliko je los u duelu, koliko je krhak. Kada igrac sa 18 godina ne moze proci svog protivnika a da se pritom od njega ne odbije pet metara kod svakog kontakta, onda to nije igrac nego jos uvijek djecacic koji nema sudbinu u nogometu
Ti veze nemas momak je strasan igrac doveli ste yebenog Di Mariju a identicnog igraca imate u Castilli samo sto je Sarabia mladji 4 godine ! Jadan klub koji ima ovakog navijaca koji ovako prica o jednom od najvecih talenata koje imate !
Glory Glory Man United !!! :D

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 15 jun 2011, 22:34

red devil88 je napisao/la:
Ti veze nemas momak je strasan igrac doveli ste yebenog Di Mariju a identicnog igraca imate u Castilli samo sto je Sarabia mladji 4 godine ! Jadan klub koji ima ovakog navijaca koji ovako prica o jednom od najvecih talenata koje imate !
Pa ko je talent sad u toj prici? Sarabia? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 jun 2011, 22:36

Real ako hoće da skine Barcu sa trona ,mora da se riješi plaćenika i antitalenata tipa Higuain,Ronaldo i co. :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 15 jun 2011, 22:37

Madridism je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:
Pa ko je talent sad u toj prici? Sarabia? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ti skontaj davati milione za igraca kojeg vec imas u drugom timu ali dobro strucnjak si ti jbg

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 15 jun 2011, 22:39

Pa normalno da sam strucnjak, a strucnjak kaze da je Di Maria sjajan igrac, koji je igrao u portugalskoj ligi odakle Mourinho ocigledno zeli crpiti sve najbolje za svoj tim.

Sarabia :lol:

Pa tu nema talenta sta ti je. Njegova buducnost je u drugom najboljem madridskom klubu ikad - Getafeu. Zelim njemu svu srecu, a Morati ne zelim jer svi tvrde da je bolji od drugih igraca u Castilli, a zapravo je olos kao i jedan Benzema

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 jun 2011, 22:39

legenda reala je napisao/la:Real ako hoće da skine Barcu sa trona ,mora da se riješi plaćenika i antitalenata tipa Higuain,Ronaldo i co. :mrgreen:
Ponovo pokazuješ svoje neznanje da se riješimo najboljeg fudbalera na svijetu(Higuaina da me ko ne shvati pogrešno ;) )i najboljeg strijelca na svijetu(to barem svi znaju ko je ne moram im crtat :mrgreen: )

Sarabia je bolji od Di Marie najbolje za Real bi bilo prodat Leona i Mariu gdje bi veću šansu dobili Sarabia i Canales 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 15 jun 2011, 22:42

[youtube][/youtube]

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 15 jun 2011, 22:48

Ja ti samo kazem da ce Sarabia biti bolji igrac od Di Marie ako vec nije. Sad hocel to postati u Realu ili negdje drugo to ostaje da se vidi !

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 15 jun 2011, 23:24

red devil88 je napisao/la:Ja ti samo kazem da ce Sarabia biti bolji igrac od Di Marie ako vec nije. Sad hocel to postati u Realu ili negdje drugo to ostaje da se vidi !
Možda će biti bolji,ali trenutno sigurno nije :D Ne vjerujem da ćemo za njim žaliti,jer Di Maria ima još itekako da napreduje 8-)
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 16 jun 2011, 00:05

sve je to u redu...al mi nismo imali sansu ni gledati njih bas u tekmama reala(prvog tima)
tako da jos uvijek ne mozemo biti bas najobjektivniji sto se tice morate i sarabie
bilo je dosta prilika da im se da sansa,da ih vidimo onih zadnjih 20-tak minuta protiv ovih slabijih ekipa,(kada do 60.ili 70.minute vec imamo sigurnu pobjedu)al opet ekipa iz prve lige,kao sto rade i sve vece ekipe(pa i najveca :cry: ),al jednostavno kad real vodi 4-0,ne ide se na npr davanje prilike drugim igracima,vec se ide na 5-0
Sretno zmajevi!!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 16 jun 2011, 00:16

red devil88 je napisao/la:Ja ti samo kazem da ce Sarabia biti bolji igrac od Di Marie ako vec nije. Sad hocel to postati u Realu ili negdje drugo to ostaje da se vidi !
Pa ti nijednom nisi gledao Sarabiu osim mozda protiv Auxerrea, jesmo li protiv njih igrali kad je usao, i to je to. Pricas bezveznu pricu.

Malo dokaza o tome koliko je dobar on, a puno dokaza o tome da je Di Maria ove sezone kada god je asistirao ili zabio gol odigrao fenomenalno, pa i bez toga.

Jel ti to prezires Di Mariu? To ce proci, i ja sam isto tako mislio prije nego sto ce on doci, kad je dosao mene strucnjaka je impresionirao.

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 16 jun 2011, 12:00

Ne znam šta se bezveze ložite na te mladiće. Dobijaće šansu postepeno, da osjete atmosferu, ekipu, zvijezde ali Real Madrid na njima neće zasnivati svoju igru dok ne napune 25-26 godina.( bar dok je Mourinha). A i to će biti rijetki slučajevi. nNaša omladinska škola je odlična, ali sasvim druga knjiga je igrati za prvi tim Reala. Izboriti se za mjesto.
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 16 jun 2011, 12:12

_BooS_ je napisao/la:Ne znam šta se bezveze ložite na te mladiće. Dobijaće šansu postepeno, da osjete atmosferu, ekipu, zvijezde ali Real Madrid na njima neće zasnivati svoju igru dok ne napune 25-26 godina.( bar dok je Mourinha). A i to će biti rijetki slučajevi. nNaša omladinska škola je odlična, ali sasvim druga knjiga je igrati za prvi tim Reala. Izboriti se za mjesto.
ojjj 25-26 godina pa to je vec starudija :D ,,,,ak budes do tad ceko nema od tih igraca nish il ce propast il ce otic ,,ti mislis da ce oni igrat za b tim reala do 25 -26 godine odose djeca ko mnogi realovi ko negredo,mata i tako ti,,, pa da su tako u barci razmisljali ne bi sad ni gledali messija, pedra,piquea... jos bi se kaliili u barci b heheheheh
ma dok vam je pereza nema toj djeci spasa,,getafe i sad rayo vallecano im je realnost
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 16 jun 2011, 12:45

Cinjenica je da je Barcelona sto godina cekala da od svoje skole napravi neki EKSTRA tim. Mislim da nama ne bi pasalo kad bi se sad okrenuli tome jer bi onda 100 godina mi bili donji i losiji, sto svakako ne zelimo.

Imamo novce, mozemo dati velike pare za dobrog igraca, sto da ne ako vec imamo i ako mozemo, sto bismo cekali sa tim momcima koji manje garantiraju od ovih dokazanih. Pa ove godine smo dosli do polufinala Lige prvaka, osvojili Kup kralja i bili smo drugi u ligi sa 3 utakmice u kojima su nam suci oduzeli bodove.

Mislim da je to sjajno s obzirom da je tu novi trenerski tim i dosta novih igraca.

Ne bi bilo lose da dogodine malo ostanemo pri istoj formaciji sa istim igracima, tj. samo da se napad rijesi, Sahin klupa a Khediru ostaviti u prvoj.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 16 jun 2011, 12:49

Khedira u prvoj mora igrati obavezno.. Još malo da poradi na tehnici i biti će odličan.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 16 jun 2011, 12:51

Toxicity je napisao/la:Khedira u prvoj mora igrati obavezno.. Još malo da poradi na tehnici i biti će odličan.
Ma Khedira je beton, ne moze mu Lass ni polit,jedino u utakmicama gdje ganjamo rezultat protiv slabijih ekipa tu ubacit Sahina jer je malo bolji u ofanzivi..

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 16 jun 2011, 12:56

L_blancos je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Khedira u prvoj mora igrati obavezno.. Još malo da poradi na tehnici i biti će odličan.
Ma Khedira je beton, ne moze mu Lass ni polit,jedino u utakmicama gdje ganjamo rezultat protiv slabijih ekipa tu ubacit Sahina jer je malo bolji u ofanzivi..
Pa baš to.. Khedira je puno inteligentniji na terenu što se tiče defanzivnih zadataka, malo je sporiji u distribuciji lopte ali uz Xabi Alonsa i on će sigurno napredovat, a iskreno za Sahina i nemam neko mišljenje još, još treba da ga vidimo u najjačim utakmicama.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.