FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prije 39 godina na današnji dan smo pobijedili Partizan uBeogradu i tako osvojili titulu prvaka,nek nam je sretan i ovaj praznik.ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
To što je neko mlad i ima tatu ne znači da je i dobar.lopta je napisao/la:Olimpik je realno po meni jajpametnija ekipa ! Ljudi nista necekaju, i vako ce nam sveake godine uzet igraca i nama i sarajevu kad djeca vide da ih vamo u Zelji ne zovu da pisu ugovore Olimpik to lijepo iskoriisti !
-
- Kontakt:
Vraća se Bubaliba
-
- Kontakt:
On kako je otiso vraca se, ima 3 godine, koda je pjeske krenoManiacsThe je napisao/la:Vraća se Bubaliba
odakle ti ta informacija ?
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
-
- Kontakt:
Šišao se Memić u frizerskom salonu Azra na Ciglanama, pa njegova supruga rekla frizerki, a ona meni kasnije pošto sam išao razmijeniti pare iz kladionice u frizerski.deno_TM87 je napisao/la:odakle ti ta informacija ?
- Megamon
- Kontakt:
.ManiacsThe je napisao/la:Šišao se Memić u frizerskom salonu Azra na Ciglanama, pa njegova supruga rekla frizerki, a ona meni kasnije pošto sam išao razmijeniti pare iz kladionice u frizerski.deno_TM87 je napisao/la:odakle ti ta informacija ?
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 15 jun 2011, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jarane ja te fino pitam, a ti odmah....nema veze
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
-
- Kontakt:
Šta ti je budalo? Ovo ti može potvrditi i Amel Muhić koji je bio sa mnom. (koristi google da saznaš ko je Amel Muhić)deno_TM87 je napisao/la:Jarane ja te fino pitam, a ti odmah....nema veze
To je onaj levat sto je uletio na teren protiv Slavije, sto ti je jaka potvrda.ManiacsThe je napisao/la:Šta ti je budalo? Ovo ti može potvrditi i Amel Muhić koji je bio sa mnom. (koristi google da saznaš ko je Amel Muhić)deno_TM87 je napisao/la:Jarane ja te fino pitam, a ti odmah....nema veze
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pouzdani izvor taj Muhić nema šta 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Buba je produžio ugovor s Mechelenom na još jednu godinu tako da se ne nadajte bezveze 

-
- Kontakt:
Kad saznate za Bubu sjetit ćete se mene.
ha ha haFIFA/UEFA je napisao/la:kakav ba crni dialiba xD
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Vjeruj da bi ja prvi to želio, ali teško, produžio je ugovor na još jednu godinu.ManiacsThe je napisao/la:Kad saznate za Bubu sjetit ćete se mene.
- eliminator
- Kontakt:
kakve to veze ima ako je produzio ugovorOmar500 je napisao/la:Vjeruj da bi ja prvi to želio, ali teško, produžio je ugovor na još jednu godinu.ManiacsThe je napisao/la:Kad saznate za Bubu sjetit ćete se mene.
Haj mi reci kad smo mi to platili obeštećenje za nekog igrača ? Jedino ako je posudba, ali ne vjerujem...eliminator je napisao/la:kakve to veze ima ako je produzio ugovorOmar500 je napisao/la:Vjeruj da bi ja prvi to želio, ali teško, produžio je ugovor na još jednu godinu.ManiacsThe je napisao/la:Kad saznate za Bubu sjetit ćete se mene.
- eliminator
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.