FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Monolog » 14 jun 2011, 12:12

@Claire :mrgreen:

Ja bih se smio kladiti u život svoje porodice da sam jednako bolji od tebe, kako u poznavanju pravopisa i gramatike, tako i u poznavanju sporta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Klare

Post Postao/la Klare » 14 jun 2011, 13:19

Monolog je napisao/la:@Claire :mrgreen:

Ja bih se smio kladiti u život svoje porodice da sam jednako bolji od tebe, kako u poznavanju pravopisa i gramatike, tako i u poznavanju sporta.
:o Šta kažeš, ne znaš u šta se upuštaš, bio nejadan. :lol: Još davno dok sam pohađao Opštu(Opću :mrgreen: )Gimnaziju, Naš jezik mi uvijek bio 4-5. 8-) Pa znaš li ti sad :evil: ... Pri punoj brzini povlačim ručnu, pravim okret. :lol: Je li došlo vrijeme zakopavanja ratnih sjekira? ;)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ma ne znam, sve bi nekako sastavljao tim, ali mali Muller nas ****. Zbog njega dosta ispaštamo, ali prinuđeni smo na takav scenarij. Heynckes zna dosta rotirati, tako da s dosta optimizma iščekujem novu sezonu. Treba imati 15 igrača koji će stalno igrati, a ne kao u Gaalovo vrijeme, samo 11.
@Mona ne valja ti formacija. Kako u utakmicu bez Gomeza, koji je trenutno najbolji napadač u Njemačkoj, ali po meni Bogami i šire, ali eto baš zbog vas neću ni da pretjerujem toliko.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 14 jun 2011, 14:47

Odlicno ! Boateng jednom nogom u Munchenu, treba samo sacekati potvrdu ovoga i naravno potpis :D
Eto napokon smo doveli kvalitetnog stopera, misljenja sam da za ove pare nismo mogli naci boljeg, a uz to Svabo(tako pise na papirima :lol:) reprezentativac Deutchlanda, visok,snazan a za razliku od Buytena mnogo brzi i okretniji i uz to samo 22 godine, napredovace on jos dosta.Ein guten job :!:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jun 2011, 15:26

Ne trcati pred rudu. :!:
Boateng istina jeste izjavio da bi najradije u Bayern, ali ne smijemo zaboraviti da je City vec jednom odbio Bavarce, tako da me ne i cudilo da to jos jednom urade. Nadam se da nece biti tako, ali covjek uvijek mora biti na oprezu. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jun 2011, 16:22

Japanac se odlučio za Bayern. :)
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 83184.html

Negdje krajem juna to treba biti i zvanično. Zbog katastrofe u Japanu (i nekoliko odloženih kola) tamošnje prvenstvo je u punom toku, tako da se čeka kraj istog i onda stavi autogram na ugovor.
Polovinom jula bi se trebao priključiti ekipi na pripremama.

@klaritos, priključen si prije nepunu godinu, rt patnje :lol: emitovan prije gotovo 3 godine.
Nije valjda da si nas pasivno posmatrao sve ovo vrijeme? :o :D
Pod drugim nickom nisi bio prijavljen, jer bih tak'e lako primjetio.
Jedino ako se nisi podvirio podase i skroz izmjenio stil. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

emir_

Post Postao/la emir_ » 14 jun 2011, 16:26

po meni ovaj Boateng i nije neki dobitak, bocne poziciju su mu prirodne a objektivno pored rafinhe i lahma tu nema sta traziti a sto se tice mjesta štopera po onome što je odigrao u city-u na toj poziciji bayern nije ništa riješio. Ja sam se nadao dolsku Zapate, sakha ili howedesa...
4-IN-A-ROW

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jun 2011, 19:00

Anderer Spieler gleiches Problem: Vidal will nach München, aber wegen der Ablöse gibt es Stress. Bayern bietet zehn Mio Euro, Leverkusen verlangt 15. [...]

Vidal hat mündlich bereits in München zugesagt, spätestens 2012 ist er da. Damit kann sich Leverkusen eine Vertragsverlängerung abschminken und müsse abwägen, ob sie ihn nächstes Jahr ablösefrei ziehen lassen wollen.

Čileanac je dao riječ Bayernu, dva kluba se "samo" svađaju oko odštete. Bayern ponudio 10, Lever navodno isće 15.
Ugovor neće produžiti, ostaje im da popuste ili da ga na godinu daju džaba.

Da dodam da će Bayern prvo pozajmiti Usamija (300 hiljada ojri) sa opcijom kupovine.

"Ich hoffe, die Klubs einigen sich schnell", sagt Boateng. Er sieht dem Tauziehen jetzt tatenlos zu.
Riječi su Boatenga, kojem je izgleda dozlogrdilo ovo natezanje.
Vom Jäger zum Gejagten

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 14 jun 2011, 19:48

Joj, morel ijedan transfer glatko proci. Uvijek se cjenkamo. :lol:
#divovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jun 2011, 20:46

Previše se ovo oteže oko Boatenga City traži 15 mil Bayern zastao na 10 mil i nikako da se pomakne :D čekaju 5do12 da završe posao...nakon što je izvjestan dolazak samuraja Usamija bacili smo oko na još jednog talenta rijeć je o Dale Jennings (18) igra na pozicji napadača za Tranmere Rovers u 28 utakmica zabio šest golova.Tranamere je već odbio ponudu iz Premiershipa od 680 000 eura...btw zna li neko gdje se može nabaviti novi dres Bayerna u Sarajevu jer obišao sam većinu prodavnica sportske opreme i nema ga ni za lijeka :D ..gledajući cijene na websiteu Bayerna cijene su žara : npr dres Riberya 87,45 €,,Home Shirt Techfit Limited Edition 119,95 € :o ..kraljevske cijene za kraljevski klub alal vera :D ..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 14 jun 2011, 21:26

Saurman je napisao/la:Previše se ovo oteže oko Boatenga City traži 15 mil Bayern zastao na 10 mil i nikako da se pomakne :D čekaju 5do12 da završe posao...nakon što je izvjestan dolazak samuraja Usamija bacili smo oko na još jednog talenta rijeć je o Dale Jennings (18) igra na pozicji napadača za Tranmere Rovers u 28 utakmica zabio šest golova.Tranamere je već odbio ponudu iz Premiershipa od 680 000 eura...btw zna li neko gdje se može nabaviti novi dres Bayerna u Sarajevu jer obišao sam većinu prodavnica sportske opreme i nema ga ni za lijeka :D ..gledajući cijene na websiteu Bayerna cijene su žara : npr dres Riberya 87,45 €,,Home Shirt Techfit Limited Edition 119,95 € :o ..kraljevske cijene za kraljevski klub alal vera :D ..
ne zaboravi dodati postarinu na te cijene, a postarina do BiH je skoro 1/3 vrijednosti dresa.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jun 2011, 22:20

Eh, Saurmane...da si igrao onaj naš kviz sad bi se qrčio po mahali u Bayinom dresu. :D
Ali hoćeš ti sa Effe-om u ekipu, hajd sad pa traži narudžbe. Pošto ti je "druga" ekipa in, njihov dres mo'š saletiti đe hoćeš. ;)
Šta je ovo, istom me namame da ponovo pišem, kad ono niđe nikog. :shock:
Halo Hantrinjo javi se, ovdje Liza. :D

E pošto niste raspoloženi za šalu (jer glavnog nema, pa nema) moram se ugledati na jednog "uglednog" forumaša koji ne zna postati bez objavljene slike (aa, @Mona :? ).

Arena se obnavlja, tačnije njen teren. Travnjak je zreo za promjenu nakon 2,5 godine. Inače, ovo je 9 put da se mijenja u već 6 godina postojanja novog stadiona.

slika

Imao sam boljih slika, ali jednostavno ih neki "snijeg" pokri. Ali nije mi vokri. :)
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jun 2011, 23:09

Nisam dobar kladioničar tako da nisam uzeo učešće na tom eminentnom kvizu koji je režirao vatreni bavarac Šećo izvršni producent Gero i glavna uloga Omer.. :D ......za dres ću se snaći možda neku švabicu zbarim :D ..

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 14 jun 2011, 23:49

Eto i Boateng je skoro vaš :D Vraća se Bayern sa velikim ambicijama :D :D :D
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 15 jun 2011, 00:49

po meni nimalo lose,,koliko sam mogao da primjetim malac suta sa obe noge, tehnika i brzina su tu,,a i glavom zabija,,,procjenite sami ;)
VOLIM BAYERN

Klare

Post Postao/la Klare » 15 jun 2011, 01:12

geronimo je napisao/la:@klaritos, priključen si prije nepunu godinu, rt patnje :lol: emitovan prije gotovo 3 godine.
Nije valjda da si nas pasivno posmatrao sve ovo vrijeme? :o :D
Pod drugim nickom nisi bio prijavljen, jer bih tak'e lako primjetio.
Jedino ako se nisi podvirio podase i skroz izmjenio stil. :lol:
:o Zar je bio i prije 3 godine. Haman ti je to najdraži film. :?
Za ovo drugo, nema šanse. Zar misliš da sam takav. :| A ti si stariji nego što sam mislio. :o Sjećaš se nečega prije tri godine, jer si se još uvijek nekako držao, ali ispade da si mi u zadnjih godinu dana skroz grohnuo. :lol:
Evo malo da ti pomognem :arrow: bilo na "tvojoj temi", nekad zimus, gazde nije bilo, pa se malo igralo, trebalo naći riječ sa početnim slovima Rt. Je li dovoljno :)

U Japancu ne vidim pojačanje, ali daj Bože da me demantuje. S druge strane Vidal je igrač koji se mora imati u ekipi, Boateng može, ali i ne mora, dok Alexa treba mrdnuti što dalje od Munchena.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 15 jun 2011, 01:59

Liza, Liza... :lol:
Smanji brate dragi malo s Bixenteom, budi poglavica malo cesce. :D

Znaci Alex je alternativa za Boatenga. Pa i nije lose, mada mi Brazilac i nije bio bas prvi na listi zelja, prije svega zbog manjka brzine. Mozda bi bilo najbolje dovesti obojicu, a sutnut' Buytena.
Dobro bi bilo pokusati dovesti Bruna Alvesa, Portugalac vec dugo godina igra na visokom nivou. Za sad se ipak jos uvijek ne spominje kao novo pojacanje Baye.

Najbolja stvar u svemu ovome je sto se ne trebamo brinuti da ce odbrana biti losija nego ove sezone. To je nemoguce! :lol: Novi trener (defanzivno jaci od LvG), Rafinha, golman svjetske klase, Lahm na prirodnoj poziciji i jedan ili dva stopera. Lijepo ovo zvuci, kaj ne? :D

Ovi video klipovi mi nista ne predstavljauju u procjeni igraca. Ne kazem da Japanac nije dobar, ali dok ga ne vidim u dresu Bayerna, ne bih da ga procjenjujem. Al' da ima potencijala, ima.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jun 2011, 11:34

Napokon pravo ime se spominje u odbrani a to je Alex iako je alternativa Boatengu volio bi vidjeti obojicu u Bayinom dresu i tek onda bi mogli reći da imamo napokon kvalitetnu zadnju liniju.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jun 2011, 12:01

Ponovo se vraca ista prica oko Vidala, koji je sad jos vise zagrijan za prelazak i jasno je dao do znanja upravi L'kusena da ima namjeru da ide.

P.S. Oli Kahn, sretan rodjendan. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 jun 2011, 17:22

Saurman je napisao/la:Napokon pravo ime se spominje u odbrani a to je Alex iako je alternativa Boatengu volio bi vidjeti obojicu u Bayinom dresu i tek onda bi mogli reći da imamo napokon kvalitetnu zadnju liniju.
After all the troubles Bayern Munich had tracking the defender of Manchester City, Jerome Boateng, now they started to observe the Brazilian of Chelsea Alex.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 15 jun 2011, 19:36

Alex alternativa Boatengu, jel' ovo vic ili sta?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.