RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Vi stvarno sumnjate u moje informacije? Zlatko Kazazic nije potpisao a vjerovatno i nece! Okic je vec otisao kao i Stokic! U panici da "naprave" bilo sto uzet je izdajnik Hasanovic u cilju da se zamazu oci! Kasa je prazna i ono sto bude dovedeno bit ce plod igre par menadzera i dvoice hohstaplera iz kluba! to se svodi na to da ce doc par bezveznih igraca koji ce dobiti prednost nad domacim igracima i tako ih sjebati! Medjutim,jak otpor se sprema Tanovicu i njegovim mahinacijama i nece mu biti dozvoljeno da klub koji je drustveni ,privatizira u licne interese! Odovic je proteklih dana mesetario sa nekim igracima i dogovorio svoj tal u tome i danas ce klubu predloziti ta imena! Sve je pripremio "kao da odlazi" a ustvari to je vid njegovog pritiska da se "kupe" igraci koje on hoce!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
SRETO, možeš li ovo objasniti "jak otpor se sprema Tanoviću i njegovim mahinacijama"?
[youtube][/youtube]AlemC85 je napisao/la:SRETO, možeš li ovo objasniti "jak otpor se sprema Tanoviću i njegovim mahinacijama"?

Support Velez, It's logical! ★
e gdje si našao ove debile, čuj BORG, a ovo je čini mi se Picard....Mont0 je napisao/la:[youtube][/youtube]AlemC85 je napisao/la:SRETO, možeš li ovo objasniti "jak otpor se sprema Tanoviću i njegovim mahinacijama"?
![]()
![]()
Nemojte se cuditi da Tanovic ubrzo "uvrijedjen" ponudi ostavku! Ima zrelih i pametnih ljudi u klubu koji stvarno vole Velez i nece dozvoliti mahinacije na stetu kluba u vidu dovodjenja igraca koji ne mogu bas nigdje igrati osim u Velezu! Prodavati maglu navijacima o gresci menadzera u slucaju transfera Hasanovica u Celik je u najmanju ruku smjesna i uvrjedljiva ! Zar nas stvarno smatraju takvim glupanima! Mladic je ispao iz svih sema u Celiku i ne bi igrao i sada brze da se vrati Velez jer ce menadzer posuditi klubu par tisuca a zauzvrat ce ovaj biti starter i nezamjenjiv! a normalno,dug Veleza prema ovome menadzeru se povecava i uskoro je ocekivati jos pokojeg igracica sa iste adrese! E to je igra koju igra Tanovic i Odovic! Ne bih se cudio da dovedu i Jahovica koji nije odigrao utakmicu od proslog vjeka! Sav skart se trenutno nudi Velezu i ko da vise eto ga u Mostar!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Debili se savrseno uklapaju u zadnjih 50 stranica temeAlemC85 je napisao/la:e gdje si našao ove debile, čuj BORG, a ovo je čini mi se Picard....Mont0 je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:SRETO, možeš li ovo objasniti "jak otpor se sprema Tanoviću i njegovim mahinacijama"?
![]()
![]()

Support Velez, It's logical! ★
Sve sto mi pisemo ovdje,ne vjerujem sebi a ne drugima i jedno gdje se po meni,mogu dobit relevantne informacije je stranica kluba i sto se tice sponzora i igraca i svega ostalo.Ova uprava je izabrana od 90 posto navijaca,navijaci su izabrali ovu upravu i ova uprava po meni bar nesto radi za razliku drugih i prijasnjih.Sjetite se da u isto vrijeme prosle godine nije niko bio u klubu,klub nije imao uprave i sad kad je klub kompletan,nama ne valja.
Ja sam davno zamolio SRETU da napise koga bi on volio vidit u klubu???Niksic je covijek koji vuce sve konce u klubu i to svi znamo,ali ja isto tako znam da je Niksic trazio da se Tanovic vrati u klub i ljude treba pustit da rade a nama samo trebaju biti vazni rezultati i stabilizacija kluba a ko igra a ko ne igra,to je do trenera i kojeg god trenera da Velez dovede,svaki ce imat svoju viziju i svaki trener na svijetu ima par svojih igraca i to je realnost u fudbalu danas a to da se sprema jak otpor ovih dana,mene ne zanima jer mislim da ne dolazi od KNRA jer jedino sto navijaci kao grupa,kao udruzenje gradjana moze,moze da organizuje i proteste i sve drugo u vezi navijaca i kluba.Zasto da se sprema taj otpor nekome ko je ispunio prvi cilj i ostavio Velez u ligi zajedno sa igracima a drugi cilj im je stabilizacija kluba i dajmo ljudima pola godine pa da vidimo sta se to konkretno uradilo u klubu a mi zelimo da smjenimo ljude koji su ispunili sve ciljeve do sad a prvi je bio ostat u ligi
Ja sam davno zamolio SRETU da napise koga bi on volio vidit u klubu???Niksic je covijek koji vuce sve konce u klubu i to svi znamo,ali ja isto tako znam da je Niksic trazio da se Tanovic vrati u klub i ljude treba pustit da rade a nama samo trebaju biti vazni rezultati i stabilizacija kluba a ko igra a ko ne igra,to je do trenera i kojeg god trenera da Velez dovede,svaki ce imat svoju viziju i svaki trener na svijetu ima par svojih igraca i to je realnost u fudbalu danas a to da se sprema jak otpor ovih dana,mene ne zanima jer mislim da ne dolazi od KNRA jer jedino sto navijaci kao grupa,kao udruzenje gradjana moze,moze da organizuje i proteste i sve drugo u vezi navijaca i kluba.Zasto da se sprema taj otpor nekome ko je ispunio prvi cilj i ostavio Velez u ligi zajedno sa igracima a drugi cilj im je stabilizacija kluba i dajmo ljudima pola godine pa da vidimo sta se to konkretno uradilo u klubu a mi zelimo da smjenimo ljude koji su ispunili sve ciljeve do sad a prvi je bio ostat u ligi
Sreto, recimo da je tačno ovo što govoriš, i ne znam odakle ti sve ove informacije, pošto i ti kao ja živiš u sarajevu, i po ovome dobro si upućen u neke stvari, pa ako se obistine tvoje tvrdnje da tanović da ostavku, i da dođe neko drugi na njegovo mjesto, da li bi se nikšić, koji je insistirao da on dođe, složio s njegovom ostavkom?
možeš li mi putem p.p. napisati i pojasniti pojedine stvari o tanoviću?
možeš li mi putem p.p. napisati i pojasniti pojedine stvari o tanoviću?
Ako Tanovic ode,mislim da ce se i Niksic onda spremit na odlazak a ja to licno ne bi volio jer taj covijek koji je na vlasti,moze puno pomoc Velezu,razvoju Veleza a misljenja sam da niko od njih nece ponudit ostavku jer Niksic se sve pita u klubu i to nam je svima jasno.Zasto da se daje ostavka kad su ga izabrali navijaci???Moze se on nekom svidjat ili ne svidjat ali nas bi trebalo da zanima samo rezultat kluba i napredak kluba a ko ce igrat,biti direktor,trener,to nas ne bi trebalo da zanima.Sto se mene tice,mogu kras koliko hoce ali prvo neka namire klub pa nek kradu sto ostane ali ne vjerujem da ce to Niksic dozvolit jer svi znamo da se on najvise pita i da je u Velezu on glavna karika
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
Sreto, odveo si lafcino Veležu ispod nosa i Vladu i Deju za par stoja vise u svoj dzep. Pa si posao neke lijeve igrace da dovedes na sto si kulturno odj...
Izmisljao si i prije gluposti o ljudima pricao i na forumu rodjeni, pa te onaj momak s argumentima zaljepio ko zadnjeg hajvana.
Pomiri se s tim da je mesetaranje takvih pijavica kao ti zavrseno u Veležu.
Lud bi skontao ko nanosi stetu Velezu, dovoljno je samo pogledati ko je menadjer igracima koji nisu potpisali i koji trenutno nece da potpisu.
Izmisljao si i prije gluposti o ljudima pricao i na forumu rodjeni, pa te onaj momak s argumentima zaljepio ko zadnjeg hajvana.
Lud bi skontao ko nanosi stetu Velezu, dovoljno je samo pogledati ko je menadjer igracima koji nisu potpisali i koji trenutno nece da potpisu.
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
I u proslom i u ovome mandatu,Tanovicev djelokrug je Sarajevo! Ulazi u mahinacije i sporazume sa ljudima koji se ne libe ispricati te stvari jer je Velez negdje daleko,Mostar je druga drzava i cesto je tema podjebavanja u tim krugovim. Zivis u seheru i dovoljno ti je sa iole poznatijim sportskim radnikom naceti temu Velez i dobit ces puno informacija a od dosta njih ces ostati bez daha. To nije izvor mojih informacija,ja imam informacije od puno ozbiljnijih ljudi i sigurno dobro upucenih u sva dogadjanja u Bosni pa tako i u sportu. Zar je lakse sumnjati i negirati moje optuzbe nego upitati nekoga ko je imao posla sa Tanovicem? Pa jarane dragi upitaj nekoga od bivsih igraca,mislim na poratni period,ili od sadasnjih pa jednostavno upitaj kakav je covjek Tanovic! Nermin je dobar covjek,postujem ga,ali sigurno je ovaj sposoban zamazati oci i Nerminu.
Pitas me koga bih zelio vidjeti u upravi kluba,odmah da ti kazem da bi jedan od tih ljudi bio Kajtaz,svakako Marjan Kvesic, angazovao bih menadzersku agenciju Nikole Damjanca, pocasnog predsjednika Ivicu Curkovica, saradjujemo sa covjekom koji se zove Isic i bavi se konstrukcijama, zelio bih vidjeti jednom godisnje vijece "staraca" sastavljeno od bivsih igraca koji ce cijelu godinu posmatrati rad kluba pa na takvomskupu dati smjerniceodnosno izreci kritike,ljudi kojimaTanovic ne bi mogao prodavati maglu!
Pitas me koga bih zelio vidjeti u upravi kluba,odmah da ti kazem da bi jedan od tih ljudi bio Kajtaz,svakako Marjan Kvesic, angazovao bih menadzersku agenciju Nikole Damjanca, pocasnog predsjednika Ivicu Curkovica, saradjujemo sa covjekom koji se zove Isic i bavi se konstrukcijama, zelio bih vidjeti jednom godisnje vijece "staraca" sastavljeno od bivsih igraca koji ce cijelu godinu posmatrati rad kluba pa na takvomskupu dati smjerniceodnosno izreci kritike,ljudi kojimaTanovic ne bi mogao prodavati maglu!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Tako znaci pravdate nesposobnost "menadjmenta"kluba?BRIGATA_ROSSA je napisao/la:Sreto, odveo si lafcino Veležu ispod nosa i Vladu i Deju za par stoja vise u svoj dzep. Pa si posao neke lijeve igrace da dovedes na sto si kulturno odj...

TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Sreto dosadan si pravo ocami mog mojne glumit RambaSRETO je napisao/la:Tako znaci pravdate nesposobnost "menadjmenta"kluba?BRIGATA_ROSSA je napisao/la:Sreto, odveo si lafcino Veležu ispod nosa i Vladu i Deju za par stoja vise u svoj dzep. Pa si posao neke lijeve igrace da dovedes na sto si kulturno odj...

Samo jedan klub Velež Mostar
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
Rece menadjerčina koji cvili na internetu jer mu ti nesposobnjakovici ne daju da pije krv Veležu.SRETO je napisao/la:Tako znaci pravdate nesposobnost "menadjmenta"kluba?BRIGATA_ROSSA je napisao/la:Sreto, odveo si lafcino Veležu ispod nosa i Vladu i Deju za par stoja vise u svoj dzep. Pa si posao neke lijeve igrace da dovedes na sto si kulturno odj...
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
-
- Kontakt:
vidim ima puno pametnjakovica ovde .. pa kad ste tako pametni vi sto pricate vako treba klubi nako treba ovoga treba doves onoga treba izbacit itd... kad ste tako pametni ja bi vas zamolio da vi udjete u upravu , da budete "direktor "il nesto da vidim vas pametnjakovice nemoj te puno srat ne kazem ja da su fini svu i veležu al valjalo bi od vas neko da udje u upravu da se popravi to stanje vise..!
SRETO,to sto ti govoris po meni nema nikakve veze.Zar ti mislis da je Sejo Kajtaz sposobniji od Tane???Mi koji zivimo u Mostaru znamo vrlo dobro ko je kakav i navijaci su birali ovu upravu i ova je uprava je ostvarila cilj a on je bio opstanak u ligi a sad je stabilizacija Veleza i ti mozes slobodno doci,kao i svi drugi i izrazavat svoje nezadovoljstvo upravom ali ako mislis da ce Niksic dopustit da ga levate Tana i ostali,varas se.Zasto je otisao Himzo Đonko?Zato sto nije radio kako treba a tada je trenutno glavni pronalazac novca Niksic zavrnuo cesmu i para nigdje i Đonko se sam pokupio.Mislim da Niksic nije neko ko ce dopustit da ga zezaju i varaju neki ljudi koji su definitivno manji od njega.Sve sto si nabrojao ljude koje bi volio u Velezu,ili su nesposobni ili nece da se vrate u Velez jer imaju ljudi svog posla.Kako ti SRETO znas da bi Kvesic doveo tu agenciju menadjersku?Sve su to supljaci i nama treba realnost u ovom momentu i bila je skupstina u decembru i niko nije htjeo od tih ljudi u klub i sad kad imamo upravu,kad ljudi rade,javljamo se i s.eremo po njima.
Niko u upravu ne moze uci i biti clan uprave prije nego se odrzi skuptina,navijaci daju neki pristanak kao sto se desilo na skupstini u decembru i mislim da je sve suvisno pricat.Ima ljudi koje si nabrojao koje ja u Velezu ne bi volio vidit a znajuci da ce donjet u klub milion maraka
Niko u upravu ne moze uci i biti clan uprave prije nego se odrzi skuptina,navijaci daju neki pristanak kao sto se desilo na skupstini u decembru i mislim da je sve suvisno pricat.Ima ljudi koje si nabrojao koje ja u Velezu ne bi volio vidit a znajuci da ce donjet u klub milion maraka
Niola Damjanac supljak?????? Haj malo setaj Tita ti! raspitaj se ko je covjek!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Sreto haj Boga ti ne prdi vise
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Ja sam navijac Veleza i nemam blage veze ko je taj Damjanac niti me zanima.Kad nije bilo uprave,bilo je javno ponudjeno mjesto ko zeli u upravu pa sto se tad Matun Kvesic nije javio da udje u upravu kluba?Za mene su to sve supljaci a lako nam je prdit i udarat po ljudima koji su se prihvatili posla u Velezu i ko je god u klubu,ja mu skidam kapu sa glave jer nije lako naci i iznaci sredstva za plate,premije i dugove koji se gomilaju od poslije rata.
Imamo upravu,upravu su izabrali navijaci i pojedinci mogu sta hoce radit jer imaju pravo ali i pravo glasa imaju i KNRA i sve dok oni ne budu protestovali,nema nista od skidanja uprave
Imamo upravu,upravu su izabrali navijaci i pojedinci mogu sta hoce radit jer imaju pravo ali i pravo glasa imaju i KNRA i sve dok oni ne budu protestovali,nema nista od skidanja uprave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.