Samo u Mostaru ... Nek nam je dragi Bog na pomoci s nama vakim.

hahaahh tacno tako brateMostaracVelezovac je napisao/la:Sad samo cekam nekog ko ce rec: "ma znam ja zlaju, s njim kafu pio ... zlaja reko supci seru, Tanovic krade pare iz kluba, Niksic lopov - jes svega mi ... ja ti kazem ... meni Zlaja reko vako" ...
![]()
![]()
Samo u Mostaru ... Nek nam je dragi Bog na pomoci s nama vakim.
na velezlive je izaslo !! to je velezova stranica !!!cunami je napisao/la:Ja ti kazem svoje misljenje i ja vise vjerujem stranici kluba nego novinama jer na stranici kluba izadje friska informacija,odmah rijesena kao sto je bilo sa Razvojnom bankom.Niko nije znao za taj sponzor pa je osvanulo na stranici kluba a isto tako,sta se god desi u vezi igraca,prvo ce izaci na stranici kluba i to je i normalan sljed dogadjaja i to se tako radi.Prvo informacija izadje na stranici kluba i onda je novine pokupe a to tad...mislim da se nista ne desava i da niko nije potpisao ali govorim,imam informaciju da se pricalo da pojedinim igracima i da su oni dali zahtjeve i da je sve na upravi sada i sad se ceka odgovor uprave a do tad...za mene sve spekulacije
Ti si meni idolSRETO je napisao/la:Zlatko nije potpisao, Hasanovic je IZDAJNIK, tanovic je (zna se sta)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.