FK Rudar Prijedor
-
plavobijeli
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Prijatelju satrali su se od pustih minuta igranja,a što se tiče nasljednika mislim da dolazi Čurguz.
- Жика Павловић
- Kontakt:
% за Гаврана, " тренер. $ " $ $, $ је " & " ¥. $ ' га у ", фаца ' не $ претјерано ?, $ % - ". " ово све ? на " за $ ове $.
Zadnja izmjena: Жика Павловић, dana/u 14 jun 2011, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Stigle su pare za stadion, kako sam ja cuo - 750 000, ne vjerujem da ce sad ispasti kad su sve dobili na raspolaganje...
Sasa Kovacevic potpisao za Borac.Moze malo vise informacija o njemu,valja li cemu?
Je li jos uvijek vas igrac Mirza Džafic
- Жика Павловић
- Kontakt:
$ ", " "$" са ?, $ % - " 38 $jubitubi je napisao/la:Sasa Kovacevic potpisao za Borac.Moze malo vise informacija o njemu,valja li cemu?
" % " " " $, ? ? су % $ остаје.cunami je napisao/la:Je li jos uvijek vas igrac Mirza Džafic
Hahahaha,pa dobro ima 31 koliko sam ja vidio,to uopste nije puno.Cak naprotiv,to su najbolje godine." ? je napisao/la:$ ", " "$" са ?, $ % - " 38 $jubitubi je napisao/la:Sasa Kovacevic potpisao za Borac.Moze malo vise informacija o njemu,valja li cemu?. ? & ' је ? захтјевна, ' он '$ " $ 45. & ?.
Uglavnom drago mi je da taj Kovacevic nije los,vec sam se prepao da smo dobili neki skart.Pozdrav
Sasa Kovacevic je jedan od najboljih nasih igraca, poslje Jeftica naravno 
Igra dobro, trci kao lud, kida i gine za svaku loptu, ucestvuje i naprijed i nazad...
Igra dobro, trci kao lud, kida i gine za svaku loptu, ucestvuje i naprijed i nazad...
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Cega 38? kila mozda!" ? je napisao/la:$ ", " "$" са ?, $ % - " 38 $jubitubi je napisao/la:Sasa Kovacevic potpisao za Borac.Moze malo vise informacija o njemu,valja li cemu?. ? & ' је ? захтјевна, ' он '$ " $ 45. & ?.
-
rudarprijedor
- Kontakt:
....Kovacevevic ima 28 godina...Ili cak 27..." ? je napisao/la:$ ", " "$" са ?, $ % - " 38 $jubitubi je napisao/la:Sasa Kovacevic potpisao za Borac.Moze malo vise informacija o njemu,valja li cemu?. ? & ' је ? захтјевна, ' он '$ " $ 45. & ?.
" % " " " $, ? ? су % $ остаје.cunami je napisao/la:Je li jos uvijek vas igrac Mirza Džafic
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
@rudarprijedor Saša Kovačević je rođen 16.01.1980
- Жика Павловић
- Kontakt:
Ај знај $ ' ја ¥ $ он " 38sony_91 je napisao/la:@rudarprijedor Saša Kovačević je rođen 16.01.1980
Koja je prirodna pozicija tom Kovacevicu,da li je napadac?
-
prijedoruberalles
- Kontakt:
desno smetalojubitubi je napisao/la:Koja je prirodna pozicija tom Kovacevicu,da li je napadac?
-
prijedoruberalles
- Kontakt:
pa kad pocinju radovi na stadionu, ja bas nesto ne vjerujem u te pricegogineman je napisao/la:Stigle su pare za stadion, kako sam ja cuo - 750 000, ne vjerujem da ce sad ispasti kad su sve dobili na raspolaganje...
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Zanji vezni...brz prodoran , uporan ko češa solidna tehnika i precizan sut!jubitubi je napisao/la:Koja je prirodna pozicija tom Kovacevicu,da li je napadac?
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Radovi pocinju na ljeto , sad ljeto je dugo ali uglavnom prije jeseni nece biti zavrseno nikako...prijedoruberalles je napisao/la:pa kad pocinju radovi na stadionu, ja bas nesto ne vjerujem u te pricegogineman je napisao/la:Stigle su pare za stadion, kako sam ja cuo - 750 000, ne vjerujem da ce sad ispasti kad su sve dobili na raspolaganje...
- Жика Павловић
- Kontakt:
Нова " - " 1700 $ '. Не ', ? $ "?
Meni se ta cifra od 1700 sjedećih mjesta čini prenaduvanom..." ? je napisao/la:Нова " - " 1700 $ '. Не ', ? $ "?
PS: Žika, mjenjaj potpis ponovo. Nema više Kovačevića, a i ne vjerujem da će Juventus stići do finala.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
zapad ima 1500 - 3 tribine po 500 mjestaHemuli je napisao/la:Meni se ta cifra od 1700 sjedećih mjesta čini prenaduvanom..." ? je napisao/la:Нова " - " 1700 $ '. Не ', ? $ "?Ali, dobro, živi bili-vidjeli. Mislim da Zapad prima nešto manje od 1000, nisam siguran!?
PS: Žika, mjenjaj potpis ponovo. Nema više Kovačevića, a i ne vjerujem da će Juventus stići do finala.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrammm1921 i 33 gosta.