Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Cestitke Lulicu na velikom transferu! napokon imamo igraca i u Italiji,Seria A je jedna od najjacih liga na sviejtu i tu ce on jos puno napredovati...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Imamo vec jednog igraca u Seriji A. Njegovo ime je Milan Djuric i igra poziciju napdaca.k_c je napisao/la:Cestitke Lulicu na velikom transferu! napokon imamo igraca i u Italiji,Seria A je jedna od najjacih liga na sviejtu i tu ce on jos puno napredovati...
Doduse jeste da je trenutno u drugoj ligi, ali je na posudbi iz prvoligasa Cesene.
Senadu jos jednom zelim sve najbolje u novoj sredini. Ne sumnjam ni jednog trenutka da ce biti pravi ambasador svoje zemlje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Speedy Lulic . Welcome to Lazio !
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Lula ima Seriu A da oduva
Veoma pametan potez Lulica a takodjer i Lacija jer su dobili veoma dobrog krilo/beka za sitne pare kada pogledamo kako su cijene igracima napuhane.
Uklopice se u onu postavku 3-5-2 ko pravi zmaj

Veoma pametan potez Lulica a takodjer i Lacija jer su dobili veoma dobrog krilo/beka za sitne pare kada pogledamo kako su cijene igracima napuhane.
Uklopice se u onu postavku 3-5-2 ko pravi zmaj

RIP SALE VILENJAK
Samo da ga povrede zaobidju.Zbog toga je neko vrijeme i stagnirao.
Sto u klubovima to i u repci.
Ali polako akbgd mogu racunati da ce utopiti opet koje milionce viska kao i na Kolarova.Nece se ovaj dugo zadrzati u laziu.
Sto u klubovima to i u repci.
Ali polako akbgd mogu racunati da ce utopiti opet koje milionce viska kao i na Kolarova.Nece se ovaj dugo zadrzati u laziu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Lazio je ekstra ekipa za Lulića , doveli su i klosea. Samo se bojim da ga neki drvosječa iz italije ne slomi.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Sta ja znam nije meni ovaj Lulic nesta.
I ja da sam ovako brz, i da znam igrati lopte mog'o bi u Lazio.
I jos da mogu trcati k'o konj mogao bi i ja.
jos da si iz jablanice, bio bi mi jedan od najdrazih igraca.soko je napisao/la:Sta ja znam nije meni ovaj Lulic nesta.

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Jedno je sanjati, drugo je srati.soko je napisao/la:Sta ja znam nije meni ovaj Lulic nesta.
shandrlike-tandrlike
A trece je skontati sarkazamreptile je napisao/la:Jedno je sanjati, drugo je srati.soko je napisao/la:Sta ja znam nije meni ovaj Lulic nesta.

- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Lulicu na ovom transferu. Ovo je pravi klub za njega, jer imaju ambicije da naprave nesto vise sljedece sezone. Ovo ce mu biti odskocna daska ka jednom od najvecih Evropskih klubova.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Ponos Torina
- Kontakt:

Ilustracija: Navijači Lazia Luliću već obukli dres svog kluba
Senad Lulić danas bi na privatnoj klinici Paideia u Rimu trebao obaviti ljekarski pregled prije nego što potpiše ugovor sa talijanskim prvoligašem Lazijem. Iako je ova aktivnost bila najavljena za utorak, zbog obaveza predsjednika Lazia, Claudia Lotita, dolazak Lulića u Rim, te obavljanje ljekarskog pregleda na spomenutoj klinici su prolongirani za danas i sutra.
Talijani navode kako će Senad Lulić u Laziu zarađivati 850.000 eura po sezoni, te da je tek drugo u nizu velikih pojačanja koje će ovo ljeto dovesti Lazio, nakon što je prošle sedmice u svoje redove doveo njemačkog napadača Miroslava Klosea.
"Do petka će se sve sigurno znati!" kratko je prokomentarisao Lulić svoj transfer u novi klub.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
sretno lula majstore, da te povrede zaobidju i da se sto brze uklopis u ekipu, a dobre igre sigurno ce doci 

A vidi ga sto pozira yebote!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sretno Lulicu u Laziu! napokon imamo igraca u Italiji!Seria A je veliki izazov za naseg reprezentativca,zivit ce u velikom gradu,igrati u velikom klubu...nadam se da ce nastaviti sa dobrim igrama i spreman docekati nastavak kvalifikacija u septembru!.. Lazio ima odlicnu ekipu,plus su se dobro pojacali...samo naprijed Senade i cestitke jos jednom!
A Salihamidžić?k_c je napisao/la:Cestitke Lulicu na velikom transferu! napokon imamo igraca i u Italiji,Seria A je jedna od najjacih liga na sviejtu i tu ce on jos puno napredovati...
Davno odpisan...levat je napisao/la:A Salihamidžić?k_c je napisao/la:Cestitke Lulicu na velikom transferu! napokon imamo igraca i u Italiji,Seria A je jedna od najjacih liga na sviejtu i tu ce on jos puno napredovati...
shandrlike-tandrlike
Sretno Senade!
Novi Salihamidzic, nadam se da ce imati slicnu karijeru, al neka Lulic igra za Repku do kraja
Hasan je za mene bio najbolji BiH igrac, i moj idol, al sam jos uvjek razocaran sto neigra za Nas
Lulic Srento Legendo...
Novi Salihamidzic, nadam se da ce imati slicnu karijeru, al neka Lulic igra za Repku do kraja

Hasan je za mene bio najbolji BiH igrac, i moj idol, al sam jos uvjek razocaran sto neigra za Nas

Lulic Srento Legendo...
BLUE NATION.
Hvala bogu da imamo jednog igraca u nekom ozbiljnijem klubu (izuzev Dzeke i Pjanica) sretno mu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Odlican transfer.
Jedino steta sto ce igrat za ovu gamad:

Jedino steta sto ce igrat za ovu gamad:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester