Upravo,jbga jaro,takva kriza u ovom klubuGunnerS je napisao/la:Sve su ti ovo mahaluše moj jaraneSilkoni je napisao/la:Odakle vam sve te info ko dolazi ko odlazi??????hehe

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Upravo,jbga jaro,takva kriza u ovom klubuGunnerS je napisao/la:Sve su ti ovo mahaluše moj jaraneSilkoni je napisao/la:Odakle vam sve te info ko dolazi ko odlazi??????hehe
jaro sve ce se znati u petak,jer ovi nece da ih isplate zato sto nisu sigurni hoce li se statut usvojiti i nece da daju lovu dok ne vide hoce li ostati na funkcijama....Silkoni je napisao/la:Arsenijević i Šćepanović mogu napustiti Sarajevo!?
Branislav Arsenijević i Vučina Šćepanović imaju u aneksu ugovora da mogu napustiti klub ukoliko im ne budu izmirena dugovanja.
Pa da imamo para platili bi ljudima a satro dovodimo neke igrace
padobranac1978 je napisao/la:jaro sve ce se znati u petak,jer ovi nece da ih isplate zato sto nisu sigurni hoce li se statut usvojiti i nece da daju lovu dok ne vide hoce li ostati na funkcijama....Silkoni je napisao/la:Arsenijević i Šćepanović mogu napustiti Sarajevo!?
Branislav Arsenijević i Vučina Šćepanović imaju u aneksu ugovora da mogu napustiti klub ukoliko im ne budu izmirena dugovanja.
ne vjeruj puno tom dušmanskom portalu, borovina edin dokazani kompleksaš i mrzitelj bordo klubaSilkoni je napisao/la:Arsenijević i Šćepanović mogu napustiti Sarajevo!?
ne jer mi ocemo levate a ne igraceado-hz je napisao/la:zanima li koga semjon milosevic da napisem....
onda cu da sutimSilkoni je napisao/la:ne jer mi ocemo levate a ne igraceado-hz je napisao/la:zanima li koga semjon milosevic da napisem....
KB-TM87 je napisao/la:Kakav vam to holanđanin dolazi (RKC Waalwijk) ?
mozda ti se zelja ispuni a i svima nama jer ga je Irfan danas zvaoMegamon je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Kakav vam to holanđanin dolazi (RKC Waalwijk) ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sto se tice Semojna rado bi on dos'o al' nece ga strucni stab
i vama dolazi mounir el hamdaoui, reprezentativac maroka. meša sredio.KB-TM87 je napisao/la:Kakav vam to holanđanin dolazi (RKC Waalwijk) ?
Hahahaha jesi sifra majko mila...KB-TM87 je napisao/la:Neki Edgar Van Forme![]()
ado-hz je napisao/la:mozda ti se zelja ispuni a i svima nama jer ga je Irfan danas zvaoMegamon je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Kakav vam to holanđanin dolazi (RKC Waalwijk) ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sto se tice Semojna rado bi on dos'o al' nece ga strucni stab
KB-TM87 je napisao/la:
Eto vam Edgara, pa vi vidite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 113 gostiju.