Ma to će biti kao neka pripremna utakmica za ove tekme pretkola. Treba se što bolje pripremiti i pokušati ostvariti dobar rezultat, jer ova ekipa to može učiniti. Kad bi prošli u treće pretkolo, ispadanje od veće momčadi bilo bi OK i mislim da bi prolaz u treće pretkolo bio dobar rezultat tima sa Koševa.edo_malesak je napisao/la:a u srijedu igrate prijateljsku sa Zvijezdom kako sam ja cuo...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- el-fighter
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Izgubili smo od Odzaka 2-1,strijelac Pliska.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
To je bilo da se zavara protivnik u pretkolu,bili su posmatraci na tribinama pratili igru Sarajeva...znas ko Ciro sto radi,na pripremim reprezentacija nelici ni na sta pa onda explodirajuButmiran je napisao/la:Izgubili smo od Odzaka 2-1,strijelac Pliska.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Butmiran je napisao/la:Izgubili smo od Odzaka 2-1,strijelac Pliska.
sramota, svi igrači su dobili po jedno poluvrijeme......sigurno će naš veliki stručnjak janjoš reći kako je odžak kvalitetna ekipa

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Nije Janjos jucer vodio ekipuMirza_Hordas je napisao/la:Butmiran je napisao/la:Izgubili smo od Odzaka 2-1,strijelac Pliska.
sramota, svi igrači su dobili po jedno poluvrijeme......sigurno će naš veliki stručnjak janjoš reći kako je odžak kvalitetna ekipa![]()
kao što kaže poslije svake tekme protivničkom timu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma zar je bitno ko je vodio ekipu.Sramota.Da sam i ja vodio ne smiju izgubiti.Na zalost bojim se da je to i prava slika ekipe koju imamo.miky_hz je napisao/la:Nije Janjos jucer vodio ekipuMirza_Hordas je napisao/la:Butmiran je napisao/la:Izgubili smo od Odzaka 2-1,strijelac Pliska.
sramota, svi igrači su dobili po jedno poluvrijeme......sigurno će naš veliki stručnjak janjoš reći kako je odžak kvalitetna ekipa![]()
kao što kaže poslije svake tekme protivničkom timu
-
- Kontakt:
Fakat sramota,cuj izgubili od odzaka,u kojoj oni ligi igraju,moraju dovesti pojacanja,sa ovim juniorima cemo se boriti za opstanak u ligi,jos su dva glavna igraca skoro i ihtijarevic povrijedjeni,nek nam je Bog na pomoci 

[i]Kad bih birao, izabrao bih Slovake
Spartak i Inter su kvalitetniji od nas, kaže strateg Sarajeva...
Trener Sarajeva Mehmed Janjoš vratio se iz Slovačke, gdje je preksinoć gledao prvu utakmicu prvog pretkola Lige prvaka između Spartaka iz Trnave i Intera iz Bakua (2:1), čijeg pobjednika naš predstavnik čeka u drugom pretkolu.
Strateg Sarajeva vidio je dvije podjednake ekipe, a opšti zaključak mu je da su obja tima po kvaliteti ispred njegovog.
- Utakmica je bila odlična, radi se o dvije ekipe sastavljene od pravih profesionalaca. Disciplinovani su i dosta rade. Moram priznati da nas, ko god da prođe, čeka vrlo težak duel - kaže Janjoš.
Upitan koga bi više volio u drugom pretkolu, Čala se ipak opredijelio za Slovake.
- Čini mi se da je Inter iskusnija ekipa. Spartak je kod 2:0 propustio nekoliko prilika da riješi sve dileme. Igraju na ritam, tempo, imaju dobar presing i mislim da bi s njima mogli više igrati. Ipak to nije nivo Dinama iz Kijeva ili Bazela, nisu prva liga evropskog fudbala, ali obje ekipe su izuzetno dobre - kaže Janjoš.
Strateg Sarajeva je iz Trnave donio snimke utakmica Spartaka koje će analizirati u narednom periodu, ali i kaže da neće mijenjati način priprema.
- Priča je jedno, a utakmica drugo. Imamo još dvije sedmice da se pripremimo i nadam se da ćemo, s kim god da budemo igrali, zabilježiti dobar nastup - kaže Janjoš.
U jučerašnjoj prvoj test utakmici Sarajeva, ekipu je protiv Odžaka vodio Čalin pomoćnik Emir Alihodžić. Bordo tim je u lošoj predstavi izgubio s 1:2, a strijelac je bio Pliska.
Ekipa je igrala u sastavu: Hamzić, Rizvanović, Belošević, Torlak, Maksumić, Dudo, Janjoš, Džakmić, Muminović, Jahović i Hadžić, a u drugom dijelu nastupili su Hodžić, Kadić, Škoro, Dupovac, Lušničkić, Šehović, Čomor, Čampara, Hamzagić, Pliska i Avdić.
Alaim ponovo otac
Muhamed Alaim jučer nije nastupio za Sarajevo, jer ga je stručni štab poštedio nastupa. Golman i kapiten bordo tima je, naime, po drugi put postao otac i tek je doputovao u Odžak. Alaim je dobio dječaka.[/i]
Spartak i Inter su kvalitetniji od nas, kaže strateg Sarajeva...
Trener Sarajeva Mehmed Janjoš vratio se iz Slovačke, gdje je preksinoć gledao prvu utakmicu prvog pretkola Lige prvaka između Spartaka iz Trnave i Intera iz Bakua (2:1), čijeg pobjednika naš predstavnik čeka u drugom pretkolu.
Strateg Sarajeva vidio je dvije podjednake ekipe, a opšti zaključak mu je da su obja tima po kvaliteti ispred njegovog.
- Utakmica je bila odlična, radi se o dvije ekipe sastavljene od pravih profesionalaca. Disciplinovani su i dosta rade. Moram priznati da nas, ko god da prođe, čeka vrlo težak duel - kaže Janjoš.
Upitan koga bi više volio u drugom pretkolu, Čala se ipak opredijelio za Slovake.
- Čini mi se da je Inter iskusnija ekipa. Spartak je kod 2:0 propustio nekoliko prilika da riješi sve dileme. Igraju na ritam, tempo, imaju dobar presing i mislim da bi s njima mogli više igrati. Ipak to nije nivo Dinama iz Kijeva ili Bazela, nisu prva liga evropskog fudbala, ali obje ekipe su izuzetno dobre - kaže Janjoš.
Strateg Sarajeva je iz Trnave donio snimke utakmica Spartaka koje će analizirati u narednom periodu, ali i kaže da neće mijenjati način priprema.
- Priča je jedno, a utakmica drugo. Imamo još dvije sedmice da se pripremimo i nadam se da ćemo, s kim god da budemo igrali, zabilježiti dobar nastup - kaže Janjoš.
U jučerašnjoj prvoj test utakmici Sarajeva, ekipu je protiv Odžaka vodio Čalin pomoćnik Emir Alihodžić. Bordo tim je u lošoj predstavi izgubio s 1:2, a strijelac je bio Pliska.
Ekipa je igrala u sastavu: Hamzić, Rizvanović, Belošević, Torlak, Maksumić, Dudo, Janjoš, Džakmić, Muminović, Jahović i Hadžić, a u drugom dijelu nastupili su Hodžić, Kadić, Škoro, Dupovac, Lušničkić, Šehović, Čomor, Čampara, Hamzagić, Pliska i Avdić.
Alaim ponovo otac
Muhamed Alaim jučer nije nastupio za Sarajevo, jer ga je stručni štab poštedio nastupa. Golman i kapiten bordo tima je, naime, po drugi put postao otac i tek je doputovao u Odžak. Alaim je dobio dječaka.[/i]
- lolo d pitar
- Kontakt:
pa zato smo mi primili dva gola,alaim nije branio
a sve nevalja Alaimlolo je napisao/la:pa zato smo mi primili dva gola,alaim nije branio

Kako Janjos prica kao da se vec predao..."eto obe ekipe su bolje od nas ali mi cemo pokusati zabiljeziti dobar nastup..."
Ako ovako bude pricao u svlacionici ne moraju ni da igraju...poraz je zagarantovan
Ako ovako bude pricao u svlacionici ne moraju ni da igraju...poraz je zagarantovan
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Kako Janjos prica kao da se vec predao..."eto obe ekipe su bolje od nas ali mi cemo pokusati zabiljeziti dobar nastup..."
pa zbog tih njegovih izjava mi smo ovakva ekipa, umjesto da ih motiviše što više pa makar igrali sa real madridom
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- lolo d pitar
- Kontakt:
a sve valja hamzichare_HZ je napisao/la:a sve nevalja Alaimlolo je napisao/la:pa zato smo mi primili dva gola,alaim nije branio

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
lolo je napisao/la:a sve valja hamzichare_HZ je napisao/la:a sve nevalja Alaimlolo je napisao/la:pa zato smo mi primili dva gola,alaim nije branio
to je kli o muhamedu alaimu i njegovim katastrofalnim greškama
bolje je da gledam mladog hamzića, pa da pogriješi 10 puta više nego alaim meni je opet draži
- FK Sarajevo
- Kontakt:
nemojte biti smijesni alaim nas je spasavao kad je bilo najgore sjetite se genka da nije bilo njega ispali bi u drugom krugu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
FK Sarajevo je napisao/la:nemojte biti smijesni alaim nas je spasavao kad je bilo najgore sjetite se genka da nije bilo njega ispali bi u drugom krugu
već sa ba jednom rekao, zna on biti sjajan na golu, ponekad pomislim da je iker kasiljas na golu ali samo pogledaj klip koji sam dao u prošlom postu, pa to je nevjerovatno kakve golove prima
- FK Sarajevo
- Kontakt:
neda mi se gledati on nas je spasio i protiv slavije u zadnjem kolu u par navrata ali nije covjek mogao sam ali je bar tri sto postotna gola skinuo da nebude onoga kretena iz gradiske izvukli bi onda bodMirza_Hordas je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:nemojte biti smijesni alaim nas je spasavao kad je bilo najgore sjetite se genka da nije bilo njega ispali bi u drugom krugu
već sa ba jednom rekao, zna on biti sjajan na golu, ponekad pomislim da je iker kasiljas na golu ali samo pogledaj klip koji sam dao u prošlom postu, pa to je nevjerovatno kakve golove prima
- FK Sarajevo
- Kontakt:
zrinjevci imali 18 stranica komentara od nas jos jedan komentar i mi imamo vise pozzz za horde zla
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ma može on skidati koliko hoće tih stopostotnih prilika ali on je meni (kao i mnogim drugim što vole FK SARAJEVO) oduzeo pola života
pa mi kad igramo npr. protiv leotara ja sav drhtim kad je on na golu
i nek mi neko objasni....zašto mladi dino hamzić mora sjediti na klupi ko zadnji kreten dok on svaku utakmicu u premijer ligi brani....zašto ne bi janjoš stavio hamzića da brani npr. protiv travnika na koševu????

i nek mi neko objasni....zašto mladi dino hamzić mora sjediti na klupi ko zadnji kreten dok on svaku utakmicu u premijer ligi brani....zašto ne bi janjoš stavio hamzića da brani npr. protiv travnika na koševu????
Koliko se sjećam Husref je Hamzića više puta stavljao na gol, a Janjoš samo kad je ovaj Alaim povrijeđen ili neka druga situacija.Mirza_Hordas je napisao/la:ma može on skidati koliko hoće tih stopostotnih prilika ali on je meni (kao i mnogim drugim što vole FK SARAJEVO) oduzeo pola života![]()
pa mi kad igramo npr. protiv leotara ja sav drhtim kad je on na golu

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, fera, JavierBosnia i 18 gostiju.