Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Virtu4l » 14 jun 2011, 22:09

harishp je napisao/la:Kad je to doticni izavazio,ziv mi ti i uz brdo brz?????
Joj ti sav isprepadan, i smisao za humor izgubio :P :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jun 2011, 22:13

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la: Iskreno receno u duelima je ipak Vedo najslabija karika,pa tek onda Pjanic.Dzabe sto je brz i zalaze se kad gotovo svaku zijani.
Da se nebi krivo skontalo oba su mi draga igraca,ali ako vec gledas na te duele.Onda pocni makar od pocetka.
Nebitno na poziciju i ko kreira igru a ko zabija.Kompletni igraci to rade oboje.
Sve to stoji, ali mnogo je opasnije za nas kad Miralem izgubi duel (loptu) na sredini terena, nego kad je Vedad izgubi pred protivničim golom.
Opasno je i jedno i drugo.To normalnije repke kaznjavaju u dva poteza.
ili ono staro nepisano pravilo neiskoristene ili upropastene sanse se skoro pa uvijek kaznjavaju.
Evo ciko citira,a ti napisa da je taj ciko rekao da je ko biva ''opasnije.Jedno je humor a drugo umor,moj @Virtualni :mrgreen:
Nego ako tako nastavis ti ces izgleda ''zapocerati''pola repke.Njesto si deprimiran.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jun 2011, 22:18

harishp je napisao/la:Nego ako tako nastavis ti ces izgleda ''zapocerati''pola repke.Njesto si deprimiran.
Sigurno da hoću. U ovih pola godine se vidjelo ko je ko. Begovići, Ibričići, Spahići, Nadarevići... adios...
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jun 2011, 22:22

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nego ako tako nastavis ti ces izgleda ''zapocerati''pola repke.Njesto si deprimiran.
Sigurno da hoću. U ovih pola godine se vidjelo ko je ko. Begovići, Ibričići, Spahići, Nadarevići... adios...
Ha,bogami nisi bio takav za Begovica vec obrnuto.Dok ovaj ne okrenu drugu stranu jastuka.
Ima ko ce ih ''zapocerati'',preko livade. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jun 2011, 22:23

harishp je napisao/la:Ha,bogami nisi bio takav za Begovica vec obrnuto.Dok ovaj ne okrenu drugu stranu jastuka.
Ima ko ce ih ''zapocerati'',preko livade. :mrgreen:
Nisam prvi put. Meksiko mu nisam mogao oprostiti...
Voli te tvoje Sarajevo.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 jun 2011, 16:00

"Otkaz Puelu Lyon će koštati četiri miliona eura"

Francuski klub pokrenuo raskid ugovora s trenerom
Lion će u pauzi između dvije sezone ostati bez trenera, jer je uprava konačno odlučila smijeniti Kloda Puela (Claude).

Pretpostavlja se da će taj potez koštati Lion skoro četiri miliona eura, jer Puelov ugovor traje još godinu.

Ekipa našeg reprezentativca Miralema Pjanića već je tri sezone bez trofeja pa je nezadovoljstvo navijača sve veće, a ono je najviše usmjereno upravo na Puela. Ovaj stručnjak došao je u klub u junu 2008. godine za plaću od 250.000 eura mjesečno i sa mnogo većim ovlastima u poređenju sa svojim prethodnicima, ali nije ispunio očekivanja, jer Lion od tada nije osvojio nijednu titulu prvaka. A prije njegovog dolaska, uvezao ih je sedam.

Francuski mediji tvrde da bi za novog trenera mogao biti postavljen čelnik omladinske škole i bivši kapiten Liona Remi Gard (Garde).

Hvala bogu pa ce i Mire dobiti novog trenera,ovaj je od najtalentovanijeg igraca napravio prosjecnog!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 jun 2011, 11:05

Nakon Senada Lulića ekipa rimskog Lazija je, kako tvrde italijanski mediji, krenula po još jednog reprezentativca Bosne i Hercegovine.
Radi se o mladom vezisti Lyona Miralemu Pjaniću, koji se već neko vrijeme nalazi na listi želja ekipe iz prijestolnice Italije.

Kako navode italijanski mediji, predstavnici Lazija, koordinator Igli Tare i predsjednik Claudio Lotito, danas bi trebali stići u Lyon, gdje bi trebali početi pregovore sa Lyonom oko transfera dva igrača iz francuske Ligue 1.

Radi se o Pjaniću i Etienne Capoueu, fudbaleru Toulousea, dvojcu za koji je Lazio, čini se, opasno zagrizao.

Pjanić, osim bosanskog, ima i državljantsvo Evropske unije, tako da ga u Laziu ne bi morali prijavljivati kao stranog igrača zbog propisa Serije A koja kažu da nijedna ekipa tokom jedne sezone ne može dovesti više od jednog igrača van Evropske unije.

Lazio je, navodno, za Pjanića Lyonu spreman platiti između deset i 12 miliona eura
:) :)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 jun 2011, 11:25

Neka oni Ibiševića i Salihovića dovedu pa onda Pjanića ;) To bi bilo najbolje :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jun 2011, 12:55

Za ovo interesovanje Lazija prema nasim igracima je najvise kriva ona tekma protiv Rumunije.
Tad su jednostavno svi bili nevjerovatno kvalitetni a skauti su znali prepoznati kvalitet.
Pjana ne bi pogrijesio ako bi presao u Lazio, ali ako se pojavi neka ponuda iz Njemacke, trebao bi dobro razmisliti. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 jun 2011, 13:59

Ma nek ide barem kod Baždarevića na posudbu, samo nek ne sjedi na klupi u ovim godinama. Sad Meša ima možda i veće šanse nego prije par godina kad ga je pokušao dovesti na posubu u Grenoble.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 jun 2011, 15:03

RiNo je napisao/la:Ma nek ide barem kod Baždarevića na posudbu, samo nek ne sjedi na klupi u ovim godinama. Sad Meša ima možda i veće šanse nego prije par godina kad ga je pokušao dovesti na posubu u Grenoble.
Neznam,po meni sad i nebi bio pametan potez ici iz giganata kakav je Lyon zaista jer je Puel dobio nogu i mislim da ce novi trener znati prepoznati ono sto Pjana zaista moze a moze gotovo sve samo ga treba pustiti da igra sa puno vise povjerenja u njega...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 20 jun 2011, 16:52

Za_raju je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Ma nek ide barem kod Baždarevića na posudbu, samo nek ne sjedi na klupi u ovim godinama. Sad Meša ima možda i veće šanse nego prije par godina kad ga je pokušao dovesti na posubu u Grenoble.
Neznam,po meni sad i nebi bio pametan potez ici iz giganata kakav je Lyon zaista jer je Puel dobio nogu i mislim da ce novi trener znati prepoznati ono sto Pjana zaista moze a moze gotovo sve samo ga treba pustiti da igra sa puno vise povjerenja u njega...
To je zabluda na koju Miralem ne smije racunat. Nikad on nece biti glavni kreator pored Gorcuffa, to nek mu je jasno. Treba se sto prije maknut iz te rovovske lige, s crnoputim gladijatorima tipa Alou Diarre koji ga strpaju u dzep.

U Njemackoj bi procvjeto.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 jun 2011, 17:40

floyd je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
To je zabluda na koju Miralem ne smije racunat. Nikad on nece biti glavni kreator pored Gorcuffa, to nek mu je jasno. Treba se sto prije maknut iz te rovovske lige, s crnoputim gladijatorima tipa Alou Diarre koji ga strpaju u dzep.

U Njemackoj bi procvjeto.
Neznam sve je moguce...Ali ako pogledamo kako je Pjana igrao u Metzu pored tih gladijatora i to sa 17 god,nekako se namece zakljucak da ga je trener ubio u pojam...
Opet kazem sve je moguce...
"No God is Good God "

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 20 jun 2011, 18:24

Njemu ne bi bilo lose da ostane u Lyonu... Ali samo pod uslovom da dodje neki normalan trener koji ce mu davati vise prilike za igru i koji ce moci od njega izvuci maksimum. Samo ko god da dosao, sigurno je da ce vise forsirati Gourcouffa. Jedino bi ga spasilo da ih preuzme neko ko Susic , neko ko ce forsirati igru sa dva organizatora igre/dvije "desetke". Steta bi bila da ostane jos jednu sezonu u Lyonu i da ju presjedi na klupi. To bi ga moglo psihicki rasuti i onemoguciti mu puno vece uspjehe koje on bez sumnje moze dostici kroz nekoliko godina pod trenerskom palicom pravog trenera.

Mozda mu Lazio i ne bi bio losa prilika, kao ni Wolfsburg (iako bi bio uskracen za igranje u Europi ove sezone), ali bi mu Wolfsburg najbolje valjao u fizickom razvoju jer bi, bez sumnje pod Magathovom palicom ojacao fizicki i bio puno spremniji za neke nove izazove.

U svakom slucaju, vjerujem da ce Miralem donijeti pametnu odluku i da ce aBd iduca sezona biti mnogo bolja od ove koja je, hvala Bogu, iza nas.

Sretno Miraleme!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jun 2011, 18:30

Pjanic ce ostat u Lyonu, jer on ne zeli da ide iz Francuske. A ove sezone ce raditi sa trenerom koji preferira mladje igrace pa bi mogao da dobije vecu sansu nego prosle sezone. Lyon ce ga prodat samo za 15 miliona, manje ponude nece prihvatit.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 20 jun 2011, 18:56

BIHfan je napisao/la:Pjanic ce ostat u Lyonu, jer on ne zeli da ide iz Francuske. A ove sezone ce raditi sa trenerom koji preferira mladje igrace pa bi mogao da dobije vecu sansu nego prosle sezone. Lyon ce ga prodat samo za 15 miliona, manje ponude nece prihvatit.

i nadam se da taj trener preferira dvojac u kojem Gourcuff i Pjanic mogu igrati zajedno,,,Inace, bolje bi mu bilo odleprsati van granica bez obzira zeli li ostati tu ili ne :roll:
15.10 - 15.06 ...

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 21 jun 2011, 09:49

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 21 jun 2011, 10:42

Da je ostao Puel ja mislim da bi Pjanic otisao a ovako ce ja mislim ostati i pokusati se dokazati kod novog trenera...

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 30 jun 2011, 10:40

Moje mišljenje je da on ne treba da ide iz Lyona u Wolfsburg, a razlozi su jasni, što s konja na magarca, kad nema potrebe. Lyon je puno veći klub od Wolfsburga koji svake godine igra Ligu prvaka, te kroz godinu ili dvije, adekvatnu priliku na terenu uz novog trenera, Pjanić može izrasti u velikog veznjaka i onda preći u Englesku.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 30 jun 2011, 11:03

Chelsea_CBH je napisao/la:Moje mišljenje je da on ne treba da ide iz Lyona u Wolfsburg, a razlozi su jasni, što s konja na magarca, kad nema potrebe. Lyon je puno veći klub od Wolfsburga koji svake godine igra Ligu prvaka, te kroz godinu ili dvije, adekvatnu priliku na terenu uz novog trenera, Pjanić može izrasti u velikog veznjaka i onda preći u Englesku.
s ovom politikom,Lyon bi mogao zavrsiti poput Nantesa....od prvaka do druge lige
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, StevieG8 i 42 gosta.