RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 jun 2011, 21:09

Sad samo cekam nekog ko ce rec: "ma znam ja zlaju, s njim kafu pio ... zlaja reko supci seru, Tanovic krade pare iz kluba, Niksic lopov - jes svega mi ... ja ti kazem ... meni Zlaja reko vako" ...

:mrgreen: :mrgreen:

Samo u Mostaru ... Nek nam je dragi Bog na pomoci s nama vakim. :D
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 14 jun 2011, 21:42

MostaracVelezovac je napisao/la:Sad samo cekam nekog ko ce rec: "ma znam ja zlaju, s njim kafu pio ... zlaja reko supci seru, Tanovic krade pare iz kluba, Niksic lopov - jes svega mi ... ja ti kazem ... meni Zlaja reko vako" ...

:mrgreen: :mrgreen:

Samo u Mostaru ... Nek nam je dragi Bog na pomoci s nama vakim. :D
hahaahh tacno tako brate :D

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 14 jun 2011, 23:42

Ja koliko imam informacije,Zlaja se nije dogovorio niti je ista potpisao iko od igraca koji su bili na razgovorima nego su samo izneseni zahtjevi igraca a to ce uprava na sjednici pokusat da rijesi.Novinari ko novinari,svasta pisu.
Pa momci to shvataju ozbiljno,shvataju svojim poslom i to rade zbog sebe.Nadam se da je istina da je Zlaja potpisao ali samo vjerujem u informaciju koja dodje sa stranice kluba jer da je Zlaja potpisao ili bilo ko drugi,objavili bi na stranici kluba i to je to ali na stranici nema nista objavljeno tako da ja ne vjerujem da je iko potpisao ili da se nesto desilo u klubu a mislim da je stranica kluba najobjektivnija sto se tice kluba

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 jun 2011, 23:44

pa moraju i novine od nečega živjeti, eno obama najavljuje novu ekonomsku krizu, pa dokle više...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 14 jun 2011, 23:48

Ja ti kazem svoje misljenje i ja vise vjerujem stranici kluba nego novinama jer na stranici kluba izadje friska informacija,odmah rijesena kao sto je bilo sa Razvojnom bankom.Niko nije znao za taj sponzor pa je osvanulo na stranici kluba a isto tako,sta se god desi u vezi igraca,prvo ce izaci na stranici kluba i to je i normalan sljed dogadjaja i to se tako radi.Prvo informacija izadje na stranici kluba i onda je novine pokupe a to tad...mislim da se nista ne desava i da niko nije potpisao ali govorim,imam informaciju da se pricalo da pojedinim igracima i da su oni dali zahtjeve i da je sve na upravi sada i sad se ceka odgovor uprave a do tad...za mene sve spekulacije

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 jun 2011, 23:56

ma brate utopija, ljudima nije ni do čega a kamoli do veleža, nažalost ovo je realnost našeg društva, daj ljudima posao i plate, pa ćeš vidjeti svaki vikend vrapčići krcati s navijačima...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 15 jun 2011, 00:12

Sad je vrijeme kad bi se trebalo sutit i radit i tek kada se zavrsi neki posao,onda objavit da svi znaju.Mislim da se nesto radi ali niko ne izlazi sa informacijama i mozda je to dobro.Niko nije znao za Razvojnu banku pa je sredjeno i objavljeno na stranici kluba.Po meni,jedina relevantna stranica dogadjaja u klubu je stranica kluba a ovo po novinama,mislim da je sve nagadjanje.Ja sam reko informaciju koju imam da je pricano sa nekim igracima ali da se cekaju odgovori uprave a nista ne pise na stranici kluba sto po meni,znaci da se u klubu sto se tice igrackog kadra nista ne desava i da nema nikakvih novosti a sve ostalo je po meni,rekla-kazala

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 15 jun 2011, 00:15

Pun mi .... priča !

Sve će se znati do 1.8. i to je to. Ne znam što ikako čitam ove komentare...
Who dares, wins !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 15 jun 2011, 00:21

Ne znam zasto nervoza ali samo sam,bar ja ,bacio komentar jer mislim da nema jos nista u klubu jer da ima bilo bi na stranici kluba a da je ostalo sve rekla-kazala i mislim da niko od igraca nije produzio ugovore i da se to nece desit jos dugo jer za takve stvari treba vremena i zivaca ili povuci-potegni :D

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 15 jun 2011, 00:29

A šta mislite da se malo okanimo uprave i da ih pustimo da na miru rade svoj posao ? Ne date im disat ..
I to dva do tri čovjeka ispisaše zadnjih 50 stranica .
Ne možete stići temu FK Željezničar , ma kol'ko se god trudili :D zato , ohanimo malo.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 15 jun 2011, 00:50

za sad jedino sto je sigurno je sponzor Razvojna banka i transfer Eldara Hasanovica ! To je to za sad !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 15 jun 2011, 01:05

cunami je napisao/la:Ja ti kazem svoje misljenje i ja vise vjerujem stranici kluba nego novinama jer na stranici kluba izadje friska informacija,odmah rijesena kao sto je bilo sa Razvojnom bankom.Niko nije znao za taj sponzor pa je osvanulo na stranici kluba a isto tako,sta se god desi u vezi igraca,prvo ce izaci na stranici kluba i to je i normalan sljed dogadjaja i to se tako radi.Prvo informacija izadje na stranici kluba i onda je novine pokupe a to tad...mislim da se nista ne desava i da niko nije potpisao ali govorim,imam informaciju da se pricalo da pojedinim igracima i da su oni dali zahtjeve i da je sve na upravi sada i sad se ceka odgovor uprave a do tad...za mene sve spekulacije
na velezlive je izaslo !! to je velezova stranica !!!

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 15 jun 2011, 08:49

Zlatko nije potpisao, Hasanovic je IZDAJNIK, tanovic je (zna se sta) :o
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 15 jun 2011, 08:58

SRETO je napisao/la:Zlatko nije potpisao, Hasanovic je IZDAJNIK, tanovic je (zna se sta) :o
Ti si meni idol :lol: :lol:

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 15 jun 2011, 09:45

JARANE TO MI JE ISTO REKAOI PAPE SUSIC ALI MU NESTO NISAM VJEROVAO DA MISLI TAKO! Kako cu bola ja njemu biti idol? :o
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 15 jun 2011, 09:58

Stranica kluba je fkvelez.ba a ne ****
Sve sto izadje na fkvelez.ba.tad se moze vjerovat jer je to stranica kluba a u novinama Sport je jucer izaslo kako je Zlaja potpisao ali po onom sto ja znam,nije niko potpisao ugovor a kad bude nesto,bit ce na stranici kluba

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 15 jun 2011, 10:01

Svaka informacija s fkvelezlive je dosad bila tačna. Znači, momci koji tu stranicu uređuju nisu balavci neki koji čitaju Sport već ljudi koji se vrte non stop oko kluba i vrše prenose naših utakmica.
Who dares, wins !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 15 jun 2011, 10:15

Ne znam ko uredjuje to ali uzmi jucerasnje izdanje Sporta i vidit ces da je tekst iz novina kopiran a sve sto se desi u klubu,izadje na fkvelez.ba jer je to stranica kluba i ko je prvi objavio potpisan ugovor sa Razvojnom bankom nego stranica kluba a ne ****

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 15 jun 2011, 10:24

nije potpisao Kazazic , bilo je razgovora ali nista jos konkretno....informacija iz Veleza sad.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 15 jun 2011, 10:32

Logicno je da ce stranica kluba prva objavit neku vijest koja se desi u klubu pa bilo to u vezi sponzora i u vezi igraca.Jucer sam napisao kako su neki igraci bili na razgovorima ali sad se valjda ceka odgovor uprave a ujedno znaci da Kazazic nije potpisao i da je ono na fkvelezlive preneseno i kopirano iz jucerasnjih novina

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.