Ja bih se smio kladiti u život svoje porodice da sam jednako bolji od tebe, kako u poznavanju pravopisa i gramatike, tako i u poznavanju sporta.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Monolog je napisao/la:@Claire![]()
Ja bih se smio kladiti u život svoje porodice da sam jednako bolji od tebe, kako u poznavanju pravopisa i gramatike, tako i u poznavanju sporta.
ne zaboravi dodati postarinu na te cijene, a postarina do BiH je skoro 1/3 vrijednosti dresa.Saurman je napisao/la:Previše se ovo oteže oko Boatenga City traži 15 mil Bayern zastao na 10 mil i nikako da se pomaknečekaju 5do12 da završe posao...nakon što je izvjestan dolazak samuraja Usamija bacili smo oko na još jednog talenta rijeć je o Dale Jennings (18) igra na pozicji napadača za Tranmere Rovers u 28 utakmica zabio šest golova.Tranamere je već odbio ponudu iz Premiershipa od 680 000 eura...btw zna li neko gdje se može nabaviti novi dres Bayerna u Sarajevu jer obišao sam većinu prodavnica sportske opreme i nema ga ni za lijeka
..gledajući cijene na websiteu Bayerna cijene su žara : npr dres Riberya 87,45 €,,Home Shirt Techfit Limited Edition 119,95 €
..kraljevske cijene za kraljevski klub alal vera
..
geronimo je napisao/la:@klaritos, priključen si prije nepunu godinu, rt patnjeemitovan prije gotovo 3 godine.
Nije valjda da si nas pasivno posmatrao sve ovo vrijeme?![]()
![]()
Pod drugim nickom nisi bio prijavljen, jer bih tak'e lako primjetio.
Jedino ako se nisi podvirio podase i skroz izmjenio stil.
After all the troubles Bayern Munich had tracking the defender of Manchester City, Jerome Boateng, now they started to observe the Brazilian of Chelsea Alex.Saurman je napisao/la:Napokon pravo ime se spominje u odbrani a to je Alex iako je alternativa Boatengu volio bi vidjeti obojicu u Bayinom dresu i tek onda bi mogli reći da imamo napokon kvalitetnu zadnju liniju.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, muhamedhulk i 1 gost.