NK Sudzuk PtujHZ_ilidzaa je napisao/la:NK Vaso Miskin Crni
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
ko mala djeca..sreca pa vi nedajete imena klubova...nego jel sarajevu iko otisao?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Mi samo pomazemo,dajemo prijedloge za naziv vaseg novog stadiona i imena kluba.Otisao je Hamzagic,odlazak jos najavljuju Jahovic,Gutic i Hamzic.Avdic je zavrsio karijeru.Ja se nadam da ce jos dati otkaz Hodzicu i poslati Amela Handzica na posudbu.Sutra je prozivka i sve cemo znati.pintol_TM87 je napisao/la:ko mala djeca..sreca pa vi nedajete imena klubova...nego jel sarajevu iko otisao?
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pametna si nema staZeljovka je napisao/la:Mesna industrija Ovako Sarajevo..![]()
![]()
![]()

Znam, ali ljepse mi zvuci ovako, i sigurna sam da bi Bordo prijatelji prihvatili ovo rijesenje..
Ili mozda F.K. Lijanovići Sarajevo..

Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! 

Od sljedece sezone za nas klub ce najverovatnije igrati Haskic, Šmigalovic i Halilovic.
Trojica igrača banovićke Budućnosti stižu na Koševo. To su Haskić (činit će napad zajedno sa Obućom), Šmigalović i Halilović. Mogući je da se na prozivci pojave i jedan talentirani nogometaš iz Crne Gore (Popović) i Ermin Sokić koji je svojevremeno nosio bordo dres, a jedan dio igračke karijere proveo u Teplicama.
Također, navjerovatnije potpisuje Kurtanović .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sta hoce ovi NK pa kasnije FK kada su vidjeli od nas 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Samo bi vam Halilović mogao dobro doći, ostalo je sve kratko trajuće, jedno vrijeme dobri onda zakržljaju, neka im je sa srecom a vama puno uspijeha i da vam oni pomognu dosta !dzenan01 je napisao/la:Trojica igrača banovićke Budućnosti stižu na Koševo. To su Haskić (činit će napad zajedno sa Obućom), Šmigalović i Halilović. Mogući je da se na prozivci pojave i jedan talentirani nogometaš iz Crne Gore (Popović) i Ermin Sokić koji je svojevremeno nosio bordo dres, a jedan dio igračke karijere proveo u Teplicama.

1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Uzeli ste najbolje od nas.Jos da ste i Zrnanovica pokupili i to bi bilo to.dzenan01 je napisao/la:Trojica igrača banovićke Budućnosti stižu na Koševo. To su Haskić (činit će napad zajedno sa Obućom), Šmigalović i Halilović. Mogući je da se na prozivci pojave i jedan talentirani nogometaš iz Crne Gore (Popović) i Ermin Sokić koji je svojevremeno nosio bordo dres, a jedan dio igračke karijere proveo u Teplicama.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
haha ma jasta dace Lijanovic milion eura ili Ovako virsleZeljovka je napisao/la:Znam, ali ljepse mi zvuci ovako, i sigurna sam da bi Bordo prijatelji prihvatili ovo rijesenje..![]()
![]()

Fina Gradska sarajevska raja
Baš sam se pitao šta je sa onim Zrnanovićem, dobro bi nam došaoneutralan__ je napisao/la:Uzeli ste najbolje od nas.Jos da ste i Zrnanovica pokupili i to bi bilo to.dzenan01 je napisao/la:Trojica igrača banovićke Budućnosti stižu na Koševo. To su Haskić (činit će napad zajedno sa Obućom), Šmigalović i Halilović. Mogući je da se na prozivci pojave i jedan talentirani nogometaš iz Crne Gore (Popović) i Ermin Sokić koji je svojevremeno nosio bordo dres, a jedan dio igračke karijere proveo u Teplicama.

- Megamon
- Kontakt:
jos da bi pokupiti onoga Dzafica iz Rudar Prijedoradzenan01 je napisao/la:Baš sam se pitao šta je sa onim Zrnanovićem, dobro bi nam došaoneutralan__ je napisao/la:Uzeli ste najbolje od nas.Jos da ste i Zrnanovica pokupili i to bi bilo to.dzenan01 je napisao/la:Trojica igrača banovićke Budućnosti stižu na Koševo. To su Haskić (činit će napad zajedno sa Obućom), Šmigalović i Halilović. Mogući je da se na prozivci pojave i jedan talentirani nogometaš iz Crne Gore (Popović) i Ermin Sokić koji je svojevremeno nosio bordo dres, a jedan dio igračke karijere proveo u Teplicama.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- red devil88
- Kontakt:
Sto sam dosad procitao od igraca koji bi trebali doci na Kosevo ni jedan nije pravo pojacanje pun **** takvih igraca vec sad F.K Srajevo ima !
Glory Glory Man United !!! 

- neutralan__
- Kontakt:
To ti je jedan od jacih stopera u ligi.Kod nas je uz Halilovica bio najbolji igrac tokom sezone.dzenan01 je napisao/la:Baš sam se pitao šta je sa onim Zrnanovićem, dobro bi nam došaoneutralan__ je napisao/la:Uzeli ste najbolje od nas.Jos da ste i Zrnanovica pokupili i to bi bilo to.dzenan01 je napisao/la:Trojica igrača banovićke Budućnosti stižu na Koševo. To su Haskić (činit će napad zajedno sa Obućom), Šmigalović i Halilović. Mogući je da se na prozivci pojave i jedan talentirani nogometaš iz Crne Gore (Popović) i Ermin Sokić koji je svojevremeno nosio bordo dres, a jedan dio igračke karijere proveo u Teplicama.
On bi mogao u 1. postavu 100% samo vjerovatno vi vec imate dobre stopere.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
@ neutralan__ Odlično bi nam došao jer imamo samo 2 dobra štopera, a naredne sezone igramo i Evropu tako da će tu biti dosta povreda i umora .
Al' hajde da ne pretjerujemo, dosta su nam i ova trojica samo da dođu aBd.

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ma moze i 4 , Zrnanovic je stijena u odbrani, niko mu nista ne moze ... jedan od jacih u PL 100% ..dzenan01 je napisao/la:@ neutralan__ Odlično bi nam došao jer imamo samo 2 dobra štopera, a naredne sezone igramo i Evropu tako da će tu biti dosta povreda i umora .
1947!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Haskic , Smigla bi bila prava pojacanja , jos treba pokupit Dzafica iz Rudara ... Ako ova trojica dodju trebalo bi u potragu za stoperom i to bi bilo to.dzenan01 je napisao/la:Trojica igrača banovićke Budućnosti stižu na Koševo. To su Haskić (činit će napad zajedno sa Obućom), Šmigalović i Halilović. Mogući je da se na prozivci pojave i jedan talentirani nogometaš iz Crne Gore (Popović) i Ermin Sokić koji je svojevremeno nosio bordo dres, a jedan dio igračke karijere proveo u Teplicama.
Ma svu trojicu odma potpisati ,tako i treba da se radi,dovoditi mlade i perspektivne igrace iz ovih manjih sredina,eto ovi su igrom slucaja sad u PL pa i culo se za njih,ali uvijek treba traziti po svakojakim mjestima i ganjati ove mlade igrace..ima da grizu sve i jedan,ova trojica imaju 21 godinu,i ja da se pitam odma sutra pred njih ugovor...ove momke mozes prodati,sve i jedan su veliki potencijali i tako treba da se radi...dosta vise povratnika nekih,mada nekazem da neke nebih volio,ali ako dodju jos ova trojica onda definitivno cemo imati djeciji vrtic,jos i Vidovic ako se ubode i on 89 godiste masala
tu lezi lova 
Mada eto nevjerujem dok nevidim,nerealno mi je jos da povjerujem da cemo dovesti najperpektivnije mlade igrace u ligi sto ova trojica svakako jesu...

Mada eto nevjerujem dok nevidim,nerealno mi je jos da povjerujem da cemo dovesti najperpektivnije mlade igrace u ligi sto ova trojica svakako jesu...
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 14 jun 2011, 18:55, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: boki86, rimljanin90, zagorski i 24 gosta.