FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
ovo sto radi riberi je krajnji bezobrazluk ja se samo nadam da ce bajern pokazat zube i drzat ga na klupi ,brate placen si potpiso si i suti i igraj uefa je previse raspustila sve ovo jbt igraci kostaju ko godisnji prihod BiH a sta rade suncaju se izbacuju parfeme i reklamiraju donji ves...nigdje vise sporta i borbenosti...fino ako riberi ima ugovor treba da suti i da igra i svaki igrac tako,nije mu lose bilo kad je trebo prec u bajern i kad je dobio parice sad zaradio malo pa bi u real na modnu pistu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja još uvijek bojkotujem Ribery sapunicu, pa ću zato prenijeti ovaj tekst:
Van Gaal zaposlio 13 ljudi u stručnom stožeru
Osim momčadi nogometaša, novi trener minhenskog Bayerna Louis van Gaal stvorio je i momčad stručnih pomoćnika. Zaposlio ih je čak 13-oricu...
“Zarazi li mu se čitava momčad kakvim virusom, Louis van Gaal mogao bi na teren izvesti svoj trenerski sastav”, napisali su u njemačkom dnevniku Bildu predstavivši potom svih 13 Van Gaalovih pomoćnika.
Stručni stožer Nizozemac je složio od već zaposlenih pomoćnika Jürgena Klinsmanna, te stručnjaka od vlastitog povjerenja, među kojima su maseri, liječnici, stručnjaci za taktiku, fizičku pripremu, medicinu, nutricionizam, rad s golmanima...
Šefa svi njegovi ljudi zovu imenom, Louis.
Nizozemčev prethodnik Klinsmann imao je u svom stručnom stožeru samo šestoricu ljudi. U Upravnom odboru kluba bilo je ljudi koji su prigovarali da ih je previše.
Van Gaal zaposlio 13 ljudi u stručnom stožeru
Osim momčadi nogometaša, novi trener minhenskog Bayerna Louis van Gaal stvorio je i momčad stručnih pomoćnika. Zaposlio ih je čak 13-oricu...
“Zarazi li mu se čitava momčad kakvim virusom, Louis van Gaal mogao bi na teren izvesti svoj trenerski sastav”, napisali su u njemačkom dnevniku Bildu predstavivši potom svih 13 Van Gaalovih pomoćnika.
Stručni stožer Nizozemac je složio od već zaposlenih pomoćnika Jürgena Klinsmanna, te stručnjaka od vlastitog povjerenja, među kojima su maseri, liječnici, stručnjaci za taktiku, fizičku pripremu, medicinu, nutricionizam, rad s golmanima...
Šefa svi njegovi ljudi zovu imenom, Louis.
Nizozemčev prethodnik Klinsmann imao je u svom stručnom stožeru samo šestoricu ljudi. U Upravnom odboru kluba bilo je ljudi koji su prigovarali da ih je previše.
Sent from my Philips Smart TV.
Evo Ribery se navodno nije ni na treningu pojavio 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma vise mi je ovo doqurcilo, mijenjam misljenje, iako sam ranije govorio da nema sanse da ode iz Bayerna, vise me boli briga za njim. Sto se mene tice nek ga prodaju, ima ko igrati. Pa nije ni on nezamjenjiv.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bistrikboy
- Kontakt:
Pogresno prevedeno,Ribery je zbog zulja na stopalu napustio trening zajedno sa fizioterapeutom...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
To je bilo juce, navodno se ni danas nije pojavio na treningu, mada je pisalo da je u 10 i 30.
Po nekim pisanjima danas treninga nije ni bilo, tako da ovo veze nema.
Sta da se radi, igrac koji je nezadovoljan i koji hoce da ide, rijetko kad ne izadje kao pobjednik.
Tako ce po svemu sudeci biti i u ovom slucaju, sto reko Otmar pa i Keiser na ponudu od 70 mio, Bayern treba pregovarati. Ovi iz Reala ako ga toliko zele nece gledati da im transfer propadne radi nekih 10-15 miliona.
Izgleda da je dobro rekao stari agent od Riberya...da se sa njim da manipulirati.
Veliki posao je odradio Zidane, naravno zelja supruge se mora slusati, dolazak u Real prijatelja Benzeme i na kraju sadasnjem mu menadzeru odgovaraju prelasci, tako se bogati.
Jos nije sve gotovo, ne moze se reci da Bayern nije sve pokusao, ali ako mu se ide, lijepo mu se zahvaliti i pokazati mu izlasna vrata.
I po mogucnosti izvuci maksimalno za njega, kad su ovi toliko raskalaseni, to ne bi trebao biti problem.
Po nekim pisanjima danas treninga nije ni bilo, tako da ovo veze nema.

Sta da se radi, igrac koji je nezadovoljan i koji hoce da ide, rijetko kad ne izadje kao pobjednik.
Tako ce po svemu sudeci biti i u ovom slucaju, sto reko Otmar pa i Keiser na ponudu od 70 mio, Bayern treba pregovarati. Ovi iz Reala ako ga toliko zele nece gledati da im transfer propadne radi nekih 10-15 miliona.
Izgleda da je dobro rekao stari agent od Riberya...da se sa njim da manipulirati.
Veliki posao je odradio Zidane, naravno zelja supruge se mora slusati, dolazak u Real prijatelja Benzeme i na kraju sadasnjem mu menadzeru odgovaraju prelasci, tako se bogati.
Jos nije sve gotovo, ne moze se reci da Bayern nije sve pokusao, ali ako mu se ide, lijepo mu se zahvaliti i pokazati mu izlasna vrata.
I po mogucnosti izvuci maksimalno za njega, kad su ovi toliko raskalaseni, to ne bi trebao biti problem.

Vom Jäger zum Gejagten
nadam se da ce te se urazumiti i pustiti ga...treba te se ozbiljno zapitati da li vam treba neko ko ce vam narusavati mir u svlacionici i kad izadje na teren nece pokazivati ni pola od ong sto treba da pokazegeronimo je napisao/la:To je bilo juce, navodno se ni danas nije pojavio na treningu, mada je pisalo da je u 10 i 30.
Po nekim pisanjima danas treninga nije ni bilo, tako da ovo veze nema.![]()

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Poceli ste i vi Bavarci mjenjati misljenje o Riberiju, sad bi ga prodali, a prije ma ni da cujete o tome
sta sva radi jedna "povreda" zulja na stopalu
Mislim da u upravi Bayerna nisu glupi i da ga ne puste, jer ne vidim razlog da drze nezadovoljnog igraca koji ako ostane ko zna u kakvoj ce formi biti, a i cijena naredne godine bi mu mogla biti manja ukoliko dozivi pad u formi i bolje je sad uzeti 50-ak miliona, nego naredne upola manje. Znaci bolje za Bayern, za Riberya i za Real, a najvise za fudbal ukoliko se ovaj transfer realizuje...

Mislim da u upravi Bayerna nisu glupi i da ga ne puste, jer ne vidim razlog da drze nezadovoljnog igraca koji ako ostane ko zna u kakvoj ce formi biti, a i cijena naredne godine bi mu mogla biti manja ukoliko dozivi pad u formi i bolje je sad uzeti 50-ak miliona, nego naredne upola manje. Znaci bolje za Bayern, za Riberya i za Real, a najvise za fudbal ukoliko se ovaj transfer realizuje...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- el-fighter
- Kontakt:
E ako Ribery pređe u Real to neće biti dobro za nogomet uopšte. UEFA treba uvesti zakon da jedan klub nesmije potrošiti više od određene količine novca godišnje. Ako se Riberiju ide neka ga puste, ali da za uzvrat traže Robbena i još love. Mislim da bi to bilo idealno rješenje za upravu Bayerna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Zasto bi neko uzimao Robbena koji je veci trosak nego bilo koji drugi igrac u Realu?
Zasto bi UEFA takvo nesto uvodila? -Zar Real nema pravo trositi ono sto zaradi?
Nije niko kriv Chelseaju, Bayernu ili Milanu sto bi igraci radije u Real nego kod njih...je li tako?
BTW taj riberyev izostanak sa treninga su svi protumacili pogresno..i traze "istinu" od rummenigea.. jer misle da odbija doci na trening..glupost..
Nije niko kriv Chelseaju, Bayernu ili Milanu sto bi igraci radije u Real nego kod njih...je li tako?
BTW taj riberyev izostanak sa treninga su svi protumacili pogresno..i traze "istinu" od rummenigea.. jer misle da odbija doci na trening..glupost..
Nisam mijenjao misljenje dokle god nije dosla ova situacija, da je se on sam izjasnio da pod svaku cijenu hoce da ide. To vec mijenja sve, sto bi sebi sami uskakali u stomak i remetili citav pripremni period, kad se zna koliko je to vazno. Pogotovo u sezoni pred SP, gdje ce program i shema utakmica biti zgusnuta.
Ovo me malo podsjeca na Hergevesa, koji je isto tako bas zelio otici u ManU, dalji napredak u njegovoj karijeri je poznat.
U Bayernu sigurno nisu glupi (bar sto se ekonomije tice
), oni pokusavaju produziti ugovor po mnogo boljim uslovima i u slucaju odlaska za 2-3 godine opet uzeti za njega dobru lovu.
Kako stoje stvari, od toga nema nista. Postavlja se pitanje hoce li trenirati strogocu i ocuvati svoj ponos (valja pregaziti preko svega sta su izjavljivali u vezi Riberya) pa ga drzati mimo njegove zelje i u krajnjem slucaju ako se ne predomisli, prodati ga sljedecu godinu.
Ovo me malo podsjeca na Hergevesa, koji je isto tako bas zelio otici u ManU, dalji napredak u njegovoj karijeri je poznat.
U Bayernu sigurno nisu glupi (bar sto se ekonomije tice

Kako stoje stvari, od toga nema nista. Postavlja se pitanje hoce li trenirati strogocu i ocuvati svoj ponos (valja pregaziti preko svega sta su izjavljivali u vezi Riberya) pa ga drzati mimo njegove zelje i u krajnjem slucaju ako se ne predomisli, prodati ga sljedecu godinu.
Vom Jäger zum Gejagten
jarane htio ti to priznati ili ne u rjetkim trenutcima dok je Robenn bio spreman bio je nas najbolji igrac sto ti svi ovdje mogu potvrditiBrnJeeH je napisao/la:Zasto bi neko uzimao Robbena koji je veci trosak nego bilo koji drugi igrac u Realu?

E bas UEFA ne treba da uvede takav zakon, ko je kriv drugim klubovima sto nemaju para i ne mogu dovoditi igrace. Svak sa svojim parama ima pravo raditi sta hoce i to je jasno kao dan!!!el-fighter je napisao/la:E ako Ribery pređe u Real to neće biti dobro za nogomet uopšte. UEFA treba uvesti zakon da jedan klub nesmije potrošiti više od određene količine novca godišnje. Ako se Riberiju ide neka ga puste, ali da za uzvrat traže Robbena i još love. Mislim da bi to bilo idealno rješenje za upravu Bayerna.
Ali nisu tu u pitanju samo pare buraz, ima tu i neceg drugog, eto Bayern je ponudio Riberyu duplu platu pa ih opet kulturno odbio, coek hoce u Real da IGRA FUDBAL! Mogao je Man Utd ponuditi za Benzemu i 50 mil EUR i njemu vecu platu nego u REALU, ali sta im vrijedi kad on hoce u REAL...
REAL JE REAL

TAKO JE BRATE...RECI IMHarrison je napisao/la:E bas UEFA ne treba da uvede takav zakon, ko je kriv drugim klubovima sto nemaju para i ne mogu dovoditi igrace. Svak sa svojim parama ima pravo raditi sta hoce i to je jasno kao dan!!!el-fighter je napisao/la:E ako Ribery pređe u Real to neće biti dobro za nogomet uopšte. UEFA treba uvesti zakon da jedan klub nesmije potrošiti više od određene količine novca godišnje. Ako se Riberiju ide neka ga puste, ali da za uzvrat traže Robbena i još love. Mislim da bi to bilo idealno rješenje za upravu Bayerna.
Ali nisu tu u pitanju samo pare buraz, ima tu i neceg drugog, eto Bayern je ponudio Riberyu duplu platu pa ih opet kulturno odbio, coek hoce u Real da IGRA FUDBAL! Mogao je Man Utd ponuditi za Benzemu i 50 mil EUR i njemu vecu platu nego u REALU, ali sta im vrijedi kad on hoce u REAL...
REAL JE REAL![]()
![]()
![]()

- Omerbavarac
- Kontakt:
Tema je Bayern necemo u offtopic
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ode Ribery ,dodje zamjena za njega i osvajaju titulu sa njim ili bez njega .Sjajan je igrac ,jedan od najboljih ali se sigurno moze naci zamjena za njega ,i tako ce da bude .A sto se tice Real Madrida ,mozda nakon ulozenih 500 miliona prodju 1/8 lige sampiona ,svasta se moze desiti pa cak i to 

Eto prolazite vi 1/8 LP pa kakve vam koristi...Papilon20 je napisao/la:A sto se tice Real Madrida ,mozda nakon ulozenih 500 miliona prodju 1/8 lige sampiona ,svasta se moze desiti pa cak i to

http://sportsport.ba/ino_fudbalp-20021.htm
pa ovo vise nije humano,cuj borowski odbrambeni igrac majko draga...postao i ovaj sportsport neprofesionalan.....
pa ovo vise nije humano,cuj borowski odbrambeni igrac majko draga...postao i ovaj sportsport neprofesionalan.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-20021.htm
hehehe otkad je on odbrambeni igrač

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Izgleda da je Uli Henesu puko film. Naredio je Nerlingeru da napravi kazneni katolog, ako igrac daje onakve izjave kao sto to radi Ribery.
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... el/510980/
Jos kazu da ce Ribery ostati u Bayernu. Jos samo da kazem ko nezna Uli Henesa da bi ga taj stavio cjelu sezonu na tribinu pa da mu ocita lekciju.
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... el/510980/
Jos kazu da ce Ribery ostati u Bayernu. Jos samo da kazem ko nezna Uli Henesa da bi ga taj stavio cjelu sezonu na tribinu pa da mu ocita lekciju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.