koliko ja znam ime sponzora bi bio dodatak imenu kluba...BegAx je napisao/la:Sta bi ti uradio da ti Zeljo promjeni ime u npr. FK Red Bull?
bio bi malo sjeban da sarajevo dobije takvog sponzora, a zeljo ne

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
koliko ja znam ime sponzora bi bio dodatak imenu kluba...BegAx je napisao/la:Sta bi ti uradio da ti Zeljo promjeni ime u npr. FK Red Bull?
jubitubi je napisao/la:Banjalukom kruzi prica da bi Arsenijevic mogao doci u Borac,zna li iko ima li istine?Samo da ne bude kao sa Muminom,kod vas rastura,kod nas kao sa dvije lijeve noge.
samo ne treba dati da u imenu stoji prvo ime sponzora dakle:tarpi do bagro 2 je napisao/la:Pa zamislite FK Red Bull Sarajevo i oni mocni dresovi sa znakom Red Bulla![]()
![]()
Nemoj pricati gluposti i neistine kada nisi upucen.Muminovic je dobijao najvise sansi od svih pojacanja,najvise!I uvijek je najgori igrac na terenu bio.gavran je napisao/la: to je do vas a ne do igraca,Muminovica ste "ubili u pojam" zato je i grohno.
jubitubi je napisao/la:Nemoj pricati gluposti i neistine kada nisi upucen.Muminovic je dobijao najvise sansi od svih pojacanja,najvise!I uvijek je najgori igrac na terenu bio.gavran je napisao/la: to je do vas a ne do igraca,Muminovica ste "ubili u pojam" zato je i grohno.
Kasnije se ispostavilo da momak ima velikih problema sa ledjima,i da je to vjerovatno uzrok.Cak mislim da trenutno ne igra fudbal,i to duze vrijeme.
razmisli jos jednom o citavom postu prije nego pokusas da djelujes kao da si neko i nesto:zubizareta je napisao/la:FIFA I UEFA kao prvo sta ti uopste znas o onom uletanju u stadion i zasto je to uradjeno? Sta uopste znas sta se slomilo,steta je bila minimalna a ne ovako kako pisu,inace bi nam sad bilo i dalje Baljak na celu kluba i dotakli bi dno,zna se zasto su to navijaci uradili a ko tebe sta pita i za tvoja glupa razmisljanja! Ako te bas zanima to se striktno uradilo zbog parazita u klubu,vecina klubava ima slicnih problema samo grupe nisu toliko jake ili ima podijela pa ne mogu slicno nesto da naprave poput Robijasa i necu sa tobom da ulazim u dalje diskusije,nisi upucen u desavanja u nasem klubu,i ako mislis da jesi pa na osnovu toga nemamo mi sta vise da pricamo!
Od toga nema nista. Arsenijevic je pod ugovorom. Mogao je raskinuti ugovor sve dok mu dugovanja nisu isplacena i on ce ostati!jubitubi je napisao/la:Banjalukom kruzi prica da bi Arsenijevic mogao doci u Borac,zna li iko ima li istine?Samo da ne bude kao sa Muminom,kod vas rastura,kod nas kao sa dvije lijeve noge.
Ma bravo pametni...Just do it.TM je napisao/la:FK Zaklopača Sarajevo..... ili FK Škafa Sarajevogavran je napisao/la:samo ne treba dati da u imenu stoji prvo ime sponzora dakle:tarpi do bagro 2 je napisao/la:Pa zamislite FK Red Bull Sarajevo i oni mocni dresovi sa znakom Red Bulla![]()
![]()
fk sarajevo bajra,poljorad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vazda cirkus sa vama..........![]()
![]()
![]()
za razliku od tebe ti navijaci prate svoj klub bilo gdje i bilo kada,prosli su svasta sa svojim timom,a ti samo filozofiras,a de mi reci ti si kao neki bitan faktor nama navijacima jel il si mozda neki seik koji ce dati 20 miliona haha ustvari ti si niko i nista da ti odma kazem,a sta mislis o navijacima imas i druga mjesta gdje im to mozes reci a ne na forumu,odes na sjever il u udruzenje i kazes vi ste niko i nista,a ti se nikad neces nista pitat hvala bogu sto se tice nasih navijaca i naseg kluba!Nisi direktor u klubu,nisi sekretar,investitor,nisi navijac nisi nista zato nemas pravo bilo sta da pises filozofe!FIFA/UEFA je napisao/la:razmisli jos jednom o citavom postu prije nego pokusas da djelujes kao da si neko i nesto:zubizareta je napisao/la:FIFA I UEFA kao prvo sta ti uopste znas o onom uletanju u stadion i zasto je to uradjeno? Sta uopste znas sta se slomilo,steta je bila minimalna a ne ovako kako pisu,inace bi nam sad bilo i dalje Baljak na celu kluba i dotakli bi dno,zna se zasto su to navijaci uradili a ko tebe sta pita i za tvoja glupa razmisljanja! Ako te bas zanima to se striktno uradilo zbog parazita u klubu,vecina klubava ima slicnih problema samo grupe nisu toliko jake ili ima podijela pa ne mogu slicno nesto da naprave poput Robijasa i necu sa tobom da ulazim u dalje diskusije,nisi upucen u desavanja u nasem klubu,i ako mislis da jesi pa na osnovu toga nemamo mi sta vise da pricamo!
"onda razbijaj stadion svake prestupne
kakav ba crni pravi navijac
pravi navijac zeli najbolje svom klubu"
jao kako si duhovit,samo mi nije jasno zasto smarate uvijek na nasoj temi,a cim se neko na vasu javi odma pocne prica i plakanje ovo je uzas,ovo nije vise forum,troluju itd. vidim da ti je drag nas klub samo nastavi dalje,popravi nam temu jer postovi su ti za oskara! Glupost dominiragavran je napisao/la:samo ne treba dati da u imenu stoji prvo ime sponzora dakle:tarpi do bagro 2 je napisao/la:Pa zamislite FK Red Bull Sarajevo i oni mocni dresovi sa znakom Red Bulla![]()
![]()
fk sarajevo bajra,poljorad![]()
![]()
A i ime samo im je za podsmijh...cuj klub se zove po radnom mjestu ,pruzni radnik,masinovodja i sl...u jednom imenu zeljeznicar.pacovi_tu_ima je napisao/la:nešto nas fol ismijavaju, a ni sami ne znaju jesu li fk, ili su pak nk
Komsinice sa Sugavice su jos u soku,jos nisu dosli sebi nakon gubitka 2. mjesta.Sad kad Slovenci naprave stadion i dadnu mu ime Perutnina Ptuj Arena.,onda ih vise ne mozemo zvati Cigani sa Sugavice,trebat ce nam novi nadimak-A- je napisao/la:A i ime samo im je za podsmijh...cuj klub se zove po radnom mjestu ,pruzni radnik,masinovodja i sl...u jednom imenu zeljeznicar.pacovi_tu_ima je napisao/la:nešto nas fol ismijavaju, a ni sami ne znaju jesu li fk, ili su pak nk
I oni se kao humoristicni prave...