FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 13 jun 2011, 18:37

Dovodit ce se i golman sigurno,jel Hamzic gotovo sigurno sad odlazi...dojadilo mu je biti vjecna zamjena

P.S. i ovaj Kurtanovic je meni nesto poznat,dali je bio kod nas,ili nesto slicno? al fkt moguce da je bio neko vrijeme u klubu jel mislim da sam ga gledao negdje :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 13 jun 2011, 20:29

miky_hz je napisao/la:Dovodit ce se i golman sigurno,jel Hamzic gotovo sigurno sad odlazi...dojadilo mu je biti vjecna zamjena

P.S. i ovaj Kurtanovic je meni nesto poznat,dali je bio kod nas,ili nesto slicno? al fkt moguce da je bio neko vrijeme u klubu jel mislim da sam ga gledao negdje :|
Hamzic vise od zamjene nije ni zasluzio,nekada je bio dobar golman,a ove sezone je nula,sretno mu samo nek ide.Ni Hodzic nije kvalitetan golman,a nije ni ovaj Kurtanovic.Jovic ima kvalitet za rezerve.Jeste Kurtanovic je branio u Sarajevu prije 5-6 godina.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 13 jun 2011, 23:51

Semjon Milošević karijeru neće nastaviti u redovima Čelika, no još uvijek nije poznato gdje će preseliti sa Bilinog Polja. Iskusni stoper ističe da bi mu želja bila ponovo obući dres Sarajeva, međutim ne želi se nikome nametati.

Miloševiću je istekao ugovor sa Čelikom i odlučio se napustiti Zenicu, jer ništa nije isto kao kada je tek došao na Bilino Polje.

"Kada sam došao u Čelik to je bio veoma ambiciozan projekat na čelu sa gospodinom Mirsadom Čizmom. Hvala mu na saradnji. Međutim, kada je on otišao ništa više nije bilo kao prije", rekao je Milošević za SportSport.ba na početku razgovora.

"Što se tiče mog statusa, ugovor mi je istekao. Krajnje profesionalno sam se odnosio prema obavezama u NK Čelik. Nadam se da će Uprava isto postupiti prema meni, te da će blagovremeno izmiriti svoje obaveze iz ugovora da se rastanemo prijateljski. Koristim priliku da ih ovim putem pozovem na to. Zahvaljujem se puno navijačima na podršci tokom cijelog mog boravka. Čelik zaslužuje i mora mnogo bolje", govori iskusni stoper.

Milošević je bio član generacije Sarajeva koja je u sezoni 2006/07 osvojila titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Iskusnom stoperu želja je vratiti se na Koševo, no kako kaže ne želi se nikome nametati.

"Zaista neću se nikome nuditi, niti bilo šta potencirati. Moja želja jeste igrati za Sarajevo sve dok se mogu maksimalno nositi sa naporima, odnosno doprinijeti rezultatima kluba. Ne interesuje me povratak da živim od starih zasluga, jer toga u sportu nema. Ljude samo interesuje šta možeš dati na terenu", ističe Milošević, te dodaje:

"Kad se ne bude moglo, uvijek se može sjediti na Sjeveru. Ne znam šta više da kažem, sve to odlučuju drugi. Poštujem sve statove kluba, odnosno ljude koji to vode. Sarajevo će biti i postojati bez mene. Također, ako Bog da i bilježiti dobre rezultate".

Sta reci covjek bio i ostao institucija ;) licno volio bi ga vidjet ponovo u nasem dresu s Torlakom malim Dupovcem, bili bi strasan tandemi bedem i nebi nam ni trebao neki bolji golman :D al poznavajuci MV ako ostane nista od tog :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 14 jun 2011, 12:35

Da li prema ovom clanu ako je sponzor Red Bull klub bi se zvao FK Red Bull Sarajevo a mozda i FK Violeta Sarajevo ? :D
Bez ljutnje, samo sala ;)

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 14 jun 2011, 12:38

master44 je napisao/la:Da li prema ovom clanu ako je sponzor Red Bull klub bi se zvao FK Red Bull Sarajevo a mozda i FK Teta Violeta Sarajevo ? :D
Bez ljutnje, samo sala ;)
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 jun 2011, 12:52

Nema nista od tog , BP ne zele ni u kom slucaju dodavanje sponzora na ime kluba.

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 14 jun 2011, 12:57

Ja se iskreno ne bih bunio da se zovemo Red Bull Sarajevo :)
---Skinhedi oko mene skankuju...

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 14 jun 2011, 13:02

ovi iz bordo prijatelja su kreteni...

za 2 miliona KM bi stavio FK Žgembulja...

kao da ce ionako klub biti pamcen po tom sponzorskom imenu, jeste, malo ce biti zadirkivanja gradskog rivala, ali brate 2 miliona

s kojima mozes ne samo rijesiti velike probleme svog kluba nego klub praaavo pojacati
treba nam jos igraca iz BiH

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 14 jun 2011, 13:06

FIFA/UEFA je napisao/la:ovi iz bordo prijatelja su kreteni...

kao da ce ionako klub biti pamcen po tom sponzorskom imenu, jeste, malo ce biti zadirkivanja gradskog rivala, ali brate 2 miliona

s kojima mozes ne samo rijesiti velike probleme svog kluba nego klub praaavo pojacati
NE, NE i NE!
Sto se mene tice MORA se zadrzati prefiks FK SARAJEVO!

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 14 jun 2011, 13:07

BegAx je napisao/la:

NE, NE i NE!
Sto se mene tice MORA se zadrzati prefiks FK SARAJEVO!
koji ti je fix? :D

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 14 jun 2011, 13:07

fazon je sto pravi navijaci Sarajeva imaju obraz,cuj ovoliko godina pod ovim imenom igramo ti bi kao nesto da mjenjas bas si ovako pametan momak P.S i to nije stav samo BP
Fina Gradska sarajevska raja

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 jun 2011, 13:08

To mjenjane imena odnosi se samo na dodovanje sufiksa.Naprimjer FK Sarajevo Al Shiddi.Iskren da budem nebi im'o nista protiv dodovanja sufiksa na ime Sarajeva za milion eura godisnje,al' dabogda jer od toga nece biti nista :!:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 14 jun 2011, 13:11

Megamon je napisao/la:To mjenjane imena odnosi se samo na dodovanje sufiksa.Naprimjer FK Sarajevo Al Shiddi.Iskren da budem nebi im'o nista protiv dodovanja sufiksa na ime Sarajeva za milion eura godisnje,al' dabogda jer od toga nece biti nista :!:
Takodjer!

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 14 jun 2011, 13:17

zubizareta je napisao/la:

fazon je sto pravi navijaci Sarajeva imaju obraz,cuj ovoliko godina pod ovim imenom igramo ti bi kao nesto da mjenjas bas si ovako pametan momak P.S i to nije stav samo BP
onda razbijaj stadion svake prestupne
kakav ba crni pravi navijac

pravi navijac zeli najbolje svom klubu

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 14 jun 2011, 13:22

FIFA/UEFA je napisao/la:
zubizareta je napisao/la:

onda razbijaj stadion svake prestupne
kakav ba crni pravi navijac

pravi navijac zeli najbolje svom klubu
Sta bi ti uradio da ti Zeljo promjeni ime u npr. FK Red Bull?

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 14 jun 2011, 13:24

Fol je što ni vi nećete postat FK Red Bul, već FK Sarajevo .....
NBešto kao Bosna asa BHTelecom...Ionako bi vas svi zvali Sarajevo!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 14 jun 2011, 13:27

babilonTM je napisao/la:Fol je što ni vi nećete postat FK Red Bul, već FK Sarajevo .....
NBešto kao Bosna asa BHTelecom...Ionako bi vas svi zvali Sarajevo!
Fol je u tome da ukoliko neko kupi 70% kluba moze raditi sa njim sta hoce. I ja bih prvi pristao da se imenu doda npr. BH Telecom za dobre pare.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 jun 2011, 13:30

Koji je to novi sponzor pa zele da dodaju prefiks na "FK Sarajevo" ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 14 jun 2011, 13:32

Elegant je napisao/la:Koji je to novi sponzor pa zele da dodaju prefiks na "FK Sarajevo" ?
Govorilo se da je Al Shiddi Int. Group, iako ja mislim da je to bombica.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 jun 2011, 13:33

BegAx je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Koji je to novi sponzor pa zele da dodaju prefiks na "FK Sarajevo" ?
Govorilo se da je Al Shiddi Int. Group, iako ja mislim da je to bombica.
Ako će dat ugovor vrijedan milion KM po godini onda možemo se strpit jer to znači da bi Sarajevo otplatilo samo tim ugovorom sve dugove ;) Zato, ne vidim zašto se bude, jer Sarajevo nema drugih prihoda, ili su inimalni i ne mogu pokriti dugovanja.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mnon46, MSOZ101, N3R3D, Proximic i 82 gosta.