FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 12 jun 2011, 17:09

Divlje spekulacije u britanskim medijima: Prema njima, FC Bayern je okrenut prema dovođenju francuskog reprezentativca Samira Nasrija iz Arsenala koji bi trebao biti zamjena za Francka Riberyja...

Ugovor 23-godišnjaka, rođenog u Alžiru, istječe na kraju sljedeće sezone. Topnici uzalud pokušavaju da produže ugovor a transfer u narednim mjesecima bio bi im najprofitabilnija mogućnost.

Interes za ovog igrača ranije su pokazali Manchester United, Manchester City, Chelsea i Inter iz Milana. Sada, prema objavljenom izvješću u "Daily Mirroru" i FC Bayern se uključio u borbu. Navodno, FC Bayern u džepu ima ukupno 220 miliona eura za transfere.

Međutim, razlog zbog kojeg je Bayern zainteresiran za Samira Nasrija je Franck Ribery koji će prema "Daily Mirroru" napustiti Säbener ulicu. Ribery ima ugovor do 2015. godine....

@moustapha evo ti je jedan boom transfer :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 jun 2011, 17:13

Nemoj mi tih britanskih tabloida. Kakav odlazak Riberya, to ne dolazi ni pod razno.
#divovi

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 12 jun 2011, 17:16

ma nisi ti njega nešto dobro skonto izgleda, nije stvar u pritisku zbog pojedine utakmice, već na realovim igračima je sigurno najveći pritisak jer se od njih očekuje da osvoje sve živo i ne samo da osvoje nego da pobjede svaku tekmu sa 3-4 razlike uz prelijepu igru jer doveli su najbolje i najskuplje igrače, najboljeg i najskupljeg trenera, cijeli svijet prati real i njegove igrače i naravno da je to ogroman pritisak, evo npr. ove sezone real je drugi, igrao polufinale LP, i čak osvojio kup al opet sezona je loša i pravi se pritisak na tim da dogodine moraju sve osvojiti, a bayern bio treći ispao rano u LP, u kupu isto, i ne pravi se od toga neka tragedija, ok nisu zadovoljni al nije ni smak svijeta a real kad ima takvu sezonu odma otpušta i trenera i pola igrača i ulađe minimum 100 miliona u pojačanjima jer to je njima katastrofa i nešto nedopustivo[/quote]

Ahh previse se dizu nikad ovako nece uspjeti Milioni , milioni i ekipa pada . Trebaju dovesti jedna igrace pustiti 2 , 3 sezone da igraju jednog trenera i onda bi se moglo nesto napraviti . Ko kaze da smo mi zadovoljni , pa nije smak svijeta ali ne osvojiti nista u jednoj sezoni za Bayern je veci smak nego za Real kontaš jer oni igraju u Ligi i Kupu s Barcelonom koja ih gazi kao i sve ostale .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jun 2011, 17:17

Naravno Riberya nedamo ni po koju cijenu a uprava ako želi da nas obaduje neka počne sa Nasrijem :D ..i bar jednim stoperom.

Klare

Post Postao/la Klare » 12 jun 2011, 18:14

@moustapha, ko je to na avataru? Posta mi mrska ta glavešina. :x
---------------------------------------------------
Real i Bayern su dva najgosposnija, najorganizovanija, sve naj, kluba u cijeloj historiji, ali Real je sveukupno zaista bolji. Jedino njima priznajem da su ispred i nikom, ama baš nikom, više.
Gladni ste nakvih boom transfera, iako znate, pardon ne znate, da toga za ovo ljeto neće više biti. U opticaju su Boateng, Vidal i Usami. Možda se nađe još neko, ali svakako ništa od toga što vi priželjkujete. Kako tako nezrelo razmišljate, pa dozivate Nasrija, iako smo tu pretrpani, ali eto imate pravo, demokratija vlada, inače privio bi ja vama ventil na ovakve izjave. :lol:
@Gerkane, što te nema, je li bojkot u pitanju, da te ko banov'o nije. :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 jun 2011, 18:31

Klare je napisao/la: @Gerkane, što te nema, je li bojkot u pitanju, da te ko banov'o nije. :lol:
ma rek`o mi admin da malo smanjim sa postovima, jer kakav je to modo sa ovoliko postova (nista protiv monologa). :lol: :lol:
nista, tu sam, navrnem ponekad. zeljno iscekujuci kakvo pojacanje. ali ne u bay-dresu, nego na ovom podforumu. mislio sam da smo ga dobilu u "rasketu", ali i on haman odleprsao. :D nadam se na kratko.
moustapha je napisao/la:Neuer jeste boom, ali ne na takav nacin da eksplodira iznenada. Vec mjesec-dva prije transfera je bilo izvjesno da dolazi.
to je isto kada ti mlada priprema vrsnu veceru, a ti unaprijed znas sta je, pa se ne radujes toliko. :D
hocu iberasung, pa makar se on zvao grahonja...i to solo (one fleisch). :lol:

saur-care, kol`ko ono bayo ima za transfere? po daily failu. :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 jun 2011, 18:52

@klare: jesu baš neozbiljni hajd da spominju nekog poput vidića ili drugu veliku zvijezdu stopera to bi shvatio a oni bi nasrija za vezni red gdje smo pretrpani.....

@gero: jesu ti to stari forumaši dosadili, ubili te supljom pricom pa priželjkuješ prinove???? :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jun 2011, 19:08

@Gero u Daily Fail su uvijek imali smisla za humor, kad sam vidio 220 mil da imamo na raspolaganju htio sam da nabacim osmijeh na lica bavaraca..upalilo je. :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 jun 2011, 20:40

Klare je napisao/la:@moustapha, ko je to na avataru? Posta mi mrska ta glavešina. :x
Tom Hagen lik iz Kuma (Godfather), kojeg glumi Robert Duval. Sve ukupno i karakter iz filma i glumac jedan veliki gospodin. Jedna od najdrazih sceni iz Kuma mi je svakako ona kada on ode u Kaliforniju kako bi prepotentnom producentu u Holywoodu izrekao ponudu koju ne moze odbiti. Ovaj je to odbio i probudio se sa odrezanom konjskom glavom u krevetu. Sada, analogno tome, nadam se da ce Uli poslati naseg Hagena (Nerlinger op.a :lol: ) da uruci neku pnudu za WC stopera koju niko ne bi mogao odbiti. :lol:
#divovi

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 jun 2011, 20:49

moustapha je napisao/la:
Klare je napisao/la:@moustapha, ko je to na avataru? Posta mi mrska ta glavešina. :x
Tom Hagen lik iz Kuma (Godfather), kojeg glumi Robert Duval. Sve ukupno i karakter iz filma i glumac jedan veliki gospodin. Jedna od najdrazih sceni iz Kuma mi je svakako ona kada on ode u Kaliforniju kako bi prepotentnom producentu u Holywoodu izrekao ponudu koju ne moze odbiti. Ovaj je to odbio i probudio se sa odrezanom konjskom glavom u krevetu. Sada, analogno tome, nadam se da ce Uli poslati naseg Hagena (Nerlinger op.a :lol: ) da uruci neku pnudu za WC stopera koju niko ne bi mogao odbiti. :lol:
on je obicno davao ponude koje se nisu mogle nisu mogle odbiti, mozda da i bayerna s pojacanjima proba u stilu: ili ce na ovom papiru biti vas potpis, ili mozak
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Klare

Post Postao/la Klare » 12 jun 2011, 22:21

:o Ne mogu da vjerujem da ga nisam prepoznao. Nekako sam navik'o da mu je svjetlija kosa, a ne sjećam se kad sam ga vidio sa šeširom. Vjeruj da mi ni sada nije potpuno jasno kako je to baš on. Dobro si ga opisao, imamo isto mišljenje o tom čovjeku. :D Moram reći da sam od filma više očekivao :cry: , a njegov karakter je svakako najjači u pomenutoj trilogiji, dok njegov nestanak u datom filmu ostaje prekriven velom misterije. Dobro, neću više u offtopic da idem, mogao bi Admin navratiti baš kad ne treba. :? Znam da i ovi naši Modovi vole pogledati dobar film, tako da se ne moramo brinuti za opomenu. :D Gero bješe li ono Rt patnje :lol: , a ja uvijek kont'o da se zove Rt straha. :mrgreen:
Evo sada friških vijesti vezano za Bayern :mrgreen: :
Alaba produžio do 2015. Već su potpisali Neuer, Rafinha i Petersen. Zainteresovani smo za Boatenga, Vidala i Usamija.
Lahm najvjerovatnije ide lijevo, Klose otiš'o u Lazio, Altintop u Real, a Kraft i Ottl su nova pojačanja Herthe iz Berlina.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2011, 02:36

Der FC Bayern geht in die Vollen: Laut ´Daily Mail´ machen die Münchner in Sachen Samir Nasri Ernst. Der 23-jährige Mittelfeldspieler vom FC Arsenal, wo der Franzose bis 2012 unter Vertrag steht, wird zudem von Manchester United, Manchester City, Chelsea und Inter Maiand umworben. Als Ablöse sind 25 Millionen Euro im Gespräch.
:D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 13 jun 2011, 12:38

Ljudi, ode nam Bastian u Milan. :o :lol:
#divovi

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 jun 2011, 15:37

FC Bayern and David Alaba have today agreed the terms of a two-year extension to the midfielder’s contract with the club. Alaba, whose existing contract was set to expire in 2013, has now committed to Munich until 30 June 2015. The player, who has 10 senior caps for Austria, came to FCB from Austria Vienna in 2008, and spent the second half of the 2010/11 campaign out on loan to Bundesliga rivals TSG Hoffenheim.

After agreeing the new deal with the 19-year-old starlet, Bayern director of sport Christian Nerlinger made no secret of the club’s satisfaction: “We’re extremely pleased we’ve been able to retain such a young and talented player for the club over the long term. We’ll come together next week and decide what the near future holds for David, and determine the best solution for all parties in this respect.”
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jun 2011, 23:37

Hoće li biti šta od japanca,nekog stopera, svi nesh šute guknite već jednom Uli-Karl-Christian :D garant čuvaju kašikaru za sami kraj prelaznog roka tipa Nasri. :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jun 2011, 01:14

effe_sa je napisao/la: @gero: jesu ti to stari forumaši dosadili, ubili te supljom pricom pa priželjkuješ prinove???? :D :D
njet (za prvi dio rečenice, doduše, ima i takvih).
jain (za ostatak tvog posta), zbog toga što u ovom serijalu samo ja ubijam, a prinove su dobrodošle.
sjeti se samo kako sam tebe molio za ovaj transfer.
ne mo'š reći da nemam njuh. :D
Klare je napisao/la: Znam da i ovi naši Modovi vole pogledati dobar film, tako da se ne moramo brinuti za opomenu. :D Gero bješe li ono Rt patnje :lol: , a ja uvijek kont'o da se zove Rt straha. :mrgreen:
opomenu možeš samo dobiti zbog toga što ponavljaš jedno te isto. :mrgreen:
lahm ide lijevo, raf...desno, noja na golu, nismo puno dali, šta je 18 milja (u tvojoj glavi :lol: )+ razni dodaci, što nas zbilja ne interesuje, bla bla....da se poslužimo @schweinsteigerovim potpisom, wir sind BAYERN. :D
ili ono bješe: ich bin bayern. :? :lol:
also, kreno si od početka. :D veliš rt straha? :mrgreen: jesi li primjetio još nešto? čeprkaj i dalje, nemaš druga posla, heh. :D
aber (ovo je definitiv) kad budem prolazio kroz ero-land, molim te da mi se javiš. s tobom popiti nešto je više od ex-kurzije. :lol:
moustapha je napisao/la:Ljudi, ode nam Bastian u Milan.
ne mogu da vjerujem. :o
a kad bolje razmislim...bil mogli hapiti neku sumu oko funfcige? onda bih ja ovo pozdravio...i mustafu počastio, što da ne. :D
Saurman je napisao/la:svi nesh šute guknite već jednom
što odmah galamiš, evo nas trudimo se, tražimo po onim engleskim portalima što si nam preporučio.
čim tu zakinu, mi odmah na goal.com i imamo šta vidjeti. :D
----------------------------

rekoh li ja šta o bayernu u ovom obraćanju?
ah, da, dobili smo zafrkanog protivnika u kupu. :D
nismo imali sreće kao lanjski osvajači.
Vom Jäger zum Gejagten

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 14 jun 2011, 10:51

Kako pise Kicker:
- Boateng je dogovorio detalje 4-godisnjeg ugovora za Bayernom
- Mancini ne bi zelio da pusti Boatenga, ali razumije njegovu zelju za transfer
- Manici nece biti prepreka za transfer
- Boateng moze igrati i kao desni bek, ali zeli igrati kao stoper
- Boateng zeli da igra Euro 2012 kao stoper za Njemacku.

Izvor vijesti: http://bundesliga.t-online.de/boateng-e ... index?news
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 jun 2011, 11:13

pa mislim da ovo oko boatenga djeluje sve pozitivno,pratio sam njegove izjave u medijima, a man.city ce skontat da im je najbolje da ga puste, jer nekako se on u njihov sistem ne uklapa, čovjek se tamo ne moze prepoznat u odnosu na nastupe u hsv-u

inače bayen će imat i u košarci od naredne sezone svoju ekipu u prvoj ligi i čak i u košarci bayern želi napravit pomake do evropskog vrha...bauerman je trener (inace njemacki selektor), marko pešić sportski direktor, ima par reprezentativaca koji igraju u ekipi a nekad, možda čak i vrlo brzo postoji ambiciozna namjera da se u ekipu dovede i veliki dirk nowitzki (inace od jucer prvak NBA-a)....eto malo nešto i o košarci, a vezano za fc bayern :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jun 2011, 11:24

Pa dobro @Effe, kako će se prepoznati kad nema dovoljno utakmica u nogama kako bi se uigr'o sa ostatkom odbrane? Uostalom, tamo bi igr'o desnog beka, a mnogo mnogo bolji je Richards. No, ništa nije izgubljeno, Boateng je mlad igrač i sigurno bi ga sezona u Bayernu preporodila. Samo, ja sam na skysportu čit'o da City traži više novca negoli su ga platili. :lol: Doveli ga za 10.5 miliona funti, a sada traže 15-ak, iako je presjedio na klupi skoro cijelu sezonu. :mrgreen: Koji su to dunđeri, to je nevjerovatno. :mrgreen:

U svakom slučaju, mislim da Jerome sigurno igra stopera, jer su na bočnim pozicijama Lahm i Rafonja. Uh, kako će sada progledati Ribery kada mu leđa bude čuv'o Lahm, koji će mu sigurno pomoći i u ofanzivnim zadacima, te tako Ribery neće ići sam protiv 2-3 protivnička igrača, već će i oni morati paziti na ubacivanja Lahma. Također, poznavajući ofanzivne mogućnosti Rafinhe, ni Robben neće puno izgubiti. U svakom slučaju, Bayern je ovim dovođenjem napravio mega dobar potez, još kada to Jupp uigra ima da gori. :idea: (ovaj smiley prvi put upotrijebih, pa da vidim kako izgleda :mrgreen: )

----------------Neuer

Rafonja-------Boateng------Štrudla----------Lahm

-----------------Gustav (Matoš) :mrgreen:

-----------Schweini-------------Kroos

--------Robben------------------Ribery

-----------------------Muller--------------

zamjena: Gomez, golman, Pranjić, Olić, Breno, Ukrajinac (zaboravih mu prezime u sekundi)...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Klare

Post Postao/la Klare » 14 jun 2011, 12:06

geronimo je napisao/la:also, kreno si od početka. :D veliš rt straha? :mrgreen: jesi li primjetio još nešto? čeprkaj i dalje, nemaš druga posla, heh. :D
Sjećanja, sjećanja. Ne pada mi napamet da se vraćam na stranice unazad. Uostalom, trebam li ti ponavljati da nismo svi starci(nek' se pronađe ko hoće :mrgreen: , to me ne zanima :lol: ) , tako da neke stvari ne zaboravljam tako brzo. 8-)
geronimo je napisao/la:ma rek`o mi admin da malo smanjim sa postovima, jer kakav je to modo sa ovoliko postova (nista protiv monologa). :lol: :lol:
:o Ma nemoj nam sada ovdje tu šuplju priču prodavati. Znamo svi koji su to preduslovi, glavni uslovi da se postane Moderator, to i ptice na grani znaju, to vam je javna tajna. :lol: Poželjno je što više postova, i naravno pravopis, a o sportskom (ne)znanju stvarno nećemo ovaj put. :lol:
PS:Posustao mi je glavni izvor informisanja, sad ste svi uskraćeni za info iz prve ruke. :cry: Vjerujte da je i sad u funkciji, Boatenga bi već upisali u naše redove, a možda i Usamija, ili Vidala. :mrgreen:
Jest @efe, sada će u NBA-u nastupiti na snagu nekakve reforme, tako da postoji i ta šansa. 8-)
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 14 jun 2011, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.