RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
evo jedna super vijest zlatko kazazić potpisao novi ugovor i ostaje u veležu, konačno se nešto dešava..
Valjalo bi iduce sezone da KUP uzmemo za 90 godina postojanja , meni se svidja ta ideja .
Da se vrati RA gdje i treba bit .! MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Da se vrati RA gdje i treba bit .! MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
hvala na info. brateAlemC85 je napisao/la:evo jedna super vijest zlatko kazazić potpisao novi ugovor i ostaje u veležu, konačno se nešto dešava..

ima i ona za brigu, odović kaže da će za 5 - 6 dana znati da li ide ili ostaje, što znači, da moramo najvjerovatnije u potragu za trenerom..vm22 je napisao/la:hvala na info. brateAlemC85 je napisao/la:evo jedna super vijest zlatko kazazić potpisao novi ugovor i ostaje u veležu, konačno se nešto dešava..to je super vijest
Moze li neko reci je li istina da je Kazazic potpisao ugovor sa Velezom i gdje pise???Posto sam sa vecinom igraca dobar i znam se,bas cu pitat da li je Zlaja potpisao novi ugovor.
I meni se svidja ideja da se osvoji kup za 90.godina postojanja ali za to treba jaci igracki kadar,trebaju pojacanja a za sad nema nista u vezi igraca a citao sam i stranicu Veleza,ne pise da je Kazazic produzio
I meni se svidja ideja da se osvoji kup za 90.godina postojanja ali za to treba jaci igracki kadar,trebaju pojacanja a za sad nema nista u vezi igraca a citao sam i stranicu Veleza,ne pise da je Kazazic produzio
istina je, u današnjoj štampi (sport) piše da je potpisao novi ugovor i da nije tražio nešto pretjerane uslove...
moze li se na netu procitat, posto na www.fkvelez.ba jos ne piseAlemC85 je napisao/la:istina je, u današnjoj štampi (sport) piše da je potpisao novi ugovor i da nije tražio nešto pretjerane uslove...
pročešljao sam sve sportske portale i nigdje nisam našao ovu informaciju, valjda je ona friška, pa nisu stigli da je objave, jas se nadam da će u toku dana na zvaničnoj stranici biti ova vijest..
Evo dezinformacija u vezi Kazazica.Posto sam sa vecinom igraca dobar,raja smo,pitao sam sta je u vezi Zlaje i zna se samo da je bio na razgovoru ali da nije nista dogovorio i da je kao o ostali rekao svoje uslove i sad ceka sta ce da mu kaze uprava a zvanicno,nista nije niko potpisao niti je iko ista dogovorio
ne lažem majke mi, ako je neko čitao te današnje novine, nek napiše šta je rekao...
Ja sam pitao jednog od igraca sta se desava i niko nista ne zna kao i mi ali mi je samo rekao da su pojedinci isli na razgovore sa upravom o produzenju ugovora i da sad cekaju odgovor uprave.Radi se nesto i koliko sam ja skontao,ceka se da se sa ovim igracima rijesi situacija ko ide ili ostaje i onda ce se krenut u potragu za igracima.
Odovic se spominjao kao kandidat GOSK-a iz Gabele ali evo citam na internetu da su oni nasli trenera tako da i Velez mora da rijesi trenera sto prije a i ove igrace kako bi se pocela slagat ekipa za iducu sezonu
Odovic se spominjao kao kandidat GOSK-a iz Gabele ali evo citam na internetu da su oni nasli trenera tako da i Velez mora da rijesi trenera sto prije a i ove igrace kako bi se pocela slagat ekipa za iducu sezonu
što se tiče Odovića, on je rekao da će se do kraja sedmice znati da li ide ili ostaje, ovo je najnovija vijest, mada ne bih volio da ode...
Pa za ocekivat je da ne mozes nikog zadrzat ako mu ne platis ili ne ispunis neke zahtjeve.Niko od igraca nece ostati ako mu klub ne prihvati zahtjeve a vidi se da su nam ispred nosa pobjegli Vlada i Drakul ali to je zavrsena prica a nece ni trener ostati ukoliko mu se ne ispune zahtjevi koje on ima i to je normalno.
Za ocekivat je da ce uprava odradit dobar posao,ja licno ne trazim Evropu ali trazim malo jaci Velez nego sto je bio lani i uz par pojacnja,mozemo biti dobra ekipa i vrijeme je da klub pocne prodavat,da pocne zaradjivat pare na svojim igracima i onda ce se moci reci da se u Velezu normala radi a i vrijeme je da Velez pocne prodavat igrace jer imamo ime,imamo brend i ako je igrac dobar,moze ga Velez prodat ali to treba htjeti i uz malo srece,to je moguce
Za ocekivat je da ce uprava odradit dobar posao,ja licno ne trazim Evropu ali trazim malo jaci Velez nego sto je bio lani i uz par pojacnja,mozemo biti dobra ekipa i vrijeme je da klub pocne prodavat,da pocne zaradjivat pare na svojim igracima i onda ce se moci reci da se u Velezu normala radi a i vrijeme je da Velez pocne prodavat igrace jer imamo ime,imamo brend i ako je igrac dobar,moze ga Velez prodat ali to treba htjeti i uz malo srece,to je moguce
velež treba pod hitno postati ozbiljna firma, a to će postati tek kad počne prodavati svoje radnike tj. igrače, od kojih će živjeti, jer je takva ekonomska kriza, da nismo ni svjesni, ljudi nemaju za kifle...a sponzora sve manje, ovo neće izaći na dobro...
Ne moze se sve preko noci ali ima materijala za prodavati i to je sigurno.Imamo 4,5 pa i vise igraca za mogucnost prodaje ali trenutno,Durakovic,Kazazic,Demic,Zolj su igraci koji bi se mogli prodat jer po igrama su to i pokazali.
Treba se pocet jednom radit normalno,sponzora je sve manje i jedini izvor primanja je prodaja a Velez ima toliko bivsih igraca da se sve ovo moze uradit ali treba dobra volja,treba strpljenja,znanja,volje i kad se pocnu prodavat igraci i klub bude imao ozbiljne finansije,onda se moze reci da se osjeti vidljiv korak naprijed
Treba se pocet jednom radit normalno,sponzora je sve manje i jedini izvor primanja je prodaja a Velez ima toliko bivsih igraca da se sve ovo moze uradit ali treba dobra volja,treba strpljenja,znanja,volje i kad se pocnu prodavat igraci i klub bude imao ozbiljne finansije,onda se moze reci da se osjeti vidljiv korak naprijed
Ali svakako i pored igraca i uprave treba malo ''baciti oko'' i na Red Army , u RA se stvari moraju pod hitno rijesiti , jer za koga ce Rođeni igrati ako ne za navijace ? Nisu oni placeni Bog zna koliko , pa da mogu goriti i pred praznim tribinama , jer ih ceka cek sa mnogo nula nakon toga. I kada se sve to spoji , dobra pojacanja , igraci koji ce se zalagati za sveti dres , uprava koja ce obezbjediti redovne i pristojne plate , i navijaci koji ce ici i na gostovanja i koji ce puniti Vrapcice , onda kada se to desi moci cemo reci da imamo stabilan klub .
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Većina fudbalera Veleža već je počela individualne pripreme za predstojeću sezonu.
- - Idem redovno u teretanu,to mi je već postala stalna navika,kaže stoper rodjenih Zlatko Kazazić.Osim toga poslijepodne trčim na stadionu u sjevernom logoru ili u Vrapčićima.Kazazić je svoj status u klubu riješio za 5 minuta.
- - Brzo smo se dogovorili oko nastavka saradnje.U klubu su bili maksimalno korektni, a ni ja nisam imao neke posebne zahtjeve.Nadam se da ćemo u narednoj sezoni biti u gornjem dijelu tabele.Mislim da imamo kvalitet za to.Potrebno je samo da se neke stvari poslože .Za nešto više će biti potrebno nekoliko provjerenih pojačanja....
- - Najvažnije je da zadržimo igrački kadar iz prošle sezone,što mi se čini kao dosta realno.Prošlosezonski tim je bio odlično posložen.To najbolje pokazuje podatak da nas apsolutno niko nije nadigrao.Uz nekoliko ciljanih pojačanja sve je moguće.Iako je u prošloj sezoni bio jedan od najmladjih igrača Veleža,Kazazić je bio starter , te jedan od bolje ocijenjenih .
- - Ekipa je ponavljam bila vrlo dobra,pa je onda i funkcioniralo sve onako kako smo i pruželjkivali.Na vrijeme smo osigurali opstanak,te kasnije igrali rutinski.Sretan sam što su u finišu sezone mladi igrači bili nosioci igre i što su pokazali da se na nas najozbiljnije može računati, za kraj je rekao Kazazić.
fkvelezlive
- - Idem redovno u teretanu,to mi je već postala stalna navika,kaže stoper rodjenih Zlatko Kazazić.Osim toga poslijepodne trčim na stadionu u sjevernom logoru ili u Vrapčićima.Kazazić je svoj status u klubu riješio za 5 minuta.
- - Brzo smo se dogovorili oko nastavka saradnje.U klubu su bili maksimalno korektni, a ni ja nisam imao neke posebne zahtjeve.Nadam se da ćemo u narednoj sezoni biti u gornjem dijelu tabele.Mislim da imamo kvalitet za to.Potrebno je samo da se neke stvari poslože .Za nešto više će biti potrebno nekoliko provjerenih pojačanja....
- - Najvažnije je da zadržimo igrački kadar iz prošle sezone,što mi se čini kao dosta realno.Prošlosezonski tim je bio odlično posložen.To najbolje pokazuje podatak da nas apsolutno niko nije nadigrao.Uz nekoliko ciljanih pojačanja sve je moguće.Iako je u prošloj sezoni bio jedan od najmladjih igrača Veleža,Kazazić je bio starter , te jedan od bolje ocijenjenih .
- - Ekipa je ponavljam bila vrlo dobra,pa je onda i funkcioniralo sve onako kako smo i pruželjkivali.Na vrijeme smo osigurali opstanak,te kasnije igrali rutinski.Sretan sam što su u finišu sezone mladi igrači bili nosioci igre i što su pokazali da se na nas najozbiljnije može računati, za kraj je rekao Kazazić.
fkvelezlive
ima li sad neko da kaze da nije istina? nezz , ako nije istina sto bi se ljudi (novinari) bezze brukali i ponizavali!! svaka cast Kazazicu,sve najbolje!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
-
- Kontakt:
Ima li noviteta? Ljepota Boga mi otici u sjeverni logor i viditi nasu omladinu kako sama trenira Zvonica, Durakovica, KAzazica i Cemalovica... Svaka cast momci samo naprijed. Drago mi je sto su i oni ozbiljno shvatili ovu sljedecu sezonu... Cini li ista uprava? Ja sam danas u gradu nacuo da nije istina za Kazazica da je produzio iako to u medijima pise...
pepe_signori je napisao/la:Ja sam danas u gradu nacuo da nije istina za Kazazica da je produzio iako to u medijima pise...
Brzo smo se dogovorili oko nastavka saradnje.U klubu su bili maksimalno korektni, a ni ja nisam imao neke posebne zahtjeve.Nadam se da ćemo u narednoj sezoni biti u gornjem dijelu tabele.Mislim da imamo kvalitet za to.Potrebno je samo da se neke stvari poslože .Za nešto više će biti potrebno nekoliko provjerenih pojačanja....
Rekao Zlaja sam, sta imate nevjerovati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.