FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znate da zelji i sarajevu FIFA I UEFA daje po 10 miliona eurica da se poprave pred europu 

- invincible
- Kontakt:
Bojim se najgoreg...a to je da Lazo ne nadje angazman!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šta nas je ovo Maradona pozvao na prijateljsku!?
Više o tome u sutrašnjem izdanju SC magazina

Više o tome u sutrašnjem izdanju SC magazina

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Zato sto bi ti prvi j***vao najblize svim akterima utakmice koju bi vjerovatno prosli kao sa Hapoelom... ako ne i gore.. cuj momka od 15 godina stavit na gol...KB-TM87 je napisao/la:Zašto da nebabilonTM je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Kad ode Šeha stavit Kosjevskog na go, u napad malog Aru, a ratu od Džeke i pare od Šehića na jednog dobrog crnju u odbrani ili vezi
Sa kadetima u Evropu, zanimljivo!

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Zlatan Ibrahimović je jedan od nas..!!!spielführer_21 je napisao/la:Zlatan Muslimovic
Zlatan Ljubijankic
Zlatan Bajramovic
Zlatan Azinovic
Zlatan Alomerovic
To su "naši" Zlatani u ino-ligama, pa ćemo glasati koga da dovedemo...

vidio sam ga maloprije u gradu sa šefom mozda nesto i budelegenda79 je napisao/la:Zlatan Ibrahimović je jedan od nas..!!!spielführer_21 je napisao/la:Zlatan Muslimovic
Zlatan Ljubijankic
Zlatan Bajramovic
Zlatan Azinovic
Zlatan Alomerovic
To su "naši" Zlatani u ino-ligama, pa ćemo glasati koga da dovedemo...![]()

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- Megamon
- Kontakt:
Prosjecan igracNusmir Fajić, jedan od najboljih napadača na premijerligaškoj sceni, koji je najzaslužniji za opstanak Travnika, pregovara sa nekoliko klubova o nastavku karijere. Ustvari, brojni domaći i inostrani timovi pokazali su zanimanje za spretnog napadača, kojeg osim osjećaja za gol odlikuje sjajna tehnika i šut sa obje noge. Fajić je najdalje otišao u pregovorima sa jednim inostranim prvoligašem, mada nije nemoguće da u novoj sezoni nosi dres Želje. Navodno su saradnici Amara Osima stupili u kontakt sa Fajićem, koji je izrazio želju da pojača Želju, ako u narednih nekoliko dana ne potpiše ugovor sa klubom izvan BiH.
Kako je Lazar Popović najavio odlazak sa Grbavice, nema sumnje da bi dolazak «travničkog Džeke» bio pun pogodak.
Fajić je trenutno na odmoru u rodnoj Bosanskoj Otoci, gdje naručuje menadžere i emisare raznih klubova. Stručnjaci kažu da niti jedna cijena nije velika obzirom na kvalitet koji posjeduje ovaj vješti napadač. U Travniku se nadaju njegovom odlasku u inostranstvo kako bi nešto zaradili od njegova transfera.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Željezničaru poziv iz Amerike (Zeljo protiv Maradone)
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... iz-amerike
ps sa ovime i prica o muslimovicu dobija tezinu
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Don Diego Armando Maradona i Edison Arantes do Nascimento Pele konačno će imati nešto zajedničko da su igrali sa Željezničarom.

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Mislis prica o Zlatanima..?!?1921 je napisao/la:Željezničaru poziv iz Amerike (Zeljo protiv Maradone)
nije mu se svidjela janjetina, ništa od njega!miki 90 je napisao/la:vidio sam ga maloprije u gradu sa šefom mozda nesto i budelegenda79 je napisao/la:Zlatan Ibrahimović je jedan od nas..!!!spielführer_21 je napisao/la:Zlatan Muslimovic
Zlatan Ljubijankic
Zlatan Bajramovic
Zlatan Azinovic
Zlatan Alomerovic
To su "naši" Zlatani u ino-ligama, pa ćemo glasati koga da dovedemo...![]()
![]()
Nil Satis Nisi Optimum
Colo Colo je napisao/la:Don Diego Armando Maradona i Edison Arantes do Nascimento Pele konačno će imati nešto zajedničko da su igrali sa Željezničarom.![]()
![]()
Ovo bi bilo super, samo bi pomoglo klub.1921 je napisao/la:Željezničaru poziv iz Amerike (Zeljo protiv Maradone)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
[youtube][/youtube]
Postoji mogucnost da ce Skahic preci u Zelju,zasigurno ako sad dode da ce za 2-3 godine razvljivati,jer je momak stvarno talentovan i sto je najbitnije gine za loptu nije bitno jel igra na rekreaciji ili prvenstvenoj utakmici
A jos uz to voli Zelju 
Postoji mogucnost da ce Skahic preci u Zelju,zasigurno ako sad dode da ce za 2-3 godine razvljivati,jer je momak stvarno talentovan i sto je najbitnije gine za loptu nije bitno jel igra na rekreaciji ili prvenstvenoj utakmici

A ko je ovaj ? Pozicija, godine i tako tozuka_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
Postoji mogucnost da ce Skahic preci u Zelju,zasigurno ako sad dode da ce za 2-3 godine razvljivati,jer je momak stvarno talentovan i sto je najbitnije gine za loptu nije bitno jel igra na rekreaciji ili prvenstvenoj utakmiciA jos uz to voli Zelju

G R B A V I C A 2
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Štoper, logično!
Samo si trebao pogledati video!

Ž '21!
Ma gledo sam drug nego da mi on to malo detaljnije objasni, pošto je on stavio klip od ovog lika.Pa imamo ednog štopera došao je prošle sezone iz Gradine isto tako "talent" pa ga eno sad na posudbi u SAŠK-u.Emir Alić se zove čini mi se.Bianconeri1988 je napisao/la:Štoper, logično!![]()
G R B A V I C A 2
-
- Kontakt:
dobro je dok je džabaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:fantazirajte, kad vec mozetebistrikboy je napisao/la:I tako svaki danSilkoni je napisao/la:Koliko gluposti na jednom mjestu

:)
Dobar momak, nije los samo sto pokupi onu dvojicu kraj autlinije a sto je najgore svoga ubi haha
jos mu i ne pomoze!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Baljić: Volio bih da izvučemo Rumune
Svoj godišnji odmor Omar Baljić provodi u Švicarskoj i polako se priprema za prve treninge koje će početi 20. tog ovog mjeseca. Iako je Baljiću istekao ugovor na kraju sezone, ovaj napadač, inače sin nekadašnjeg asa sa Grbavice Mirsada, će i narednu sezonu nositi plavi dres.
"Razgovarao sam sa menadžerom Osimom i rečeno mi je da računa na mene i u narednoj sezoni", rekao nam je Baljić.
U minuloj sezoni Baljić nije imao mnogo prilika za igru, ali se ipak uspio upisati jednom u listu strijelaca u onoj utakmici protiv Branitelja u Kupu BiH.
"Sada moram još jače trenirati kako bi dobio više prilika za igru. Konkurencija će biti jaka. Željeo i u narednoj sezoni ima velike ambicije, a ja se nadam da ćemo u nadolazećoj sezoni osvojiti šampionsku titulu", kaže Baljić za fkzeljeznicar.com.
Pred nama je i izvlačenje za Ligu Evrope. Baljić ima svoje favorite.
"Volio bih da izvučemo predstavnika Rumunije. Lopta je okrugla i zašto da ne možemo proći u drugi krug. Mislim da sa njima možemo igrat", smatra mladi napadač.
Svoj godišnji odmor Omar Baljić provodi u Švicarskoj i polako se priprema za prve treninge koje će početi 20. tog ovog mjeseca. Iako je Baljiću istekao ugovor na kraju sezone, ovaj napadač, inače sin nekadašnjeg asa sa Grbavice Mirsada, će i narednu sezonu nositi plavi dres.
"Razgovarao sam sa menadžerom Osimom i rečeno mi je da računa na mene i u narednoj sezoni", rekao nam je Baljić.
U minuloj sezoni Baljić nije imao mnogo prilika za igru, ali se ipak uspio upisati jednom u listu strijelaca u onoj utakmici protiv Branitelja u Kupu BiH.
"Sada moram još jače trenirati kako bi dobio više prilika za igru. Konkurencija će biti jaka. Željeo i u narednoj sezoni ima velike ambicije, a ja se nadam da ćemo u nadolazećoj sezoni osvojiti šampionsku titulu", kaže Baljić za fkzeljeznicar.com.
Pred nama je i izvlačenje za Ligu Evrope. Baljić ima svoje favorite.
"Volio bih da izvučemo predstavnika Rumunije. Lopta je okrugla i zašto da ne možemo proći u drugi krug. Mislim da sa njima možemo igrat", smatra mladi napadač.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, Amazon [Bot], MoSaZeLjo1921 i 31 gost.