Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

bear grylls
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la bear grylls » 13 jun 2011, 23:57

Al najace pocela se raja javljati koja rijetko komentarise na nba da cetitaju dallasu to samo govori kolko smo omrazeni ja imam osjecaj da sad neka baba u tunguziji prikljucuje internet da bi cetital a dallasu i **** sver jamesu.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 jun 2011, 23:58

Sad ću biti malo u stilu Jamesa:

Toliko ste dosadni da vas nabijem na ku rac više. Prekipjelo mi je više stalno protiv Jamesa
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 jun 2011, 00:00

bear grylls je napisao/la:Al najace pocela se raja javljati koja rijetko komentarise na nba da cetitaju dallasu to samo govori kolko smo omrazeni ja imam osjecaj da sad neka baba u tunguziji prikljucuje internet da bi cetital a dallasu i **** sver jamesu.
slusaj,pravis ekipu evo ko Dallas 13 g ,gradis ekipu oko Dirka ili neko oko Nasha ili Duncana itd i onda dodje neko sastavi ovakve igrace i onda se pravi show,oni su napravili ono druzenje na pocetku kao da su vec prvaci,obecaju nekih 7 titule i onda se ruzno ponasaju,daj mi reci ko ce volit takvu ekipu.Jest,malo navijaca voli Heat al sta ces niko im nije kriv,.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 jun 2011, 00:02

bear grylls je napisao/la:Al najace pocela se raja javljati koja rijetko komentarise na nba da cetitaju dallasu to samo govori kolko smo omrazeni ja imam osjecaj da sad neka baba u tunguziji prikljucuje internet da bi cetital a dallasu i **** sver jamesu.
dobro evo ja necu cestitak dallasu, vec cu cestitat miami heatu na zasluzenoj tituli. svaka cast!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 14 jun 2011, 00:02

dema je napisao/la:
slusaj,pravis ekipu evo ko Dallas 13 g ,gradis ekipu oko Dirka ili neko oko Nasha ili Duncana itd i onda dodje neko sastavi ovakve igrace i onda se pravi show,oni su napravili ono druzenje na pocetku kao da su vec prvaci,obecaju nekih 7 titule i onda se ruzno ponasaju,daj mi reci ko ce volit takvu ekipu.Jest,malo navijaca voli Heat al sta ces niko im nije kriv,.
Ma ne nekazem da me iznenađuje to sto nas mrze recimo ljudi koji prate nba nego javlja se raja kaze nepratim nba al eto cestitke dallasu **** miami to me iznenađuje.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 jun 2011, 00:05

Donnie Darko je napisao/la:
dobro evo ja necu cestitak dallasu, vec cu cestitat miami heatu na zasluzenoj tituli. svaka cast!
To ti krades ideje od "Miami Herald"a, novine, koje su izbacile u svojim oglasima ovo (pogledaj sliku, i oglas u istoj):

slika
Postovanje treba zaraditi.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 jun 2011, 00:07

Mandrak je napisao/la: Zaboravljaju ti isti fanovi Cavsa i njegov bivši gazda Gilbert i njegov bivši suigrac Mo Williams da je upravo James postavio na košarkašku kartu svijete ta pateticne i hronicne luzere Cleveland Cavse, koji su decenijama važili za samo dno NBA lige....da je taj covjek 8 godina njih veselio, doveo taj luzerski klub do NBA velikog finala 2007 godine, da im je postavljao klupske rekorde za taj tim ( po 66 pobjeda po sezoni, a bez njega u sezoni nakon njegovog odlaska 19 - eto koliko je James znacio i davao tom klubu, tom gazdi i tim navijacima).
I sad ga Gilbert javno proklinje i pakosno mu želi sportske nesrece i poraze, nakon svega što je ucinio za taj mizerni klub....da nije bilo Jamesa niko nebi ni cuo za te luzere iz Clevelanda, niti su kome (osim stanovnicima tog grada) bili zanimljivi.
E ako sve ovo nije jedno veliko licemjerje, onda ne znam šta je.
E to je ta poenta o kojoj sam i ja neki dan pisao, onda se ovdje pocinju vaditi nekakvi smijesni podatci pa se Cleveland zeli predstaviti kao da su bili neko i nesto u NBA ligi a realno su u rangu Minneoste bili prije Jamesa. Neko ko se nebavi ovim sportom bi na kraju i pomislio da je Cleveland prije bio strah i trepet u ovoj ligi. :roll:
Nabrajas i rekorde i sve te cinjenice ali na te cinjenice naravno vise nema odgovora jer si ih poklopio za sva vremena.
Jedno je gotiviti nekoga iz onog ili onog razloga, negotivim ni ja Jamesa nesto posebno ali drugi par cipela je omalovazavati necije zasluge i pricati nekakve nebuloze, to je ono sto mnogi ljudi nekontaju ali sta se moze, to je uglavnom mladja raja skontati ce i oni neke stvari kad tad.

Da nije bilo Jamesa i njegovih majstorija u dresu Clevelanda i dan danas bi neki ljudi pomislili da su Cleveland Cavaliers nekakva grupa cirkusa koja pravi ture po americi a ne kosarkaski tim.
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 14 jun 2011, 00:10, ukupno mijenjano 2 puta.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jun 2011, 00:08

Ista ti je takva situacija bila kada su LAL ispali.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 jun 2011, 00:09

Balon je napisao/la:
Mandrak je napisao/la: Zaboravljaju ti isti fanovi Cavsa i njegov bivši gazda Gilbert i njegov bivši suigrac Mo Williams da je upravo James postavio na košarkašku kartu svijete ta pateticne i hronicne luzere Cleveland Cavse, koji su decenijama važili za samo dno NBA lige....da je taj covjek 8 godina njih veselio, doveo taj luzerski klub do NBA velikog finala 2007 godine, da im je postavljao klupske rekorde za taj tim ( po 66 pobjeda po sezoni, a bez njega u sezoni nakon njegovog odlaska 19 - eto koliko je James znacio i davao tom klubu, tom gazdi i tim navijacima).
I sad ga Gilbert javno proklinje i pakosno mu želi sportske nesrece i poraze, nakon svega što je ucinio za taj mizerni klub....da nije bilo Jamesa niko nebi ni cuo za te luzere iz Clevelanda, niti su kome (osim stanovnicima tog grada) bili zanimljivi.
E to je ta poenta o kojoj sam i ja neki dan pisao, onda se ovdje pocinju vaditi nekakvi smijesni podatci pa se Cleveland zeli predstaviti kao da su bili neko i nesto u NBA ligi a realno su u rangu Clippersa bili prije Jamesa. Neko ko se nebavi ovim sportom bi na kraju i pomislio da je Cleveland prije bio strah i trepet u ovoj ligi. :roll:
Nabrajas i rekorde i sve te cinjenice ali na te cinjenice naravno vise nema odgovora jer si ih poklopio za sva vremena.
Jedno je gotiviti nekoga iz onog ili onog razloga, negotivim ni ja Jamesa nesto posebno ali drugi par cipela je omalovazati necije zasluge i pricati nekakve nebuloze, to je ono sto mnogi ljudi nekontaju.

Da nije bilo Jamesa i njegovih majstorija u dresu Clevelanda i dan danas bi neki ljudi pomislili da su Cleveland Cavaliers nekakva grupa cirkusa koja pravi ture po americi a ne kosarkaski tim.
Pa Cavsi su u vrijeme Jordana jako dobra ekipa bili, mucio se MJ snjima. Cak su i bili ako se ne varam u finalu istoka, tako da James toj ekipi nista nije donio, samo im okrenuo ledja.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 14 jun 2011, 00:14

dema je napisao/la:Where team happens

Ma on je uvijek bio nafuran ,samo je sad mislio da su nepobjedivi pa se jos vise uzdizao,sad pisu na NBA da je ovo recept za katastrofu koji je on sebi uradio

l-train-jesi ti ponosan na igru i ponasanje tvpg pulena
da ti odgovorim.Nisam ponosan na njegovu igru u finalu,a njegovo ponasanja u pojedinim trenucima nije bilo dobro,ali ponavljam samo u pojedinim,a ne kako vi to ovdje predstavljate.No bilo kako bilo ja ne mogu protiv srca :mrgreen: imam osjecaj da sam oduvjek zaljubljen u tri osobe tj. LeBrona (ma kakav god on bio),svoju djevojku i u svoj avatar :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 14 jun 2011, 00:19

Balon je napisao/la:
E to je ta poenta o kojoj sam i ja neki dan pisao, onda se ovdje pocinju vaditi nekakvi smijesni podatci pa se Cleveland zeli predstaviti kao da su bili neko i nesto u NBA ligi a realno su u rangu Minneoste bili prije Jamesa. Neko ko se nebavi ovim sportom bi na kraju i pomislio da je Cleveland prije bio strah i trepet u ovoj ligi. :roll:
Jedno je gotiviti nekoga iz onog ili onog razloga, negotivim ni ja Jamesa nesto posebno ali drugi par cipela je omalovazati necije zasluge i pricati nekakve nebuloze, to je ono sto mnogi ljudi nekontaju ali sta se moze, to je uglavnom mladja raja skontati ce i oni neke stvari kad tad.

Ukratko receno , LeBron James je jedan komadina sirovine koji vrlo vrlo dobro igra košarku - a to što od njega americki i svijetski mediji prave nekakvu senzaciju, nekakvog Kralja, novog Jordana, qurce palce - to je sad druga prica.
8 godina je ta sirovina James skakao, asistirao i davao koševe u Clevelandu.
U tih 8 godina je napravio od te ekipe ,ono što ona nikad nije bila (a pitanje je dali ce ikad više i biti- to ostaje da vidimo)....da navijaci Bullsa, Lakersa ,Celticsa ,Pistonsa ( i slicnih klubova koji imaju veliku košarkašku tradiciju) slave njegove licne poraz po pubovima- to bih shvatio, ali kad to rade navijac Cavsa koji su se 8 godina mogli osjecati kao košarkaški grad ponajviše zbog tog iste sirovime Jamesa - e to je vec veca kolicina licemjerja.
A šta je gazda Gilbert uradio po tom pitanju za tih 8 godina??
Dovodio mu nekakve Goodena, Williamsa, Szczerbiaka,Ilgauskasa, Gibsona qurce palce i ocekivao dinastiju sa njima, jel :o :shock: može, al u crtanim filmovima ;)
E kad je sirovini puko film nakon 8 godina strašne ljubavi, kad je skontao da ce završiti karijeru kao Ewing ili Miller u svom klubu bez prstena, i kad se sirovina ufatila noge i otišla kod svog guznog havera Wadea...e onda je Gilbert osuo paljubu i kletve po njemu, a ti isti navijaci koji su se zaklinjali u sirovinu, drkali na njegove poteze i imali sve njegove postere - poceli javno paliti njegove dresove.
Da nije smiješno, bilo bi žalosno.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 14 jun 2011, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 jun 2011, 00:23

BIHfan je napisao/la: Pa Cavsi su u vrijeme Jordana jako dobra ekipa bili, mucio se MJ snjima. Cak su i bili ako se ne varam u finalu istoka, tako da James toj ekipi nista nije donio, samo im okrenuo ledja.
Za 33 godina igrali 2 finala konferencije, impresivno nema sta :roll:, pa igrala je i Minnesota u finalu konferencije pa realno gdje bi ih to ti ubacio kad bi morao napraviti poredak timova po uspjesnosti? Ma daj, pa Milwaukee je institucija za njih a da nepricam o ovim jacim ekipama.
Kako bolan mozes pricati tako, pa ni sam nevjerujes u ove nebuloze, sa njim su Cavsi obarali rekorde u regularnoj sezoni, dogurali do velikog finala, postali poznata i respektabilna fransiza, pa citav kosarkaski svijet je znao za njih, sve je to doslo sa Jamesom pa vi sad negirajte te cinjenice, znam da se najlakse zivi kad lazes sam sebe ali nemoze to vjecno.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 jun 2011, 00:31

Balon je napisao/la:
BIHfan je napisao/la: Pa Cavsi su u vrijeme Jordana jako dobra ekipa bili, mucio se MJ snjima. Cak su i bili ako se ne varam u finalu istoka, tako da James toj ekipi nista nije donio, samo im okrenuo ledja.
Za 33 godina igrali 2 finala konferencije, impresivno nema sta :roll:, pa igrala je i Minnesota u finalu konferencije pa realno gdje bi ih to ti ubacio kad bi morao napraviti poredak timova po uspjesnosti? Ma daj, pa Milwaukee je institucija za njih a da nepricam o ovim jacim ekipama.
Kako bolan mozes pricati tako, pa ni sam nevjerujes u ove nebuloze, sa njim su Cavsi obarali rekorde u regularnoj sezoni, dogurali do velikog finala, postali poznata i respektabilna fransiza, pa citav kosarkaski svijet je znao za njih, sve je to doslo sa Jamesom pa vi sad negirajte te cinjenice, znam da se najlakse zivi kad lazes sam sebe ali nemoze to vjecno.
Pa jbga da pratis malo duze NBA od 2003 godine znao bi sta pricam. I hocel se upisati zlatnim slovima sto su bili u finalu i dobili metlu? Hocel ko to pamtit? Titule se pamte i legende, a James nije nijedno od toga.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 jun 2011, 00:38

Balon je napisao/la:
A kakve sad uopste veze ima kakav je Cleveland bio prije Jamesa? Pa sta da je neko draftovao Jamesa, da to nismo mi uradili, jesi li siguran da bi postao igrac kakav je danas? Cleveland je draftovao domaceg djecaka, dao mu sve, pa zar nije i ovaj trebao uraditi to sto je uradio? Mislim naravno na igre i sve to a ne na ovaj cirkus koji je napravio svom klubu, ostavio ga na cjedilu, nikog se nije moglo angazovati itd. Kakav god Cleveland bio klub, sigurno da nije zasluzio da James uradi to sto je uradio. Pa cak je i Beasley kod nas mogao doci, ali ne, James je izgleda zelio ostaviti klub bez icega, klub koji mu je dao sve.
Kad je dosao obecavao je da nece stati dok ne donese Cavsima prsten itd. Mogao ga je neko drugi draftovati i da mu ne daju pravu sansu i sigurno ne bi bio tu gdje je sada. Tesko je to razdvajati, ispade James dao Cavsima sve, oni njemu nista nisu dali i sada ga samo pljuju. Ne znam kako neko normalan moze tako nesto izjaviti. Pa Cavsi su mu ugadjali, radili su sta je ovaj htio da se uradi. Postoji informacija (ne znam koliko tacna) da su Cavsi ponudili Torontu sign and trade za Bosha, kao sto je Miami uradio, ali Bosh i James nisu bili za to jer su sa Wadeom to izgleda ranije odlucili da se sastanu u Miamiu, pa tako da to nije realizovano.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 jun 2011, 00:42

adriano_leite je napisao/la:Pa sta da je neko draftovao Jamesa, da to nismo mi uradili,
hmm Detroit? :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 jun 2011, 00:50

BIHfan je napisao/la:
Pa jbga da pratis malo duze NBA od 2003 godine znao bi sta pricam. I hocel se upisati zlatnim slovima sto su bili u finalu i dobili metlu? Hocel ko to pamtit? Titule se pamte i legende, a James nije nijedno od toga.
Eto ti znas otkad ja pratim NBA :lol:, ja sam postao navijac LA-a kad su bili prosjecan tim ali to sad nije tema...
Sam sebe demantujes i lupas bez ikakvih argumenata nego samo eto da bi nesto odgovorio, prvo prica kako se titule pamte i legende a prije toga govoris kako je Cleveland bio zajeban u vrijeme Jordana, pa sta sad gdje je ta titula koju spominjes? I kad smo vec kod te teme, nepamte se samo titule nego i neke druge stvari kroz koje se stvara tradicija kluba ali skontaces to i ti kad tad.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 jun 2011, 00:55

Balon je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Eto ti znas otkad ja pratim NBA :lol:, ja sam postao navijac LA-a kad su bili prosjecan tim ali to sad nije tema...
Sam sebe demantujes i lupas bez ikakvih argumenata nego samo eto da bi nesto odgovorio, prvo prica kako se titule pamte i legende a prije toga govoris kako je Cleveland bio zajeban u vrijeme Jordana, pa sta sad gdje je ta titula koju spominjes? I kad smo vec kod te teme, nepamte se samo titule nego i neke druge stvari kroz koje se stvara tradicija kluba ali skontaces to i ti kad tad.
Tebi je stvarno daska u glavi, ja sam naveo finale konferencije da ti pokazem da su oni i prije imali uspjeha iste mjere uspjeha kao sto im je James donio.
Bold:Onda jos gore, ti pratis NBA od odlaska Shaqa iz Lakersa.
FK DELFIN NEUM

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 jun 2011, 00:59

adriano_leite je napisao/la:
Balon je napisao/la:
A kakve sad uopste veze ima kakav je Cleveland bio prije Jamesa? Pa sta da je neko draftovao Jamesa, da to nismo mi uradili, jesi li siguran da bi postao igrac kakav je danas? Cleveland je draftovao domaceg djecaka, dao mu sve, pa zar nije i ovaj trebao uraditi to sto je uradio? Mislim naravno na igre i sve to a ne na ovaj cirkus koji je napravio svom klubu, ostavio ga na cjedilu, nikog se nije moglo angazovati itd. Kakav god Cleveland bio klub, sigurno da nije zasluzio da James uradi to sto je uradio. Pa cak je i Beasley kod nas mogao doci, ali ne, James je izgleda zelio ostaviti klub bez icega, klub koji mu je dao sve.
Kad je dosao obecavao je da nece stati dok ne donese Cavsima prsten itd. Mogao ga je neko drugi draftovati i da mu ne daju pravu sansu i sigurno ne bi bio tu gdje je sada. Tesko je to razdvajati, ispade James dao Cavsima sve, oni njemu nista nisu dali i sada ga samo pljuju. Ne znam kako neko normalan moze tako nesto izjaviti. Pa Cavsi su mu ugadjali, radili su sta je ovaj htio da se uradi. Postoji informacija (ne znam koliko tacna) da su Cavsi ponudili Torontu sign and trade za Bosha, kao sto je Miami uradio, ali Bosh i James nisu bili za to jer su sa Wadeom to izgleda ranije odlucili da se sastanu u Miamiu, pa tako da to nije realizovano.
Pa ima veze jer je Cleveland postao mnogo bolji i poznatiji tim sa Jamesom. Sto se tice ovog gore pitanja, neznam ja dali bi on postao igrac kakav je danas to se nikad nezna ali sam siguran da bi opet bio medju najboljim mada se ,dobar igrac je dobar igrac i tacka.
Realno samo naivan covjek se je mogao nadati da ce on ostati u Clevelandu pored onakvih timova u NBA ligi tako da ta prica o neizvjesnoti do samog kraja nestoji.
James je Clevelandu dao mnogo a oni njemu lovu koji mi forumasi skupa nikad necemo zaraditi u zivotu (mada se nikad nezna mozda se medju nama krije neki buduci milioner, ko zna :D ), i to je to.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 jun 2011, 01:05

BIHfan je napisao/la: Tebi je stvarno daska u glavi, ja sam naveo finale konferencije da ti pokazem da su oni i prije imali uspjeha iste mjere uspjeha kao sto im je James donio.
...sto je jednostavno nebuloza
za 33 godina bez njega igrali jedno finale konferencije a za Jamesovih 8 godina bili u velikom finalu i jos jednom ja mislim u finalu konferencije, obarali rekorde u RS, postali "neko i nesto" u NBA ligi.
Da od odlaska Shaq-a ih pratim, sta sve necu procitati ovdje :roll:, kad ti ja pocinjem spominjati imena Van Exel,Ceballos i ostale ti bi pomislio da je to neki crnacki glumac ali ovako ti google spasava guzu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 jun 2011, 02:01

Balon je napisao/la:
BIHfan je napisao/la: Tebi je stvarno daska u glavi, ja sam naveo finale konferencije da ti pokazem da su oni i prije imali uspjeha iste mjere uspjeha kao sto im je James donio.
...sto je jednostavno nebuloza
za 33 godina bez njega igrali jedno finale konferencije a za Jamesovih 8 godina bili u velikom finalu i jos jednom ja mislim u finalu konferencije, obarali rekorde u RS, postali "neko i nesto" u NBA ligi.
Da od odlaska Shaq-a ih pratim, sta sve necu procitati ovdje :roll:, kad ti ja pocinjem spominjati imena Van Exel,Ceballos i ostale ti bi pomislio da je to neki crnacki glumac ali ovako ti google spasava guzu
Nema sta strasni uspjesi, svaki klub bi takvom igracu bio zahvalan sigurno. :mrgreen:
Mozes ti spominjat sta hoces, ali reci da za Cleveland Cavse nikad niko nije cuo je smijesno. Da je James uzeo jednu titulu sa Cavsima onda bi se moglo pricati kako je nesto za njih uradio, ovako ne pije vodu, covjek im okrenuo ledja na najgori nacin, na nacin koji dosad niko nije uradio. Nazalost!
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.