plavac u srcu je napisao/la:Kolko je završila ta tekma pošto je prošle godine odigranaAdi_Zepce je napisao/la:
Trofeo Naranja
12.08.2010:Valencia CF : AS Roma![]()
![]()
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Pravda za Pepea
Po meni odlicno pojacanje,evo i ja sam malopre video tu vest:Pepe $ je napisao/la:
The midfielder of last season at Getafe Dani Parejo (21) is the new player of Valencia. The agreement arrived after 2 months.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Valencia are trying again to sign the midfielder of Everton Mikel Arteta (29). According to the Spanish press would not be so easy, because Arteta has a deal until 2015, with the English club.
Ovo ce malo teze ici,Everton ce da "lupa cenu" zestoko,mada mislim da bi za Artetu Valensija bila mnogo bolja opcija,nego ovaj angazman u Everton.
Ovo ce malo teze ici,Everton ce da "lupa cenu" zestoko,mada mislim da bi za Artetu Valensija bila mnogo bolja opcija,nego ovaj angazman u Everton.
Valencia have signed French centre-back Adil Rami from Lille for 6 million Euros on a four-year contract. The deal was agreed uponlast January, as reported then.
To se zove prelazni rok.
Samo ispadaju vesti iz Valensije. 
To se zove prelazni rok.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa ovo za Ramia je odavno poznato.
Samo se nadam da ce Valencia zadrzati kostur ekipe i da nece opet prodavati glavne igrace. Mozda bi i Primera bila zanimljivija.
Samo se nadam da ce Valencia zadrzati kostur ekipe i da nece opet prodavati glavne igrace. Mozda bi i Primera bila zanimljivija.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Najbolji posao do sada odradila Valencia ,za relativnu sicu doveli jednog od boljih stopera u Evropi . Nadam se da im Banega nece otici .Tribalian je napisao/la:Valencia have signed French centre-back Adil Rami from Lille for 6 million Euros on a four-year contract. The deal was agreed uponlast January, as reported then.
To se zove prelazni rok.Samo ispadaju vesti iz Valensije.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Slazem se.Da ne odskocim od teme sad,pitao bih te ako si upucen,jel dosta igraca iz ekipe Lila otislo do sad,vidim da ih dosta traze razni evropski klubovi?juznjak> je napisao/la:Najbolji posao do sada odradila Valencia ,za relativnu sicu doveli jednog od boljih stopera u Evropi . Nadam se da im Banega nece otici .Tribalian je napisao/la:Valencia have signed French centre-back Adil Rami from Lille for 6 million Euros on a four-year contract. The deal was agreed uponlast January, as reported then.
To se zove prelazni rok.Samo ispadaju vesti iz Valensije.
Koliko znam osim Ramia nije niko otisao, mada su im gotovo svi bitniji igraci trazeni poput ,Hazarda,Gervinja ili Mavube ,mada ce ih tesko zadrzati .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
juznjak> je napisao/la:Koliko znam osim Ramia nije niko otisao, mada su im gotovo svi bitniji igraci trazeni poput ,Hazarda,Gervinja ili Mavube ,mada ce ih tesko zadrzati .
Zbog toga sam te i pitao,znaci da sem Ramia,niko vise zvanicno nije otisao.Hvala na odgovoru.
Valencia sluzbeno predstavila nove dresove za sezonu 2011/12.
Inače,dresovi su potpuna replika onih iz 1979,koje su nosili Kempes & CO,kada su u finalu Copa del Rey sa 2:0 savladali Real iz Madrida.
Inače,novi dresovi Valencije biti ce standardni bijeli,narandzasti,dok ce treci biti u kombinacijama pokrajine Valencije,tj. u zuto-crvenoj varijanti.
Dresove je uz celnike Valencije sluzbeno predstavio i Adil Rami koji je danas stigao u Valenciu

Sto se transfera tice,sigurno smo doveli Pareju dok ce sportski direktor Braulio u narednih nekoliko dana pokusati dovesti jednog braniča,te jednog desnog bočnog.
Pominju se mnoga imena,od Garaya do Becka.Navodno sada je Inter ponudio Valenciji Chivua i nesto novca za Banegu,tko zna mozda u Valenciji na ovo i pristanu.
Najverovatnije pojacanje za desni bek bi trebao biti Cesar Azpilicueta,on bi trebao u klubu da zamjeni Miguela Brita koji je blizu odlaska.Ukoliko klub napusti i Bruno Saltor,onda ce Valencia biti primorana da angažuje još jednog desnog beka,a po svemu sudeći to bi mogao biti Kiko Femenia iz Herculesa.
Inače,dresovi su potpuna replika onih iz 1979,koje su nosili Kempes & CO,kada su u finalu Copa del Rey sa 2:0 savladali Real iz Madrida.
Inače,novi dresovi Valencije biti ce standardni bijeli,narandzasti,dok ce treci biti u kombinacijama pokrajine Valencije,tj. u zuto-crvenoj varijanti.
Dresove je uz celnike Valencije sluzbeno predstavio i Adil Rami koji je danas stigao u Valenciu

Sto se transfera tice,sigurno smo doveli Pareju dok ce sportski direktor Braulio u narednih nekoliko dana pokusati dovesti jednog braniča,te jednog desnog bočnog.
Pominju se mnoga imena,od Garaya do Becka.Navodno sada je Inter ponudio Valenciji Chivua i nesto novca za Banegu,tko zna mozda u Valenciji na ovo i pristanu.
Najverovatnije pojacanje za desni bek bi trebao biti Cesar Azpilicueta,on bi trebao u klubu da zamjeni Miguela Brita koji je blizu odlaska.Ukoliko klub napusti i Bruno Saltor,onda ce Valencia biti primorana da angažuje još jednog desnog beka,a po svemu sudeći to bi mogao biti Kiko Femenia iz Herculesa.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sigurno je da ce klub napustiti neki od vaznih igraca kao sto su Joaquin ili Banega,ali ce stici nova pojacanja.Pominju se recimo da bi Banegu mogao zamjeniti Mikael Arteta,dok bi Joaquina trebao da zamjeni Vella ili Piatti.Nail for Real je napisao/la:Pa ovo za Ramia je odavno poznato.
Uglavnom svi vjerujemo da ce naredne sezone Valencia biti mnogo bolja nego sto je to slucaj bio u ovoj posljednjoj sezoni.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Celik i Valensija nose istu marku dresova JOMA 
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Cabaye je valjda presao u Newcastle,a i Gervinho svaki dan prelazi u neki novi klub.Tribalian je napisao/la:juznjak> je napisao/la:Koliko znam osim Ramia nije niko otisao, mada su im gotovo svi bitniji igraci trazeni poput ,Hazarda,Gervinja ili Mavube ,mada ce ih tesko zadrzati .
Zbog toga sam te i pitao,znaci da sem Ramia,niko vise zvanicno nije otisao.Hvala na odgovoru.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Rami je jedan od najboljih stopera u Europi već sada.
...što je više lome to je volim jače...
Extra, ako se pokaze u Valenciji - ko zna mozda i u Madrid dodje
Albiol je bio bog batina u Valenciji u tandemu sa Marchenom, dok Rami kraj sebe ima tanko..

Trebali bi dovesti bar 1 beka..to im je slabija strana, onaj Miquel je kanta sada, kao i Bruno..
Albiol je bio bog batina u Valenciji u tandemu sa Marchenom, dok Rami kraj sebe ima tanko..

Trebali bi dovesti bar 1 beka..to im je slabija strana, onaj Miquel je kanta sada, kao i Bruno..
Pravda za Pepea
Zar mora sve ici u Real ili Barcu?Pa ne mora,tako da vjerujem da Rami nikad nece obuci dres Reala ili Barce,te da ce postati nas novi Amadeo Carboni,te da ce cijeli svoj nogometni vijek dati ValencijiPepe $ je napisao/la:Extra, ako se pokaze u Valenciji - ko zna mozda i u Madrid dodje![]()
Albiol je bio bog batina u Valenciji u tandemu sa Marchenom, dok Rami kraj sebe ima tanko..![]()
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
I ja isto, i da dadnete Banegu za Chivua i Coutinha,a evo vam Gago od mene.. Gago moze komotno nadomjestit Banegu a Chivu sa Ramijem cinit bedem.Adi_Zepce je napisao/la:Zar mora sve ici u Real ili Barcu?Pa ne mora,tako da vjerujem da Rami nikad nece obuci dres Reala ili Barce,te da ce postati nas novi Amadeo Carboni,te da ce cijeli svoj nogometni vijek dati ValencijiPepe $ je napisao/la:Extra, ako se pokaze u Valenciji - ko zna mozda i u Madrid dodje![]()
Albiol je bio bog batina u Valenciji u tandemu sa Marchenom, dok Rami kraj sebe ima tanko..![]()
Valencia midfielder Éver Maximiliano David Banega (22) is appreciated by Inter and As Roma, but his agent declared that his future can be in our country. "Without make any names, I can say that there are a Serie A club and one of Premier League interested in him. Both are so interested, but they had to trade with Valencia".
Posljednjih par godina odbrana je ubjedljivo najgori dio tima. Sve stopere treba protjerat, ne zna se ko je gori. Dovodjenje Ramija je pravi potez. Gled'o sam ga samo dva puta, jednom za Francusku i jednom za Lil, i na mene je ostavio dosta dobar utisak. Dobar je tehnicar, sto je jako vazno za stopere u Primeri. Bilo bi dobro kada bi dos'o Civu, mislim da bi sa Ramijem cinio odlican stoperski par. Ako Banega vec mora ici, onda bi bilo dobro u transfer ukljuciti Civua.Adi_Zepce je napisao/la:Navodno sada je Inter ponudio Valenciji Chivua i nesto novca za Banegu,tko zna mozda u Valenciji na ovo i pristanu.
Kakav je taj momak sto je dos'o iz Getafea?
Sta je sa stadionom? Dokle se tu stiglo?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.