Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Spahic je najblizi Dinamu zasto?e pa zato sto ce mu Dinamo dati vise para nego sto ce QPR ponuditi,ostalo sam naveo u prethodnim postovima...Samo se nadam da ce mali Besic brzo napredovati kao i Sudic....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Spahicu treba oduzeti kapitensku traku i aufwiedersehen iz repke!Ponos Torina je napisao/la:Spahic je najblizi Dinamu zasto?e pa zato sto ce mu Dinamo dati vise para nego sto ce QPR ponuditi,ostalo sam naveo u prethodnim postovima...Samo se nadam da ce mali Besic brzo napredovati kao i Sudic....
tako je....pa da nam onda porazi od andorre sa 1 golom razlike budu prihvatljiviLjepoje je napisao/la:Spahicu treba oduzeti kapitensku traku i aufwiedersehen iz repke!Ponos Torina je napisao/la:Spahic je najblizi Dinamu zasto?e pa zato sto ce mu Dinamo dati vise para nego sto ce QPR ponuditi,ostalo sam naveo u prethodnim postovima...Samo se nadam da ce mali Besic brzo napredovati kao i Sudic....
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Kadar Reprezentacija BIH treba "temeljito promjeniti". Dakle izmjene i promjene su u svakom slucaj korak ka boljoj selekciji.. Emir Spahic ce vjerovatno jos koju sezonu odigrati u Montpellier i aufwiedersehen. Gdje ce onda ? U mafijaklub Dinamo? (Sto nikako nije bolji nego FK Sarajevo il FK Zeljeznicar).ĆeMa je napisao/la:tako je....pa da nam onda porazi od andorre sa 1 golom razlike budu prihvatljiviLjepoje je napisao/la:Spahicu treba oduzeti kapitensku traku i aufwiedersehen iz repke!Ponos Torina je napisao/la:Spahic je najblizi Dinamu zasto?e pa zato sto ce mu Dinamo dati vise para nego sto ce QPR ponuditi,ostalo sam naveo u prethodnim postovima...Samo se nadam da ce mali Besic brzo napredovati kao i Sudic....
Realno > Nisu uspjeli da se plasiraju na SP2006 - EP2008 - SP2010, i vjerovatno su profurali i ove kvalifikacije za EP 2012.
A da za kval. SP2014 negovorimo, jer kao sto je Blatter rekao, SP nije za "male zemlje".
@ljepoje dragi moj, ako i mijenjali igracki kadar, spaha ce ostati u repci, jer i mi, kao i montpellier, nismo isti tim sa njim i bez njega....dalje, nek ide u dinamo, boli me mudo, samo nek u repci dobro igra....dalje, dinamo nije bolji od zelje i sarajeva ?! care moj, ako nisi upoznat, dinamo svake godine igra u zadnjem kolu kval. za LP, a isto tako, svake godine igraju u grupi europa lige, dok zelje i sarajeva nema ama bas nidje u europi.....i ne glumi svabu il sta vec....kaze se "alahimanet" a ne "aufwiedersehen"
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
http://sportske.jutarnji.hr/spahic-zeli ... mo/953151/
Ma, Spaha je igracina i ljudina za razliku od pojedinaca koji ovdje pljuju po Dinamu
Ma, Spaha je igracina i ljudina za razliku od pojedinaca koji ovdje pljuju po Dinamu
Jest ljudina,samo se nadam da nije bas toliko izgorio po glavi.Mamic-Spahic veza bi pukla za nepunih mjesec dana.gospodin Seljakovic je napisao/la:http://sportske.jutarnji.hr/spahic-zeli ... mo/953151/
Isto kao da si dvije divlje macke u vrecu stavio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- KB-TM87
- Kontakt:
Nek ide čovjek gdje hoće, ko da vi ne bi otišli u Andoru za više para, a kamoli jedan veliki Dinamo. Pljuvači 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
ĆeMa je napisao/la:@ljepoje dragi moj, ako i mijenjali igracki kadar, spaha ce ostati u repci, jer i mi, kao i montpellier, nismo isti tim sa njim i bez njega....dalje, nek ide u dinamo, boli me mudo, samo nek u repci dobro igra....dalje, dinamo nije bolji od zelje i sarajeva ?! care moj, ako nisi upoznat, dinamo svake godine igra u zadnjem kolu kval. za LP, a isto tako, svake godine igraju u grupi europa lige, dok zelje i sarajeva nema ama bas nidje u europi.....i ne glumi svabu il sta vec....kaze se "alahimanet" a ne "aufwiedersehen"
Dakle ti smatras da je Spahic "kadar" za HNL-a ? + I da nakon sto potpise za Dinamo ostane kao kapiten selekcije BiH ?

Tesko nama sa takvim kapitenom u kojem prvi covjek Dinama, gospdn Mamci psuje jednom V.Halilhodzic balijsku mater a gdje predsjednik iste drzave I.Josipovic aludira da je previse Muslimana u Bosni!
A da nepricam o Dinamu i kval. Liga prvaka

Zadnja izmjena: Ljepoje, dana/u 13 jun 2011, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Ala su se pojedini naklastili na Spahu, spočitavajući njegovu karijeru, a pritom na avataru "nosaju" karijeristu Muslimovića.
Vom Jäger zum Gejagten
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
obojica vole muljat i lete za parama.. pprije bi rekao da ce oni funkcionisat jako dobroharishp je napisao/la: Mamic-Spahic veza bi pukla za nepunih mjesec dana.

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kad nije mogao sa Vahom jos vecim muljatorom i paroletacem,kako ce tek sa Spahom.ultrasstyle_tz je napisao/la:obojica vole muljat i lete za parama.. pprije bi rekao da ce oni funkcionisat jako dobroharishp je napisao/la: Mamic-Spahic veza bi pukla za nepunih mjesec dana.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 jun 2011, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
znaci, spaha nije kadar za HNL-a , on po meni zasluzuje igrat u recimo, engl. il spaniji....hoce li ostat kapiten, nije me briga.....ti imas utisak da ja zelim da predje u dinamo, jel tako ? naravno da ne zelim, eboga dinamo, ja samo govorim ne ide dje hoce, al nek u repci pruza dobre partije....a sto se tice dinama i LP, dinamo ce jedne god. uci u LP, dok je nasim klubovima vrh drugo pretkolo.....nazalost, al tako je....a sto se tice mamica i josipovica...ko ih ebeLjepoje je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:@ljepoje dragi moj, ako i mijenjali igracki kadar, spaha ce ostati u repci, jer i mi, kao i montpellier, nismo isti tim sa njim i bez njega....dalje, nek ide u dinamo, boli me mudo, samo nek u repci dobro igra....dalje, dinamo nije bolji od zelje i sarajeva ?! care moj, ako nisi upoznat, dinamo svake godine igra u zadnjem kolu kval. za LP, a isto tako, svake godine igraju u grupi europa lige, dok zelje i sarajeva nema ama bas nidje u europi.....i ne glumi svabu il sta vec....kaze se "alahimanet" a ne "aufwiedersehen"
Dakle ti smatras da je Spahic "kadar" za HNL-a ? + I da nakon sto potpise za Dinamo ostane kao kapiten selekcije BiH ?![]()
Tesko nama sa takvim kapitenom u kojem prvi covjek Dinama, gospdn Mamci psuje jednom V.Halilhodzic balijsku mater a gdje predsjednik iste drzave I.Josipovic aludira da je previse Muslimana u Bosni!
A da nepricam o Dinamu i kval. Liga prvaka![]()
![]()
![]()
Ovo je suština.Ljepoje je napisao/la: Kadar Reprezentacija BIH treba "temeljito promjeniti". Dakle izmjene i promjene su u svakom slucaj korak ka boljoj selekciji.. Emir Spahic ce vjerovatno jos koju sezonu odigrati u Montpellier i aufwiedersehen. Gdje ce onda ? U mafijaklub Dinamo? (Sto nikako nije bolji nego FK Sarajevo il FK Zeljeznicar).
Realno > Nisu uspjeli da se plasiraju na SP2006 - EP2008 - SP2010, i vjerovatno su profurali i ove kvalifikacije za EP 2012.
A da za kval. SP2014 negovorimo, jer kao sto je Blatter rekao, SP nije za "male zemlje".

Ponovo se gradi savez, ponovo i repku, pa da sve djeluje skladno, a ne u trku praviti nešto, nema od tog fajde.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Po tvom nacinu pisanja, da.ĆeMa je napisao/la:znaci, spaha nije kadar za HNL-a , on po meni zasluzuje igrat u recimo, engl. il spaniji....hoce li ostat kapiten, nije me briga.....ti imas utisak da ja zelim da predje u dinamo, jel tako ? naravno da ne zelim, eboga dinamo, ja samo govorim ne ide dje hoce, al nek u repci pruza dobre partije....a sto se tice dinama i LP, dinamo ce jedne god. uci u LP, dok je nasim klubovima vrh drugo pretkolo.....nazalost, al tako je....a sto se tice mamica i josipovica...ko ih ebeLjepoje je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:@ljepoje dragi moj, ako i mijenjali igracki kadar, spaha ce ostati u repci, jer i mi, kao i montpellier, nismo isti tim sa njim i bez njega....dalje, nek ide u dinamo, boli me mudo, samo nek u repci dobro igra....dalje, dinamo nije bolji od zelje i sarajeva ?! care moj, ako nisi upoznat, dinamo svake godine igra u zadnjem kolu kval. za LP, a isto tako, svake godine igraju u grupi europa lige, dok zelje i sarajeva nema ama bas nidje u europi.....i ne glumi svabu il sta vec....kaze se "alahimanet" a ne "aufwiedersehen"
Dakle ti smatras da je Spahic "kadar" za HNL-a ? + I da nakon sto potpise za Dinamo ostane kao kapiten selekcije BiH ?![]()
A da nepricam o Dinamu i kval. Liga prvaka![]()
![]()
![]()
Svaka cast E.Spahicu za njegove pruzene partije u drzavnom svetom dresu, ali kapiten nemoze biti "iznad" kolektiva (kao sto igraci nisu "iznad" reprezentacije) i kao sto to neki pojedinci zele nametnuti.
Evo na primjer, lupam sada > Mislis li da bih jedan Nemanja Vidic ostao kapiten Srbije da bih naprj, potpisao ugovor i igrao za Banjalucki FK Borac ,koji se kao taj "Real" Dinamo kval. za Lige Prvaka? Mislim sta je svrh, logika il namjera imati takvog igraca kao "prvog covjeka" il rukovodju jedne drzavne selekcije?
Po mom misljenju, kapitensku traku treba dati E.Rahimicu .
Ha-Ha-Ha
to je sve sto mogu reci za onog ko tvrdi da Spahica treba odstraniti iz reprezentacije.
Sudite ljudima po onome sto vidite svojima ocima,a ne po onome sto se prica po mahali i sto procitate u novinama.
Ja vidim da je Emir Spahic nas daleko najbolji defanzivac,covjek koji nas je puno puno puta spasio,covjek koji kada je izasao u utakmici protiv Svedske nasa igra u odbrani se potpuno raspala,meni je strasno i pomisliti kako bi prosli protiv jacih protivnika bez Spahica u odbrani.
Covjek koji ima svoje "JA"(pitatje Marina sta misli o tome),covjek koji se ne libi zagalamiti na suigrace tokom utakmice,covjek koji nosi ovo odbranu na svojim ledjima(uz poneko lose izdanje,naravno) ali u 90% utakmica ne zakaze,i neko me zeli uvjeriti da mu treba oduzeti kapitensku traku,a i nepozivanje u buducnosti bi bio odlican potez
Dinamo Zagreb je odlican klub za kojega su igrali proteklih godina mnogi igraci koji su u isto vrijeme i bili standardni u reprezentaciji Hrvatske,kako i ovi mladji tako i R.Kovac recimo.
Uostalom,mi ciji reprezentativci igraju po prosjecnim timovima Belgijske i Turske lige pricamo o kvaliteti Dinama
Emir Spahic je nas najmanji problem,ne mogu vjerovati da se raspravlja o njemu toliko,covjek bi rekao mi pucamo od kvalitete na svim pozicijama kad nam Emir Spahic ne valja
to je sve sto mogu reci za onog ko tvrdi da Spahica treba odstraniti iz reprezentacije.
Sudite ljudima po onome sto vidite svojima ocima,a ne po onome sto se prica po mahali i sto procitate u novinama.
Ja vidim da je Emir Spahic nas daleko najbolji defanzivac,covjek koji nas je puno puno puta spasio,covjek koji kada je izasao u utakmici protiv Svedske nasa igra u odbrani se potpuno raspala,meni je strasno i pomisliti kako bi prosli protiv jacih protivnika bez Spahica u odbrani.
Covjek koji ima svoje "JA"(pitatje Marina sta misli o tome),covjek koji se ne libi zagalamiti na suigrace tokom utakmice,covjek koji nosi ovo odbranu na svojim ledjima(uz poneko lose izdanje,naravno) ali u 90% utakmica ne zakaze,i neko me zeli uvjeriti da mu treba oduzeti kapitensku traku,a i nepozivanje u buducnosti bi bio odlican potez

Dinamo Zagreb je odlican klub za kojega su igrali proteklih godina mnogi igraci koji su u isto vrijeme i bili standardni u reprezentaciji Hrvatske,kako i ovi mladji tako i R.Kovac recimo.
Uostalom,mi ciji reprezentativci igraju po prosjecnim timovima Belgijske i Turske lige pricamo o kvaliteti Dinama

Emir Spahic je nas najmanji problem,ne mogu vjerovati da se raspravlja o njemu toliko,covjek bi rekao mi pucamo od kvalitete na svim pozicijama kad nam Emir Spahic ne valja

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ne treba preozbiljno swhvatati ove izjave.......ipak, ako je istina, to puno govori o karakteru. kada igrac sa 30 godina,u naponu snage za odbrambenog, kojeg s pravom smatraju jednim od najboljih u league 1 , odluci otici u dinamo,to nesto govori.....kada se u tom kontekstu pogleda njegovo ponasanje na terenu, ekscesi,......onda se moze posumnjati da mu je sve dosadilo i da zeli otaljati godinu dvije u zagrebu, za dobre pare u domacoj atmosferi......ipak, ponavljam,mozda je u pitanju cista pristojnost i otvaranje vrata eventualnom transferu nakon par godina.......sto se tice kapitenske trake,ako je strucni stab i saigraci zadovoljan kapitenom,to ne bi trebalo uticati.
Sent from my Commodore 64
Samo sam čekao da Haris uhvati još jednu priliku da pljuje po Vahiharishp je napisao/la:Kad nije mogao sa Vahom jos vecim muljatorom i paroletacem,kako ce tek sa Spahom.ultrasstyle_tz je napisao/la:obojica vole muljat i lete za parama.. pprije bi rekao da ce oni funkcionisat jako dobroharishp je napisao/la: Mamic-Spahic veza bi pukla za nepunih mjesec dana.

- spielführer_21
- Kontakt:
Standing ovations!Dylan Dog je napisao/la:Ha-Ha-Ha
Covjek koji ima svoje "JA"(pitatje Marina sta misli o tome),covjek koji se ne libi zagalamiti na suigrace tokom utakmice,covjek koji nosi ovo odbranu na svojim ledjima(uz poneko lose izdanje,naravno) ali u 90% utakmica ne zakaze,i neko me zeli uvjeriti da mu treba oduzeti kapitensku traku,a i nepozivanje u buducnosti bi bio odlican potez![]()
Uostalom,mi ciji reprezentativci igraju po prosjecnim timovima Belgijske i Turske lige pricamo o kvaliteti Dinama![]()
Kakvi su pojedinci ne bi me čudilo da nakon Spahića krenu s izbacivanjem Džeke, jer je Emirov haver i spojio je dvije slabije utakmice u reprezentaciji

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
Dinamo?! E moj Spaha, u gorem si stanju psiho-fizickom nego sto sam mislio... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.