FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

obannon
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la obannon » 11 jun 2011, 21:58

& " $ У $!!! (? &- ПЕТ)
$ $....
- " $...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jun 2011, 22:11

Stefane ko je došo ,i s kim još pregovarate kao mogućim pojačanjem :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jun 2011, 22:24

obannon je napisao/la:& " $ У $!!! (? &- ПЕТ)
$ $....
slika

Hvala Rambu,hvala Patriciji Amorim za ovo pojacanje,jos uvek nije sigurno da li je tri godine,ili je 2 godine posudba plus pravo otkupa od 1-1.5 miliona.

Dakle situacija kao sa Borjom,s tim da se Borja moze otkupiti za smesnih 200000.
Tako je Vinicius drugo pojacanje nakon malog Chave i to je tek pocetak,prave stvari tek dolaze.

@legenda.
Stigli su Milos Dimitrijevic iz Rada,te Vinicius Pacheco,a najverovatnije pojacanje je i Stevanovic iz Vittessea.
Po novinama figurira jos pojacanja,a mislim da od svih tih najrealnije opcije su Dragutinovic,Todorovski,i Eduardo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jun 2011, 22:44

Devil je napisao/la:
@legenda.
Stigli su Milos Dimitrijevic iz Rada,te Vinicius Pacheco,a najverovatnije pojacanje je i Stevanovic iz Vittessea.
Po novinama figurira jos pojacanja,a mislim da od svih tih najrealnije opcije su Dragutinovic,Todorovski,i Eduardo.
Jel toliko dobar taj Pacheco pa se toliko zahvaljuješ ,aha jel to Ivica Dragutinović ,odakle dolaze taj Todorovski i Eduardo ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jun 2011, 22:51

legenda reala je napisao/la:
Devil je napisao/la:
@legenda.
Jel toliko dobar taj Pacheco pa se toliko zahvaljuješ ,aha jel to Ivica Dragutinović ,odakle dolaze taj Todorovski i Eduardo ;)
Koliko sam ja mogao da vidim jeste,a samim tim da dolazi iz Flamenga i da ga tamo cene dovoljna je preporuka.Dobro je poznato da u Brazilu oni koji nisu blizu prvog tima prodaju se bud zasto da bi otvorili prostor novim nadama,a Vinicius je kvalitetan samo jaka mu konkurencija a nama dobrodosao.
Da Ivica,vidjen je kako sa Robijem pije kaficu u jednom kaficu tako da ima tu nesta sigurno,a Todorovski dolazi iz Rada ili iz Polonie nije jos tacno definisano. :lol:
A Eduardo startni napadac mislim Sport Recifea,nisam ga puno zagledao ali kazu na nasem forumu da je veoma blizu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 jun 2011, 23:35

Idemo dalje,nadam se da ce Dragutinovic vec sledece nedelje potpisati.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 jun 2011, 15:23

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jun 2011, 15:40

"Darka Lazovića iz Zvezde, Paratići i Marota znaju za njega, ali sa novim pravilima stigli su i problemi za igrače koji nemaju pasoš EU. Takođe, ima dva klinca u Zvezdi, zapamtite imena Simića i Jankovića, to su novi Savićević i Stojković", savetuje svoj bivši klub Vladimir Jugović.
Sta sam ja pricao,Jankovic i Simic buducnost evropskog fudbala. ;)

Zvezda ponovo stvara zvezde!

Fudbalski klub „Crvena zvezda" konačno može da se pohvali odličnim rezultatima Omladinske škole, kao i činjenicom da na terenima podno južne tribine stasavaju neki novi Jugovići, Stankovići, Vidići...

Omladinci i kadeti Crvene zvezde ove sezone su suvereno osvojili titulu prvaka Srbije, prve kroz cilj će proći još četiri selekcije, ali u Ljutice Bogdana su najponosniji na činjenicu da trenutno supertalentovani kadeti Filip Janković i Veljko Simić imaju profesionalne ugovore sa klubom i da će im se uskoro pridružiti nešto starije kolege poput Radakovića, Mihajlovića i Vukana Savićevića.
Bogati klubovi najveća opasnost
Zaposleni u omladinskoj školi Crvene zvezde prinuđeni su da svakodnevno drhte i pored odličnih rezultata. Naime, pravilo FIFA omogućava bogatijim klubovima da privole na vernost maloletnog igrača. Uslov je samo da roditeljima ponude posao.

- Nedavno smo imali takav slučaj. Roditelji jednog igrača imali su ponudu na stolu. Ipak, on je odlučio da ostane. Deci svakodnevno usađujemo ljubav prema klubu, govorimo im o veličini kluba, pokušavamo da im objasnimo da je za njih najbolje da se prvo ostvare ovde - poručuje Dostanić.

On kaže da zna u kom pravcu treba da se razvija omladinska škola Crvene zvezde.

- Naš cilj je da što pre napravimo internat i školu za naše igrače - rekao je Dostanić.
Neočekivan uspeh
Iako je pre samo dve i po godine škola iz koje su potekli Jugović, Vidić i Dejan Stanković bila u potpunom rasulu, bez podrške nekadašnjih čelnika kluba, direktor Ratko Dostanić kaže da ga ovogodišnji rezultati neće uspavati. On dodaje da će u potpunosti biti zadovoljan kada u „rupi" budu zaigrala bar petorica igrača koji su trenutno okosnica omladinskog i kadetskog tima.

- Nekada u fudbalu radite pošteno, a nemate rezultat. Mi ga trenutno imamo, što je posledica timskog rada u prethodne dve godine. Nismo očekivali da ćemo ovako brzo da napravimo skok i osvajamo trofeje. To je samo prvi korak, ostao je onaj mnogo značajniji, da za nekoliko godina dobijemo igrače koji će predstavljati pojačanja za prvi tim. Istorija nas je naučila da je Crvena zvezda najbolje rezultate postizala kada je u ekipi imala po nekoliko igrača iz omladinske škole. Tome moramo da težimo, za sada su tu Mijailović i golman Dmitrović - kaže za Press Ratko Dostanić.

Nosioci poslednje trofejne epohe Crvene zvezde bili su Boško Janković, Dušan Basta, Aleksandar Luković, Marko Perović, Marko Pantelić, Vladimir Stojković, Nenad Kovačević... Upravo posle tog perioda crveno-beli su obustavili proizvodnju kvalitetnih igrača, a trofeji su se preselili u Humsku. Takođe, zbog maćehinskog odnosa „Marakanu" su napuštali Ćosić, Đuričić, Milanović...

Bitan samo talenat

Direktor omladinske škole crveno-belih Ratko Dostanić razumljivo nije hteo da govori o pojedincima koji bi u budućnosti trebalo da razgale „Delije" i potom napune klupsku kasu.

- Ne bi bilo pedagoški da govorim o imenima. Ostali to mogu da protumače na pogrešan način. Ono što mene zadovoljava jeste podatak da o svakom pojedincu imamo karton, znamo kako se razvija, odnosno da smo napravili profil fudbalera koji mogu da igraju u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Nas ne interesuje da li je neko iz bogate ili siromašne porodice, već samo da je najtalentovaniji u zemlji - tvrdi Dostanić.

Posle uspona mladog Srđana Mijailovića, trener Robert Prosinečki će prvom timu priključiti kapitena kadetske reprezentacije Filipa Jankovića. Tomislav Milićević, čovek ispod čijeg trenerskog čekića su prošli Stanković, Jugović, Vidić i Drulić, tvrdi da se potencijal takvih razmera nije pojavio u prethodne dve decenije.

- Mogu samo da vam kažem da se igrač poput Filipa Jankovića nije pojavio u poslednjih 20 godina - kratak je bio Tomislav Milićević.

Darjan Nedeljković

Buduće zvezde

Filip Janković (1995. godište) - Vezni fudbaler odlikuje se impresivnom tehnikom. Predvodnik je kadetske reprezentacije Srbije. Klasičan plejmejker, krasi ga odličan šut, dominira u situacijama „jedan na jedan".

Veljko Simić (1995. godište) - Prošle godine dobio je nagradu za najboljeg igrača Omladinske škole. Ubitačan u tandemu sa Jankovićem na sredini terena. O kakvom se potencijalu radi najbolje ilustruje činjenica da je kao pionir potpisao profesionalni ugovor.

Ognjen Ožegović (1994. godište) - Zvezda je posle deset godina i Gorana Drulića konačno na putu da napravi rasnog centarfora. Ove sezone je u kadetskom timu postigao 12 golova, iako je propustio većinu mečeva zbog obaveza u reprezentaciji.

Uroš Radaković (1994. godište) - Savremeni zadnji vezni fudbaler koji stasom podseća na Slavišu Jokanovića.

Marko Grujić (1996. godište) - Dominantan je u svom godištu, ali zaposleni na „Marakani" pored igračkih osobina apostrofiraju i Grujićevu zrelost i vaspitanje. Momak je osnovnu školu završio kao vukovac.
Clanak iz Press-a.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 jun 2011, 15:49

Pa brate to svi cekamo,sve ove godine,i to je po meni najveci uspeh ove uprave,uzdizanje omladinske skole!!!Nema nista bez Zvezdine dece :!:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 jun 2011, 16:13

Da nisu slijepci iz upravA 'otjerali' Milanovica, Savica, Cosica...ne bi mi sad ganjali Dragutinovica, Milevskog, Vilevskog... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jun 2011, 17:40

marconato je napisao/la:Da nisu slijepci iz upravA 'otjerali' Milanovica, Savica, Cosica...ne bi mi sad ganjali Dragutinovica, Milevskog, Vilevskog... ;)
Savic je sam sebe oterao iz Zvezde i apsolutno ne moze u isti kos kao Cosic i Milanovic koji su katastrofalna greska.
Jednostavno Savic je imao svoje ideje zajedno sa svojim caletom i i ja bih isto uradio kao i uprava pa da je 10x Vidic a ne Savic. ;)

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 13 jun 2011, 18:04

Devil je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:P.S. Jel se pominje ovde na nekoj temi onaj "cirkus" sa ugla ulice Carli Caplina od sinoc :mrgreen:
Cirkus koji samo oni mogu da prirede,i onda meni neko dodje i soli pamet,kako su organizovani,kako su vrh,kako su sve a ovamo ovo rade. :lol: :lol: :oops:
Ko o cemu...Barem ne unosimo pistolje na tribinu i ne pucamo jedni na druge :roll:
Tribalian je napisao/la:Kolega,dobro nam je ovo prvo pojacanje,nego htedoh da te pitam posto si ti "stari vuk" :mrgreen: na forumu.Jel pokusavao neko da pokrene temu "Ex yu navijaci" mislim nesto sto obuhvata samo nas iz bivse drzave,aktuelnosti i to...? Vidim da "misevi" slabo pominju nedavni dogadjaj ;) ,a preko onog RFF(kokain,utoke,****...) su nalozili ovu raju iz Bosne da su oni neki bitni faktor :mrgreen: Mislim sem nas svaki ozbiljniji Torcidas i BBB zna kako stoje stvari sa njima.ali bilo bi dobro da postoji tema u kojoj bi se diskutovalo o navijacima sa ovih prostora.
Najvazniji cilj Grobara je da naloze Bosance hahaha :lol: Sta sve necu procitati ovde...Kako to stoje stvari sa nama? Ajde objasni mi expertu. Svaka grupa ima uspona i padova, ovo sto se kod nas desava moze da se desi svakoj tribini, i nece to trajati dugo...A i kakvu ti Torcidu i BBB uzimas u usta? Grobari su ove sezone ispratili sve moguce sekcije iz sportskog drustva(fudbal, kosarka, rukomet, vaterpolo(400-500 Grobara u Rimu), hokej, odbojka...) i tebi je to malo? Lako je ovima kada prate samo fudbalski klub a i vi niste daleko od njih(pola od ovoga sto sam naveo ne pratite) i ti si nasao da pricas nesto o Grobarima...Budite bar malo realni.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 jun 2011, 19:55

E Nuker ajde molim te NE MLATI. To sto se vama desava moze da se desi samo vama i nikom vise na ovom svetu.I kojih vi uspona i padova imate,kad vi zadnjih 20 godina samo padove imate,ja ne znam koliko godina ti imas,ali ovo sto se sad desava ,desavalo se i pre 12-13 godina(agencija i antiagencija), a desavalo se i pre 5-6 godina(uprava i ne znam ni ja vise sta).
I nisam ja rekao da je vama cilj da "lozite raju po bosni",nego imam kontakte sa ljudima iz Bosne i kao sto rekoh tamo su ljudi pomislili da ste vi ne znam sta ..... to je poenta price.

Sledeca stvar ovo oko Torcide i BBB,ja ne volim ni njih,ali ne mogu da su sabani,misevi i ostalo,kao sto uvek mogu reci za vas jer vas znam odlicno.A te dve grupe sam u postu naveo ,jer oni takodje kao i mi "kapiraju fazon",za razliku od vas i jos nekih sa prostora ex yu.

I sta ti uopste imas da pominjes bilo sta ovde,sto se tice navijanja,kad o za vas podrazumeva homosexualne odnose sa vodjom jedne grupe iz ex yu,pokazivanje utoka na TV,prezentaciju svinjske glave i smrkanje kokaina iz izlizanog hotelskog tanjira.

A ovo sto si pomenuo da se kod nas na tribini desilo prosle godine(slucaj utoka),to je samo pojedinacni slucaj i nema veze ni sa Delijama ni sa tribinom nasom ni sa bilo cim.Za razliku od vaseg obracuna.

A to ko ste vi i vase vodje najbolje pokazuje ovaj klip "opleti" :mrgreen:

a sta znaci biti som koji sam sebi skace u usta,evo ovde mozes da vidis.

Mozemo i da napomenemo i da ste verovatno jedini navijaci na svetu kojima je na tribini stajala zastava "MI SMO P***E NAJVECE" :!: http://i294.photobucket.com/albums/mm11 ... 1242060289 evo i dokaz za one koji ne znaju ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 jun 2011, 21:11

Nešta gledam maloprije i dođo ovdje da pitam Stefana u vezi toga ,iako nema veze sa Zvezdom više sa Partizanom ,al nema veze.
Naumpade mi maloprije onaj Đorđe Pantić ,što je branio za Partizan u LP 2003-04 kad je igrao ,kako je tad branio pogotovo u onim utakmicama sa Realom ,pa reko gdje je on sad napravili ikakvu karijeru ,mislio sam da će biti veliki golman kako je tad branio(imao 20 i nekolike godien ,za golmana bio premlad još) ,ali nema ga nigdje ne spominje se ,nikad nije ni za reprezeentaciju zaigrao ,bio se bacio malo i na pjevanje ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 jun 2011, 21:22

Legendo,verovatno ce Stefan to bolje od mene,posto si i pitao njega,ja mislim da se Pantic skroz"izgubio".Lutao je nesto po Nemackoj,pa onda mislim Svedska(tamo je jedino i bio standardan).posle je bio u Debrecinu u Madjarskoj,sad je u onom Pjuniku.Ja sam ga jednom u "nocnom terminu" video u gradu i mogu da ti kazem :roll: :roll: :roll:

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 13 jun 2011, 21:43

Tribalian je napisao/la:E Nuker ajde molim te NE MLATI. To sto se vama desava moze da se desi samo vama i nikom vise na ovom svetu.I kojih vi uspona i padova imate,kad vi zadnjih 20 godina samo padove imate,ja ne znam koliko godina ti imas,ali ovo sto se sad desava ,desavalo se i pre 12-13 godina(agencija i antiagencija), a desavalo se i pre 5-6 godina(uprava i ne znam ni ja vise sta).
I nisam ja rekao da je vama cilj da "lozite raju po bosni",nego imam kontakte sa ljudima iz Bosne i kao sto rekoh tamo su ljudi pomislili da ste vi ne znam sta ..... to je poenta price.

Sledeca stvar ovo oko Torcide i BBB,ja ne volim ni njih,ali ne mogu da su sabani,misevi i ostalo,kao sto uvek mogu reci za vas jer vas znam odlicno.A te dve grupe sam u postu naveo ,jer oni takodje kao i mi "kapiraju fazon",za razliku od vas i jos nekih sa prostora ex yu.

I sta ti uopste imas da pominjes bilo sta ovde,sto se tice navijanja,kad o za vas podrazumeva homosexualne odnose sa vodjom jedne grupe iz ex yu,pokazivanje utoka na TV,prezentaciju svinjske glave i smrkanje kokaina iz izlizanog hotelskog tanjira.

A ovo sto si pomenuo da se kod nas na tribini desilo prosle godine(slucaj utoka),to je samo pojedinacni slucaj i nema veze ni sa Delijama ni sa tribinom nasom ni sa bilo cim.Za razliku od vaseg obracuna.

A to ko ste vi i vase vodje najbolje pokazuje ovaj klip "opleti" :mrgreen:

a sta znaci biti som koji sam sebi skace u usta,evo ovde mozes da vidis.

Mozemo i da napomenemo i da ste verovatno jedini navijaci na svetu kojima je na tribini stajala zastava "MI SMO P***E NAJVECE" :!: http://i294.photobucket.com/albums/mm11 ... 1242060289 evo i dokaz za one koji ne znaju ;)
Ajde kompleksas, prvi spominjes nas pa onda kad ti odgovaram pitas me sta trazim ovde...Ja ti jos jednom kazem, ISPRATILI SMO OVE SEZONE SVE SEKCIJE SPORTSKOG DRUSTVA ZA RAZLIKU OD VAS, i atmosfera na utakmicama je bila zadovoljavajuca, zadnji primer ti je finale kupa u fudbalu i finale basketa! Gde ste to vi bili? Koga ste pratili ove sezone van drzave? Koga ste pratili osim fudbalera i rukometasa?
Hahahahaha! O Boze! :lol: :roll: Ma jok, izvini, ja sam pogresio, ima veze sa Libijom. :idea:

Ajde idite mobilisite se, ionako ste sekta najgora koja postoji, kod nas bar nije takva diktatura kao kod vas, pa da na pitanje zasto bojkotujemo basket dobijemo odgovor ZATO. Sekta!

Edit: Vasa rupetina ce dugo pamtiti ovo navijanje ;)

[youtube][/youtube]

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 jun 2011, 23:00

Pantic me malo lutao po Madjarskoj da bi se "skrasio" u Pyuniku, dakle od njega nista nije bilo! ;) Potencijal veliki ali na kraju ostao samo to, potencijal!

Jel` mi neko od "Delija" moze potvrditi dali ima ista od ovog navodnog interesa Zvezde za Sehica ili je to onako novinarski spisak i obicna spekulacija bezveze? :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jun 2011, 23:09

legenda reala je napisao/la:Nešta gledam maloprije i dođo ovdje da pitam Stefana u vezi toga ,iako nema veze sa Zvezdom više sa Partizanom ,al nema veze.
Naumpade mi maloprije onaj Đorđe Pantić ,što je branio za Partizan u LP 2003-04 kad je igrao ,kako je tad branio pogotovo u onim utakmicama sa Realom ,pa reko gdje je on sad napravili ikakvu karijeru ,mislio sam da će biti veliki golman kako je tad branio(imao 20 i nekolike godien ,za golmana bio premlad još) ,ali nema ga nigdje ne spominje se ,nikad nije ni za reprezeentaciju zaigrao ,bio se bacio malo i na pjevanje ;)
Djordje Pantic odmilja zvani retard zbog svoga ponasanja.Garantujem da se na Balkanu nije jos rodio a ne verujem ni da ce se roditi golman sa onakvim kvalitetima sa predispozicijama da bude nezamenjiv u reprezentaciji Srbije i clan nekog velikog kluba,ali ne jedino sto je dobro odigrao u karijeri su oni mecevi sa Realom i od tada je krenuo njegov pad i nikada vise ni u pola nije odigrao onako,sve zbog svoje glave.A da je nastavio da trenira dosao bi do zvezda to garantujem.
Sledi put u Koblenz koji je po misljenju mnogih trebao da bude odskocna daska za ostalo,ali je tu prs'o mozda cak nije ni odigrao utakmice,pa put u Svedsku Enkoping,pa Debrecen i sada 'ladi jaja u Pyuniku,neko mi rece da nije ni tamo prvi golman. :roll:
Rooney88 je napisao/la:Pantic me malo lutao po Madjarskoj da bi se "skrasio" u Pyuniku, dakle od njega nista nije bilo! ;) Potencijal veliki ali na kraju ostao samo to, potencijal!

Jel` mi neko od "Delija" moze potvrditi dali ima ista od ovog navodnog interesa Zvezde za Sehica ili je to onako novinarski spisak i obicna spekulacija bezveze? :?
Ne verujem,nama "nedostaje" golman po misljenju medija i trazi se u svim mogucim redovima.Sehic je proslo leto bio na listi zelja Partizana kada se trazio prvi golman umesto Radise Ilica ali je doveden Stojkovic.E sada da kazem da ne bih voleo da dodje odmah bi ispao nacionalista zato bih rekao DA. :mrgreen:

Ovo ostalo u medjuvremenu okarakterisacu kao :lol:,i zato ne bih voleo da se nasa tema bespotrebno zatrpava nebitnim stvarima neupucenih ljudi. ;)
Hvala.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 jun 2011, 23:31

Nuker ,ja ne znam dal ti ides na tekme i ne zanima me,ali iz svega ovoga sto si napisao i ovo "sto ce nas stadion da pamti" samo bih rekao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I neverovatno kako misevi vole da koriste rec "komplex" ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.