Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
e raja ako neko ima onaj online racun na premier kladionici ima za sutra ponudjen mec deverman-garcia lopez,deverman vec vodi 6-3 i 5-3 u drugom setu a kvota na njega 2.75 pa eto ako neko ima pare nek proba a ima ponudjen i prvi set kvota 2.35
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
-
- Kontakt:
otkud ti taj rezultat?bimbrlica je napisao/la:e raja ako neko ima onaj online racun na premier kladionici ima za sutra ponudjen mec deverman-garcia lopez,deverman vec vodi 6-3 i 5-3 u drugom setu a kvota na njega 2.75 pa eto ako neko ima pare nek proba a ima ponudjen i prvi set kvota 2.35
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
imas na **** taj rezultat eto provjerijasko_juve je napisao/la:otkud ti taj rezultat?bimbrlica je napisao/la:e raja ako neko ima onaj online racun na premier kladionici ima za sutra ponudjen mec deverman-garcia lopez,deverman vec vodi 6-3 i 5-3 u drugom setu a kvota na njega 2.75 pa eto ako neko ima pare nek proba a ima ponudjen i prvi set kvota 2.35
To jest prava kvota samo sto ce sutra pisati u 09:00 pocetak i neces moci uplatiti, a live ti je sada 1.15 mozda na ovog.jasko_juve je napisao/la:otkud ti taj rezultat?bimbrlica je napisao/la:e raja ako neko ima onaj online racun na premier kladionici ima za sutra ponudjen mec deverman-garcia lopez,deverman vec vodi 6-3 i 5-3 u drugom setu a kvota na njega 2.75 pa eto ako neko ima pare nek proba a ima ponudjen i prvi set kvota 2.35
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
ja sam vec uplatio,kvota mi 2.75 na devermana...haxonja je napisao/la:To jest prava kvota samo sto ce sutra pisati u 09:00 pocetak i neces moci uplatiti, a live ti je sada 1.15 mozda na ovog.jasko_juve je napisao/la:otkud ti taj rezultat?bimbrlica je napisao/la:e raja ako neko ima onaj online racun na premier kladionici ima za sutra ponudjen mec deverman-garcia lopez,deverman vec vodi 6-3 i 5-3 u drugom setu a kvota na njega 2.75 pa eto ako neko ima pare nek proba a ima ponudjen i prvi set kvota 2.35
najbolje igrati 1. set 2 
a najgore što može biti je da obračunaju KV1..tj. vrate pare...ne možeš biti "donji" nikako

a najgore što može biti je da obračunaju KV1..tj. vrate pare...ne možeš biti "donji" nikako

FORZA MARŠAL !!!
Odigraj tacan rezultat 0-2 kvota 5,30 

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
ma jok...možda okrene ovaj kloc 
1.set i sigurno dobijaš, ako ne zej.ebe Premier

1.set i sigurno dobijaš, ako ne zej.ebe Premier

FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
Ajde uslikaj to.bimbrlica je napisao/la: ja sam vec uplatio,kvota mi 2.75 na devermana...
kako da postavim sliku??ManiacsThe je napisao/la:Ajde uslikaj to.bimbrlica je napisao/la: ja sam vec uplatio,kvota mi 2.75 na devermana...
Moze se ba uplatit...ManiacsThe je napisao/la:Ajde uslikaj to.bimbrlica je napisao/la: ja sam vec uplatio,kvota mi 2.75 na devermana...

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Begonja, uplatio sam ja...1.set 2 na Devvermana...
vidjet ćemo šta će ujutro biti
vidjet ćemo šta će ujutro biti

FORZA MARŠAL !!!
Izgleda da nema vise u ponudi evo sad gledam
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ukinuse ga a bili su i ove parove pogrijesili ovo aspelin,prvi set bila 2 a na 2 kvota 1.9
dosta propusta veceras
dosta propusta veceras

izbacili su iz ponude...samo da ujutro priznaju rezultat

FORZA MARŠAL !!!
a ovi sto su vec uplatili listic , sta ce oni ?bimbrlica je napisao/la:ukinuse ga a bili su i ove parove pogrijesili ovo aspelin,prvi set bila 2 a na 2 kvota 1.9
dosta propusta veceras
a jmbti wwin.ba nemaju u ponudi za sutra tennis, a mnogo toga pocinje u 10h

Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 13 jun 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
oni ce zgrnuti milioneBosnier je napisao/la:a ovi sto su vec uplatili listic , sta ce oni ?bimbrlica je napisao/la:ukinuse ga a bili su i ove parove pogrijesili ovo aspelin,prvi set bila 2 a na 2 kvota 1.9
dosta propusta veceras

@ hodza koliko ti uplati na ovaj poklon??
dobro si ti proso' ja imo' samo 20 na racunuhodža je napisao/la:Fesliju
valjda će priznati

haj pa javite sutra
kako prodje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.