Vlasnik Clevelanda Dan Gilbert oglasio se na društvenoj mreži Twitter.
“Čestitke Marku Cubanu (vlasnik Dallasa, op.a.) i cijeloj momčadi. Mavsi NIKAD nisu odustajali i nagrada je prsten. Stara lekcija za sve: Ne postoje PREČACI, NIKAKVI”, komentirao je Gilbert.
Bivši suigrač iz Clevelanda, a sada u Los Angeles Clippersima, Mo Williams također je komentirao poraz Miamija odnosno Jamesa.
“Dallas mi je upravo izliječio srce”
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Koja je ovo patetika ljudi moji

ono što vec nekoliko puta pisao...na sceni je globalna mržnja (i sad nakon poraza likovanje, pražnjenje i katarza... logicno) prema LeBronu....Dallas Mavericksi su u svemu tome samo usputna prica i izgovor za neko cestitanje...mnogi su odahnuli nakon što je James (za kojeg me btw. boli polni organ

) sinoc izgubio šansu za prsten, njihova srca su izliječena

cak i oni svakodnevni životni problemi su im ublaženi, samo jer je taj ološ sinoc izgubio
Kaže kolega forumaš @Salt lake city . 80% sjedinjenih americkih država ceka ko zapeta puška pobjedu Dallasa (tacnije poraz Jamesa)

pa to je grozno, to je horor...da jedan covjek može ujediniti u mišljenju i stavu 80% jedne velike države

to nije normalno...to ni Abraham Linkoln nije mogao svojevremeno...ako je tako (a valjda nije dotle došlo), onda je neka opaka kolektivna psihoza u pitanju...za grad Cleveland mogu razumjeti, ali ovoliku radost zbog "pobjede Dallasa"

koju pokazuju navijaci Bullsa,Lakersa,Cleveland,Inidiane ma ukratko svih ostalih navijaca - to nikako ne razumijem, kao navijac Sunsa.
Sve je ovo jedan veliki cirkus koji se manifestovao u neviđenom koloritu nakon što je taj drznik James izgubio sinoc.