nemam pojma, samo znam da nakon Zrinjskog vise nisam cuo za njeg do sadmma_hz je napisao/la:jeste to je taj,nije nestao igrao je u belgiji u lokerenu.gospodin Seljakovic je napisao/la:jel to onaj sto je igrao u Zrinjskom do prije par sezona, a nakon toga samo nestao???the maniacs 87 je napisao/la:Sulejman Smajic potpisuje za nas 100000 %.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ukupno u lokerenu odigrao 93 minute
)))
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- spielführer_21
- Kontakt:
Da, ove sezone.. Zanimljivo da je u prvoj sezoni odigrao 28 utakmica, dao 5 golova, pa u prošloj 25 utakmica i tri gola i sad samo 3 nepune utakmice..diego_TM je napisao/la:ukupno u lokerenu odigrao 93 minute)))
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Poslijedni pozdrav legendarnom Skiji. Bas me interesuje hoce li iko od njegovi bivsi saigraca iz reprezentacije doc na sahranu.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Koliko će Željo dobiti od prelaska Štilića?
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Neograniceno !Colo Colo je napisao/la:Koliko će Željo dobiti od prelaska Štilića?
Razumijes ti mene burazere moj 
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
10%Colo Colo je napisao/la:Koliko će Željo dobiti od prelaska Štilića?
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Admiral_TM87 je napisao/la:10%Colo Colo je napisao/la:Koliko će Željo dobiti od prelaska Štilića?
Ne mogu da vjerujem da jos se zamaraju pojedinci oko toga koliko ce Zeljo dobiti od kojeg transfera kakve koristi koliko god dobio. Dobili smo dio para za Dzeku pa sta jesmo li to nekako iskoritili ili nekoga doveli....jesmo li ulozili u nesto pametno NE!!!
Nekog izgleda da se mi moramo zamarati ima li kakav igrac sa slobodnim papirima pa da ga dovedemo jer mi samo ove "dzabne" igrace dovodimo a kada hocemo da prodamo mi bi smo milione!!!
Raja ocekuje neka velika imena al vidjet ce te da cemo se na kraju razocarati da necemo nikoga jaceg dovesti!!!
Sto se tice pojacanja, vidim da su mnogi skepticni. Reci su vam samo da se pregovara s jednim velikim imenom, a tri ostala su nam svima poznata. Necu reci koja su to imena, cisto iz razloga vecini poznatih na ovom forumu. Prema tome strpite se jos 7 dana. Toliko od mene.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- bistrikboy
- Kontakt:
U pravu si,isplata plata i premija nije pametno ulaganje!DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Admiral_TM87 je napisao/la:10%Colo Colo je napisao/la:Koliko će Željo dobiti od prelaska Štilića?
Ne mogu da vjerujem da jos se zamaraju pojedinci oko toga koliko ce Zeljo dobiti od kojeg transfera kakve koristi koliko god dobio. Dobili smo dio para za Dzeku pa sta jesmo li to nekako iskoritili ili nekoga doveli....jesmo li ulozili u nesto pametno NE!!!
Nekog izgleda da se mi moramo zamarati ima li kakav igrac sa slobodnim papirima pa da ga dovedemo jer mi samo ove "dzabne" igrace dovodimo a kada hocemo da prodamo mi bi smo milione!!!
Raja ocekuje neka velika imena al vidjet ce te da cemo se na kraju razocarati da necemo nikoga jaceg dovesti!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ne znam sta ti mislis da je pametno, ali pare su ulozene bar dio njih u vracanje duga koji se redovno vraca i polako cemo doci na 0...DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Admiral_TM87 je napisao/la:10%Colo Colo je napisao/la:Koliko će Željo dobiti od prelaska Štilića?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sad sa sahrane, šta reći.....
Zauvijek je otišao Škija
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/za ... isao-skija
Zauvijek je otišao Škija
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/za ... isao-skija
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Očekivao sam neki transparent od navijača,ne znam jedino ako porodica nije bila za to.Ovi mlađi navijači mislim da ne mogu ili nisu shvatili kakav je to igrač i ljudina bio.Bilo je raje dosta samo mi se čini da je moralo biti više plave boje.
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 13 jun 2011, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
tm8782 je napisao/la:Sto se tice pojacanja, vidim da su mnogi skepticni. Reci su vam samo da se pregovara s jednim velikim imenom, a tri ostala su nam svima poznata. Necu reci koja su to imena, cisto iz razloga vecini poznatih na ovom forumu. Prema tome strpite se jos 7 dana. Toliko od mene.
Zlatan Muslimovic...
Edin Dzeko (posudba)DARE_DEVIL_SA je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Sto se tice pojacanja, vidim da su mnogi skepticni. Reci su vam samo da se pregovara s jednim velikim imenom, a tri ostala su nam svima poznata. Necu reci koja su to imena, cisto iz razloga vecini poznatih na ovom forumu. Prema tome strpite se jos 7 dana. Toliko od mene.
Zlatan Muslimovic...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Luka Toni hahahamma_hz je napisao/la:Edin Dzeko (posudba)DARE_DEVIL_SA je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Sto se tice pojacanja, vidim da su mnogi skepticni. Reci su vam samo da se pregovara s jednim velikim imenom, a tri ostala su nam svima poznata. Necu reci koja su to imena, cisto iz razloga vecini poznatih na ovom forumu. Prema tome strpite se jos 7 dana. Toliko od mene.
Zlatan Muslimovic...![]()
Šta će vam još jedan Lazo, bolje ganjajte Del Piera 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
alo napaljeni ,ovo je samo zezancija sta se palis i odmah vrijedzas..uredu vidjeli smo kakav je forum..tm8782 je napisao/la:Mislim da je svima jasno kakav je ovo forum sada.
Sto se tice Luke Tonija tog moze samo njanjajevo da dovede i niko vise...
al isto smo tako vidjeli kakva si ti osoba...
FK SARAJEVO.
Samo se ti nemoj da stidis, kao sto vidim i ti ne poznajes zezanciju(pogledaj smajli na kraju moje recenice)... P.S. Nisam imao namjeru nikoga da uvrjedim, to sto si se ti nasao ... i da... samo sam rekao cinjenice ko koga moze da dovede ili si zaboravio da vas je Roma preduhitrilamma_hz je napisao/la:alo napaljeni ,ovo je samo zezancija sta se palis i odmah vrijedzas..uredu vidjeli smo kakav je forum..tm8782 je napisao/la:Mislim da je svima jasno kakav je ovo forum sada.
al isto smo tako vidjeli kakva si ti osoba...![]()
mene stid kakav si..
![]()
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
nisi nisi...hhahhatm8782 je napisao/la:Samo se ti nemoj da stidis, kao sto vidim i ti ne poznajes zezanciju(pogledaj smajli na kraju moje recenice)... P.S. Nisam imao namjeru nikoga da uvrjedim, to sto si se ti nasao ... i da... samo sam rekao cinjenice ko koga moze da dovede ili si zaboravio da vas je Roma preduhitrilamma_hz je napisao/la:alo napaljeni ,ovo je samo zezancija sta se palis i odmah vrijedzas..uredu vidjeli smo kakav je forum..tm8782 je napisao/la:Mislim da je svima jasno kakav je ovo forum sada.
al isto smo tako vidjeli kakva si ti osoba...![]()
mene stid kakav si..
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.